-
Hmmmm Ταυρε, υπάρχει μια SLR μεταχειρισμένη με 3.000κμ στην κεντρική εκθεση της MBH που μολις αγοραστηκε απο έναν Κοζανίτη....
Και ναι, την έβαλαν μπρος και την χαζεψαν όλοι οι εργαζόμενοι :P:P
-
Βασικά, αυτό που λέω έγινε τον Αύγουστο...
Και άλλο τη έβαλαν μπρος και τη χάζεψαν, άλλο την πήραν παρτούζα για σκίσιμο... Εμένα δε μου φαίνεται και τόσο πιθανό να έδιναν την SLR στον πλύστη να την οδηγήσει.
Αν ήμουν προϊστάμενος δηλαδή εκεί ούτε που θα τολμούσα να το σκεφτώ... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και άλλο τη έβαλαν μπρος και τη χάζεψαν, άλλο την πήραν παρτούζα για σκίσιμο... Εμένα δε μου φαίνεται και τόσο πιθανό να έδιναν την SLR στον πλύστη να την οδηγήσει.
Αν ήμουν προϊστάμενος δηλαδή εκεί ούτε που θα τολμούσα να το σκεφτώ...Νομίζω ότι είσαι λιγάκι κοντόφθαλμος, προκατειλημένος και χωρίς καθόλου μα καθόλου φαντασία
Την έδωσαν στο παιδί που την έπλενε γιατί ίσως ήταν ο μοναδικός εκεί μέσα που θα μπορούσε να καταλάβει αν κάτι πηγαίνει στραβά με το αμάξι Για παράδειγμα αν χτυπούσαν τίποτα ακρόμπαρα ή ακούγονταν κάποιοι τριγμοί στο ταμπλώ, ένας άλλος υπάλληλος της Mercedes μπορει να μην το διαπιστωνε αυτο, μιας και θα το θεωρούσε ίσως φυσιολογικό.
Ενώ ο φίλος σου που δεν εχει και τόσο μεγάλη εμπειρία από τα ΜΒ, θα μπορούσε να διαπιστώσει αστραπιαία κάτι που πηγαίνει στραβά γιατί οτιδήποτε άσχημο ένιωθε θα το εντόπιζε με τη μία, μιας και δεν έχει πείρα από το τι σούργελα είναι αυτά τα αμάξια
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.
Ακούστε τι συνέβει σε μένα το 2000 που είχα πάει διακοπές Ιταλία:
Είχαμε πάει και απο το Μαρανέλο για να επικεφτούμε το μουσείο κλπ κλπ
Όταν φεύγαμε λίγο πιο κάτω ανακαλύψαμε την πίστα όπου κάνει τις δοκιμές της η Φεράρι.
Καθήσαμε και παρακολουθούσαμε (έξω από τα συρματοπλέγματα) μια F1 που έκανε κάποιους γύρους. Προφανώς κάποιος από τους δοκιμαστές της ομάδας δοκίμαζε κάτι.
Σε κάποια φάση βλέπουμε την F1 να σταματάει στα (υποτυπώδη) πιτ και να βγαίνει ο δοκιμαστής. Κάτι λένε με τον chief της ομάδας ο οποίος πανικόβλητος τρέχει προς τα εμάς.
' Έχω πρόβλημα με τον Massimo' μας λέει, δείχνοντάς μας τον δοκιμαστή ο οποίος τώρα καθόταν σε έναν πάγκο και είχε τοποθετήσει τα χέρια στο στομάχι του, δείχνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά .
'Θέλω επειγοντως έναν από σας να πηδήξει το συρματόπλεγμα και να ρθει μαζί μου' συνέχισε
Εμεις κοιταχτήκαμε με απορία. Άλλά όταν ο chief των δοκιμαστών της αγαπημένης σου ομάδας σου ζητάει να κάνεις κάτι, οφείλεις χωρίς 2η σκέψη να τον ακολουθήσεις
'Si' του απαντάω και με μια κίνηση αιλουροειδούς πηδάω το συρματόπλεγμα και βρίσκομαι μέσα στην πίστα...Σε λιγότερο από 1' βρισκόμουν στο κοκπιτ της Ferrari και ξεκινούσα τον 1ο από τους 10 δοκιμαστικούς γύρους που έπρεπε να συμπληρώσω.
Δεν θα σας πω τι ακριβώς είπαμε με την ομάδα της Ferrari εκείνη τη μερα.
Δε θα σας πω επίσης ούτε σε ποια σημεία ρίξαμε το βάρος των δοκιμών και τι μου ζήτησαν να αξιολογήσω εκείνη τη μέρα.
Ούτε θα μάθετε ποιες ήταν οι παρατηρήσεις μου όσον αφορά το περιθώρια βελτίωσης του μονοθεσίου.
