-
Το start stop αν είναι χαμηλά η μπαταριά και ειδικά με κλιμα κτλ υπολειτουργεί.. ας τσεκάρουν την μπαταρία.
Εννιά στις δέκα που δε μου δουλεύει ο κλιματισμός έχω κάνει μλκια και κάπως έχω σβήσει το A/C.. το παίρνω χαμπάρι μετά απο δέκα λέπτα ενώ βρίζω αδίκως το αμάξι.. λέω τώρα μην την πάτησες και εσύ
Καλά οι σύγχρονες οθόνες/infotainment παθαίνουν συχνά ηλίαση το καλοκαίρι και κάνουν παλαβομάρες.. αλλά λές στο κάνει συχνά..
-
Αν σου πουν για το θόρυβο 1η σε 2α πες αν είναι κάτι σημαντικό γιατί και σε μένα το κάνει όχι όμως συνέχεια. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ακριβώς πότε συμβαίνει αυτό γιατί και με στροφές ανεβασμένες το έχω ακούσει. Καλά ταξιδεύεις με ανοικτά παράθυρα στην εγνατία;
Τώρα διάβασα το μνμ σου είμαι στη δουλειά. Το θέμα το κιβωτίου πήρε ήδη 'χρησμό' ότι 'είναι οκ' και 'έτσι κάνει' στην προηγούμενη επίσκεψη της αντιπροσωπείας. Αν ο καιρός δεν είναι απαγορευτικός ναι κάποιες φορές προτιμώ ανοικτά παράθυρα καθώς τα τελευταία 4/5 χρόνια μου έχει βγει ένα ρινικό θέμα που με ενοχλεί το clima αφάνταστα. Δεν είναι ότι μου αρέσει ο θόρυβος
Μάστορας: άσε μιλάμε η δική μου έχει άποψη. Σας είπα γύρισε μόνη της στα γαλλικά!! Τι να λέμε τώρα. Θα γελάσουμε την Τετάρτη....
-
Εεε εντάξει....φυσιολογικό για εμένα. Γαλλικά + ηελκτρικά/ηελκτρονικά ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά (από εποχές canbus). Πταίσματα, αλλά ίσως καταφέρεις να σου αλλάξουν την οθόνη στην εγγύηση. Καλό κουράγιο!
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Έχω 307 του 2001 με 307000χλμ,το αγόρασα το 2009 με 144000χλμ και από ηλεκτρικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.Τώρα μου έβγαλε κάτι προβλήματα ηλικίας,ένα ρουλεμάν τροχού,μια αντλία βενζίνης,και αλλαγή στα μπαλάκια.Δεν τα είχα αλλάξει ποτέ.Ηλεκτρικό πρόβλημα κανένα.
-
Αποτέλεσμα του σημερινού ελέγχου στην αντιπροσωπεία. Η μπαταρία είναι σε άριστη κατάσταση. Έγινε κάτι σαν factory reset στα infotainment/S&S (ελληνικά μου το είπαν αλλά το ξέχασα, προφανώς όμως αυτό εννοούσαν) και τα βρήκαν όλα να λειτουργούν 'άψογα' συμπεριλαμβανομένου του κλιματισμού.
Όταν άκουσα το 'άψογα' έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό αλλά είχα και άλλες δουλειές να κάνω οπότε μετά από 2,5 ώρες αναμονή στην αντιπροσωπεία ήθελα απλά να φύγω. Εύχομαι και ελπίζω να μην με απασχολήσει ξανά εκτός τυπικών σερβίς...
-
Σε τέτοιες περιπτωσεις μπορείς να πάρεις γραπτή α αφορά του υπευθνου, ότι έγινε το reset και εφτιαξε;;;;; Αν το ξανακάνει να το δείξεις και να ζητήσεις αντικατάσταση;;;;;;;;
-
Συγνώμη που θα το γράψω, αλλά στην ουσία δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Κλασσική περίπτωση εξουσιοδοτημένου συνεργείου.
