-
ωπ, ωπ, τι ιστιοπλοικό ακούω καπετάνιο? ασχολείσαι και με αγώνες? παλιά έτρεχα με εαθ και με καποια ims. κατα καιρους παμε και καμια εκδρομουλα..
-
Ουπς...
Κατλάθος στην λίστα με τις απαγορευμένες λέξεις (sencored list) είχα βάλει το 'MDVQ'...
Ήταν καθαρά τυχαίοΕγώ σε ότι πείτε είμαι μέσα...
Προτείνω ένα γενικό peugeot club (αν δεν υπάρχουν προβλήματα με την lion) στο οποίο θα υπάρχουν links στην κεντρική σελίδα για τα 206club και 106club ώστε οι χρήστες να τα βρίσκουν εύκολα...
Και υπενθιμίζω το να φτιαχτεί ένα forum site είναι πολύ απλό. Αλλά θέλει λίγη δουλειά να τα φέρουμε στα μέτρα μας και να λύσουμε μικροπροβληματάκια (δεν θέλει και πολύ αλλά κανένα 15ήμερο χαλαρού ψαξίματος θα το πάρει...)
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Και υπενθιμίζω το να φτιαχτεί ένα forum site είναι πολύ απλό. Αλλά θέλει λίγη δουλειά να τα φέρουμε στα μέτρα μας και να λύσουμε μικροπροβληματάκια (δεν θέλει και πολύ αλλά κανένα 15ήμερο χαλαρού ψαξίματος θα το πάρει...)
Εγω πιστευω πως χρειαζομαστε ενα site που εκτος απο forum θα περιεχει και διαφορες αλλες σελιδες με υλικο που θα συγκεντρωσουμε σιγα-σιγα. φωτο, τεχνικα, τιμες ανταλλακτικων κ.τ.λ.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ωπ, ωπ, τι ιστιοπλοικό ακούω καπετάνιο? ασχολείσαι και με αγώνες? παλιά έτρεχα με εαθ και με καποια ims. κατα καιρους παμε και καμια εκδρομουλα..Ασχοληθηκα ερασιτεχνικα με ελαχιστους αγωνες και συμμετειχα με τον ξαδερφο μου.. Βλεπεις δεν υπηρχε σκαφος και δεν ειχα και την ευχερεια να φευγω οποτε γινοταν αγωνας, ετσι ωστε να ψαξω να βρω καποιο σκαφακι για να μπω πληρωμα!
Εκδρομουλες οποτε καλλιασει, αλλα ειναι δυσκολο να μαζευτουμε! .... -
Dev ειπα να εξαιρεσω το σαυρα και μου ηρθε απο αλλου!!!
Οταν ερθω στα Γιαννινα θα λογαριαστουμε απο κοντα (εννοω στα τσιπουρα!!!Θα σε κανω κορκοδειλο!!!!) -
neo post apo emena sto site tou dev , sto peugeot genika...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
neo post apo emena sto site tou dev , sto peugeot genika...Μεχρι να αποφασισουμε ομως τι θα κανουμε καλο ειναι να κανουμε post εδω! Να τα εχουμε μαζεμενα...!
-
ok, to stelnw ki edw....
Χθες είχε την κοπή της πίτας του το 206 κλαμπ. Παραβρέθηκα εκ μέρους όλων μας και συζήτησα με τα παιδιά για την προοπτική συνένωσης-συνεργασίας. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Πολλά παιδιά και από εκει συμφωνούν με τη συνένωση των πεζοφίλων. Άλλοι δεν συμφωνούν. Αλλά από την άλλη κανείς δεν μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία, είναι κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί με το ΔΣ αλλά και τη ΓΣ. Πάντως δεν διαχωρίζουν το σύλλογο από το φορουμ.
Προτείνω, σιγά σιγά να μεταφερθούμε εδώ προς το παρόν, κι απο εκεί και πέρα βλέπουμε τι κάνουμε. Ξεκινάμε μόνοι κι αν μπορέσουμε να συνενωθούμε έχει καλώς.
Δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και κάποιος άλλος. Ο Μιχάλης ήρθε αλλά είχε μπλέξει με τη δουλειά και ξανάφυγε.
Τι λέτε μεταφερόμαστε εδώ?
Πάντως, το όνομα peugeot δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, μπορούμε όμως να το χρησιμοποιησουμε ως αρχικό και να υπάρχει επεξήγηση. Πχ. PFC = peugeot fun club. Το λιονταράκι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αρκεί να το τροποποιήσουμε έστω και λίγο. Αυτά μου είπαν τα παιδιά του 206 που το έχουν ψάξει κι εκείνα.
-
Μπραβο! Καλο παιδι ο Νικος!
(να ειχε και κινητο...)
