-
Mπορείτε να με πείτε ρατσιστή με αυτό πού θα πώ,αλλά θά το πώ.
Μού τη δίνει στό κρανίο όταν τούς βλέπω ρε παιδιά,τί νά κάνω!
Ετσι μού'ρχεται νά τούς σπάσω το κεφάλι ,σοβαρά.
Δέν έχω δεί ποτέ μου Γυναίκα,να συμπεριφέρεται με τόν τρόπο τών gay(το γράφω έτσι,λόγω ευγένειας απέναντι στό ΦΟΡΟΥΜ,μέ άλλη λέξη τούς αποκαλώ) καί ας λένε ότι έχουν 'Γυναικεία συμπεριφωρά'διότι είναι Γυναίκες-εγκλωβισμένες σέ Αντρικό σώμα.Υ.Γ. Δέν έχω πρόβλημα μέ άσπρους-μαύρους-κίτρινους-Αλβανούς κ.τ.λ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ...... -
Πιάσαμε και γ@μw τις συζητήσεις τώρα, αλλά αφού την αρχίσαμε, ας την τελειώσουμε. Κοίτα λοιπόν ένα ωραίο... 'Λάθος της φύσης' λέτε, έτσι; Γιατί λοιπόν τα λάθη της φύσης στο ανδρικό φύλο να συμπεριφέρονται έτσι όπως όλοι ξέρουμε, υποβιβάζοντας και τους εαυτούς τους, αλλά παίζοντας και με την υπομονή των υπολοίπων; Δηλαδή, λάθη της φύσης στις γυναίκες δεν γίνονται; Γιατί δεν έχω δει ποτέ γυναίκα να φέρεται τόσο προκλητικά;
Επίσης, η ουσία είναι μία. Όπως είχε πει και ο Κ. Κόκκλας στο Safe Sex (τι π@π@ρι@ ταινία, τώρα που το συζητάμε), 'Άμα είναι 3εκwli@ρhs o άνθρωπος, τι να συζητάμε εμείς;Για την ιστορία, διαβάστε ένα καλό...
Πάει ένας νεαρός γύφτος στον πατέρα του και του λέει:
-Μπαμπά, έχω να σου ανακοινώσω κάτι πολύ σοβαρό. Είμαι gay.
Ψύχραιμος ο πατέρας, του λέει να καθίσουν να συζητήσουν. Και ξεκινάει:
-Δε μου λες παιδί μου, είσαι σχεδιαστής μόδας, κομμωτής, στυλίστας κτλ;
-Τι λες ρε πατέρα, την άκουσες; Πατάτες πουλάω, με το DATSUN.
-Μήπως έχεις σπίτι στον Άλιμο, στην Κηφισιά;
-Με δουλεύεις ρε πατέρα; Στον καταυλισμό δε μένουμε;
-Έχεις κότερο, κάνεις πάρτυ στο +Soda, πηγαίνεις σε events της υψηλής κοινωνίας;
-Όχι, τίποτα απ' όλα αυτά.
-Μήπως τέλος πάντων πηγαίνεις κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, Ρόδο κτλ;
-Έλα ρε πατέρα, τι λες τώρα; Ούτε καν από μακριά δεν τα έχω δει τα νησιά.
-Ε τότε τι gay βρε μ@λ@κ@, ΦΤΩΧΟΠΟΥΣΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
eipame mhn eisai ratsisths, oloi an8rwpo einai, an hsoun ki esy mia 'aderfh' psyxh pagideymenh se la8os swma ti 8a ekanes? [giati yparxoun kai aytoi poy gennh8hkan me ayto to 'kousouri', dystyxws]
Εγώ γεννήθηκα με άλλο κουσούρι... Μουρλαμένος με τ'αυτοκίνητα, αλλά με λάθος τσέπη (δηλαδή το περιεχόμενό της ρε γμτ δε φτάνει...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πάει ένας νεαρός γύφτος στον πατέρα του και του λέει:
-Μπαμπά, έχω να σου ανακοινώσω κάτι πολύ σοβαρό. Είμαι gay.
Ψύχραιμος ο πατέρας, του λέει να καθίσουν να συζητήσουν. Και ξεκινάει:
-Δε μου λες παιδί μου, είσαι σχεδιαστής μόδας, κομμωτής, στυλίστας κτλ;
-Τι λες ρε πατέρα, την άκουσες; Πατάτες πουλάω, με το DATSUN.
