-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
FIAT Cinquecento (903 ê.åê.) ìå ôÝóóåñåéò ìáíôñÜ÷áëïõò ìÝóá êáé öïõë áðïóêåõÝò óôï ðïñô-ìðáãêÜæ íá ðéÜíåé óôçí åèíéêÞ 165!!!Áí Þôáí 1.806 ê.åê èá Ýðéáíå 330÷ëì,åíáò áðëüò äéðëáóéáóìüò åßíáé ìç âáñÜôå
Êáé Üðáé÷ôï áõôïêüëëçôï óå ôáîß,ôï åßäá óÞìåñá ìåôÜ ôçí äïõëåéÜ
-
ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΤΑΛΙΚΑ
ΕΔΡΑ:OΠΟΥ ΝΥΧΤΩΣΩΣΕ ΤΡΙΚΥΚΛΟ
-
kyan δε μου λές και εμένα να μάθω...σε τί θέση βρίσκομαι?Από ότι βλέπω ασχολούνται και ζούν όλοι εδω μέσα μαζί μου και πραγματικά η θέση μου χαίρει ιδιαιτέρας ανταπόκρισης αλλά και συμμετοχής!Πριν 2 εβδομάδες μάλιστα άνοιξα και τόπικ όπου εξαντλήθηκαν οι σελίδες από όλα τα παιδιά ,
που κάτι είχαν να πούν!Μάλλον βρίσκεσαι σε διαρκές σκοτάδι...και αυταπατάσαι... -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
FIAT Cinquecento (903 κ.εκ.) με τέσσερεις μαντράχαλους μέσα και φουλ αποσκευές στο πορτ-μπαγκάζ να πιάνει στην εθνική 165!!!
Αν ήταν 1.806 κ.εκ θα έπιανε 330χλμ,ενας απλός διπλασιασμός είναι μη βαράτε
Και άπαιχτο αυτοκόλλητο σε ταξί,το είδα σήμερα μετά την δουλειά
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
-
....και φρέσκα νέα από το εξωτερικό:
η φιδιά δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο. Ήμουν Ισπανία γύρω στις δεκαπέντε μέρες, εκεί να δείτε φίδια...
το κορυφαίο: όπελ άστρα μπλε, χαμηλωμένο σαύρα, ποδιές, αεροτομές, μπλε φώτα (όχι ξένον, απλά ΜΠΛΕ), δύο μπουριά πίσω, αεραγωγός στο καπό, μπάκετ, φιμέ τζάμι και άλλα ανεκδιήγητα, βάζει μπρος την ώρα που περνούσα δίπλα του και κόντεψα να πέσω κάτω μ' αυτό που άκουσα:
ήταν DIESEL μουάχαχαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχα
Σπύρος
-
Φαντάζομαι είχε και φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια, έτσι;
-
Κόντρα:
Seat ibiza 1.4 φτιαγμένο τα σκασε σε R1 στο χιλιόμετρο. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μάλλον θα έπρεπε να τους διαβάσεις πρώτος εσύ τους κανόνες, πριν πεις να μην ξαναγράψω στο forum, εντελώς 'δημοκρατικά'
Λεωνίδα δεν έχεις καθόλου δίκιο τώρα!
Η προσωπική επίθεση ήταν από σένα και στις δύο περιπτώσεις και αυτό όντως απαγορεύεται από τον κανονισμό του φόρουμ. Οι περισσότεροι δεχόμαστε ότι κάποιος μπορεί να παρεξηγηθεί (δίκαια ή άδικα δεν έχει σημασία) από τα γραφόμενα κάποιου συμφορουμίστα και να επιτεθεί, εδώ όμως πέταξες απρόκλητη και άσχετη με το θέμα κακία εναντίον του gatony και πολύ δίκαια 'στην είπε'.
Όσο για τη 'δημοκρατία' μην ανησυχείς, σε κανέναν δεν απαγορεύεται να γράφει στο φόρουμ αλλά αν συνειδητά και ηθελημένα χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές τότε πολύ απλά απομονώνεται από τους υπόλοιπους ως 'μαύρο πρόβατο'. Δες π.χ. σε τι θέση βρίσκεται ο Χρονομέτρης ή ο Γαβριήλ και σκέψου αν θέλεις κι εσύ να βρεθείς σε αντίστοιχη πριν συνεχίσεις τα εμπρηστικά μηνύματα.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι οφείλεις μια συγγνώμη από τον gatony προσωπικά και από το φόρουμ συνολικά.
