-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
με την ίδια λογική θα στρώνετε το κρεβάτι θα πλένετε θα σφουγγαρίζετε κλπ!!!
δεν έχεις δει άντρα να μαγειρεύει???
α!!! χάνεις!!!! είναι λες και έπεσε βόμβα στην κουζίνα!!!Κούκλα μου, εδώ και 5 χρόνια πλένω, στρώνω το κρεβάτι μου, σιδερώνω, καθαρίζω το σπίτι και ΦΥΣΙΚΑ μαγειρεύω, χωρίς να πέφτει βόμβα στην κουζίνα. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω τα κάνω ίσως καλύτερα από τις περισσότερες κοπέλες που κατά καιρούς έχουν βάλει χέρι στο σπίτι μου ή έχει τύχει να 'ζήσω' το δικό τους (για την ακρίβεια, μία μόνο μου έριχνε χαλαρά, αλλά και αυτή την έτρωγα στο μαγείρεμα). Στο δε μαγείρεμα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κάνει θαύματα, που δεν πίστευα ούτε ο ίδιος. Chili con carne φτιάχνεις; Γιατί εγώ φτιάχνω!!! Και 2/2 που το δοκίμασαν υπό κατάλληλες συνθήκες, ήθελαν 'κι άλλο'!
Λοιπόν, θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση αυτή, ή μήπως προτιμάς να ξανασκεφτείς τα επιχειρήματά σου;;;
-
êÜôóå íá êáíïíßóïõìå ðñþôá ôçí ôéìÞ.....
á!!! êáé êÜôé Üëëï!!!
ôé áõôïêßíçôï åßðáìå üôé Ý÷åéò......Nôåí Ý÷ù áõôïêßíçôï êáñíôßá ìïõ
êáôá ôçí äéáöÞìéóç êÜðïéïõ êáöÝ....--ãêïìåíïðáãéäá ôïõëá÷éóôïí
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
με την ίδια λογική θα στρώνετε το κρεβάτι θα πλένετε θα σφουγγαρίζετε κλπ!!!
δεν έχεις δει άντρα να μαγειρεύει???
α!!! χάνεις!!!! είναι λες και έπεσε βόμβα στην κουζίνα!!!Κούκλα μου, εδώ και 5 χρόνια πλένω, στρώνω το κρεβάτι μου, σιδερώνω, καθαρίζω το σπίτι και ΦΥΣΙΚΑ μαγειρεύω, χωρίς να πέφτει βόμβα στην κουζίνα. Μάλιστα, όλα τα παραπάνω τα κάνω ίσως καλύτερα από τις περισσότερες κοπέλες που κατά καιρούς έχουν βάλει χέρι στο σπίτι μου ή έχει τύχει να 'ζήσω' το δικό τους (για την ακρίβεια, μία μόνο μου έριχνε χαλαρά, αλλά και αυτή την έτρωγα στο μαγείρεμα). Στο δε μαγείρεμα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κάνει θαύματα, που δεν πίστευα ούτε ο ίδιος. Chili con carne φτιάχνεις; Γιατί εγώ φτιάχνω!!! Και 2/2 που το δοκίμασαν υπό κατάλληλες συνθήκες, ήθελαν 'κι άλλο'!
Λοιπόν, θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση αυτή, ή μήπως προτιμάς να ξανασκεφτείς τα επιχειρήματά σου;;;
όπως είπα και πιο πάνω σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. και εσύ είσαι μια από αυτές!!!
μην το παίρνεις προσωπικά αλλά οι περισσότεροι άντρες όταν μαγειρεύουν γίνεται πανικός στην κουζίνα!!!
όσο για το chili con carne όχι δεν φτιάχνω αλλά επειδή η ώρα είναι περίεργη πως είπαμε ότι το φτιάχνεις???
μιαμ μιαμ!!!! -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
κάτσε να κανονίσουμε πρώτα την τιμή.....
α!!! και κάτι άλλο!!!
τι αυτοκίνητο είπαμε ότι έχεις......Nτεν έχω αυτοκίνητο καρντία μου
κατα την διαφήμιση κάποιου καφέ....--γκομενοπαγιδα τουλαχιστον
ο.κ κάτι θα σκεφτώ...
μπορεί να φανώ και γενναιόδωρη και να μην σε χρεώσω τίποτα!!! -
Εσυ τις διαβασες?
εννοείται!!
ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά!!!ξαναδιάβασε τις λίγο πιο προσεχτικά εσυ και εξηγησε
μου τι θελεις να πεις!!λοιπόν λέει στην αρχή τόσα για τις γυναίκες και στο τέλος μόλις και καλά μπαίνει η γυναίκα στο γραφείο 'υποκύπτει' και της λέει 'ναι μωρό μου, όχι μωρό μου, εντάξει κ.α.'
οι περισσότεροι άντρες χαρακτηρίζονται με την παροιμία: σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει'
και είναι καλό αυτό......Λοιπόν, για να μη μαλώνετε, να ξεκαθαρίσω εγώ το τοπίο;;; Αν δεν ενοχλώ δηλαδή, έτσι PEUGEOT;
Λοιπόν, τις παρενθέσεις τις έβαλα για να μετριάσω το θυμό και την οργή των γυναικών που διάβασαν τη δημοσίευση. Οι άντρες μπορούν να τις προσπερνάνε, έτσι κι αλλιώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γυναίκα δεν μπαίνει στο 'γραφείο' αυτή τη στιγμή (σπίτι είναι βασικά, φοιτητής γαρ), αλλά και να έμπαινε δεν έχει κανένα λόγο στο πως διαχειρίζομαι εγώ τα 'εν οίκω'. Οι 2 τελευταίες που επιχείρησαν να πάρουν τέτοια δικαιώματα από τη σημαία, πήραν τη σημαία και πήγαν βόλτα!(Τώρα εγώ πρέπει να βρω κάτι να πω για να μη με μισήσουν όλες τους εδώ μέσα. Εγώ το ξέρω ότι είναι καφριλίκια αυτά που κάνω και γράφω κατά συνέπεια, αλλά είπαμε, είναι η περίοδος τέτοια και φυσικά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί καμία κοπέλα που να μου κάνει 'κλικ' τα τελευταία 2 χρόνια. Γιατί, κακά τα ψέματα, όταν ο άντρας ερωτευτεί -και για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο;- αλλάζει άρδην όλες του τις συνήθειες. Γι' αυτό κι εγώ προσέχω για να έχω... Εντάξει κυρίες, γλιτώνω την επικήρυξη; )
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τέλος, αν και άσχετο με τα υπόλοιπα, θέλω να καταθέσω την εμπειρία μιας φίλης μου που είχε πάει στην Κούβα για διακοπές με μια φίλη της. Εκεί λοιπόν οι ντόπιοι μόλις μάθαιναν την εθνικότητά της της έλεγαν μισοαστεία-μισοσοβαρά: 'Α, αφού είστε Ελληνίδες να μη σας πειράξουμε!'. Και όταν η φίλη μου έκπληκτη ρώτησε γιατί της είπαν 'Γιατί εσείς οι Ελληνίδες όταν σας πειράζουν αντιδράτε χειρότερα από όλες!'Για σκεφτείτε το λίγο αυτό εσείς οι γυναίκες!
Γιατί, τις αμερικανίδες πού τις βάζεις; Οι Ελληνίδες θα στα πρήξουν. Οι αμερικανίδες όμως ενδέχεται να σε στείλουν στο χώμα ή στη φυλακή (μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κι άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ροζ ελέφαντας)...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υπάρχει μία ηλικία (στον καθένα διαφορετικής διάρκειας) κατά την οποία ο μόνος λόγος για τον οποίο θέλει να έχει σχέση, είναι 'το ζουμί' που συζητάμε.
Και μετά από αυτή την ηλικία?
Μετά από αυτή την ηλικία, έχει 2 επιλογές ο άνθρωπος: Είτε ακολουθεί την πορεία που σχεδιάζω εγώ, να πάρει ένα μεγάλο σκύλο, να ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ τη μηχανή του, ούτε το Roadster, αν έχει κάτι από τα δύο και να συνεχίσει να διατηρεί εστιασμένες τις προσπάθειές του στην καριέρα και να αφήσει τις χαζομάρες, είτε από την άλλη, να ξεχάσει όλες του τις εγγενείς ανδρικές συνήθειες και να κάνει το λάθος να πάει να 'κρεμαστεί'. Διαλέγουμε και παίρνουμε.
Και ας μην ξεχνάμε και την υπερπροσφορά, που μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέγουμε το 'μοντέλο' που παίρνουμε ώστε να έχει τα λιγότερα μειονεκτήματα!
Υπάρχει μεν υπερπροσφορά, γιατί όμως βλέπω αντρες να ψάχνουν για κοπέλα και να μην βρίσκουν?