-
Update στο infotainment έχεις κάνει ποτε;
Ρωταω επειδή κι εγώ έχω το 308 με το πιο πρόσφατο update και δεν κάνει κιχ.
-
Ναι μου πέρασαν το τελευταίο update υποτίθεται την άνοιξη του 2020 όταν πήγα για πρόωρη αλλαγή λαδιών γύρω στα 5κ.Απο τότε πήρε μόνο την ανάκληση του 'λάμδα' που σας είχα γράψει εδώ.
-
Το τελευταίο update είναι Απρίλιο του 2021...
-
Το τελευταίο update είναι Απρίλιο του 2021...
Μάλιστα. Καλά αυτό εμείς το ζητάμε, δεν μας καλούν ή έστω δεν το περνάνε αυτοί στην επίσκεψη από μόνοι τους; Υπάρχει τρόπος να το περάσω εγώ; Όχι προφανώς. Τι να κάνω; Υπάρχει κάπου να τσεκαρω αριθμό για να δω αν έχω το latest update και αν ναι μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι; Υπάρχει κάπου online;
-
Λογικά αν εχεις την εφαρμογή my peugeot σου βγάζει αν υπάρχει αναβάθμιση στο infotainment.Κατεβασε την και συνδεσε το αμάξι για να δεις.
-
Λογικά αν εχεις την εφαρμογή my peugeot σου βγάζει αν υπάρχει αναβάθμιση στο infotainment.Κατεβασε την και συνδεσε το αμάξι για να δεις.
Είχες δίκιο και σε ευχαριστώ πολύ. Σήμερα βρήκα χρόνο και το τσεκαρα. Ναι το Peugeot app μου έβγαλε αμέσως διαθέσιμη αναβάθμιση infotainment (30.07.21) για διαδικασία με usb.
Εξυπακούεται ότι θα στείλω mail διαμαρτυρίας στην αντιπροσωπεία καθώς πέρασα για έλεγχο με προβλήματα στο Infotainment και ενώ υπήρχε διαθέσιμο προγενέστερης ημερομηνίας update δεν έκαναν τίποτα.
Στα του update τώρα. Μου έδωσε 2 link ένα για το αρχείο ενημέρωσης και ένα για το κλειδί ενεργοποίησης. Στην βοήθεια ενημέρωσης το αρχείο είναι στα γερμανικά οπότε να ρωτήσω αν γνωρίζετε. Από τις εικόνες των οδηγιών καταλαβαίνω ότι μου ζητάει το stick που θα χρησιμοποιήσω να το formaρω σε fat32 (τουλάχιστον 16gb), να περάσω τα δύο αρχεία ως έχουν στο stick, να το κουμπωσω στο αμάξι, να επιλέξω το navi (το οποίο είναι ανενεργό στο δικό μου ένεκα του ότι είναι Active) και μετά θα λάβω on-screen οδηγίες. Δίνω το link αν έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου πει αν έχω καταλάβει κάτι λάθος:
https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/79/6/de-ctrcc-soft.pdf
-
Δεν χρειάζεται να πατήσεις τίποτε.
θα βγαλει ένα αρχικο μήνυμα ότι δεν υπάρχουν αρχεία πολυμέσων στο usb, θα το αγνοήσεις πατώντας 'οκ' και μετά θα σου εμφανίσει νέο μήνυμα ότι υπάρχει αρχείο εγκατάστασης λογισμικού και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κανεις τη διαδικασία. Πατάς ναι.προσοχη, ο κινητήρας αναμμένος κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλιώς σβήνει την παροχή ρεύματος το σύστημα για εξοικονόμηση μπαταρίας.
οποτε να έχεις το αυτοκίνητο κάπου σε ανοικτό χώρο να αερίζεται ο κινητήρας και να μην έχεις θέμα εσυ με καυσαέρια.
η διαδικασία κάνει περίπου 20 λεπτά αν θυμάμαι σωστα
-
Ευχαριστώ πολύ Stanley!!
-
Ευχαριστώ πολύ Stanley!!