Το μόνο που θα σας πω είναι ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα κατέκτησε το Πρωτ'άθλημα τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές.Από τότε με τον chief έχουμε γίνει κολλητοί. Λίγους μήνες μετά έμαθα ότι τον λένε Jean Todt καθώς και ότι στην ομάδα είχε και κάποιον οδηγό... Μιχαλη ταδε (δε θυμάμαι και το επίθετό του τώρα ) ο οποίος Μιχάλης ακολούθησε όλες τις υποδείξεις μου για το νεο στήσιμο και στυλ οδήγησης του μονοθεσίου, και αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτό που κέρδισε και τα έπόμενα πρωταθλήματα
Αυτά...[/img]
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.Ακούστε τι συνέβει σε μένα το 2000 που είχα πάει διακοπές Ιταλία:
Όταν φεύγαμε λίγο πιο κάτω ανακαλύψαμε την πίστα όπου κάνει τις δοκιμές της η Φεράρι.
Καθήσαμε και παρακολουθούσαμε (έξω από τα συρματοπλέγματα) μια F1 που έκανε κάποιους γύρους. Προφανώς κάποιος από τους δοκιμαστές της ομάδας δοκίμαζε κάτι.
Σε κάποια φάση βλέπουμε την F1 να σταματάει στα (υποτυπώδη) πιτ και να βγαίνει ο δοκιμαστής. Κάτι λένε με τον chief της ομάδας ο οποίος πανικόβλητος τρέχει προς τα εμάς.
**' Έχω πρόβλημα με τον Massimo' μας λέει, δείχνοντάς μας τον δοκιμαστή ο οποίος τώρα καθόταν σε έναν πάγκο και είχε τοποθετήσει τα χέρια στο στομάχι του, δείχνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά .
'Θέλω επειγοντως έναν από σας να πηδήξει το συρματόπλεγμα και να ρθει μαζί μου' **συνέχισε
Εμεις κοιταχτήκαμε με απορία. Άλλά όταν ο chief των δοκιμαστών της αγαπημένης σου ομάδας σου ζητάει να κάνεις κάτι, οφείλεις χωρίς 2η σκέψη να τον ακολουθήσεις
'Si' του απαντάω και με μια κίνηση αιλουροειδούς πηδάω το συρματόπλεγμα και βρίσκομαι μέσα στην πίστα...Σε λιγότερο από 1' βρισκόμουν στο κοκπιτ της Ferrari και ξεκινούσα τον 1ο από τους 10 δοκιμαστικούς γύρους που έπρεπε να συμπληρώσω.
Δεν θα σας πω τι ακριβώς είπαμε με την ομάδα της Ferrari εκείνη τη μερα.
Δε θα σας πω επίσης ούτε σε ποια σημεία ρίξαμε το βάρος των δοκιμών και τι μου ζήτησαν να αξιολογήσω εκείνη τη μέρα.
Ούτε θα μάθετε ποιες ήταν οι παρατηρήσεις μου όσον αφορά το περιθώρια βελτίωσης του μονοθεσίου.
Το μόνο που θα σας πω είναι ότι την επόμενη χρονιά η ομάδα κατέκτησε το Πρωτ'άθλημα τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές.Από τότε με τον chief έχουμε γίνει κολλητοί. Λίγους μήνες μετά έμαθα ότι τον λένε Jean Todt καθώς και ότι στην ομάδα είχε και κάποιον οδηγό... Μιχαλη ταδε (δε θυμάμαι και το επίθετό του τώρα ) ο οποίος Μιχάλης ακολούθησε όλες τις υποδείξεις μου για το νεο στήσιμο και στυλ οδήγησης του μονοθεσίου, και αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτό που κέρδισε και τα έπόμενα πρωταθλήματα
Αυτά...[/img]
Δεν ήξερα ότι ο Jean ομιλεί την ελληνικήν...
(κοίτα τί μαθαίνει κανείς ) -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
(κοίτα τί μαθαίνει κανείς )επειδή κι εσύ είσαι καχύποπτος θα σου πω πως συνεννοηθηκαμε με τον Jean
κατάλαβες τώρα?
-
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Kano tin diadromi kathe meraΤι να πω...