(ενταξει κοπέλες λογικό γιατί είναι λιγότερες πες)
Ξέρεις άντρα που ψάχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για κοπέλα και δεν βρίσκει; Για ξεπέτα μπορεί να μη βρίσκεις εύκολα. Για τρίο, άστο καλύτερα! Βρίσκεις πιο εύκολα παρκάρισμα στο κέντρο, μέρα μεσημέρι! Αλλά για σοβαρή σχέση δεν βρίσκεις εύκολα;;; Ε, μη με τρελαίνετε τώρα!!! Μόλις πουλήσει ο άντρας λίγο αίσθημα στην κοπέλα, πάει, έληξε!!! Και μην πείτε όχι, δεν θα είστε ειλικρινείς.
-
όπως είπα και πιο πάνω σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. και εσύ είσαι μια από αυτές!!!
μην το παίρνεις προσωπικά αλλά οι περισσότεροι άντρες όταν μαγειρεύουν γίνεται πανικός στην κουζίνα!!!
όσο για το chili con carne όχι δεν φτιάχνω αλλά επειδή η ώρα είναι περίεργη πως είπαμε ότι το φτιάχνεις???
μιαμ μιαμ!!!!Ε, να μη στείλω τώρα τη συνταγή στο forum, θα με κράξουν... Εκτός αν την θέλουν κι άλλοι. Τη θέλεις σε mail ή private message;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι αμερικανίδες όμως ενδέχεται να σε στείλουν στο χώμα ή στη φυλακή (μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κι άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ροζ ελέφαντας)......και επίσης ενδέχεται να σε ψεκάσουν με αναισθητικό spray, να σε βαρέσουν με γκλομπ, να προπονηθούν πάνω σου στο τάι μπο που έμαθαν απο βιντεοκασέτα, να σε βγάλουν στην εκπομπή του Jerry Springer (τι Μικρούτσικος και μαλ.....) και άλλα πολλά.....
Σπύρος
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
μιαμ μιαμ!!!!Ε, να μη στείλω τώρα τη συνταγή στο forum, θα με κράξουν... Εκτός αν την θέλουν κι άλλοι. Τη θέλεις σε mail ή private message;
τελευταία στιγμή το έσωσες..
όσο για τη συνταγή σε ότι θες!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί, τις αμερικανίδες πού τις βάζεις; Οι Ελληνίδες θα στα πρήξουν. Οι αμερικανίδες όμως ενδέχεται να σε στείλουν στο χώμα ή στη φυλακή (μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κι άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ροζ ελέφαντας)...Χμμμμ... εντάξει, μπορεί οι αμερικανίδες να είναι εξ'ίσου κομπλεξικές με τις ελληνίδες, δεν ξέρω. Ίσως αν τις έπαιρνε (νομικά) τις δικές μας να έκαναν ακριβώς τα ίδια ή και χειρότερα. Οι μόνες που μπορούν να συγκριθούν σε τουπέ με τις ελληνίδες σύμφωνα με μια ξενιτεμένη φίλη μου είναι οι ιταλίδες, οι οποίες όμως δεν σε αποπαίρνουν όταν προσπαθείς να τις πλησιάσεις, απλά σε ξεχνούν αμέσως μετά!
ΥΓ: Εγώ δε φοβάμαι μήπως με επικυρήξουν!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τέλος, αν και άσχετο με τα υπόλοιπα, θέλω να καταθέσω την εμπειρία μιας φίλης μου που είχε πάει στην Κούβα για διακοπές με μια φίλη της. Εκεί λοιπόν οι ντόπιοι μόλις μάθαιναν την εθνικότητά της της έλεγαν μισοαστεία-μισοσοβαρά: 'Α, αφού είστε Ελληνίδες να μη σας πειράξουμε!'. Και όταν η φίλη μου έκπληκτη ρώτησε γιατί της είπαν 'Γιατί εσείς οι Ελληνίδες όταν σας πειράζουν αντιδράτε χειρότερα από όλες!'
Για σκεφτείτε το λίγο αυτό εσείς οι γυναίκες!