-Μήπως έχεις σπίτι στον Άλιμο, στην Κηφισιά;
-Με δουλεύεις ρε πατέρα; Στον καταυλισμό δε μένουμε;
-Έχεις κότερο, κάνεις πάρτυ στο +Soda, πηγαίνεις σε events της υψηλής κοινωνίας;
-Όχι, τίποτα απ' όλα αυτά.
-Μήπως τέλος πάντων πηγαίνεις κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, Ρόδο κτλ;
-Έλα ρε πατέρα, τι λες τώρα; Ούτε καν από μακριά δεν τα έχω δει τα νησιά.
-Ε τότε τι gay βρε μ@λ@κ@, ΦΤΩΧΟΠΟΥΣΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
eipame mhn eisai ratsisths, oloi an8rwpo einai, an hsoun ki esy mia 'aderfh' psyxh pagideymenh se la8os swma ti 8a ekanes? [giati yparxoun kai aytoi poy gennh8hkan me ayto to 'kousouri', dystyxws]Καλημέρα ξανά. Πριν γράψω οτιδήποτε, έχω μία ερώτηση στον skullone: ΤΙ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΣ??? Αν λίγο πριν κοιμηθώ άνοιγα το internet, θα σε έβρισκα μέσα δηλαδή; Καλόοοος...
Λοιπόν, στο θέμα μας. 'Αδελφή ψυχή παγιδευμένη σε λάθος σώμα'... Καλό, πολύ καλό! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Κοίτα, το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, εμένα δε με νοιάζει! Αλλά δεν μπορώ να τους/τις (αλήθεια, τι γένος χρησιμοποιούμε;;; ) βλέπω να προκαλούν έτσι. Εδώ ρε παιδιά, εγώ όταν θέλω να την πέσω σε καμία κοπέλα μου κόβονται τα πόδια και ζορίζομαι να μιλήσω, και είναι και μία πράξη κύρους και κοινωνικά αποδεκτή. Αυτοί δηλαδή πώς τολμάνε να βγαίνουν έτσι και να κολλάνε σε ΑΝΤΡΕΣ χωρίς να τους απασχολεί τίποτα; Αυτό με ενοχλεί. Όχι το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Ξέρω παιδιά με 'τάσεις', αλλά δεν τις εκδηλώνουν εκεί που δεν πρέπει! Αυτό δε με πειράζει! Το άλλο με πειράζει και το λέω!!!
Για πείτε μου όμως, οι άντρες εδώ μέσα (στις γυναίκες δεν απευθύνεται η ερώτηση), τις T.A.T.U. τις είδατε; Κι αυτές ομοφυλόφιλες είναι; Αλλά είναι καλέεεεεες, ε;
-
Οι T.A.T.U.; Άντε μωρέ οι ψωνάρες! Πρώτα-πρώτα, τις έχεις δει; Αυτές έχουν πάρει διαζύγιο από τη μπανιέρα εδώ και κάτι αιώνες. Δεύτερον, είναι βλαμμένες κι απλά προσπαθούν να προκαλούν. Τρίτον, είναι υπερτιμημένες όσο δεν πάει. Τρίτον, εμφανισιακά μοιάζουν σα να'χουν κρίση ταυτότητας και να παλεύουν μέσα τους η ΚΝίτισσα με το αμπέχονο και το ταγάρι, το κακέκτυπο της Courtney Love και η Kate Moss. ΞΕΡΝΑΜΕΕΕΕ...
-
twra anoi3es allo 8ema...giati h gynaikeia omofylofilia einai pio apodekth apo thn andrikh?
-
kai giati anafereste pantote se akraies katastaseis gay andrwn, 3erete yparxoun kai gay pou den einai kragmenoi
-
Λοιπόν παιδιά, διακρίνω έναν ρατσισμό που με ενοχλεί. Το τι θα κάνει κανείς με αυτό που έχει στο βρακί του είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Δηλαδή ενιχλείστε από κάποιον 'χαρούμενο' περισσότερο απ' ότι σας ενοχλούν κάτι τσόλια που κυκλοφορούν ελεύθερα...Ή κάτι τύποι που νομίζουν ότι είναι και καλά οι άντρακλες.
