-
ναι ρε παιδια, αυτοσυγκρατηση
λιγο ακομα και θα διαβαζουμε για τσοντες και παρτουζες...ελπιζω να μη θιγει κανενας
απλα μου εκανε εντυπωση ο πλαγιος τροπος στις παρατηρησεις -
genikws to kanate 'lastixo' to 8ema, egw den milhsa oute gia 3efwnhmenous modistrous, oute gia kakentrexeis lesvies....
pw-pw thn pare3hghsh sto aima sas thn exete...
egw milaw apo proswpikh peira, oti exw 2 filous, pou nai men einai gay, alla prwton den to deixnoun, exw thn tyxh na mou ferontai apsoga, na mou exoun symparasta8ei opws kai oi kolhtes mou, mhn pw kalytera kai ntynonte kai poly wraia, panta me ta kalytera...ayta loipon apo mena...den to synexizw giati 8a katalh3oume sto propatoriko amarthma kai to 'skise me n' alla3w rafth'...
PS. Molis gyrisa apo mpanio sth 8alassa poy htan teleia...pws einai o kairos sthn ypoloiph ellada?? edw stnn kw paize me ta neyra mas...
FILIIIIIIAAAAAA -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Εγω ρε παιδες μια απορια εχω!!
Γιατι οι γυναικες πανε τους GAY ?
Και οχι μονο τους πανε αλλα παιρνουν και το μερος τους!
Αααα ρε θα μεινετε χωρις ανδρες και τοτε θα δειτε!!!Τους αισθανονται πιο κοντα τους σαν φιλους χωρις ποτε να ειναι η να γινουν απειλητικοι.
Μια απορια ρε παιδια:
Αφου δεν γεννανε πως πληθαινουν? (Για τους gay λεω βεβαια). -
Οι gay πληθαίνουν λόγω μιμητισμού. Έχει γίνει της μόδας πια. Και μάλιστα, έχει γίνει τόσο πολύ της μόδας, που εγώ χαίρομαι που είμαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!!!
Ρένα, πες αλεύρι... Μια 'Χάλκη' σε γυρεύει!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ρένα, πες αλεύρι... Μια 'Χάλκη' σε γυρεύει!!!Ρε παιδιά, έλεος! Μόλις πάμε να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά εδώ πέρα το γυρίζετε στο XXX-rated! Συγκρατήστε και λίγο την τεστοστερόνη σας πια!!!
Ε, ρε και να μπουν και για τα καλά οι ζέστες τι έχει να γίνει!
-
Βρε Κώστα, να μην της κάνω και μια πλακίτσα;
-
Και η 3η συνέχεια της Ιστορικής σειράς του 4ΤΦ!!!
Αφήνω αυτό ξεκλείδωτο. Τα όποια σχόλια, ας μην οδηγήσουν το θέμα στο ίδιο 'τέλος'...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και η 3η συνέχεια της Ιστορικής σειράς του 4ΤΦ!!! -
μετα απο 4 χρονια..
-
Ωχ-ωχ!
-
εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε..
κοιταμε πλεον το χαρακτηρα του αλλου κ.ο.κ.
-
Καλα τωρα τι να λεμε...εδω αλλοι πανε και κανουν τατουαζ με Χένα!
-
επρεπε να το κανουμε up μετα απο 4000 χρονια..ακομα το ιδιο θα ταν..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε..κοιταμε πλεον το χαρακτηρα του αλλου κ.ο.κ.
μπα τα αισθήματα παραμένουν λεπτά
-
ΠΟΙΟ???????
ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το θεμα ΑΥΤΟΥ του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ θρεντ?
-
Πρέπει να διαβάσεις και τα άλλα δύο για να καταλάβεις.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ΠΟΙΟ???????ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το θεμα ΑΥΤΟΥ του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ θρεντ?
Εεε... Εεε... ΓΚΛΠ! Εγώ κύριε... δεν ήμουν στην παράδοση προχθές...
-
Δεν ξερω για γυναικες και ακριβα αυτοκινητα, αλλα γυναικες που οδηγουν Ιταλικα αυτοκινητα με στελνουν!!
Μια κοπελιτσα με Alfa Romeo Spider Pininfarina κοντεψε να με στιλει για τις αδειες...
Αλλα με προλαβε αλλος -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ξερω για γυναικες και ακριβα αυτοκινητα, αλλα γυναικες που οδηγουν Ιταλικα αυτοκινητα με στελνουν!!Μια κοπελιτσα με Alfa Romeo Spider Pininfarina κοντεψε να με στιλει για τις αδειες...
Αλλα με προλαβε αλλοςτα ιταλικά επειδή είναι (μόνο ) όμορφα ταιριάζουν σε όμορφες γυναίκες
-
Η παλιοτερα ποθ βγαζανε ζημιες....στη γυναικα σου....να εχει κατι να της σπαει τα @@ μην εχεις μονο εσυ!
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)