Φιλικά.
Ξαναδιάβασε πρώτα τις απαντήσεις στο άλλο topic. Ασχετη δεν ήταν, όταν κάποιος δηλώνει εντελώς σίγουρος και απόλυτος ότι το δικό του αυτοκίνητο είναι το μοναδικό στην κατηγορία με κάποια χαρακτηριστικά, τη στιγμή που υπάρχουν και άλλα
-
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
?...................Από ότι βλέπω ασχολούνται και ζούν όλοι εδω μέσα μαζί μου και πραγματικά η θέση μου χαίρει ιδιαιτέρας ανταπόκρισης αλλά και συμμετοχής!.........................μετα και απο αυτο αντερο δε θα μας μεινει απο τα γελια!!!!!!!!
οσο για την διαγραφη που εκαναν οι μοντερειτορς σε αναλογα γελια μου για τις φαιδροτητες του ανωτερω φαιδρου τυπου θα ηθελα να τους ενημερωσω οτι ο φαιδρος αυτος χαρακτηρας μου εστειλε ''θριαμβευτικο'' πμ αναφερωντας οτι ''επιτελους καταφερε να σας κανει να αρχισετε να διαγραφετε και αλλους [εκτος του ιδιου φανταζομαι] και τωρα λεει θα αρχισει το πανηγυρι'' μαζι μα τις αναλογες υβρεις και λοιπες ασυναρτησιες σχετικα με το οτι καταφερε να σπειρει την διχονια στο φορουμ μεταξυ ημων και υμων και να μας βαλει να τσακωνομαστε μεταξυ μας.......
δεν μεταφερω τα γραφομενα του κατα λεξη αλλα αυτη ειναι η [φαιδρη οπως παντα] ουσια που προκυπτει απο αυτα.
πριν λοιπον κανετε οποιαδηποτε σχετικα με το θεμα διαγραφη σκεφτειτε λιγο πιο σοβαρα την πιθανοτητα να εξυπηρετειτε τους σκοπους αυτου του ψυχασθενη ο οποιος εχει ως μοναδικο σκοπο στην ανυπαρκτη ζωη του την αναστατωση που μπορει να φερει στο φορουμ αυτο.
η ανοχη σας με αυτον πρεπει επιτελους να σταματησει!!!!!!
ελπιζω πως μετα τις αναφορες του σχετικα με την ''εκτιμηση'' που τρεφει για αυτον το φορουμ και μαλιστα αυτο [κατα την μονιμως εσφαλμενη του αντιληψη] προκυπτει απο την συμμετοχη πολλων μελων σε θεμα που ανοιξε .......να σκεφτει δυο φορες πριν του απαντησει κανεις σε οτιδηποτε στο μελλον γιατι η απαντηση του αυτη θα ειναι ''τονωτικη ενεση'' στην ανιατη ψυχασθενια που τον εχει κανει ''αποδιοπομπαιο τραγο'' οχι μονο σε αυτο αλλα και σε αλλα φορουμ οπου ματαια προσπαθει να συμμετασχει βριζοντας και προκαλωντας!!!!!
σημ. προτιμησα δημοσιευση και οχι πμ προς τους μοντερειτορς ωστε να λαβουν γνωση ολα τα μελη του νεου επεισοδιου του γνωστου απο καιρο αυτου θεματος!!!
και οτι δεν τους αρεσει ας το διαγραψουν!!!!!!!!
για να αρχισει παλι ο ψυχασθενης να θριαμβολογει!!!!
-
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
kyan δε μου λές και εμένα να μάθω...σε τί θέση βρίσκομαι?Αφού ρωτάς, να σου πω τι καταλαβαίνω εγώ:
Όσο συμπεριφέρεσαι 'σωστά' οι περισσότεροι δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να συζητούν μαζί σου. Όταν αρχίζεις και πετάς ατάκες σαν αυτή που σβήστηκε πρόσφατα οι περισσότεροι κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια. Εντάξει, υπάρχουν και οι 'μειωμένης ανοχής' ή αφελείς αν θέλεις που τσιμπάνε και στην πέφτουν παίζοντας το παιχνίδι σου και τότε οι mods προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα...Μάλλον βρίσκεσαι σε διαρκές σκοτάδι...και αυταπατάσαι...
Δεν πειράζει αγαπητέ μου, ο predator χθες μου δάνεισε την υπέρυθρη όρασή του και βλέπω μια χαρά και στο σκοτάδι!
