-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
χα χα χα .......
Ποιος σας ειπε οτι ειναι απο το ηλεκτρονικο γκαζι???
Σιγουρα δεν το εχω γραψει πουθενα????.. γιατι ειναι οντως πολυ σπαστικο
Κατα την γνωμη μου πρεπει να φταιει ο συμπλεκτης που πιανει παραξενα..
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε οποιον το κανει θα πρεπει να του χτυπανε και οι ταχυτητες στις γρηγορες αλλαγες
Για τοποθετηθειτε ξανα επι του θεματος κυριοι...Οι ταχυτητες δεν μου χτυπανε, μονο πυρακια ενιοτε Υπαρχει μια δυσκολια στο κουμπωμα της 2ας απο 4η σε γρηγορα κατεβασματα, ειδικα αν δεν κανεις μυτη-τακουνι η τελοσπαντων ταιριασμα των στροφων.
Για το αν φταιει ο συμπλεκτης δεν μπορω να ειμαι σιγουρος δεν εχω κακα δειγματα.Το ηλεκτρονικο γκαζι θα φταιει που ολοι οι γρηγοροι με 307 ακουγοντε σαν στραβογιαννοι οταν αλλαζουν ταχυτητες
-
καλημέρα,
Σχετικά με το στροφάρισμα ,κατά την γνώμη μου, φταίει το ηλεκτρονικό γκάζι. Το έχω δοκιμάσει και σε άλλα αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό γκάζι και συμπεριφέροντε ακριβώς το ίδιο. -
στο 206club.gr
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=40
εχει ξεκινησει μια μεγαλη συζητηση για το πως μπορουμε να φτιαξουμε κατι κοινο για ολα τα πεζο, αλλα δεν βλεπω κανεναν αλλο απο μας να συμμετεχει..
-
Kαλα ρε μη βαρατε ολοι μαζι...
Το παλιο που ειχα δεν εκανε τετοια κολπα.
Ενα xsi που εχουμε στην δουλεια δεν το κανει ,η σαυρα του Αντρεα δεν το κανει.
Βεβαια τα παλια μοντελα ειχαν αλλου το ηλεκτρονικο γκαζι,τα νεα το εχουν καπου που δεν φαινεται.
Κατα την γνωμη μου ισως εχει βγει παρτιδα που εχει αμπραγιαζ που απομνωνει πολυ ψηλα και δεν προλαβαινεις να αφησεις το γκαζι και ανεβαινουν οι στροφες(το ειχα δει και παλιοτερα το εργο σε αυτοκινητα με καρμπυρατερ)
Για πες μας Αντρεα την γνωμη σου(σε διαταζω να ειναι ιδια με την δικια μου )
Το δικο μου ειναι μοντελο 2/2003 -
12/2003 to kanei, alla siga ta auga!
-
8/2001 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΧΙ........... ΛΟΧΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!
-
Γεια χαρά σε όλους.
Να επανέλθω και εγώ στο θέμα του ζουάν (εχω διαβάσει μόνο τις πρώτες 25 σελίδες του forum - δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες!).
Έχω ένα 307 xsi 1.6 ενός έτους (παραλαβή 21/2/2003) και έχω πάει στην lion για ζουάν 5 φορές - η 6η θα είναι αύριο....
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τι γίνεται μετά την λήξη της εγγύησης. Θα συνεχίσουν να το φτιάχνουν χωρίς χρέωση ή θα μας αναγκάζουν να πληρώνουμε τα εργατικά;
Αληθεια, είμαστε νομικά κατωχυρωμένοι σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή για ελλατωματικά προϊόντα κλπ κλπ;
Ευχαριστώ,
Μπάμπης Λεκατσάς.
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
8/2001 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΟΧΙ........... ΛΟΧΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!7/8/2001....
Όσοι έχετε το eMule για να κατεβάζετε από το Internet δώστε για ψάξιμο τη λέξη Peugeot 307. Λογικά θα πρέπει να βρείτε ένα αρχείο με το εξής όνομα: Peugeot_CD5_Repair_307-607 γύρω στα 170 ΜΒ. Είναι συμπιεσμένο και είναι το service manual των 307-607. Είναι σε μορφή html....
Μπορω να εχω μεσω e-mail μια φωτο μιας σελιδας ή οτιδηποτε δειγμα απο το εγχειριδιο αυτο; Να μη το κατεβασω τζαμπα! ειναι πολλα τα MB!
-
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ Λ...εεε..ΤΑ ΜΒ ΑΡ.....εεεε..ΑΝΤΡΕΑ
Ρε καλε φιλε για πες την γνωμη σου για το γκαζι εσυ που τα εχεις οδηγησει και τα δυο... -
Και το δικό μου το πήρα 7/8/2001
Είμαστε παλιοσειρές !!! -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Και το δικό μου το πήρα 7/8/2001
Είμαστε παλιοσειρές !!!Αυτο ελειψε, να μας τη βγει ο nakatas...
