-
Κανε μου τοτε μια χαρη ,γιατι εγω το φροντιζω και ειναι αστερι απ εξω αν και παλιο, οταν σου κανουν μαλακιες στο δρομο ακουμπα τους μιας και δε σε νοιαζει.. Ειναι στιγμες που παρακαλα να εχω ενα lada 2105 και να το γδερνω πανω σε αμαξια ζωων..
-
Κι εγώ μια φορά το έδωσα αναγκαστικά σε γάμο σε κτήμα και όταν πήγα να το πάρω από τον συντονιστή των παρκαδόρων έπαθα σοκ γιατί αφενός δεν είχε τα κλειδιά στο κουτάκι όπως είχε όλων και όταν το βρήκα μετά κόπων που είναι χωμένο είδα ότι είχαν αφήσει τα παράθυρα ανοικτά και τα κλειδιά πάνω στην μίζα. Δηλ από τύχη δεν μου το έκλεψαν. Δεν φαντάζεστε πως έτρεχαν πανικόβλητοι ο συντονιστής και οι παρκαδόροι. Δεν πρόκειται να πάω ξανά σε γάμο που γίνεται σε κτήμα. Οι φανφάρες μας έφαγαν.
-
Σε μια παραλιακή καφετέρια στα νότια, τώρα έχουνε και παρκαδόρους το πρωί... Πήγα να πιω ένα παλιοκαφεδάκι και ήμουν αναγκασμένος να πληρώνω και τους παρκαδόρους...
-
Πας αλλου
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πας αλλουEτσι ακριβως
Το θεμα ειναι ομως οτι οποιος θελει να πιει ενα καφε στην παραλιακη θα πρεπει να λουζεται παρκαδορους πρωι-βραδυ
Προσωπικα τα τελευταια μου καφεδακια τα ηπια στην πλατεια Αγ Θωμα στο Γουδι που σφυζει απο κοσμο και ωραια μαγαζακια...και απολαυστικοτατα και ουτε παρκαδοροι ουτε τιποτα (εχει παρκινγκ με καρτα γυρω απ την πλατεια αλλα στα γυρω στενα βρισκεις θεσουλες). Γιατι να πληρωνω τη ''μαφια'' της παραλιακης?
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πας αλλουΤην πάτησα γιατί ως τώρα δεν είχε παρκαδόρους...
-
Ποια ειναι αυτη η καφετερια?
-
Πάντως για να μιλάμε με ονόματα, στο Balux αν και το πήρε ο παρκαδόρος, πήρε και κάτι άλλο μαζί (βλ. τ αρχίδια μου).
Γιατί είμαι αναγκασμένος να τον πληρώσω? Ας του δίνουν τα ποζέρια για να πουλάνε μούρη στις γκόμενες. Βλακεία ανώτατου επιπέδου. -
αν ο παρκαδορος ειναι σε ιδιωτικο χωρο εχει καθε δικαιωμα να ζητησει λεφτα.αν δε σ αρεσει δε πας
αν ειναι σε δημοσιο χωρο τον αγνοεις,και τον πατας κιολας. -
Σε σχέση με το μοδάτο (τι γίνεται ρε παιδιά διαδήλωση ) bar-restaurant που άνοιξε πρόσφατα 2 βήματα από το σπίτι μου, παρουσιάζεται το εξής: οι παρκαδόροι είναι εξαιρετικά ευγενικοί και επίσης έχουν πολλάκις προσφερθεί να ξεπαρκάρουν 'δικό τους' αυτοκίνητο για να παρκάρουμε εμείς το δικό μας έτσι και τύχει και επιστρέψουμε αργά. Μάλιστα στη γυναίκα μου προσφέρθηκαν να το παρκάρουν οι ίδιοι (ίσως φταίει ότι είναι χαρακτηριστικό αυτοκίνητο ) Προφανώς έχουν εντολές από το αφεντικό να έχουν καλές σχέσεις με τους γείτονες.
Απ΄έξω πάντως Πέμπτη έως Κυριακή βράδυ στη σειρά διαγώνια παρκαρισμένες οι Ferrari, οι Porsche και κάτι μπατιρο-Mercedes/BMW
-
Παντρέυεται φίλος απο τον χώρο των Ιστορικών αυτοκινήτων και παρακαλεί εμένα και άλλους δύο φίλους με ιστορικά αυτοκίνητα να ακολουθήσουμε την νύφη με τα ιστορικά μας έτσι για πλάκα.
