-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φαντάζομαι είχε και φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια, έτσι;φυσικά!
Σπύρος
-
Στα Χανιά το Πάσχα (skullone μπορεί να το έχει δει), βλέπω στο καθρέπτη ένα focus ασημί, που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Martin. Τεράστιες εισαγωγές, body kit και όλα τα συναφή. Μετά στο φανάρι, βλέπω και το σηματάκι ST170, μόνο που πίσω είχε ταμπουρα. Ακόμη αναρωτιέμε γιατί η Ford δεν έχει βάλει δίσκους στο ST.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στα Χανιά το Πάσχα (skullone μπορεί να το έχει δει), βλέπω στο καθρέπτη ένα focus ασημί, που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Martin. Τεράστιες εισαγωγές, body kit και όλα τα συναφή. Μετά στο φανάρι, βλέπω και το σηματάκι ST170, μόνο που πίσω είχε ταμπουρα. Ακόμη αναρωτιέμε γιατί η Ford δεν έχει βάλει δίσκους στο ST.Αυτό είναι η νέα έκδωση,ST 170 KR (To KR γιά Κρήτη ),καί βάζουν πίσω ταμπούρα ,επειδή στήν Κρήτη έχει πολύ ζέστη καί υπερθερμαίνονταν τα δισκόφρενα!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στα Χανιά το Πάσχα (skullone μπορεί να το έχει δει), βλέπω στο καθρέπτη ένα focus ασημί, που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Martin. Τεράστιες εισαγωγές, body kit και όλα τα συναφή. Μετά στο φανάρι, βλέπω και το σηματάκι ST170, μόνο που πίσω είχε ταμπουρα. Ακόμη αναρωτιέμε γιατί η Ford δεν έχει βάλει δίσκους στο ST.Tώρα θα εμφανιστούν και RS με ταμπούρα πίσω
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στα Χανιά το Πάσχα (skullone μπορεί να το έχει δει), βλέπω στο καθρέπτη ένα focus ασημί, που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Martin. Τεράστιες εισαγωγές, body kit και όλα τα συναφή. Μετά στο φανάρι, βλέπω και το σηματάκι ST170, μόνο που πίσω είχε ταμπουρα. Ακόμη αναρωτιέμε γιατί η Ford δεν έχει βάλει δίσκους στο ST.Το'χω δει. Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι καραμαμίσιο 1400άρι.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα εχετε ακουσει φανταζομαι το ονομα ΓΚΡΑΧΑΜ ΧΙΛΛ.
Παλιος αστερας της F1 και πατερας του Ντειμον Χιλλ.
Υπηρχε λοιπον τα παλια χρονια αγωνιζομενος με το ψευδωνυμο ΜΠΡΑΧΑΜ ΒΙΛΛ.Χμμμ... Γιατί αυτό μου φέρνει προς... 'ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΧΑΜΙ';
-
Κοπέλα μιλάει για το καινούριο γκολφ 1,6 του αδερφού της: 'Εντάξει ωραία ειναι να τρεχεις μερικες φορές.Εμείς στην εθνικη μια φορα πηγαιναμε με 220 αλλα με αυτο το αμαξι δεν το καταλαβαινεις πολυ, τα παει ανετα.'
Μαλλον ξεχασε να μου πει οτι τους τράβαγε ενα GTI
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΟΤΟ ΣΤΟ FORUM?ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ!!!!!!!!!1
-
Ο χρήστης QuatroPower έγραψε:
Κοπέλα μιλάει για το καινούριο γκολφ 1,6 του αδερφού της: 'Εντάξει ωραία ειναι να τρεχεις μερικες φορές.Εμείς στην εθνικη μια φορα πηγαιναμε με 220 αλλα με αυτο το αμαξι δεν το καταλαβαινεις πολυ, τα παει ανετα.'Μαλλον ξεχασε να μου πει οτι τους τράβαγε ενα GTI
Μια .... πρωην μου (καραψωναρα του κερατα) αγορασε ο αδερφος της μεταχειρισμενο Polo 1.1! To τι ελεγε η γκομενα για το αμαξι οτι κανει ?