-
Αλέξη,ηρέμησε!
ΟΚ,ελήφθη! -
Στο bimmerfest συζητάγαμε πόσο αντιψυκτικό βάζουμε στο ψυγείο. Και μας λέει ένας την εξής ιστορία:
Κάποιος τον ρωτάει σε ένα βενζινάδικο πόσο συχνά ελέγχει το ψυγείο (στο 325 sedan) γιατί 'αυτά τα σπορ αμάξια με τους εξωτικούς κινητήρες ζεσταίνονται πολύ'.
Του απάντησε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι τόσο εξελιγμένο που δεν έχει καν ψυγείο!
-
Ο χρήστης spiros7 έγραψε:
Κόντρα:
Seat ibiza 1.4 φτιαγμένο τα σκασε σε R1 στο χιλιόμετρο.Δεν είναι καθόλου απίθανο, μπορεί το R1 να ήταν πάνω σε τρέιλερ ή στην καρότσα φορτηγού...
Βέβαια, δεν ξέρουμε αν στο Ibiza είχαν κατεβάσει το -γνωστό πλέον- προγραμμα της Enzo!
-
Ο χρήστης spiros7 έγραψε:
Seat ibiza 1.4 φτιαγμένο τα σκασε σε R1 στο χιλιόμετρο.Βρε, κάτι μου θυμίζει αυτό! Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
-
Αυτή η ιστορία με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές έχει πολύ ψωμί. Εχω έναν γνωστο ο οποίος ισχυρίζεται ότι το Yamaha XT χάνει από το Impreza μόνο σε τελική, δηλ. είναι γρηγορότερο στο 0-140!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Êüíôñá:
Seat ibiza 1.4 öôéáãìÝíï ôá óêáóå óå R1 óôï ÷éëéüìåôñï.Äåí åßíáé êáèüëïõ áðßèáíï, ìðïñåß ôï R1 íá Þôáí ðÜíù óå ôñÝéëåñ Þ óôçí êáñüôóá öïñôçãïý...
ÂÝâáéá, äåí îÝñïõìå áí óôï Ibiza åß÷áí êáôåâÜóåé ôï -ãíùóôü ðëÝïí- ðñïãñáììá ôçò Enzo!
Ç ìÞðùò ï áíáâÜôçò ôçí åß÷å ðÝóåé óå êáìéÜ êáíôßíá -ìÜóá ìðïýêåò-
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
[...................Όσο συμπεριφέρεσαι 'σωστά' οι περισσότεροι δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα να συζητούν μαζί σου. Όταν αρχίζεις και πετάς ατάκες σαν αυτή που σβήστηκε πρόσφατα οι περισσότεροι κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια. :.....................)και οσο συζητουν μαζι του οσοι δεν τον γνωριζουν τοσο με την πρωτη ευκαιρια θα διατυμπανιζει την αποδοχη του απο τα μελη του φορουμ και θα μας κανει βεβαια για μια ακομα φορα να κραταμε την κοιλια μας απο τα γελια........
τραγελαφικη κατασταση
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλέξη,ηρέμησε!
........!οχι μονο ειμαι ηρεμος. ........αλλα ακομα γελαω με αυτα που για μια ακομα φορα ο ανεκδιηγητος τυπος εγραψε
-
Θα εχετε ακουσει φανταζομαι το ονομα ΓΚΡΑΧΑΜ ΧΙΛΛ.
Παλιος αστερας της F1 και πατερας του Ντειμον Χιλλ.
Υπηρχε λοιπον τα παλια χρονια αγωνιζομενος με το ψευδωνυμο ΜΠΡΑΧΑΜ ΒΙΛΛ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα εχετε ακουσει φανταζομαι το ονομα ΓΚΡΑΧΑΜ ΧΙΛΛ.
Παλιος αστερας της F1 και πατερας του Ντειμον Χιλλ.
Υπηρχε λοιπον τα παλια χρονια αγωνιζομενος με το ψευδωνυμο ΜΠΡΑΧΑΜ ΒΙΛΛ.Αυτό μου θυμίζει κάτι απίστευτους αναγραμματισμούς που διάβαζα στα Μίκι Μάους στα παιδικά μου χρόνια!
Π.χ. ο διάσημος βαρύτονος τραγουδιστής ...Μπάσης Βλονάτσος!
ΦΙΔΙΑ!