-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ôé ôï øá÷íåôå ñå ðáéäéá
áíïéîôå ôï power ......
-ç ferrari enzo å÷åé ëáóôé÷ï 375 êáé ôï å÷åé äåé ìå ôá ìáôéá ôïõ
êáé åðåìåíå ðáñïëï ðïõ ôïõ åëåãá ïôé çôáí 345Eßäå êáé ôçí Enzo ìÞðùò ìå ôá ìÜôéá ôïõ
-
Ο χρήστης DIMITRIS CHRISTOFORIDIS έγραψε:
ÃÍÙÓÔÏÓ ÌÅ RALLYE 1,6 8V:'ÁËËÁÎÁ ÊÁÉ ÅÂÁËÁ ÔÇÍ ÃÊÑÏÕÐ Í ÁÍÁÑÔÇÓÇ ÃÉÁÔÉ ÊÁÈÙÓ ÔÁÎÉÄÅÕÁ ÅÍÁ ÂÑÁÄÕ ÓÔÇÍ ÅÈÍÉÊÇ ÓÅ ÌÉÁ ÐÁÑÁÔÅÔÁÌÅÍÇ ÌÅ 210 ÊÌ ÁÖÇÓÁ ÔÏ ÃÊÁÆÉ ÅÐÅÉÄÇ ÐÅÔÁ×ÔÇÊÅ ÁÐÏ ÄÅÎÉÁ ÅÍÁÓ ÔÁÑÉÖÁÓ ÊÁÉ ÔÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ ÃÕÑÉÓÅ ÔÏÓÏ ÁÐÏÔÏÌÁ ÐÏÕ ÐÇÃÁ ÍÁ ÔÏ ×ÁÓÙ.ÅÕÔÕ×ÙÓ ÐÏÕ ÎÅÑÙ ÁÍÁÐÏÄÏ ÊÁÉ ÊÁÔÁÖÅÑÁ ÍÁ ÄÉÁÃÑÁØÙ ÏËÇ ÔÇÍ ÊÁÌÐÇ ÌÅ ÔÏ ÐËÁÉ'
ÁÐÁÍÔÇÓÇ ÌÏÕ¨' ÃÉÁÔÉ ÄÅÍ ÐÁÓ ÍÁ ÔÑÅÎÅÉÓ ÓÔÏ WRC?'
210 óå ðáñáôåôáìÝíç ìå Rallye êáé ìåôÜ áíÜðïäï ìå äéáãñáöÞ ôçò êáìðÞò
ËÜèïò áðÜíôçóç Ýäùóåò ,ãéáôß äåí ôïí Ýóôåëíåò óôïí Ôïíô áðï üôé Üêïõóá øÜ÷íåôáé ãéá áõôüí ðïõ èá áíôéêáôáóôçóåé ôï Ìé÷áëÜêç -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
τι το ψαχνετε ρε παιδια
ανοιξτε το power ......
-η ferrari enzo εχει λαστιχο 375 και το εχει δει με τα ματια του
και επεμενε παρολο που του ελεγα οτι ηταν 345Eίδε και την Enzo μήπως με τα μάτια του
αυτο ακριβως ελεγε...
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ RALLYE 1,6 8V:
'ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕ 210 ΚΜ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ'
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ¨' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ WRC?'
210 σε παρατεταμένη με Rallye και μετά ανάποδο με διαγραφή της καμπής
Λάθος απάντηση έδωσες ,γιατί δεν τον έστελνες στον Τοντ απο ότι άκουσα ψάχνεται για αυτόν που θα αντικαταστησει το ΜιχαλάκηΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ CART ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΛΙΓΟ ΠΑΤΑΓΕ ΦΡΕΝΟ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΩΝΑΖΕ
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ -
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ RALLYE 1,6 8V:'ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕ 210 ΚΜ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ'
εμενα αλλο μου κανει εντυπωση
τι μοτερακι ειχε το παληκαρι και με 210 ειχε μεταφορα βαρους στο πατα-ασε ???
μαλλον ηταν αυτο που ελεγα του super flow center μετα τη ρυθμιση και ειχε φτασει τα 250 Nm ροπης και φυσικα καμια 300αρια καθαροαιμα -
τι το ψαχνετε ρε παιδια
ανοιξτε το power προ διμηνιας, αυτο με τα προτεινομενα πακετα για rallye και θα βρειτε ολους τους φιδεμπορες μαζεμενους και με φωτογραφιεςΚαλά, σε αυτά τα περιοδικά υπάρχει πολύ υλικό. Από 'μανιτάρια μαγικά' μέχρι εξατμίσεις που στροβιλίζουν τα καυσαέρια και βελτιώνουν το φενγκ σούι του αυτοκινήτου.
