-
Προσθεσα το 'ημουν διπλα' για να τονισω οτι το ποτηρι το ειχε ηδη στα χερια οταν τρακαρε, δεν το επιασε μετα
-
Ε ναι καλα εκανες. Διοτι οποιος τρακαρει, στουκαρει και μετα πινει και μια γουλια γαλλικο καφε.
-
Φραπε νομιζω ηταν
-
Ξαναλέω , για μένα έπρεπε ο καφές στο χέρι να έχει 3 φορές το πρόστιμο του κινητού στο χέρι , γιατί το κινητό στην ανάγκη το πετάς στο κάθισμα , τον καφέ τι τον κάνεις ?
Υπερβολές , τον καφέ δεν τον κοιτάς καθόλου , ξέρεις που βρίσκετε το ποτήρι και που το στόμα σου πίνεις και το αφήνεις στην εργονομική ποτηροθήκη που δεν έχει το citroen ! Το κινητό σου αποσπά την προσοχή 100% .
-
Στο κινητό κολλάς..ενα δευτερόλεπτο αρκεί.
Σε κάτι μεγάλα και βαρετα ταξίδια ευτυχώς που υπάρχει το lane assist!
-
Πολύ σημαντική εξέλιξη. Γιατί άλλο είναι να φτιάχνεις μόνος σου μπαταρίες αλλά και ηλεκτροκινητήρες και ηλεκτρονικά ισχύος (=το +50% της αξίας ενός ηλεκτροκίνητου ιχ), και άλλο να τα παίρνεις έτοιμα από CATL, Continental, Hitachi κ.ο.κ. όπως κάνει μέχρι τώρα.
ΥΓ. Δείτε πως ο ενεργειακός κολοσσός της Τοτάλ μπαίνει στην εξίσωση με την θυγατρική της Σαφτ.
-
Για μένα είναι λόγος απόρριψης οι ποτηροθήκες . Ευτυχώς στο αιρκρος αυτές οι μικρές βγαίνουν και πήγαν πίσω στα κρυφά πορτ μπαγκάζ .
Αλλά για τις πόρτες δεν έχετε καθόλου δίκιο . Εκεί έχει θέση για μπουκάλια στις μπροστινές που είναι πραγματικά χρήσιμες και μην ξεχνάμε ότι εδώ και 20 χρόνια έχουν μεγάλα ντουλαπάκια συνοδηγού που είναι ψυχώμενα και βάζεις εκεί το νερό και το κρατάει δροσερό .
Ξαναλέω , για μένα έπρεπε ο καφές στο χέρι να έχει 3 φορές το πρόστιμο του κινητού στο χέρι , γιατί το κινητό στην ανάγκη το πετάς στο κάθισμα , τον καφέ τι τον κάνεις ?
Γι αυτό θέλει ο κόσμος όλα τα καινούρια βοηθήματα οδήγησης και μεγάλες οθόνες, ώστε να αποφεύγει καταστάσεις που ενώ κοιτάζει στο κινητό για να βάλει προορισμό στο google maps, μπορεί να πέσει η κάφτρα απ΄το τσιγάρο στα μπούτια και να τιναχτεί ολόκληρος ο οδηγός με αποτέλεσμα να του φύγει το σάντουιτσ απ' τα χέρια και να πέσει μέσα στον καφέ, κάνοντας χάλια το λάπτοπ που έχει στα γόνατα...
-
Γι αυτό θέλει ο κόσμος όλα τα καινούρια βοηθήματα οδήγησης και μεγάλες οθόνες, ώστε να αποφεύγει καταστάσεις που ενώ κοιτάζει στο κινητό για να βάλει προορισμό στο google maps, μπορεί να πέσει η κάφτρα απ΄το τσιγάρο στα μπούτια και να τιναχτεί ολόκληρος ο οδηγός με αποτέλεσμα να του φύγει το σάντουιτσ απ' τα χέρια και να πέσει μέσα στον καφέ, κάνοντας χάλια το λάπτοπ που έχει στα γόνατα...
χαχαχαχαχαχα, θεός!!!!
-
-
Επιτελους, να ξεχωρισουν τα αγορια απο τους αντρες.
Puegeotαρα μου εσυ, ξυπνα σαν βασιλιας των αυτοκινητων και δειξε τι σημαινει peugeot sport αλα 90s.
Οι απανταχου κρυφοι σου λατρεις και γκαζιαρηδες θα δουν ξανα το σημα του λιονταριου στο νυχτερινο ουρανο.....Ο Βασιλιας ξύπνησε θα αντιλαλουν οι εξατμισεις..
