-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
δεν νομίζω οτι θέλετε να μάθετε
Κακώς νομίζεις Για λέγε... να ανάψουν και λίγο τα αίματα, γιατί έμεινα μέσα Παρασκευή βράδυ και ...@#$%%^**
-
οτι εκανε στον ιωαννη τον βαπτιστη?
-
Ωραίο θέμα!!!! Πώς τους εκδικούμαστε ε??? Χμμμμ αναλόγως το 'έγκλημα' που έχει διαπράξει θα έλεγα και το πόσο κακιές είμαστε.
Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει!!!!
Το πιο κακό νομίζω είναι να σε θέλει ακόμη και να τα φτιάξεις (ή να πας) με τον καλύτερο φίλο του Πω πω.. κομμάτια θα γίνει και δεν θα έχει και που να τα πει να ξεθυμάνει!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το πιο κακό νομίζω είναι να σε θέλει ακόμη και να τα φτιάξεις (ή να πας) με τον καλύτερο φίλο του Πω πω.. κομμάτια θα γίνει και δεν θα έχει και που να τα πει να ξεθυμάνει!Diaboliki logiki!Kai keratas kai 'darmenos'....
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ωραίο θέμα!!!! Πώς τους εκδικούμαστε ε??? Χμμμμ αναλόγως το 'έγκλημα' που έχει διαπράξει θα έλεγα και το πόσο κακιές είμαστε.Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει!!!!
Το πιο κακό νομίζω είναι να σε θέλει ακόμη και να τα φτιάξεις (ή να πας) με τον καλύτερο φίλο του Πω πω.. κομμάτια θα γίνει και δεν θα έχει και που να τα πει να ξεθυμάνει!
Πω-πω μάνα μού!!!
Τ'αλεγε η kamil,αλλά δέν το πίστευα βρέ παίδες!!!Μετά απ'αυτό,να αφήσουμε 'λέει' καί τη φαντασία μας να δουλέψει!!!
ΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦ!!! -
α δε ξέρω τίποτα!!!! είπα οτι είναι το πιο κακό!!!
Η φαντασία είναι για τα πιο ανώδυνα! Για τους βασανισμούς δηλαδή!
-
κομματακι δυσκολο παντως αν ειναι φιλοι να γινει αυτο που λες...μαλλον η κοπελα θα σπασει τα μουτρα της!
εκδικηση ειναι να μη δινεις σημασια... -
Θυμάμαι μ'αυτόν τον κομμουνισταρά φίλο μου μια φάση... Τα είχε με μια ψιλονόστιμη, με ιδιαίτερα μεγάλα και καλοσχηματισμένα κουμπούρια. Αυτή όμως καταγόταν από μια μεσοαστική οικογένεια των Χανίων, η οποία υποστήριζε Μητσοτάκη (ο οποίος τότε μας πολέμαγε αγρίως) και της πλάσαρε για γκόμενο έναν φλούφλη, σαν αυτές τις μισοριξιές που έβλεπε κανείς στις παλιές καλές Ελληνικές ταινίες να παριστάνουν τους γόητες και να λιποθυμάνε με το παραμικρό.
Για άγνωστους λόγους, άρχισε να απατά (?) το φίλο μου με το φλούφλη, αν και εγώ θεωρώ μάλλον απίθανο να έγινε κάτι, γιατί ο φλώρομαν που χρησιμοποιούσε για το παιχνίδι της αυτό, τους σκοπούς του οποίου ποτέ δεν αντελήφθην πλήρως, αν και υποψιάζομαι ότι τα έκανε για να τον έχει σκυλάκι στα πόδια της, μάλλον δεν προσεφέρετο ιδιαιτέρως δια τοιαύτην χρήσιν.