Αναρωτηθείτε όμως γιατί αυτοί οι 'χαρούμενοι' συμπεριφέρονται έτσι. Μήπως φταίει η καθημερινή και αδυσώπητη καταπίεση που υφίστανται από την ημέρα που άρχισαν να συμπεριφέρονται διαφορετικά και τους έχει γεμίσει κόμπλξ;;; Μήπως φταίμε όλοι εμείς (δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω) που μόλις καταλάβουμε ότι ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος τον κοιτάμε λες και ήρθε από τον Άρη;;; Σίγουρα, κάποιοι θα ήταν προκλητικοί ακόμα κι αν δεν τους φορτώναμε τα κόμπλεξ μας, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους straight. Και αυτοί, είτε ομοφυλόφιλοι είτε όχι, μου την δίνουν αφάνταστα...
Δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν και αν προσβάλω κάποιον συγνώμη, αλλά ας μην θεωρούμε ότι όλα είναι απλά. Εδώ δεν είναι απλή υπόθεση να βρεις καλό βενζινάδικο (που το έφερα, ε ) θα είναι απλό να εξηγήσουμε την συμπεριφορά κάποιου.Επίσης, συγνώμη αν προσέβαλα κάποιους με τις ατάκες του Γκουσγκούνη. Το έβαλα απλά για να γελάσουμε. Σε όσους το έχω δείξει (μου το στείλαν με e-mail πρόσφατα) έχουν ξεραθεί... Αν είναι, πείτε μου να το σβύσω ή ας το σβύσει κάποιος moderator...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
twra anoi3es allo 8ema...giati h gynaikeia omofylofilia einai pio apodekth apo thn andrikh?Γιατί στις τσόντες βάζουν ωραίες γκόμενες να κάνουν τα λεσβιαζέ κόλπα κι έχουμε τσιμπήσει το δόλωμα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kai giati anafereste pantote se akraies katastaseis gay andrwn, 3erete yparxoun kai gay pou den einai kragmenoiΟπως και κραγμένοι που δεν είναι gay. Η αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου δεν καθορίζεται από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
-
Εμένα με ενοχλούν και οι ψευτόμαγκες/σούπερ macho και οι κραυγαλέοι ομοφυλόφιλοι. Αντίθετα, ο Γιώργος Μαρίνος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και άλλοι που διατηρούν την αξιοπρέπειά τους και κρατάνε την προσωπική τους ζωή για τον εαυτό τους δε μ'ενοχλούν καθόλου και έτσι μπορώ να επικεντρώσω την προσοχή μου στη δουλειά τους.
Κάτι σούργελα τύπου Λάκη Γαβαλά (ΟΚ, είναι και επιτυχημένος εισαγωγέας ενδυμάτων και υποδημάτων) και δε συμμαζεύεται με χαλάνε, γιατί, σα γνήσιοι ντενεκέδες αδειανοί, κάνουν πολύ θόρυβο.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kwstantine mporeis na mou e3hghseis pws bgazoun lefta apo emas? giati eilikrina den to katalavainw...Υπερχρεώνοντάς σας για ρούχα/αξεσουάρ/κομμώσεις της δικιάς τους εξτραβαγκάντ 'αισθητικής' που κάνει τους άνδρες να λύνονται στα γέλια. Και αν πεις ότι το ίδιο κάνουν σε μας οι 'βελτιωτές αυτοκινήτων' θα συμφωνήσω αλλά αυτοί δεν είναι gay.
eilikrina den thn katalavainw tetoia kakia, den eipame oti einai kai aytokollhtoi, ok? apo thn allh ti perissotero kako mporw na pa8w apo enan 'filo gay' poy den mporw na to pa8w kai apo mia straigth filh genous 8ylhkou...an o allos einai skartos, oti fylo kai na einai, oti 8eo kai na pisteyei 8a sou thn kanei thn pou@@@@...