-
Χαχα! Πολύ περιγραφικός!
Κρίμα που τα είχαν παρατήσει οι Γάλλοι. Είχαμε μεγαλώσει με sport δικά τους.
-
Μιεχ, τα Renault Sport είναι καλύτερα έτσι κι αλλιώς.
-
Μιεχ, τα Renault Sport είναι καλύτερα έτσι κι αλλιώς.
Μες την αντίδραση! Άσε να υπάρχουν πολλοί, the more the merrier!
O ανταγωνισμός είναι θετικός.
-
Απάντησα σε ένα ποστάκι που έλεγε κάτι για Βασιλιάδες και Αυτοκρατορίες. Από εκεί και πέρα φυσικά καλό είναι να υπάρχουν όσο περισσότερα γρήγορα αυτοκίνητα γίνεται. Αλλά όταν η Honda και η Renault Sport κλείνουν σπίτια στα hot hatches, ε ας κρατάμε μια πιο ταπεινή εικόνα...
-
Απάντησα σε ένα ποστάκι που έλεγε κάτι για Βασιλιάδες και Αυτοκρατορίες. Από εκεί και πέρα φυσικά καλό είναι να υπάρχουν όσο περισσότερα γρήγορα αυτοκίνητα γίνεται. Αλλά όταν η Honda και η Renault Sport κλείνουν σπίτια στα hot hatches, ε ας κρατάμε μια πιο ταπεινή εικόνα...
Χεχ! Πλακιτσα έκανα!
Μα ουσιαστικά η Peugeot απέχει εδώ και χρόνια. Το 208 κ το καινούργιο 308 μου φαίνεται έχουν (θα έχουν) το 'κορμί' να μετατραπούν σε κάτι καλό.
Για να δούμε, πλάκα θα έχει. Εμένα δεν με αφορούσε η κατηγορία ούτε όταν ήμουν 20, αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον.
Τα χρόνια της οικονομίας καυσίμου κ περιβαντολλογικής ανησυχίας είναι καλό να βγαίνουν και Sport δημιουργήματα (όπως το καινούργιο Yaris), αλλά να μπορεί να τα αγοράσει και κανένας (σε αντίθεση με το καινούργιο Yaris!).
-
ένα ακόμα ταξίδι αυθημερόν με το 508 Γιάννενα Αθήνα, περίπου 900χλμ ,κατανάλωση 6.0, Εγνατίας κλπ +Αθήνα κεντρο. Μέση ταχύτητα 99χλμ/ω, χωρίς cc.
απροβληματιστα, πήραν και τον υπνακο της η οικογένεια. στο πήγαινε είχα sport mode που τελικά πιο πολύ ένα ακόμα μπλιμπλικι δείχνει. οι αλλαγές γίνονται σε πολλές στροφές, ανεβάζοντας τον θόρυβο στην καμπίνα, και τα κατεβασματα με σχετικα απαλό πάτημα γκαζιού χωρίς ιδιαίτερο λόγο. αρπάζει πιο απότομα το γκάζι στιγμιαία αλλά ναι..δν τρελαίνει. από την άλλη αξίζει στο τιμόνι, γίνεται πιο ακριβές και βαρύ. το σωστό σετ προσωπικά θα ήταν το νορμάλ που έχει + λίγο καλύτερη αίσθηση στο τιμονι.
στην Κινέτα πάλευε με τον αέρα ένα 3008, κουνήματα από δω από κει. πέρασα άνετα στα 150+. gg.
-
Εκανες 900χλμ αυθημερον? Εκανα το ιδιο ταξιδι χθες, πηγα με Κτελ και γυρισα με αμαξι (οδηγουσα εγω) και παλι κουραστηκα. Που να το οδηγουσα και στο πηγαινε. Θα τα ειχα παιξει
-
Εγώ πάντα κουράζομαι περισσότερο στο ΚΤΕΛ. Αλλά υποφέρω από κρίσεις πανικού όταν δεν οδηγώ εγώ, άρα λογικο!
-
Ειχα καποια χρονια να μπω σε Κτελ, αλλά το θεωρω πολυ χαλαρο. Κοιμασαι που λεει ο λογος, αν θες....
Κρισεις πανικου επειδη δεν οδηγεις εσυ ή λογω Κτελ? Παρα πολλοι με κρισεις πανικου, συνηθισμενο προβλημα
-
Επειδή δεν οδηγώ εγώ. Σε οποιοδήποτε μέσο! Και μόνο σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Άντε βγάλε άκρη.
PEUGEOT FORUM