Τέσπα, εγώ δε μπορούσα τώρα να βλέπω τον κολλητό μου να πρήζεται με τη σακαφιόρα αυτή, ούτε ήτο δυνατόν να επιτρέψω να διασύρεται από μια 'περί ης ο λόγος' ο αρχηγός της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Γι'αυτό, του συνέστησα αδιαφορία. Όντως, το κόλπο άρχισε να αποδίδει καρπούς από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Μια της έκλεινε το τηλέφωνο στα μούτρα, την άλλη της απήγγειλε στίχους του Βαμβακάρη (π.χ.: 'Στο'πα, δε σου το'πα; Στο διάολο να πας, κι εσύ και η μαμάκα σου κι ο π**στης που αγαπάς') όταν τον παραζάλιζε...
Τελικά, την έστειλε ολοσούμπιτη στη μαμά της. Έκτοτε, η τσαπερδόνα απεπειράθη πλείστες φορές - ιδίως μέσω τρίτων - να επιτύχει επανασύνδεσιν, πλην όμως, έπεσαν όλες στο κενό, με αποτέλεσμα τώρα να είναι ακόμα με το φλούφλη και να τραβάει τα μαλλιά της...
-
Άσχετο με το θέμα που συζητάμε τώρα, περί εκδίκησης κτλ, αλλά έτυχε να πέσω πάνω σ' αυτή τη φωτό και θυμήθηκα την Alpha Moda... Για δείτε αυτό για λίγο... Χεχεχε
(Δεν το βάλω σε [img] κτλ, για λόγους δεοντολογίας. Μία φωτό φτάνει, μη με χαρακτηρίσετε κιόλας. Πατήστε στο link. )
http://brookeb.home.att.net/ydiaz/swims ... ydss84.jpg
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το πιο κακό νομίζω είναι να σε θέλει ακόμη και να τα φτιάξεις (ή να πας) με τον καλύτερο φίλο του Πω πω.. κομμάτια θα γίνει και δεν θα έχει και που να τα πει να ξεθυμάνει!Αν είναι πραγματικά φίλοι δεν πρόκειται να γίνει αυτό ακόμα και αν είναι Τοπ Μόντελ ........
θα συμφωνήσω και γώ ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία .... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άσχετο με το θέμα που συζητάμε τώρα, περί εκδίκησης κτλ, αλλά έτυχε να πέσω πάνω σ' αυτή τη φωτό και θυμήθηκα την Alpha Moda... Για δείτε αυτό για λίγο... Χεχεχε(Δεν το βάλω σε [img] κτλ, για λόγους δεοντολογίας. Μία φωτό φτάνει, μη με χαρακτηρίσετε κιόλας. Πατήστε στο link. )
Είναι εσώρουχο,είναι μαγιό,ή είναι κοσμήματα;(Παντως ότι κι'αν είναι,είναι.....ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!! )
-
Άσχετο με το θέμα που συζητάμε τώρα, περί εκδίκησης κτλ, αλλά έτυχε να πέσω πάνω σ' αυτή τη φωτό και θυμήθηκα την Alpha Moda... Για δείτε αυτό για λίγο... Χεχεχε(Δεν το βάλω σε [img] κτλ, για λόγους δεοντολογίας. Μία φωτό φτάνει, μη με χαρακτηρίσετε κιόλας. Πατήστε στο link. )
Apla teleio to moro!
-
Μια τέτοια να έχεις , θα θέλεις να σε 'εκδικείται' κάθε μέρα
-
amen to that!
-
Ουάου, πρώτη φορά αποσπά τόσα πολλά σχόλια μία δημοσίευσή μου. Μήπως να το κάνω πιο συχνά; HUNTER, η φωτογραφία είναι καταχωρημένη στην κατηγορία Swimsuits... Τα σχόλια δικά σας...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εάν η φιλία είναι πραγματική μάλλον πρόκειται για 'ευσεβείς' σίγουρα ανεκπλήρωτους πόθους. Ας μήν συγκρίνουμε τις φιλίες μεταξύ γυναικών (στην πλειοψηφία τους λυκοφιλίες) με αυτές μεταξύ ανδρών. Aυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα έτσι salome?
-
μόλις μου στείλανε αυτό:
**
Σοφίες γυναικών...**-
Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω
σου;
Παντρέψου τον. -
Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του...
...μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο! -
Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα.
Και μετά το παντρεύονται!
-
Ποιος είναι ο καλός σύζυγος ;
Αυτός που έχει κλειστό το στόμα κι ανοιχτό το πορτοφόλι. -
Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που βγάζει περισσότερα απ'όσα
ξοδεύει μια γυναίκα.
Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που βρίσκει τέτοιον άντρα. -
Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκιν εκεί κοντά. -
Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φτάνει σε οργασμό ;
Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι -
Πως μπορείς να νευριάσεις τον άντρα σου, όταν κάνεις σεξ;
Τον φωνάζεις να 'ρθει μέσα στο δωμάτιο. -
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή ;
15 χρόνια και 25 κιλά. -
Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
Αρχίζει με τη φράση ' Η γυναίκα μου είπε.....'
-
Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα. -
Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της.
Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες για να ικανοποιήσει μια
ανάγκη του.-
Πως ένας άντρας μπορεί να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα ;
Μένοντας ανύπαντρος. -
Τι είναι ένας εργένης ;
Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει μια γυναίκα
δυστυχισμένη. -
Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι.
Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται. -
Ο άντρας είναι η απόδειξη ότι κι ο Θεός κάνει λάθη.
-
Γιατί οι άντρες δεν φοράνε μέικ απ και κολώνια ;
Γιατί δεν ξέρουν ότι είναι άσχημοι και βρωμάνε απαίσια. -
Γιατί οι άντρες καυχιούνται ότι φοράνε παντελόνια ;
Γιατί είναι άσχημοι με μίνι φούστα. -
Ποιος άντρας έχει τρόπους ;
Αυτός που βγαίνει απ την πισίνα για να κατουρήσει. -
Πως θα πνίξεις έναν άντρα ;
Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας. -
Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας;
Ποιος ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ ; -
Γιατί οι άντρες σφυρίζουν στην τουαλέτα ;
Τους βοηθάει να θυμούνται πιο άκρο να σκουπίσουν. -
Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν την νόσο των τρελλών αγελάδων;
Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια. -
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ σκουπιδιών και άντρα ;
Τα σκουπίδια τα πετάς έξω και παραμένουν εκεί. -
Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο ;
Κάποιος πρέπει να καθαρίσει αφ' ότου φύγουν. -
Γιατί τα ανέκδοτα για τις ξανθιές είναι τόσο μικρά ;
Για να μπορούν να τα θυμούνται οι άντρες. -
Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές ;
Πάντα τους άρεσε η κουλτουριάρικη παρέα. -
Γιατί οι άντρες ερωτεύονται κεραυνοβόλα;
Κερδίζουν πολύτιμο χρόνο. -
Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων.
Μέχρι να αποκτήσουν κόρη... -
Γιατί στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με μεγάλα στήθη και μικρό
κόλπο ;
Γιατί οι περισσότεροι έχουν μεγάλο στόμα και μικρό όργανο. -
Πως θα σταματήσεις έναν άντρα που καυχιέται για το μέγεθός του;
Απλά θα τον ρωτήσεις 'Είναι μέσα τώρα ;' -
Γιατί οι άντρες τελειώνουν τόσο γρήγορα ;
Για να τρέξουν να το πουν στον φίλο τους. -
Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς άντρες ;
Χωρίς εγκλήματα και γεμάτος μελαχρινές χοντρές ευτυχισμένες
γυναίκες. -
Πόσα ανέκδοτα υπάρχουν για άντρες ;
Κανένα. Είναι όλα αλήθεια!
-
-
Peugeot είσαι άψογη!!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Peugeot είσαι άψογη!!!!!!thanks!!
έτσι πρέπει να συμμαχούμε όλες μαζί ενάντια στον εχθρό!!!!! -
Ðñùß-ðñùß îåêßíçóå
êáé ìå óõììá÷ßá êáé åßóáóôå ìüíï ôñåßò .
Äåí ìáò âëÝðù êáé ðïëý êáëÜ
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)