Κώστα,αυτό τό παράδειγμα μήπως δέν είναι αληθινό;
Πιό πολύ σαν δικαιολογία(οτι δηλαδή,'ξέρεις,εκεί στην Κούβα,πού να σε πειράξουν μόλις καταλάβουν πώς είσαι Ελληνίδα',άρα μήν ανυσηχείς,δέν έχω κάνει τίποτα)μού ακούγεται,γιατί οι Κουβανοί,δέν νομίζω να κάνουν τετοιες διακρίσεις(εμείς θα κάναμε;)!!! -
θα συμφωνήσω με τον κυνηγό, οι κουβανοί συγκεκριμένα κάνουν κρά να μπλέξουν με αλλοδαπή [ανεξαρτήτου προελεύσεως] για να εξοικονομήσουν την πρόσκληση....και να φύγουν απο την χώρα τους...οπότε μάλλον το κέρατο πήγε βασίλειο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κώστα,αυτό τό παράδειγμα μήπως δέν είναι αληθινό;
Πιό πολύ σαν δικαιολογία(οτι δηλαδή,'ξέρεις,εκεί στην Κούβα,πού να σε πειράξουν μόλις καταλάβουν πώς είσαι Ελληνίδα',άρα μήν ανυσηχείς,δέν έχω κάνει τίποτα)μού ακούγεται,γιατί οι Κουβανοί,δέν νομίζω να κάνουν τετοιες διακρίσεις(εμείς θα κάναμε;)!!!Εχμμμ... παιδιά, η κοπέλα είναι φίλη μου με την ακριβή έννοια της λέξης και όταν πήγε στην Κούβα ήταν ελεύθερη και φρέσκια σπό διαλυμένο αρραβώνα (για την διάλυση έφταιγε το ασπόνδυλο που φέρνει λίγο σε άνδρα αλλά ...άλλη ιστορία), οπότε είμαι σίγουρος πως λέει την αλήθεια.
-
τι να πώ θα έπεσε στην περίπτωση, γιατι κι εγώ μιλάω εκ πείρας...συνέβη σε κολλητή μου η οποία μάλιστα θέλοντας να τον βοήθησει του έστειλε πρόσκληση και ήρθε στην Αθήνα, αλλά ήταν τόσο 'αγαθός' που δεν άντεξε και γύρισε πίσω στην χωρα του, αφού βέβαια, επισκεύτηκε εκτός απο την Ελλάδα, το Παρίσι και την Ισπανία...κοινώς τα είδε όλα και προτίμησε να γυρίσει το coconat-tree του, και να τρέφετε με φασόλια και μπανάνες
άσχετο με το θέμα μας, αλλά την πρώτη του ημέρα στην Αθήνα έκανε σαν μικρό παιδί, στο δρόμο απο το αεροδρόμιο προς το σπίτι, κράταγε συνέχεια στα χέρια το κινητό τηλέφωνο της φίλης μου και κοίταγε έξω απο αμάξι χαζεμένος, η αποθέωση ήταν όταν είδε ένα Lada και αναφώνησε, έχουμε και στην Κούβα τέτοια
περιττό βέβαια να πω οτι είχε τρομερό σώμα και χωρίς γυμναστήριο παρακαλώ, αλλά και πρόσωπο... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οι αμερικανίδες όμως ενδέχεται να σε στείλουν στο χώμα ή στη φυλακή (μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κι άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ροζ ελέφαντας)...
...και επίσης ενδέχεται να σε ψεκάσουν με αναισθητικό spray, να σε βαρέσουν με γκλομπ, να προπονηθούν πάνω σου στο τάι μπο που έμαθαν απο βιντεοκασέτα, να σε βγάλουν στην εκπομπή του Jerry Springer (τι Μικρούτσικος και μαλ.....) και άλλα πολλά.....
Σπύρος
Ή να μιμηθούν τη Λορίνα Μπόμπιτ... Ξέρεις, με το ψαλίδι...
-
Πάντως στον Αγ. Δομίνικο (δίπλα στην Κούβα είναι) που έιχα παέι με την πρώην κοπέλα μου, προ τριετίας, οι άντρες της την έπεφταν και μπροστά μου σχεδόν (αντιδρούσα αναλόγως διαστάσεων και πόσοι ήτανε , αλλα γενικώς δέν πειράζουνε τους ξένους)......δεν κολλάνε πουθενά εκεί!
-
Καλημερουδια καλημερουδια σε ολους!!
Αντε που ειναι η PEUGEOT
να αναψουν λιγο τα αιματα? -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Αντε που ειναι η PEUGEOT
να αναψουν λιγο τα αιματα?καλημέρα!!!
με φώναξε κανείς??? -
Αντε που ειναι η PEUGEOT
να αναψουν λιγο τα αιματα?καλημέρα!!!
με φώναξε κανείς???ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ? μπιζζζζζζμπιζζζμποιζζζζζμπουιζζζζζ......
Πωωπωω ρε παιδακι μου κανει παρεμβολες!!!
Χαμηλωστε λιγο τη τηλεοραση σας παρακαλω!!!
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)