Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
H BP και Η ΕΚΟ ειναι θυγατρικες των ΕΛΠΕ ,μιλαμε για την ιδια βενζινη της μαμας εταιριας , με καποιο προσθετο της ΕΚΟ =KINITRON kai αυτο για να αντιμετωπιστουν τα εμπορικα κολπα των αλλων εταιριων εμπορικων (οχι αλλων βενζινων,παντα ιδια βενζινη )
Η βενζινη η απλη αμολυβδη βγαινει στην αγορα 96-97 .
Το δ/στηριο δεν κανει κολπα , δεν μπορει .
να κερδισει ποιος ???????? δεν κανει εμπορια .
Το προβλημα ειναι το πρατηριο . η απλη αμολυβδη η Ελληνικη εναι καλυτερη απο την S αμολυβδη της Ευρωπης .
Η ΒΡ είναι θυγατρική των ΕΛΠΕ;;; Η ΕΚΟ φυσικά και η είναι, η ΒΡ δεν νομίζω! Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα αν εξαιρέσεις τις V-Power Racing και BP Ultimate που έρχονται από το εξωτερικό, ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες βενζίνες βγαίνουν από 2 διυλιστήρια, 1 των ΕΛΠΕ και ένα της ΜοtorOil. Οι διαφορές μετά είναι στα πρόσθετα που προσθέτουν κάποιες εταιρείες.
Δεν γνωρίζω αν στην Ελλάδα βγαίνει βενζίνη 91 Ron, όπως και δεν βγαίνει και 98 πια και μάλιστα είχε γίνει και φασαρία με την κατάργηση της 98άρας από κάποια επιτροπή...
Από τα δικά μου τεστ, καλό είναι να αποφεύγονται τα σουπερμάρκετ, γιατί οι βενζίνες τους είναι χάλια (μάλλον λόγω δεξαμενών...), αν και όσα χρόνια ήμουν Πάτρα, έβαζα πάντα στα φθηνότερα Α.Π ή σε σουπερμάρκετ και η μόνη φορά που έφαγα μπόμπα, ήταν από...Shell πρατήριο!
Στην Αθήνα τώρα, βάζω σχεδόν πάντα ΕΚΟ, ή όταν περνάω από Πειραιώς (σπάνια) στην Cyclon στο ρεύμα προς Πειραιά.
Εννοείται, μιας και έχω Υ, βάζω απλή αμόλυβδη και όχι 100άρα, δεν έχω βάλει και ποτέ... Μια φορά έβαλα στην Χsara του πατέρα σε ένα ταξίδι, γιατί είχε φάει τη φόλα από την άθλια βενζίνη του Carrefour και γέμισα 2-3 φορές να καθαρίσει ό,τι μπορεί... Διαφορά δεν είδα, άντε ίσως 1-2 χιλιόμετρα στην τελική... Ούτως ή άλλως δεν κάνει διαφορά, το κοντέρ έδειχνε 210+ είναι χαζό να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για τέτοια διαφορά! Στην τελική, στον ίδιο χρόνο θα φτάσεις!!
Εγώ δεν νομίζω πως η βενζίνη στην Ελλάδα είναι τόσο χάλια όσο νομίζουμε, ειδικά η απλή αμόλυβδη, είναι και το καύσιμο με την μικρότερη νοθεία! Το πετρέλαιο κίνησης αυτό με την μεγαλύτερη , αμέσως μετά είναι η 100 οκτανίων και τέλος η Super... Το πετρέλαιο νοθεύεται με λαθραίο και κίνησης, η 100άρα και η Super με απλή αμόλυβδη, η απλή αμόλυβδη μόνον με τολουόλιο και αρωματικούς υδρογονάνθρακες, που λόγω μεγάλης πτητικότητας κάνουν δύσκολη την δουλειά ειδικά στην Ελλάδα με τις υψηλές θερμοκρασίες...
Κι όσο για τα Golf που χρειάζονται 100άρα, το GT στην οικογένειά μου, αφού αρχικά ...έπινε την 100άρα του, εδώ και καιρό καίει 95άρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ίδιο θα ισχύει και για τα FSI, έστω με ανεπαίσθητη πτώση της απόδοσης.
Αν κοιτάξουμε περισσότερο την τσέπη μας και όλοι βάζουμε ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ και ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ βενζίνη, θα δείτε πως θα πέσουν και οι τιμές στην Ελλάδα! Προς το παρόν, καλά κάνουν οι εταιρείες, αφού δεν κοιτάμε εμείς το συμφέρον μας!