-
Είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό
-
Σε τι;
-
Δηλαδή εσύ λες να βάλει διπλοσύμπλεκτο σαν τους αλλους?
Πάντως για το χαρακτήρα αυτών των αυτοκινήτων ένας καλος μετατροπέας ροπης σαν αυτό είναι ότι πρέπει + ειναι σχετικά προσφατο σαν κιβώτιο.Δεν χρειάζεται η ταχυτητα αλλαγής και το πιο άτσαλο κούμπωμα των διπλοσύμπεκτων.
Το ζητούμενο ειναι η άνεση -
Μέτριες εντυπώσεις θα έλεγα για το νέο 308. http://www.drive.gr/test-drives/apostol ... eugeot-308
-
Αυτό περιλαμβάνει και το 308 R με τα 270 άλογα?
-
Όχι βέβαια.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δηλαδή εσύ λες να βάλει διπλοσύμπλεκτο σαν τους αλλους?
Πάντως για το χαρακτήρα αυτών των αυτοκινήτων ένας καλος μετατροπέας ροπης σαν αυτό είναι ότι πρέπει + ειναι σχετικά προσφατο σαν κιβώτιο.Δεν χρειάζεται η ταχυτητα αλλαγής και το πιο άτσαλο κούμπωμα των διπλοσύμπεκτων.
Το ζητούμενο ειναι η άνεσηΜα, manumatic δεν ειναι?
-
-
106 1.1 XL 2002
Το τελευταίο που έβγαλαν
Αγοράστηκε από Πτολεμαίδα
service στο εξουσιοδοτημένο του Ηρακλείου για 3 χρόνια (Λαμπράκης)
και τα επόμενα χρόνια μέχρι σήμερα στο εξουσιοδοτημένο της Κοζάνης (πολυ ευχαριστημενος απο δουλεια,αποτελεσματικοτητα,καθαριοτητα και τιμες)Προβλήματα που έβγαλε:
το 1ο 6μηνο το φλοτερ βενζίνης και 2 φορές το ΖΟΥΑΝ (όλα στην εγγύηση)
το 2ο χρόνο καιγόταν διαρκώς το μοτερακι που ρυθμίζει την εισαγωγή αέρα στον κινητήρα (βρίσκεται πριν το φίλτρο και εχει ενα εμβολο του ανοιγοκλείνει) ....αλλαγη 2 φορές....και η ειρωνεία .....σε εξωτερικο και δήθεν φθηνό συνεργειο μου πήρε 120 ευρώ ενω στο επίσημο τη 2η φορά ανακάλυψα ότι η λιανική του τιμή ήταν 40 ευρώ.........έκτοτε τίποτα απολύτως.....
περιβάλλον οδήγησης: ζέστη ,κρύο,χιόνια ,παγετος,βροχή.......σκυλί
μέσος όρος χλμ/έτος 25.000 -
-
Να βάλω κάτι δύσκολο στα παιδιά της peugeot......
Υπάρχει η δυνατότητα στο pre-facelift 607 (αυτό με την 'ξύλινη' πρόσοψη πάνω-κάτω) να μπει η inox κάτω πρόσοψη που είχε το facelift; Το ερώτημα πολύ απλά γίνεται για το radio-cd. To αρχικό 607 είχε ραδιοκασσετόφωνο ενώ το επόμενο radio-cd. Εκτός και αν γνωρίζει κανείς και άλλη λύση γιατί εγώ από το internet (alibaba κ.λ.π.) δεν βρήκα κάτι.
Ευχαριστώ -
Στο 406 υπήρχε και αντιπροσωπείας αλλά και aftermarket φτηνότερο. Στο δικό σου πιθανότερο η αντιπροσωπεία να έχει αλλά θα κοστίζει.
Sent from my Sony Fola
-
Κάποια κομμάτια ταιριάζουν, κάποια όχι. Ίσως πιο απλό είναι να κάνεις wrap τα δικά σου.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Αφού προηγουμένως ποστάρισα το ερώτημα σε 'Ιαπωνικό' θέμα,το θέτω πλέον στο σωστό!!!
Ξέρει κάποιος πόση ποσότητα βαλβολίνης παίρνει το κιβώτιο του peugeot 307 1400cc mod 2001 75hp?
Θέλω να αγοράσω για να πάω τον άλλο μήνα για σέρβις στο μηχανικό και δεν ξέρω πόση παίρνει! -
2 λίτρα θες
-
Ευχαριστώ.
Τώρα θυμήθηκα ότι είχα πάρει την ELF NFJ 75-80 συνολικά 20€,άρα ήταν 2 μπουκάλια.Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και είχα ξεχάσει την ποσότητα...
Καμιά πρόταση για καλή βαλβολίνη; Ή να βάλω την ίδια;Κάποιες φορές ιδίως το χειμώνα τα πρωινά,έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο σφιχτό το κιβώτιο.Οι ταχύτητες κουμπώνουν άριστα αλλά η διαδρομή είναι σαν να έχει 'κόλλα'!Ο μηχανικός μου είπε είναι λόγω θερμοκρασιών... -
NFP βάλε.
-
-
Ok!
-
Μπάρα η σχαρα για αυτοκινητο ποιο ειναι καλυτερο ;
PEUGEOT FORUM