Κοίτα, κι εγώ έχω φίλο gay και είναι πολύ καλό παιδί. Δεν έχω πρόβλημα με τους 'σεμνούς' gay, πίστεψέ με αλλά με τις ξεφωνημένες που (νομίζουν ότι) κάνουν ...κοινωνικό statement με το να επιδεικνύουν προκλητικά την ομοφυλοφιλία τους. Και συμφωνώ απόλυτα με τον HUNTER ότι αυτή δεν είναι γυναικεία συμπεριφορά αλλά κομπλεξισμός με ολίγο από ανάστροφο ρατσισμό! Για σκέψου λίγο, σε ποια από τις δυό 'κατηγορίες' gay ανήκουν οι μόδιστροι;
xryso mou tous exoume dei kai tous antres pou 8eloun na mas kanoun eite kat' eikona kai omoiwsh twn prwhn twn, eite 3ekol@@@, opote den nomizw oti ti8ete 8ema afeleias...
Εντάξει, μπορεί να έχεις δίκιο αλλά με τίποτα δεν πείθομαι ότι οι μόδιστροι που εμφανίζονται ντυμένοι σα λατέρνες έχουν γούστο! Και να σου πω και κάτι άλλο; Εγώ θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο το γούστο μιας (πραγματικής) φίλης μου (το κάνω κιόλας) από εκείνο μιας ...λεσβίας και μάλιστα ξεφωνημένης τύπου 'men are pigs'!
-
Εγω ρε παιδες μια απορια εχω!!
Γιατι οι γυναικες πανε τους GAY ?
Και οχι μονο τους πανε αλλα παιρνουν και το μερος τους!
Αααα ρε θα μεινετε χωρις ανδρες και τοτε θα δειτε!!! -
Γιατί είναι οι μοναδικοί που:
-
Κουτσομπολεύουν μαζί τους σα φιλενάδες, αλλά στο πιο ακραίο (αυτό βέβαια δεν είναι γυναικεία συμπεριφορά εκ μέρους τους, αλλά... ΓΛΕΙΨΙΜΟ της γλοιωδέστερης μορφής, καθώς γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως).
-
Παρακολουθούν ανελλιπώς όσα παρακολουθούν (μόδα, σαπουνόπερες, κουτσομπολίστικες εκπομπές, ρεαλήτη 'παιχνίδια' - ΟΚ, υπάρχουν και στρέιτ που παρακολουθούν τα κουτσομπολιά και τα ρεαλήτη, είτε γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν, είτε για να έχουν κάτι να λένε με τα γκομενάκια είτε γιατί απλά γουστάρουν να θάβουν κόσμο) κι εκείνες και μάλιστα έχουν και άποψη και πουλάνε και συμβουλές.
Επίσης, οι γυναίκες τους πάνε, γιατί δεν τις πρήζουν συνέχεια με αυτοκίνητα, μπάλα, πολιτική.
Άσε που νιώθουν και ασφαλείς! Ξέρουν οι γυναίκες ότι ο ομοφυλόφιλος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ!
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
twra anoi3es allo 8ema...giati h gynaikeia omofylofilia einai pio apodekth apo thn andrikh?
Γιατί στις τσόντες βάζουν ωραίες γκόμενες να κάνουν τα λεσβιαζέ κόλπα κι έχουμε τσιμπήσει το δόλωμα.
Ε, δεν είναι μόνο αυτό! Μην είσαι απόλυτος. Εμένα ανεξάρτητα από τις τσόντες, ένα τρίο με 2 κοπέλες θα μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να τις δω να με 'ξεχνάνε' για λίγο. Οπότε, εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα 'εικαστικό'. Δύο γκομενίτσες είναι ωραίο θέαμα. Δύο τριχωτοί τύποι είναι ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ θέαμα!!! Αντικειμενικά τώρα, δεν έχει σχέση με τα πρότυπα που μας περνάνε οι τσόντες!
-
Α, και μην ξεχνάμε ότι τους θεωρούν κάτι σαν 'αυτομολήσαντες' από την παράταξη των 'γουρουνιών' που προσχώρησαν στη γυναικεία 'παράταξη'!
-
Νάσο, να δω τι θα κάνεις άμα τελικά οι τσούπρες σε γράψουν κανονικά μια και καλή και βολευτούν μεταξύ τους, αφήνοντάς σε με το π... στο χέρι. Καλό το τρίο, αλλά μη μείνουμε τελικά και μπουκάλα.
kyan, ολόσωστος!
-
Ρε παιδιά, λίγο ήρεμα. Ας μην το κάνουμε και ακατάλληλο για ανηλίκους.
-
Eχει δίκιο ο TheoRallye, για ηρεμήστε λίγο, το χοντρύνατε πολύ....
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)