-
Κοιτα αν δεν δοκιμασεις, και δεν κανεις εξασκηση, τοτε δεν θα το μαθεις ποτε.
ΦΥΣΙΚΑ εννοειται οτι αυτα σε ΑΔΕΙΟ και ΦΑΡΔΥ δρομο. Και εγω το εχω κανει αυτο, και εγω παραλιγο να φυγω απο το παρ-μπριζ. Δεν εισαι ο μονος. Σιγα σιγα ομως τωρα μαθαινω.Απο κει και περα, αν καποιος κανει ενα ειλικρινες λαθος, ακομα και να με τρακαρει, τι να πεις? Λαθος εκανε. Αν ομως κανει μλκ, του τυπου 'πηγαινω ετσι γιατι ετσι με βολευει και οι υπολοιποι καντε οτι θελετε' (πχ αναποδα σε μονοδρομο γιατι ειναι μεγαλος κυκλος και κατι τετοια) τοτε πεφτει πολυ μπινελικι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Η μεγαλυτερη μ*****α που εχω κανει ειναι να το παιξω οδηγος WRC, προσπαθωντας να πατησω φρενο με το αριστερο ποδι!!!!Αφου δεν εφυγα απο το παρμπριζ....
Λοιπόν αυτό το επαθα κι εγώ και μάλιστα πριν λίγες μέρες. Κουρασμένος από τα πολλά χιλιόμετρα σε συνεχές κατηφορικό δρόμο είπα να ξεκουράσω λίγο το δεξί πόδι. Μετά την πρώτη προσπάθεια μου με το αριστερό (ευτυχώς δεν ακολουθούσε άλλο αμάξι) σταμάτησα στην ακρη και γελούσα για αρκετή ώρα. Οσο για τις 'πατάτες' οποιος πει οτι δεν κάνει είναι ψεύτης. Σκοπός είναι να μη γινονται επαναλαμβανόμενες και κυρίως επικύνδινες (σχετικό αυτό γιατι λίγο πολύ όλες ειναι επικύνδινες) για τους υπόλοιπους οδηγούς.
-
Eγώ ρε παιδιά, τι να πω πάλι; Οδηγώ πάνω από 20 χρόνια και δεν έχω κάνει καμμία πατάτα
Εχω μόνο 3 τρακαρίσματα (το 1 αρκετά δυνατό), μία φορά χτύπησα πεζό (άνθρωπο όχι peugeot), άπειρες κλήσεις για παράνομη στάθμευση, κλήσεις για ζώνη και για παραβίαση διπλής διαχωριστικής, έχω οδηγήσει αρκετές φορές μετά από τζιμιχούρια (γλέντια κοινώς, δηλαδή πιωμένος), έχω, έχω... ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ !!!!!!!!!!!!! (αθάνατε Ελληνα)...
ΥΓ. Ο πεζός που χτύπησα παραδέχθηκε το λάθος του (!!!!!!!! ΕΥΓΕ ΤΟΥ) δεν έπαθε σχεδόν τίποτα και στο δικαστήριο έφαγα 20 ημέρες φυλακή με 2ετή αναστολή (μινιμουμ τότε ποινή) ...
-
Εγώ έχω κάνει αρκετές πατάτες. Η πιο πρόσφατη ήταν πριν καμιά εικοσαριά μέρες, όταν, λίγο μετά που έβαλα μπλοκέ κλπ, πήγα βράδυ στον Υμηττό χωρίς να ξέρω το δρόμο. Έτρεχα αρκετά και σε μια στροφή η οποία έκλεινε πολύ και δε φαινόταν από πριν, άφησα γκάζι και το αυτοκίνητο βρέθηκε με τα 4 στο διπλανό χαντάκι. Ευτυχώς τη γλύτωσα ουσιαστικά χωρίς ζημιές και με το μπλοκέ το αυτοκίνητο βγήκε μόνο του από το χαντάκι
Ήταν ένα αρκετά δυνατό πλήγμα για τον εγωισμό μου. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Η άλλη πατάτα που κάνω (και δεν μπορώ να αντισταθώ...) είναι να γυρνάω το κεφάλι μου όταν εντοπίζω πιπίνια να κυκλοφορούν... Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που τα ρούχα είναι ανύπαρκτα...