Σε κατάστημα στο internet είδα το εξής (στο περίπου, ότι θυμάμαι) για βελτίωση 1400αριού:
φίλτρο 2ΗΡ
φιλτροχοάνη 3-4ΗΡ
σκούπα 8-10ΗΡ
ρυθμιστής πίεσης 5ΗΡ
εξάτμιση κομπλέ 10ΗΡ
πρόγραμμα 12ΗΡ
τελικό καζανάκι 1ΗΡ(κρίση ειλικρίνειας;;; )
εκεντροφόροι 8ΗΡ
ροϊκή εξέλιξη 8ΗΡ
αεροτομή 5HP (πλάκα κάνω εδώ)
κ.ο.κ.....Οπότε, αν κάποιος τα βάλει όλα αυτά, μπορεί να φτάσει και τα 150 άλογα από έναν 1400άρη...
Και κάθονται μερικοί ταλαίπωροι αγωνιζόμενοι και αγοράζουν δύστροπα και ακριβά κιτ καρ 1400, με μόλις 130 άλογα...FIDIA POWER TUNING και ξερό ψωμί!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Καλά, σε αυτά τα περιοδικά υπάρχει πολύ υλικό. Από 'μανιτάρια μαγικά' μέχρι εξατμίσεις που στροβιλίζουν τα καυσαέρια και βελτιώνουν το φενγκ σούι του αυτοκινήτου.
-
'ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕ 210 ΚΜ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ'
Λάθος απάντηση έδωσες ,γιατί δεν τον έστελνες στον Τοντ απο ότι άκουσα ψάχνεται για αυτόν που θα αντικαταστησει το ΜιχαλάκηΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ CART ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΕνώ απ' ότι φαίνεται έχει τρομερή εμπειρία από 4θέσια
Μου φαίνεται ότι του χρόνου θα φύγει ο Μπερνς από την Peugeot, γιατί δε στέλνει κανένα βιογραφικό;;;;
Καλύτερος είναι ο Gronholm;;;; -
Ρε παιδια ολα αυτα που εχετε γραψει που εχετε ακουσει δεν ειναι απλα φιδια ΚΡΟΤΑΛΙΕΣ ειναι !!!
Σαν το κλασικο με το μηχανακι που καθως κανει σουζα του φευγει η μπροστινη ροδα.Στα καπακια λοιπον ριχνει το μηχανακι και καρφωνει τη ροδα.Με το κλειδακι λοιπον που εχει παντα στη κωλοτσεπη σκιβει και ενω ειναι εν κινηση αρχιζει να σφιγγει τη ροδα και ενω τελειωνει....ορθιο παλι!!
Αι αι αιντα !! -
ôé ôï øá÷íåôå ñå ðáéäéá
áíïéîôå ôï power ......
-ç ferrari enzo å÷åé ëáóôé÷ï 375 êáé ôï å÷åé äåé ìå ôá ìáôéá ôïõ
êáé åðåìåíå ðáñïëï ðïõ ôïõ åëåãá ïôé çôáí 345Eßäå êáé ôçí Enzo ìÞðùò ìå ôá ìÜôéá ôïõ
áõôï áêñéâùò åëåãå...
Oé 348 ôõ÷åñïß Þ üðùò áëëéþò èÝëåéò ðïõ èá áðïêôÞóïõí áõôü ôï ôï ôï ôï ôï ôï áõôïêßíçôï, ôï áöÞíïõí óå êïéíÞ èÝá ?
ÑùôÜù ãéáôß ............ -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Με το δικό μου 'βελτιωμένο ημιαγωνιστικό' Ιμπίθα έχω ταπεινώσει αρκετά 'ψεύτικα' κεντροδυτικής Ευρώπης όπως και πολλά σαραβαλο Xantia 1.8 16V.Το θέμα με τους τριγμούς είναι υπαρκτό μόνο εφόσον το αμάξι είναι ιδιαίτερα σκληρό.Αχ αυτός ο 'κύριος καθηγητής συνταγματικού δικαίου'... Τον έχει κάνει πια σκόνη τον Αλ Σαχάφ!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
[
Óå êáôÜóôçìá óôï internet åßäá ôï åîÞò (óôï ðåñßðïõ, üôé èõìÜìáé) ãéá âåëôßùóç 1400áñéïý:ößëôñï 2ÇÑ
öéëôñï÷ïÜíç 3-4ÇÑ
óêïýðá 8-10ÇÑ
ñõèìéóôÞò ðßåóçò 5ÇÑ
åîÜôìéóç êïìðëÝ 10ÇÑ
ðñüãñáììá 12ÇÑ
ôåëéêü êáæáíÜêé 1ÇÑ(êñßóç åéëéêñßíåéáò;;; )
åêåíôñïöüñïé 8ÇÑ
ñïúêÞ åîÝëéîç 8ÇÑ
áåñïôïìÞ 5HP (ðëÜêá êÜíù åäþ)
ê.ï.ê.....FIDIA POWER TUNING êáé îåñü øùìß!