-
aman με τα κινητα σας πια... εχω 2 σταθερα, πρωινο-απογευματινο και με τηλεφωνητες, κι οποιος θελει με βρισκει εκει. αν δεν ειμαι σε σταθερο, ειμαι σε εκδρομη , καφε, σινεμα και δεν θελω να με βρισκουν. οποιος θελει το σταθερο μου ευχαριστως το δινω..
-
Nικο δεν νομιζω να γραφτηκαν αυτα στο site ΜΑΣ
Και γω που προσπαθω, σαν επισκεπτη με βαζει(μπορει ισως κατι να λεει και αυτο βεβαια... )
Ο Αντρεας κατι παλευει με το ονομα θα μας πει οταν εχει νεα.
Βρεστε και το ποσον που χρειαζεται για να το κανουμε επισημο και μετα βλεποντας και κανοντας.
Ας υπαρχει και σιγα σιγα το διαδιδουμε.
Εξ αλλου ρε παιδια για καλο θα ειναι και στο κατω κατω για μας που θα το ιδρυσουμε μονο κοπος και εξοδα ειναι δεν εχουμε κατι να κερδισουμε .
Οποιος θελει μπαινει και κερδισμενος θα ειναι.Οι υπολοιποι ας κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.... -
γραφτηκαν στην ενότητα 'γενικά πεζό'
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ο Αντρεας κατι παλευει με το ονομα θα μας πει οταν εχει νεα.Τελικα δεν μπορουμε οντως να χρησιμοποιησουμε το peugeot... Το ψαξανε τα παιδια απο το 206 club και το ειπανε στον 'Α-κινητό' Νικο.
δεν εχουμε κατι να κερδισουμε .
Eλα τωρα... Αφου ολοι ξερουμε οτι θελεις να κερδιζεις την επιβεβαιωση ολων.
Οποιος θελει μπαινει και κερδισμενος θα ειναι.Οι υπολοιποι ας κοιμουνται τον υπνο του δικαιου....
Και βεβαια θα ειναι κερδισμενος εφοσον θα εχει τη γνωμη του Μιχαλη ωστε να συνεχισει τη ζωη του σωστα!
φοβαμαι ομως οτι αν μαθευτει πως ο nakata εχει πιασει '215km/h ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ' θα εχουμε μαζικες αυτοκτονιες κατοχων 307...
Λεμε καμια λαμακια να περνα η ωρα.
-
ΚΑΙ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ Τ CLUB 147
-
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
[Λεμε καμια λαμακια να περνα η ωρα.
Μηπως...λεω μηπως λεμε μονο τετοια.... (χα χα χα θα παιθανω απο τα γελια!!!!)
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΜε προλαβες! Παω να κανω post στο alfa club να παρω εγω την πρωτια!!!
Μιχαλη λεμε και καμμια σοβαρη κουβεντα! προς Θεου!
-
χελλοοοου
Κρίμα που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λογότυπο 'peugeot'
Στο εξωτερικό πως το χρησιμοποιούν;Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να μεταφερθούμε τώρα αμέσως στο site γιατί όπως θα είδατε υπάρχουν αρκετά μικροπροβληματάκια που θα τα λύσουμε σιγά σιγα...
Απο Δευτέρα θα ασχοληθώ εγώ (και όποιος άλλος έχει όρεξη και γνωρίζει 5 πράγματα από phpNuke και phpBB)By the way έκανα register ένα τζαμπέ dns να δείχνει στο 195.130.121.2...
έτσι είναι πιο εύκολο να το θυμάστε
http://307gr.dyndns.org/ -
έχετε κάνει register
1 Dev Feb 28, 2004 0 2 TakisB Ίλιον Feb 28, 2004 2 3 hiluxboy Mar 01, 2004 0 4 pkst Mar 01, 2004 0 5 kkot Mar 01, 2004 1 6 tazz Mar 01, 2004 0 7 SuperBilly16V Mar 01, 2004 1 8 mdvq Mar 02, 2004 0 9 nikapos1 Mar 02, 2004 3 10 nakata Mar 03, 2004 0 11 MDVQ1 Mar 03, 2004 0 12 ilias Oct 16, 2003 1
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
έχετε κάνει register1 Dev Feb 28, 2004 0
2 TakisB Ίλιον Feb 28, 2004 2
3 hiluxboy Mar 01, 2004 0
4 pkst Mar 01, 2004 0
5 kkot Mar 01, 2004 1
6 tazz Mar 01, 2004 0
7 SuperBilly16V Mar 01, 2004 1
8 mdvq Mar 02, 2004 0
9 nikapos1 Mar 02, 2004 3
10 nakata Mar 03, 2004 0
11 MDVQ1 Mar 03, 2004 0
12 ilias Oct 16, 2003 1Να τους χιλιασουμε!
PEUGEOT FORUM