Αστείο αστείο, αλλά μερικές φορές κόντεψα να τρακάρω...Εσύ κόντεψες....Εγώ τράκαρα!!!
Περίπτωση:
Κατά τίς δύο τή νύχτα,αποφασίζουμε όλη η παρέα(οχτώ άτομα)νά πάμε στά μπουζούκια.Κανένας άλλος τότε (1987) δέν είχε αυτοκίνητο,οπότε έπρεπε νά τούς πάω εγώ με μιά κλούβα (VW αερόψυκτη,του 1978) πού είχα.
Πάω λοιπών σπίτι,ανεβαίνω στό φορτηγάκι μέ τόν εναν τής παρέας,καί πάμε νά πάρουμε τούς υπόλοιπους.Εκείνη τήν ώρα,περίμεναν ΤΑΧΙ δύο κουκλάρες μέ διχτυωτά καλτσόν......βγάζω τό κεφάλι από τό παράθυρο γιά νά τίς πειράξω.......ΚΑΙ........ΜΠΑΜ!!!!
Τού γείτονα τό Γκόλφ (ένα λευκό καί πολύ προσεγμένο) μέ μιά λωρίδα πορτοκαλί,από τό πίσω φανάρι,μέχρι τό μπροστά!!!
Κατεβαίνω από τό αυτοκίνητο,χτυπάω τό θυροτηλέφωνο,κατεβαίνει κάτω ,καί μού λέει:
-Πώς έγινε ρέ;
Τού απαντώ:
-Δέν φταίω εγώ,ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ!!!
Καί τί μού λέει!
-Α καί εγώ αυτές έβλεπα από τό μπαλκόνι!!!
Τό μπαλκόνι στόν πρώτο όροφο,από κάτω ακριβώς τό τρακάρισμα στό αμάξι του,καί αυτός δέν πήρε χαμπάρι!!! -
Πατάτες??? Ντάτσουν ολόκληρα που λέει και ένας φίλος εδώ. Πιό χαρακτηριστικά δύο. Μια φορά 'βγήκα' για προσπέραση αγριεμένος (με τιμονιά) και παραλίγο να πάρω μαζί και ένα μοτοσυκλετιστή που με προσπερνούσε....και άλλη μία που πέρασα με κόκκινο από αφηρημάδα και είχα και το θράσος να βρίσω και αυτούς που με φασκέλωναν..... μετά το κατάλαβα γιατί το κάνανε.....αλλά ευτυχώς είχα περάσει πλεόν και δεν με βρήκαν......
Οσον αφορά άν έχω δεχτεί πατάτες??? Ε καλά τώρα......
Εχω παρατηρήσει ότι όταν μιλάω στο κινητό οδηγώντας , 95% θα κάνω κάποια πατάτα.....εσείς??? -
Από πατάτες πάμε καλά!Πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει καταφέρει να κάνει σβούρες σε αυτό το κάτι σαν αρ.στροφή από το Ζάππειο στο Σύνταγμα!Αποτέλεσμα:Σπασμένα εμπρός και πίσω ψαλίδια της Αlfa 146 που οδηγούσα τότε,λόγω ίππευσης του πεζοδρομίου από την πλευρά της Βουλής !Επίσημη δικαιολογία:κούραση λόγω του προχωρημένου της ώρας και βρεγμένο οδόστρωμα.Η αλήθεια μιλάει για κούραση και ένα σακκί πατάτες μαζεμένο!
Δεύτερη πατάτα με το Φιατάκι μου πέρισυ τέτοια εποχή στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας:Kάνω όπισθεν χαλλαρός πίσω από το διοικητήριο, χωρίς να κοιτάω και ακούω σκρατσ! Είχε επαφή η πέμπτη πόρτα μου με τον πυροσβεστήρα του διοικητηρίου!Γιατί δεν άνοιξε η γη να με καταπιεί? -
Από πατάτες πάμε καλά!Πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει καταφέρει να κάνει σβούρες σε αυτό το κάτι σαν αρ.στροφή από το Ζάππειο στο Σύνταγμα!Αποτέλεσμα:Σπασμένα εμπρός και πίσω ψαλίδια της Αlfa 146 που οδηγούσα τότε,λόγω ίππευσης του πεζοδρομίου από την πλευρά της Βουλής !Επίσημη δικαιολογία:κούραση λόγω του προχωρημένου της ώρας και βρεγμένο οδόστρωμα.Η αλήθεια μιλάει για κούραση και ένα σακκί πατάτες μαζεμένο!