Αφου τι ρωταω σε καποια φαση 'καφε ψηνει' ? (δεν αντεξα) ! -
Ο χρήστης QuatroPower έγραψε:
Κοπέλα μιλάει για το καινούριο γκολφ 1,6 του αδερφού της: 'Εντάξει ωραία ειναι να τρεχεις μερικες φορές.Εμείς στην εθνικη μια φορα πηγαιναμε με 220 αλλα με αυτο το αμαξι δεν το καταλαβαινεις πολυ, τα παει ανετα.'Μαλλον ξεχασε να μου πει οτι τους τράβαγε ενα GTI
πταίσμα φίλε...
φίλη μου ταξιδεύει με 200 με το γκολφ ΙΙΙ 1,4 (ναι ναι, αυτό με τα 60 άλογα) της μάνας της....
Σπύρος
-
Τελικά φαίνεται ότι η ...γήτευση φιδιών είναι και γυναικείο χόμπι!
Θυμάμαι κάποια που μου έλεγε ότι πήγαινε με 220χαω με την Alfa 146 1.4 της ...πού νομίζετε;
Στα ...Τέμπη!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θυμάμαι κάποια που μου έλεγε ότι πήγαινε με 220χαω με την Alfa 146 1.4 της ...πού νομίζετε;
Στα ...Τέμπη!!!
Mηπως δεν ηταν χ.α.ω. και ηταν μ.α.ω.; Λιγα μου φαινονται!!!
-
Κοπέλα μιλάει για το καινούριο γκολφ 1,6 του αδερφού της: 'Εντάξει ωραία ειναι να τρεχεις μερικες φορές.Εμείς στην εθνικη μια φορα πηγαιναμε με 220 αλλα με αυτο το αμαξι δεν το καταλαβαινεις πολυ, τα παει ανετα.'
Μαλλον ξεχασε να μου πει οτι τους τράβαγε ενα GTI
πταίσμα φίλε...
φίλη μου ταξιδεύει με 200 με το γκολφ ΙΙΙ 1,4 (ναι ναι, αυτό με τα 60 άλογα) της μάνας της....
Σπύρος
Εγω μιλάω για το 4 το 'βαρυ' με τα 100.
'Τα παει και ανετα'(στον υπνο μου) -
ναι ξέρω....πιο αργό κι από Xantia 1,6....
Σπύρος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θυμάμαι κάποια που μου έλεγε ότι πήγαινε με 220χαω με την Alfa 146 1.4 της ...πού νομίζετε;Στα ...Τέμπη!!!
Το έχουμε πει πως πολλοί οδηγοί ειδικά στη χώρα μας ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ
Πάντως θα ακούσουμε πολλά φίδια και θα γράψουμε άλλες 10 σελίδες(χαλαρά) όταν θα γυρίσουμε απ'τον εθνικό μας αγώνα.
Εκεί ψηλά στα βουνά έχουμε να ακούσουμε αλήθειες και αλήθειες για τα κατορθώματα πολλών......αναμείνατε -
;ςε
-
Δυο νεαροι συζητουσαν...
-Σε εσκισα στην ευθεια και ας ειμαι με 75 αλογα.
-Ρε βλακα, εβαλα την τεταρτη και δεν σταματουσε να σπινιαρει... Γι'αυτο με περασες.Μηπως ειχε φαγωμενο δισκο-πλατο λεω εγω ή να λεει αληθεια ;
-
Γιά ... ρίξτε μια ματιά στις Μικρές Αγγελίες , εκεί θα βρείτε ένα ...πολύ
ψαρωτικό και άκρως ενδιαφέρον ΦΙΔΑΚΙΑξίζει τον κόπο , και μπράβο , στο ... δημιουργό του
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναι ξέρω....πιο αργό κι από Xantia 1,6....Σπύρος
ε ψιτ! λίγα για το κάρο μου!!!
-
Καί ένα δικό μού,καί πιστέψτε μέ ότι το πιστέψανε:
Η νέα Murcielago,έχει κινητηρα DIESEL,καί αυτό για να μή ρυπαίνει τό περιβάλον!!!
Πώς σας φάνηκε;
ΦΙΔΙΑ!