Θα βάλεις και χάρτες; Γιατί αν ναι, μπορεί να πάρει καμιά ώρα, πήγαινε καμιά βόλτα καλύτερα!
-
Θα βάλεις και χάρτες; Γιατί αν ναι, μπορεί να πάρει καμιά ώρα, πήγαινε καμιά βόλτα καλύτερα!
Όχι τι χάρτες να βάλω, Active είναι οπότε Navi μόνο από AA. Το κακό είναι ότι δεν είναι wireless οπότε πρέπει να περνάς την μουσική συλλογή στο κινητό καθώς έχει μια διαθέσιμη θύρα usb.
-
Φυσικά ΔΕΝ έγινε το update. Ζήτησα από ένα φίλο να μου κάνει μετάφραση αλλά ξέρω τι φταίει και ήμουν σίγουρος εξ αρχής ότι θα μου κάνει αυτή την μ@λ@κί@ όταν είδα το 'fat32'. Στις οδηγίες ζητάει το stick φορμαρισμένο σε fat32. Το αρχείο του update είναι 9,6GB. Ως γνωστός δεν γίνεται μεταφορά μεγαλύτερη των 4GB σε fat32. Έκανα το stick Xfat32 που έχει ψηλότερα το όριο αλλά φυσικά δεν το αναγνωρίζει το Infotainment. Έκανα το stick NTFS που έχει επίσης υψηλότερο όριο αλλά μου έβγαλε το 2.0 σφάλμα ως προκύπτει ανωτέρω από τις φωτογραφίες. Χωρίς να ξέρω γερμανικά καταλαβαίνω ότι η 'λύση' είναι να ξανακάνω το βήμα 1.1 των οδηγιών το οποίο είναι φυσικά το fat32. Άντε βγάλε άκρη. Και όλα αυτά εξαιτίας της αδιαφορίας και της τεμπελιάς των τεχνικών της αντιπροσωπείας ενώ πέρασα από εκεί κανονικά με ραντεβού για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ξέρει κανείς κανένα καλό spell να castάρω το αμάξι;....
-
Φυσικά ΔΕΝ έγινε το update. Ζήτησα από ένα φίλο να μου κάνει μετάφραση αλλά ξέρω τι φταίει και ήμουν σίγουρος εξ αρχής ότι θα μου κάνει αυτή την μ@λ@κί@ όταν είδα το 'fat32'. Στις οδηγίες ζητάει το stick φορμαρισμένο σε fat32. Το αρχείο του update είναι 9,6GB. Ως γνωστός δεν γίνεται μεταφορά μεγαλύτερη των 4GB σε fat32. Έκανα το stick Xfat32 που έχει ψηλότερα το όριο αλλά φυσικά δεν το αναγνωρίζει το Infotainment. Έκανα το stick NTFS που έχει επίσης υψηλότερο όριο αλλά μου έβγαλε το 2.0 σφάλμα ως προκύπτει ανωτέρω από τις φωτογραφίες. Χωρίς να ξέρω γερμανικά καταλαβαίνω ότι η 'λύση' είναι να ξανακάνω το βήμα 1.1 των οδηγιών το οποίο είναι φυσικά το fat32. Άντε βγάλε άκρη. Και όλα αυτά εξαιτίας της αδιαφορίας και της τεμπελιάς των τεχνικών της αντιπροσωπείας ενώ πέρασα από εκεί κανονικά με ραντεβού για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ξέρει κανείς κανένα καλό spell να castάρω το αμάξι;....
Είχα δώσει κάτι οδηγίες στο 3008 και 2008 νήμα, μπορεί να ισχύουν και για το 308. Απλά αυτές τις μέρες είναι αδύνατο να ασχοληθώ με search, αν δεν το βρεις μέχρι το ΣΚ, θα το κοιτάξω να σου πω. Είχε και ένα με Αγγλικές οδηγίες. Κάτι έπαιζε με το fat32, αλλά δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς..
-
Ευχαριστώ θα προσπαθήσω να το βρω.
-
PEUGEOT FORUM