Δεύτερη πατάτα με το Φιατάκι μου πέρισυ τέτοια εποχή στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας:Kάνω όπισθεν χαλλαρός πίσω από το διοικητήριο, χωρίς να κοιτάω και ακούω σκρατσ! Είχε επαφή η πέμπτη πόρτα μου με τον πυροσβεστήρα του διοικητηρίου!Γιατί δεν άνοιξε η γη να με καταπιεί? -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Η άλλη πατάτα που κάνω (και δεν μπορώ να αντισταθώ...) είναι να γυρνάω το κεφάλι μου όταν εντοπίζω πιπίνια να κυκλοφορούν... Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που τα ρούχα είναι ανύπαρκτα...
χαχαχα, πρέπει να πάμε σε κανένα κέντρο απεξάρτησης
Γιατίιιιιιι;;;;; Εδώ του αλλουνού του τράκαραν το αμάξι μπροστά στα μάτια του και δεν το πήρε χαμπάρι γιατί επιδίδονταν στο ευγενές άθλημα του οφθαλμόλουτρου...
Αυτό που δε μου αρέσει είναι όταν βρίζουμε τους άλλους για τις πατάτες τους, λες κι εμείς δεν κάνουμε!
Κοίτα, όλοι κάνουν λάθη και το σημαντικό είναι να το αναγνωρίζουν. Θυμάμαι εγώ μια φορά μου ήρθε να σταματήσω δεξιά την τελευταία στιγμή και παρατρίχα να χτυπήσω έναν τύπο με μηχανάκι (που δεν φορούσε και κράνος ), αλλά κατευθείαν του ζήτησα συγνώμη λέγοντάς του ότι έκανα πολύ χοντρή μαλ#$%
Όταν όμως ο άλλος πάει ανάποδα σε μονόδρομο και σε βρίζει κιόλας ζητώντας να πας πίσω εσύ, ε συγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να κουνηθώ...
Kάνω όπισθεν χαλλαρός πίσω από το διοικητήριο, χωρίς να κοιτάω και ακούω σκρατσ!
Εγώ τι να πω, που έτσι χτύπησα αυτοκίνητο... Και με τον οδηγό μέσα .Ήμουν στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και είχα σταματήσει μπροστά από ένα περίπτερο για να ρωτήσω πως πάνε για ένα νοσοκομείο. Όταν κατέβηκα δεν υπήρχε τίποτα πίσω μου, αλλά μέχρι να ξεκινήσω ήρθε ένα Atos και σταμάτησε ο άνθρωπος να πάρει τσιγάρα... Εγώ κάνω όπισθεν για να φύγω και... γκουπ... . Ευτυχώς τον πέτυχα στην πινακίδα και δεν έπαθε τίποτα. Κατέβηκα και του ζήτησα χίλια συγνώμη και αυτός (ευγενέστατος είναι η αλήθεια)αντί να με σκυλοβρίσει με άφησε να φύγω.
Και να σημειώσω ότι πήγαινα στο νοσοκομείο να δω την ξαδέρφη μου η οποία είχε τρακάρει το προηγούμενο βράδυ (μετωπική με πάνω από 100, αλλά δεν πάθαν τίποτα, επειδή φορούσαν ζώνες - ένα καθίκι που ήταν τύφλα και μετά το ατύχημα τους παράτησε (και την χτυπημένη γυναίκα του) και έφυγε περπατώντας πήγαινε ανάποδα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης = δρόμος με 3 λωρίδες/κατεύθυνση και νησίδα στη μέση ), γεγονός που συνέβη 1 μέρα μετά την εγχείρηση της μητέρας μου για καρδιά... Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήμουν και στην καλύτερη κατάσταση για οδήγηση. Ευτυχώς όλοι είναι καλά... -
Ζητώ συγγνώμη που το έστειλα 3(!) φορές,και λόγω ασχετοσύνης δεν μπορώ να διορθώσω μία ακόμα πατάτα !
