επειδη θελω να κανω σουβλακι στο μαγαζι τι βαζουμε στο καλαμακι σουβλακι , καλαμακι κοτοπουλο , κεμπαπ σουβλακι ?
Latest posts made by speedman_27
-
RE: Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>
-
RE: PEUGEOT FORUM
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Δεν το βλέπω τραγικό το χρύπημα. Και να σκουριάσει, θα είναι επιφανειακό για 1-2 χρόνια. Μετά βλέπεις...ειναι ηδη ενα χρονο αξιζει να το παω για βαψιμο ;
-
RE: PEUGEOT FORUM
εχω χτυπήσει έδω και καιρο την πόρτα του αυτοκινήτου του συνοδηγου επειδη λεφτα για βάψιμο δεν παίζουν. Φοβάμαι μην προχωρήσει μετα απο τόσο καιρο η σκουρια. τι πρεπει να κανω
-
RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ
εγραψα και πιο παλια τον λεκε απο το καθισμα πως τον βγαζουμε;
-
RE: PEUGEOT FORUM
Μου πέρασαν μια σχαρα και η πόρτα μπροστα δεν κλείνει σωστα μπήκες νερο με την βροχη και κανει θόρυβο απο τα 70 χιλιόμετρα και μετα. Τον πηρα τηλ πήρε την εταιρία τηλέφωνο και λέει κατι πέρασε λάθος να παω να το φτιάξει.
-
RE: PEUGEOT FORUM
Το Peugeot 206 μοντέλο του 2004 παίρνει στην οροφή σχαρα ; Δηλαδη εχει ειδικές θήκες στην οροφή ; Παράγγειλα μια και μπαίνουν τα χερούλια στις άκρες καθε πόρτας
-
RE: PEUGEOT FORUM
Μπάρα η σχαρα για αυτοκινητο ποιο ειναι καλυτερο ;
-
RE: Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οπότε αν έρθει μια παρέα και ζητήσει ενα διπλο espresso τι κάνω ; Βάζω δυο καψουλες ristreto ?
Αν έχεις μαγαζί, πρέπει να βάλεις δύο κάψουλες ristretto, αλλιώς κοροϊδεύεις τον πελάτη. Γι' αυτό και ο διπλός espresso χρεώνεται περισσότερο από το μονό.
Άλλο ο διπλός espresso, άλλο ο espresso lungo. Ο lungo ξαναλέω είναι αραιωμένος μονός espresso, άρα ίδια ποσότητα καφέ σε περισσότερο νερό. Αντίθετα με δύο κάψουλες έχεις δύο σωστούς espresso, οι οποίοι απλά προστίθενται στο ίδιο ποτήρι.
για διπλό εσπρεσσο θεωρητικά πρέπει να βάζεις 2 κάψουλες των 40 για τα 80ml του διπλού
οι lungo είναι άλλα χαρμάνια υποτίθεται που προορίζονται για άλλα ροφήματα πχ latte macchiato και μπορούν να βγάλουν 110-120 ml ροφήματος από την ίδια ποσότητα καφέ, οπότε δε τα χρησιμοποιείς σε espresso , όχι ότι δε μπορείς στη πράξη απλά δεν είναι σωστό
όπως κι εγώ για παράδειγμα από 40αρες κάψουλες βγάζω 80ml για το κρύο καφέ μου (όχι μόνο για οικονομία, αλλά γιατί με διπλή δόση μου φαίνονται 'δυναμίτες' και ο κρύος espresso θέλει διπλή δόση)
ούτε αυτό είναι σωστό, αλλά αφού το κάνω για μένα είναι οκ
και βασικά σε όποιον έχω φτιάξει έτσι καφέ μια χαρά του φάνηκε, δεν είχα ποτέ παράπονα
Αυτές που βγάζουν 40 πιες ειναι ; Επίσης φλυτζανια εσπρεσο κάνουν και για σερβίρισμα ελληνικού καφέ ;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
RE: Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)
Οπότε αν έρθει μια παρέα και ζητήσει ενα διπλο espresso τι κάνω ; Βάζω δυο καψουλες ristreto ?