Oct 23, 2007, 9:44 AM

Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Ακούστε τι συνέβει σε μένα το 2000 που είχα πάει διακοπές Ιταλία:
Είχαμε πάει και απο το Μαρανέλο για να επικεφτούμε το μουσείο κλπ κλπ
Όταν φεύγαμε λίγο πιο κάτω ανακαλύψαμε την πίστα όπου κάνει τις δοκιμές της η Φεράρι.
Καθήσαμε και παρακολουθούσαμε (έξω από τα συρματοπλέγματα) μια F1 που έκανε κάποιους γύρους. Προφανώς κάποιος από τους δοκιμαστές της ομάδας δοκίμαζε κάτι.
Σε κάποια φάση βλέπουμε την F1 να σταματάει στα (υποτυπώδη) πιτ και να βγαίνει ο δοκιμαστής. Κάτι λένε με τον chief της ομάδας ο οποίος πανικόβλητος τρέχει προς τα εμάς.
**' Έχω πρόβλημα με τον Massimo' μας λέει, δείχνοντάς μας τον δοκιμαστή ο οποίος τώρα καθόταν σε έναν πάγκο και είχε τοποθετήσει τα χέρια στο στομάχι του, δείχνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά .
'Θέλω επειγοντως έναν από σας να πηδήξει το συρματόπλεγμα και να ρθει μαζί μου' **συνέχισε
Εμεις κοιταχτήκαμε με απορία. Άλλά όταν ο chief των δοκιμαστών της αγαπημένης σου ομάδας σου ζητάει να κάνεις κάτι, οφείλεις χωρίς 2η σκέψη να τον ακολουθήσεις
'Si' του απαντάω και με μια κίνηση αιλουροειδούς πηδάω το συρματόπλεγμα και βρίσκομαι μέσα στην πίστα...

Σε λιγότερο από 1' βρισκόμουν στο κοκπιτ της Ferrari και ξεκινούσα τον 1ο από τους 10 δοκιμαστικούς γύρους που έπρεπε να συμπληρώσω.

Δεν θα σας πω τι ακριβώς είπαμε με την ομάδα της Ferrari εκείνη τη μερα.
Δε θα σας πω επίσης ούτε σε ποια σημεία ρίξαμε το βάρος των δοκιμών και τι μου ζήτησαν να αξιολογήσω εκείνη τη μέρα.
Ούτε θα μάθετε ποιες ήταν οι παρατηρήσεις μου όσον αφορά το περιθώρια βελτίωσης του μονοθεσίου.
Το μόνο που θα σας πω είναι ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα κατέκτησε το Πρωτ'άθλημα τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές.

Από τότε με τον chief έχουμε γίνει κολλητοί. Λίγους μήνες μετά έμαθα ότι τον λένε Jean Todt καθώς και ότι στην ομάδα είχε και κάποιον οδηγό... Μιχαλη ταδε (δε θυμάμαι και το επίθετό του τώρα ) ο οποίος Μιχάλης ακολούθησε όλες τις υποδείξεις μου για το νεο στήσιμο και στυλ οδήγησης του μονοθεσίου, και αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτό που κέρδισε και τα έπόμενα πρωταθλήματα

Αυτά...[/img]

Δεν ήξερα ότι ο Jean ομιλεί την ελληνικήν...
(κοίτα τί μαθαίνει κανείς )