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ζητώ συγγνώμη που το έστειλα 3(!) φορές,και λόγω ασχετοσύνης δεν μπορώ να διορθώσω μία ακόμα πατάτα !Α, δεν είναι τίποτα. Η τιμωρία σου θα είναι δημόσιο μαστίγωμα στην πλατεία Συντάγματος, για παραδειγματισμό
Μην ανησυχείς, όλοι το έχουμε (καλά όχι όλοι, για μένα μιλάω...μην βαράτε... ) κάνει πατάτα ... Από τις 300 τόσες δημοσιεύσεις μου οι 50 είναι διπλές...
Μπορείς να κάνεις edit (πάτα το κουμπί edit πάνω δεξιά στο post σου) και σβύσε το δεύτερο και το τρίτο...
Έτσι μπορείς να τα διορθώνεις κιόλας αν χρειαστεί.Είπαμε... ουδείς άσφαλτος
-
Πατάτες για να δούμε. Τιποτα το σοβαρό γιατί οδηγώ πάρα πολύ προσεχτικά και αποφέυγω να κοιτώ τις γκόμενες ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ουρλίαζουν σαν λύκοι μέσα στο αμάξι εγώ βράχος Μια φορά πάντως ξεπαρκαροντας βιαστικά έστριψα βιαστικά όλο το τιμόνι νωρίτερα από το κανονικό με αποτέλεσμα να βαθουλώσω το φτερό μου. Από την άλλη σήμερα με 'φίλησε' μπροστά ένας τύπος ο οποίος έκανε όπισθεν γιατι είχε μπερδεψει τον δρόμο παρόλα τα κορναρίσματα μου τα οποία δεν άκουσε!!!! αλλά προσφέρθηκε να κάνει δήλωση παρόλο που ευτυχώς δεν έπαθα καμιά ζημία.Ούτε καν μπήκε στον κόπο να κατέβει να δεί μήπως αυτός έιχε πάθει τίποτα.
-
Χαίρομαι που όλοι παραδεχόμαστε πως κάνουμε 'πατάτες' και δεν έχουμε τη λογική..είμαι έμπειρος, προσέχω και δεν τη παθαίνω ποτέ κτλ.Πάντως επειδή μας αρέσει να οδηγούμε και δεν βαριόμαστε όταν το κάνουμε(όταν οδηγούμε εννοώ) ποστεύω πως κανουμε λίγα λάθη.
Η μεγαλύτερη πατάτα που έχω κανει...Πριν δύο χρόνια, τέλη μάη, φεύγω από το διόνυσο όπου είχα μάθημα, απογευματάκι με τη μηχανή. Αρχίζω και κατεβαίνω τον κεντικό σαν τρελλός, προσπερνώντας του πάντες και τα πάντα Φοβερά Γύρω γύρω δέντρα, γλυκός καιρός, η μηχανή να ουρλιάζει στις 12000-15000 και με 150 στο κοντέρ, πήγαινα και βόλτα κατευθείαν..
εεε...πάω να μπω εκεί στα μαγαζιά της νέας ερυθραιας χωρίς να κόψω... Δεν είδα καν ότι έφτανα σε φανάρι(το οποιο έτσι και αλλοώς είναι ύπουλο και γίνονται συχνα ατυχήματα εκεί, αφού υπάρχει δέντρο και περίπτερο που το κρύβουν )
Αυτό που είδα πάντως ήταν ένα τογιότα λάντ κρουζερ να προσπαθεί να περάσει από το καθετο!!! ΦΡΕΝΑ, ΚΟΡΝΕΣ,ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ αλλά που...τελικά σημάδεψα την μπροστά του ρόδα, σκάω πανω, πάω να απογειωθώ, αλλά επειδή έχει ψηλό φτερό πέφτω πάνω(εγώ, όχι η μηχανή) και το στραβώνω Ευτυχώς έβαλα το το χέρι ανάμεσα μας και δεν έσπασα κανά πλευρό.