Ìå Ýíá ðñü÷åéñï õðïëïãéóìü êÜðïõ óôá 60ÇÑ
ìå ôïýñìðï äçëáäÞ ðüóá -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΕνώ απ' ότι φαίνεται έχει τρομερή εμπειρία από 4θέσια
Μου φαίνεται ότι του χρόνου θα φύγει ο Μπερνς από την Peugeot, γιατί δε στέλνει κανένα βιογραφικό;;;;
Καλύτερος είναι ο Gronholm;;;;AΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ PEUGEOT. ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΛΑΙΑ
ΚΟΝΤΡΑ CMR? ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ -
Με αυτοκόλλητα πόσα άλογα επιπλέον παίρνει;
-
Êáé Ýíá êáíïíéêü :Åêåßíï ôï ôñåëü ðïõ åß÷å êÜíåé ï óõíïäçãüò ôïõ Óïëìðåñãê åí êéíÞóåé (íá âéäþíåé ôï ôéìüíé åí êéíÞóåé êáé êÜìðïóá ÷ëì) ôï Ý÷ïõí äåß ðïôÝ ? Ï Üíèñùðïò áõôüò äçëáäÞ ôé íá ðåß?
ÁëëÜ áõôüí ôïí Ý÷åé äåé üëïò ï ðëáíÞôçò ,ïðüôå -
Πλαϊνό αυτοκόλλητο 'RACING TEAM':+4 hp
Αυτοκόλλητο στο πορτ μπαγκάζ 'TURBO (ή όπως έχω δει και αυτό:TOURMPO!!!!!): +2 hp (αλλά δίνει και ροπή χαμηλά)
Καρώ σημαία και οτιδήποτε με κατάληξη '-TUNING' στο πάνω μέρος του παρμπρίζ:+5 hp και +30 χλμ τελικής.
Αυτοκόλλητο στον πίσω προφυλακτήρα 'How's my driving?Dial 1-800-EAT-SHIT' +10 hp.(Πολύ Getaway in Stockholm βλέπω ) -
Στα ράλλυ γίνονται τρελά πράγματα. Όχι βίδωμα τιμονιού εν κινήσει, αλλά ο συνοδηγός να κρέμεται απ'έξω για να μετατοπίσει το κέντρο βάρους σε μια στροφή ή να έχει μπει μπροστά στο παρμπρίζ, ίσως για να μην ανοίξει το καπώ. Τέτοιες απίστευτες φάσεις έχουμε δει κατά καιρούς στην τηλεόραση και σε βίντεο. Βέβαια, τώρα ο Ρίτσαρντς θα μας τα κόψει...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Óôá ñÜëëõ ãßíïíôáé ôñåëÜ ðñÜãìáôá. ¼÷é âßäùìá ôéìïíéïý åí êéíÞóåé, áëëÜ ï óõíïäçãüò íá êñÝìåôáé áð'Ýîù ãéá íá ìåôáôïðßóåé ôï êÝíôñï âÜñïõò óå ìéá óôñïöÞ Þ íá Ý÷åé ìðåé ìðñïóôÜ óôï ðáñìðñßæ, ßóùò ãéá íá ìçí áíïßîåé ôï êáðþ. ÔÝôïéåò áðßóôåõôåò öÜóåéò Ý÷ïõìå äåé êáôÜ êáéñïýò óôçí ôçëåüñáóç êáé óå âßíôåï. ÂÝâáéá, ôþñá ï Ñßôóáñíôò èá ìáò ôá êüøåé...×ñïíéá ðïëëÜ Êùóôáíôßíå
Êé üìùò ôï Ý÷åé êÜíåé -
Thanks Γιάννη. Βάλθηκε το μ*πανο να κάνει και τα ράλλυ σαν τον κ του, όπως έκανε τη Formula 1.
Πέρυσι, ο Σάινθ φέρεται να τον ευχαρίστησε γιατί η παρακολούθηση των γκραν πρι αποτελεί πλέον ιδανικό φάρμακο για την αϋπνία.
-
Êáé Ýíáò üöçò áêüìá
Ðñéí êáéñü áðï ãíþóôç ôùí óôñïöþí áíáöÝñèç üôé Volvo F-16 (oxi LOCKHEED F-16) áêïëïõèïýóå êáôá ðüäáò óå óôñïöéëßêé Honda CBR 900 ....
ΦΙΔΙΑ!