Το service manual για το οποιο γινεται λογος οντως ειναι της peugeot συμφωνα με την εικονα που ειδα, αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι αναγνωσιμο και λειτουργικο εφοσον δεν υπαρχει προεγκατεστημενη η εφαρμογη της peugeot ωστε να λειτουργουν τα link της καθε σελιδας του manual.
-
Νομίζω ότι είμαι ο αρχαιότερος (5/7/2001) και μάλιστα με τα περισσότερα χιλιόμετρα (76700).
Αλήθεια από καύσιμο πως πάτε???
Αντίριο - θεσ/νίκη σε 4Hrs15mins, με κατανάλωση, μετρημένη με γέμισμα στο βενζινάδικο, 10lit/100km.
-
ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ
-
Εμένα η κατανάλωση έχει κολήσει τους 2 τελευταίους μήνες στα 10,3lt/100 km
-
Εγω κατέβασα το Service Manual (ADSL απο την δουλειά)
Ειναι οντως html μορφη ,αν και το ειχα ξαναδει.
Δεν χρειάζεται καποιο software να 'πέσει' για να λειτουργησει.Τρέχει απ'ευθείας μεσα απο html αρχειο και μεσα απο εκει ανοιγει τα υπολοιπα links.Πάντως για οσους το κατεβάσουν ,το manual αυτο ειναι αρχειο με τυπο '.cue' που σημαινει οτι ειναι image και θα πρεπει να το ανοιξετε με ενα προγραμμα εγγραφης cd και να το γραψετε. Παντως εγω πελαγωσα εκει μεσα.Ειναι καθαρα για τους μηχανικους που δουλευουν στα συνεργεια της Peugeot.A! Επίσης κατεβασα και το Peugeot_CD7_Wiring_307.Εχει ολα τα ηλεκτρονικα συστηματα του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης shadow έγραψε:
Εγω κατέβασα το Service Manual (ADSL απο την δουλειά)
Ειναι οντως html μορφη ,αν και το ειχα ξαναδει.
Δεν χρειάζεται καποιο software να 'πέσει' για να λειτουργησει.Τρέχει απ'ευθείας μεσα απο html αρχειο και μεσα απο εκει ανοιγει τα υπολοιπα links.Πάντως για οσους το κατεβάσουν ,το manual αυτο ειναι αρχειο με τυπο '.cue' που σημαινει οτι ειναι image και θα πρεπει να το ανοιξετε με ενα προγραμμα εγγραφης cd και να το γραψετε. Παντως εγω πελαγωσα εκει μεσα.Ειναι καθαρα για τους μηχανικους που δουλευουν στα συνεργεια της Peugeot.Πολύ σωστά!!!!
Περιγράφει τις διαδικασίες και τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιηθούν από τον μηχανικό για κάθε συγκεκριμένη εργασία. Να συμπληρώσω ότι είναι σε πολλές γλώσσες και άμα πετάξετε τα περιττά θα μείνετε με υλικό περίπου 50ΜΒ.. -
μπηκατε στο 206κλαμπ να ψηφισετε στο θεμα 'πεζο δεν ειναι μονο το 206'?
-
Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα!!!
Αν και ψήφισα για ένα κοινο peugeot-site, νομίζω οτί ειναι καλύτερα να ξεκινήσουμε μόνοι μας.
Μπορώ να συμμετάσχω οικονομικά και πνευματικά αλλά οχί ιντερνετικά λογώ έλλειψης γνώσεων. -
Φιλοι babiz και gmantz πανω στη φουρια ξεχασαμε να σας καλοσορισουμε!!!!
Καλως ορισατε φιλοι μας και καλως να μεινετε...
Αληθεια babiz σε ποια σελιδα εισαι τωρα???
Για το στροφαρισμα εχω βαλει τον καταλληλο ανθρωπο να το ψαξει και σε λιγο θα εχουμε την σωστη απαντηση.
Για μπειτε λιγο στους 206ακιδες να δειτε λιγο τις εξελιξεις και να δουμε πως θα το παμε το θεμα μας. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλοι babiz και gmantz πανω στη φουρια ξεχασαμε να σας καλοσορισουμε!!!!
Καλως ορισατε φιλοι μας και καλως να μεινετε...
Αληθεια babiz σε ποια σελιδα εισαι τωρα???
Για το στροφαρισμα εχω βαλει τον καταλληλο ανθρωπο να το ψαξει και σε λιγο θα εχουμε την σωστη απαντηση.
Για μπειτε λιγο στους 206ακιδες να δειτε λιγο τις εξελιξεις και να δουμε πως θα το παμε το θεμα μας.Thanx Ειναι καλο να υπαρχει αυτο το thread. Καλη ομως και η ιδεα για Ελληνικο 307 σαιτ. Εγω σκεφτομουν και για κανενα καναλι στο IRC. Εδω και καιρο σκεφτομαι να αγορασω ενα σετ πισταδικα λαστιχα να πηγαινω το 307 στα Μεγαρα για κανα γυρο. Αν θελετε μπορουμε απο το φορουμ να οργανωσουμε καμια μερα πιστας και με τους 206-147.
PEUGEOT FORUM