Φτηνά τη γλύτωσα και μετά καταλήξαμε με τους μπάτσους να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο!!-'μα βλέπω ότι φρανάρησες για καμιά τριανταριά μέτρα, πώς την πάτησες αν πήγαινες μόνο με 50, αφού έχει καλή άσφαλτο;(όντως είχε) -'έχει υγρασία και δεν πιάσαν καλά τα φρένα μου , είδες τελικά πως την πατάς ακόμα και αν δεν τρέχεις!!' -
Α, δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ είμαι κορυφαίος οδηγός, δεν κάνω ποτέ λάθη, δεν αποσπάται η προσοχή μου από το δρόμο και γενικά, το μόνο που με χωρίζει από το Schumacher είναι ότι αυτός είναι Γερμανός και εγώ Έλληνας.
Σοβαρά τώρα, και ποιος δεν κάνει πατάτες; Εγώ έχω τρακάρει επειδή κοίταζα το ηχοσύστημα και όχι το δρόμο. Και ήταν και γερή! Εντάξει, δεν τράκαρα ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ αυτού, αλλά δεν μπόρεσα να το αποφύγω φρενάροντας έγκαιρα επειδή κοίταζα κάτω. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχω κάνει και άλλα λάθη, δεν τα θυμάμαι τώρα. Πάντως είναι σύνηθες να ξεπαρκάρω και να κινδυνεύω να χτυπήσω κάποιον και άλλα τέτοια. Ε, κλασικά τώρα. Πάντως είναι γεγονός ότι κι εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα μετά από βλακείες τέτοιου είδους!
-
ηταν ενα καλοκαιρινο μεσημερι (μουσικη) και πηγαινα με τη πριμερα του πατερα μου προς το σπιτι οταν βρεθηκε μπροστα μου ενα μηχανακι απ'αυτα που δε δινουν δεκαρα αν περιμενουν 100 αμαξια απο πισω και 10 λεωφορεια..λεω απο μεσα μου οκ θα τον προσπερασω οσο πιο γρηγορα μπορω, κατεβαζω ταχυτητα αλλα εκεινη την ωρα ειχα μπει σε δεξια ανοιχτη με μικρο οπτικο πεδιο για απεναντι και...ομως..τη κανω τη π.....α! τον προσπερναω και καθως ισιωνει ο δρομος μου παλι βλεπω μπροστα μου σε μικρη αποσταση αλλο μηχανοβιο που ειχε εγκατασταθει στη μεση του δρομου απο απεναντι και περιμενε σφυριγμα απο το διαιτητη για να στριψει καθετα στο δρομο και στα δεξια μου! αλλο να το βλεπετε και αλλο να σας το λεω! μολις βλεπω ετσι λεω τη κατσαμε...βλεπω το αντιθετο ρευμα στιγμιαια και εκτος απο τον μηχανοβιο δε βλεπω κανεναν να ερχεται η να περνα το δρομο...και περασα τελικα πισω απο την πλατη του...αφου δε γινοταν να επανελθω γρηγορα στο δικο μου ρευμα...ειχαμε αγιο και αυτη ηταν η χειροτερη μαλακια που χω κανει ποτε με το αυτοκινητο...και τωρα πια ουτε καν το σκεφτομαι αμα τυχω σε ιδια φαση κανεναν μηχανακια μπροστα μου!
-
Ο χρήστης coupe333 έγραψε:
Ok, τι να πω, θα προσπαθησω οσο μπορω..Vedi che se la metti tutta ci riesci a scrivere correttamente?
Μεταφραση : ' Βλέπεις οτι αν προσπαθεις τα καταφέρνεις μια χαρά;'
Όσο για τις 'πατάτες' νομίζω πως δεν υπάρχει οδηγός που να μην έχει κάνει ποτέ 'πατάτα'. Όλοι μας λίγο, πολύ, κάποια στιγμή την έχουμε κάνει είτε μικρή είτε μεγάλη.
-
πατατα??? i dont know this word!!!
ε μα φυσικα και εχω κανει πατατες. Οχι πολλες, και δε μου εχουν στοιχισει κατι, αλλα σαφως εχω κανει.