ίσως κανω λάθος, αν και το Νέα Σμύρνη-Νέος Βουτζάς, Νέος Βουτζάς-Μαραθώνας το κάνω 23,5 χρόνια τώρα (γνωρίζοντας βέβαια τι μου γίνεται λίγο λιγότερο ελέω ηλικίας)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@SPITFIREΜα καλά, γιατί την έβαλες στα φίδια την ιστορία αυτή;
Δείχνει ρεαλιστικότατη
Να επιτέλους και ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν ήμουν προϊστάμενος δηλαδή εκεί ούτε που θα τολμούσα να το σκεφτώ...Δεν την έδωσαν σε κανένα. την Κατεβασαν απο το φορτηγο και την εβαλαν στην εκθεση. Αυτό
-
(κοίτα τί μαθαίνει κανείς )επειδή κι εσύ είσαι καχύποπτος θα σου πω πως συνεννοηθηκαμε με τον Jean
Φίλε μου δεν αμφισβήτησα την ιστορία σου την οποία και θεωρώ πέρα ως πέρα αληθινή.
Απλά επισήμανα το γεγονώς της άγνοιας που είχα ως προς το ότι ο Jean ομιλεί την ελληνικήν...
-
Μιλαει, και μαλιστα απταιστα. Επισης διαβαζει και το παρον φορουμ. Α, και για να μην το ξεχασω: πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι καποια μελη δεν κρατανε το στομα τους κλειστο, και ισως χρειαστει να εχουμε κανα 'ατυχημα'
-
Ακούστε τι συνέβει σε μένα το 2000 που είχα πάει διακοπές Ιταλία:
' Έχω πρόβλημα με τον Massimo' μας λέει, **δείχνοντάς μας τον δοκιμαστή ο οποίος τώρα καθόταν σε έναν πάγκο και είχε τοποθετήσει τα χέρια στο στομάχι του, δείχνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά **:( .
'Θέλω επειγοντως έναν από σας να πηδήξει το συρματόπλεγμα και να ρθει μαζί μου' συνέχισεΕν τελει δεν μας ειπες το κυριοτερο.Ο δοκιμαστης χεστηκε η οχι;
-
-
Spit, είσαι μοναδικός!! χαχαχα!! το περιέγραψες τέλεια. Ήταν σαν να σε έβλεπα στο συρματόπλεγμα...
Μη μου πεις οτι εκεί σκίστηκε το αγαπημένο σου τζιν;; Αυτό που σε ρώταγα και δεν ήθελες να μου πεις... -
Φίλος, πρώην κάτοχος FIAT 128 πάταγε (στα λόγια)
Λαμποργκίνι Ντιάμπλο.
Είναι βαρύ αμάξι, τουλάχιστον στην πρώτη θα ειμαι μπροστά.Ενα πρόσφατο, οδήγησε ο ίδιος φίλος για 40 μέτρα ΚΙΑ ΣΟΡΕΝΤΟ 3.3Λ
Σύμφωνα με εκτιμησεις 0-100χλμ κατω απο 4δευτερα.
Ρε τον χαβαλέ γελάσαμε παλι...Υ.Γ Ειναι φίλος μου τι να κάνω....?
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Υ.Γ Ειναι φίλος μου τι να κάνω....?
Αγαπα τον με τα ελλατωματά του!!!
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
ΚΙΑ ΣΟΡΕΝΤΟ 3.3Λ
Σύμφωνα με εκτιμησεις 0-100χλμ κατω απο 4δευτερα.πωπω...μου ρίχνει 7 δέκατα. Το σιβικ μου έχει μόνο 4,7 τα 100.Μήπως πρέπει να βάλω πρόγραμμα, εξάτμιση και να βγάλω τον καταλύτη;;;
Φοβάμαι όμως να το κάνω γιατί μετά θα καίει περισσότερο από 4 λίτρα στα 100 και θα είναι ακριβό στην συντήρηση...Τι με συμβουλεύετε να κάνω;;;; -
Να βρεις έναν γητευτή φιδιών να σε ηρεμήσει.
-
Εγω ρε γμτ εχω ενα φιλο που συνεχεια του την πεφτουν γκομενες (λεει) κια μαλιστα ωραιες (παλι λεει) αρκετες απο αυτες μουναρες (καλα καταλαβατε ετσι λεει) τουλαχιστον σπανια λεει οτι κατι εγινε, συνηθος κατι τραγικο συμβαινει και δεν παιζει φαση. Τουλαχιστον ειναι μικρες οι ιστοριες του σε διαρκεια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ρε γμτ εχω ενα φιλο που συνεχεια του την πεφτουν γκομενες (λεει) κια μαλιστα ωραιες (παλι λεει) αρκετες απο αυτες μουναρες (καλα καταλαβατε ετσι λεει) τουλαχιστον σπανια λεει οτι κατι εγινε, συνηθος κατι τραγικο συμβαινει και δεν παιζει φαση.
Τουλαχιστον ειναι μικρες οι ιστοριες του σε διαρκεια!Αφου ειναι ετσι δεν ειναι φιδι,σαρανταποδαρουσα ειναι.
ΦΙΔΙΑ!