-
Να σας ρωτησω κατι..
Αν χρησιμοποιησουμε το ονομα Πεζω ενωμενο με μια αλλη λεξη (το εχω δει και αλλου) τι μπορουνε να μας πουνε??? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Να σας ρωτησω κατι..
Αν χρησιμοποιησουμε το ονομα Πεζω ενωμενο με μια αλλη λεξη (το εχω δει και αλλου) τι μπορουνε να μας πουνε???Αν πρόκειται για Web site, δεν επιτρέπεται το domain name να περιέχει λέξεις που είναι εμπορικά σήματα. Πχ. απαγορεύεται το my4troxoi.gr.
-
Τωρα....
Μας εκανες την καρδια μπαξε φιλε Νασο
Μαλλον θα καταληξουμε σε αρχικα μου φαινεται... -
pugclub.gr
pezoclub.gr
gpc.gr (greek peugeot club)pantws sigoura 8a mas dwsoun peugeotclub.tk kai peugeotclub.dyndns.org alla den 8a eimaste .gr...
exw tin entypwsi oti to mixanima sto univ ta epekse...
apo deftera 8a to sikwsw : -
Γιατί δεν ονομάζουμε το site zouan.gr, από τα ηχηρά ζουάν που έχουμε και που δίνουν μια άλλη χροιά στα τουτου μας?
-
-
Παίδες, ας πούμε οτι ξέρω κάποιον που μπορεί να βάλει σε κάποιο share ή Kazaa ή E-donkey το original service manual των 307 που χρησιμοποιούν και τα συνεργεία. Είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!
Ενδιαφέρεται κανείς;....
Σπύρος
-
Παιδιά, για το αρχείο, νομίζω οτι ζουάν σημαίνει joint, το οποίο στα γαλλικά προφέρεται ζουάν.
Είναι ο σύνδεσμος μηχανής-εξάτμισης νομίζω. Επίσης, για όσους θέλουν να το φτιάξουν οπωσδήποτε, από πράγματα που έχω διαβάσει στο web, ο θόρυβος ωφείλεται στην παλινδρόμηση του μπλόκ κινητήρα στις απότομες αλλαγές ταχύτητας. Με αλλαγή της βάσης του (έως 50 ευρώ νομίζω), η μετακίνηση αυτή ελλαχιστοποιείται. Για τον ίδιο λόγο καμία φορά γρατζουνάνε και οι αλλαγές ταχύτητας - επειδή ακριβώς η απόσταση κινητήρα-κιβωτίου ταχυτήτων μεταβάλλεται.χαιρετισμούς,
Σπύρος
-
Χμ...
server is up...zouan.gr είναι κορυφαία ιδέα !!!
-
Για λεγε....για λεγε....
Βαση μηχανης γνησια η εμποριου???που και ποσο η τοποθετηση??? -
Ο χρήστης santhis έγραψε:
Παίδες, ας πούμε οτι ξέρω κάποιον που μπορεί να βάλει σε κάποιο share ή Kazaa ή E-donkey το original service manual των 307 που χρησιμοποιούν και τα συνεργεία. Είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!Ενδιαφέρεται κανείς;....
Σπύρος
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
Παίδες, ας πούμε οτι ξέρω κάποιον που μπορεί να βάλει σε κάποιο share ή Kazaa ή E-donkey το original service manual των 307 που χρησιμοποιούν και τα συνεργεία. Είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!Ενδιαφέρεται κανείς;....
Σπύρος
ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
...το original service manual των 307 που χρησιμοποιούν και τα συνεργεία...Οπωσδήποτε ΝΑΙ!
Δεν κάνουν τέτοιες ερωτήσεις!
Πότε; Και πού;
-
Σπύρος
Δηλαδη τι περιεχει αυτο το service manual για να καταλαβω και εγω ο χαζουλής;
-
άντε ρε stahis μας έσκεισες!!!!
Ρε μπας και είναι ιστορία σαν αυτή του Μάντσεστερ με το τρομερό πρόγραμμα? -
Γειά σε όλους
Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ και βρηκα πολυ καλη την ιδεα να αναφερουμε μοντελο, προβληματα κτλ.
Εχουμε και λεμε λοιπον,
307 1600 XT premium Sept 2002 14.400 km
Το αυτοκινητο αρχισε απο τα 2000χλμ να σφυραει στα ωραια κοριτσια και τελικα πριν λιγο καιρο αλλαξε ζουαν (το οποιο οντως ειναι joint οπως ειπε καποιος)
Ενα κολλημα του ηλεκτρικου παραθυρου ξεπεραστηκε αμεσα με ενα reboot!
Κατι αλλο απιστευτα ενοχλητικο, δεν ξερω αν το εχει αναφερει κανεις δεν διαβασα ολο το θεμα, στις αλλαγες κοντα στον κοφτη, οι στροφες του μοτερ δεν προλαβαινουν να πεσουν στο -στιγμιαιο για την αλλαγη- αφημα, και με το πατημα του συμπλεκτη το μοτερ στροφαρει ακομα πιο πολυ. Δεν ειναι οι αλλαγες μου, ειχα και αλλα αυτοκινητα και δεν το εκαναν. Ξερει κανεις αν οφειλεται στην ηλ. πεταλουδα?Γι'ωργος, Αθήνα
-
Μαλλον απο το ηλεκτρονικο γκαζι ειναι ετσι γιατι και εγω το ιδιο παρατηρησα.Θελει λιιιγο πιο νωρις να αφηνουμε το γκαζι για μια καλη αλλαγη.
-
χα χα χα .......
Ποιος σας ειπε οτι ειναι απο το ηλεκτρονικο γκαζι???
Σιγουρα δεν το εχω γραψει πουθενα????.. γιατι ειναι οντως πολυ σπαστικο
Κατα την γνωμη μου πρεπει να φταιει ο συμπλεκτης που πιανει παραξενα..
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε οποιον το κανει θα πρεπει να του χτυπανε και οι ταχυτητες στις γρηγορες αλλαγες
Για τοποθετηθειτε ξανα επι του θεματος κυριοι... -
Γεια σας,
Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο forum αλλά διαβάζω συνέχεια αυτά που γράφετε οι υπόλοιποι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι στις υψηλές στροφές όταν κάνω αλλαγή στη ταχύτητα ο κινητήρας συνεχίζει να 'στροφάρει' αντί να πέφτουν οι στροφές. Στην αρχή πίστευα ότι ήταν δικό μου το λάθος στον τρόπο που άφηνα το γκάζι αλλά το κάνει συνέχεια.
Αν ξέρεις κανείς που οφείλετε πείτε το....
-
Όσοι έχετε το eMule για να κατεβάζετε από το Internet δώστε για ψάξιμο τη λέξη Peugeot 307. Λογικά θα πρέπει να βρείτε ένα αρχείο με το εξής όνομα: Peugeot_CD5_Repair_307-607 γύρω στα 170 ΜΒ. Είναι συμπιεσμένο και είναι το service manual των 307-607. Είναι σε μορφή html....
PEUGEOT FORUM