επειδη εχω γενικα τη κακια συνηθεια να τρεχω στις στροφες (για να κερδισω το χρονο που χανω στις ευθειες , κατι σαν τον Τρουλι δηλαδη!), μου εχουν τυχει μερικα απροοπτα που θα τα ειχα παρει χαμπαρι πιο ευκολα αν εστριβα σαν ανθρωπος. Ευτυχως δεν εγινε τιποτα παντως!
1-2 φορες τρομαξα τους απεναντι οταν με ειδαν να βγαινω απο τη στροφη γλυστρωντας με τα 4, χωρις παντως να μπω στη λωριδα τους...
εχω κανει και μερικες (2-3) οριακες προσπερασεις, χωρις ομως να κανω τον απεναντι να κοψει πολυ...
παραλιγο να στουκαρω εναν τυπο κοιτωντας τη κουκλαρα που ηταν σε αφισα των bodyline (νομιζω), θα επρεπε να την ειχαν απαγορευσει στους δρομους!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παραλιγο να στουκαρω εναν τυπο κοιτωντας τη κουκλαρα που ηταν σε αφισα των bodyline (νομιζω), θα επρεπε να την ειχαν απαγορευσει στους δρομους!!!Δεν ξέρω αν θυμάστε μια διαφήμιση του νέου (τότε) Megane coupe, που έδειχνε μια καρακουκλάρα να βγάζει την μπλούζα της (και φυσικά να μην φοράει τίποτε από κάτω...). Μια τέτοια είχαν σε μια πολύ επικίνδυνη στροφή κοντά στο σπίτι μου. Το πόσα αυτοκίνητα μαζέψαν εκείνες τις μέρες...
Πάντως σοβαρά, τέτοιες διαφημίσεις δεν θα πρέπει να μπαίνουν στους δρόμους. Σου αποσπούν την προσοχή
Πατάτα δική μου χθεσινή: Στα Τέμπη, είμαι πίσω από φορτηγό που κινείται αργά μεν, αλλά σωστά (όσο πιο δεξιά μπορεί). πίσω του έχει σχηματιστεί τρενάκι, μιας και ο δρόμος δεν επιτρέπει και πολλές προσπεράσεις. Εγώ είμαι ακριβώς πίσω από το φορτηγό. Με το που βγαίνουμε από μια στροφή και είδα ότι ακολουθεί ευθεία (μικρή), μετακινούμαι προς τ'αριστερά για να περάσω και... ακούω μια κόρνα... Μια Alfa είχε βρεθεί πίσω μου και ετοιμαζόταν να περάσει και εμένα και το φορτηγό. Λάθος μου που δεν κοίταξα τον καθρέπτη. Αλλά δεν περίμενα ότι ακριβώς μετά την στροφή κάποιος θα ήταν τόσο αριστερά. Δεν συνέβη τίποτα, αλλά η πατάτα, πατάτα. Βέβαια, πιστεύω πως και αυτός δεν συμπεριφέρθηκε σωστά (το λάθος βέβαια όλο δικό μου). Σε τέτοιες περιστάσεις περιμένεις να περάσει ο πρώτος και μετά όλοι οι άλλοι με την σειρά. Αλλά είπαμε, έπρεπε να κοιτάξω τον καθρέπτη... Α, και είδα και γιατί γίνονται ατυχήματα στα Τέμπη. Όλοι (μα όλοι) προσπερνούν όπου νά'ναι. Πόσες φορές είδα να έρχονται κατά πάνω μου αυτοκίνητα που προσπερνούσαν πάνω σε στροφή... Τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ να οδηγούμε σωστά;;;
-
Γενικά στα 10 χρόνια που έχω το δίπλωμα έχω κάνει αρκετές 'πατάτες', ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες (αν και μερικές θα μπορούσανε να έχουνε....).
Αλλά το χειρότερο που έχω κάνει 2-3 φορές και την τελευταία είπα: 'ΠΟΤΕ ξανά' είναι που οδηγούσα κουρασμένος ή ξενυχτισμένος στην Εθνική
Δεν το ξανακάνω ποτέ, κόντεψα την τελευταία φορά να βγώ απο τον δρόμο (ευτυχώς μόνος μου και στο αυτοκίνητο καί στον δρόμο).
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΤΑΤΕΣ"?