Το δικό μου βολτισιο Datsun αν και το προσπάθησα πολύ δεν ήταν έτοιμο οπότε αναγκάζομαι να πάρω το αγωνιστικό - του avatar μου - (εντάξει δεν ταιριάζει πολύ σε γάμο αλλα τι να κάνουμε αυτό υπήρχε τότε διαθέσιμο)
Πράγματι φτάνουμε στην σειρά στο Κτήμα που θα γινόταν η τελετή και το μετέπειτα γλέντι και βλέπω τον ένα φίλο (Alfa romeo Gt 1600 την οποία έχει φτύσει αίμα για να την κάνει τέλεια) να έχει μάλον έντονο διάλογο με τον παρκαδόρο του στύλ 'θα το πάω εγώ - όχι δεν στο δίνω είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο και θέλω να το παρκάρω μόνος μου'. Αφού το συζητάνε αρκετή ώρα του υποδεικνύει θέση ο παρκαδόρος εμφανώς τσαντισμένος και πάει στον δεύτερο (mini με short shift κλπ). Μια απο τα ίδια και εκεί και εγώ πλεον έχω φορτώσει αφάνταστα και περιμενω την σειρά μου (το αυτοκίνητο έχει κεντρικό διακόπτη, κιβώτιο dogleg με την πρώτη κάτω αριστερά, συμπλέκτη περίεργο, θελει διαδικασία για να πάρουν εμπρός τα 44 Mikuni 4αδα προβόλια εμπρός κλπ κλπ - σιγά μη το δώσω στον τύπο ο οποίος έχει και τρελό τουπέ). Με το που έρχεται μανουριασμένος απο το mini και πριν προλάβει του λέω
'φίλε για να μην κουραζόμαστε και οι δύο, ή το βάζω μόνος μου όπου μου πείς η το βάζω εκτός Κτήματος' με ύφος που δεν σηκώνει αμφισβητηση...
Με κοιτάει, κοιτάει το αυτοκίνητο και ρίχνει ΤΗΝ απάντηση - προσβολα (!)
'**Αυτό **(με ύφος ξυνίλας) δεν το παίρνω και να μου το δώσεις - Βάλτο εκεί '!!!! και φεύγει με έντονη την ξυνίλα ακόμα στην αντιπαθητική του φάτσα
Καταλαβαίνεται βέβαια το δούλεμα που έφαγα (και τρώω ακόμα) για το περιστατικό απο τους άλλους δύο φίλους...Άρα η λύση για περίεργους παρκαδόρους ειναι μια: DATSUN!!!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν ο παρκαδορος ειναι σε ιδιωτικο χωρο εχει καθε δικαιωμα να ζητησει λεφτα.αν δε σ αρεσει δε πας
αν ειναι σε δημοσιο χωρο τον αγνοεις,και τον πατας κιολας.o ο παραρκαδορος δεν μας κοψει αποδειξη θα παρει τα @@@ μου!
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
αν ειναι σε δημοσιο χωρο τον αγνοεις,και τον πατας κιολας.o ο παραρκαδορος δεν μας κοψει αποδειξη θα παρει τα @@@ μου!
+1 σε ολα, με μια παρατηρηση:
οταν ο παρκαδορος σου λεει 'αφηνετε οτι θελετε', αυτο δεν ειναι πληρωμη παρκινγκ, ειναι φιλοδωρημα. Τι αποδειξη να σου δωσει?
Κ ακριβως επειδη μιλαμε για το Balux, εγω κ στο house αλλα κ στο καλοκαιρινο τερμα κατω παραλια εγω ουδεποτε ειχα θεμα τυπου:
Πάντως για να μιλάμε με ονόματα, στο Balux αν και το πήρε ο παρκαδόρος, πήρε και κάτι άλλο μαζί (βλ. τ αρχίδια μου).
Γιατί είμαι αναγκασμένος να τον πληρώσω? Ας του δίνουν τα ποζέρια για να πουλάνε μούρη στις γκόμενες. Βλακεία ανώτατου επιπέδου.κ στα δυο μαγαζια μου λενε 'αφηστε οτι θελετε' κ μαλιστα ΑΝ ρωτησω εγω.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν ειναι σε δημοσιο χωρο τον αγνοεις,και τον πατας κιολας.Αν ο παρκαδόρος είναι σε ιδιωτικό χώρο, έχει κάθε δικαίωμα να ενημερώσει για τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών του ΠΡΟΤΟΥ παραλάβει το αυτοκίνητο, καθώς και να ζητήσει τα χρήματα ΑΦΟΥ εκδώσει το νόμιμο παραστατικό.
-
νομιζω ο τιμοκαταλογος πρεπει να ειναι πριν την εισοδο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
αν ειναι σε δημοσιο χωρο τον αγνοεις,και τον πατας κιολας.Αν ο παρκαδόρος είναι σε ιδιωτικό χώρο, έχει κάθε δικαίωμα να ενημερώσει για τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών του ΠΡΟΤΟΥ παραλάβει το αυτοκίνητο, καθώς και να ζητήσει τα χρήματα ΑΦΟΥ εκδώσει το νόμιμο παραστατικό.
Ακριβώς. Χωρίς απόδειξη, λεφτά δεν μπορείς να απαιτείς.
Την πρώτη φορά που είχα πάει στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη με δικό μου όχημα, είχε κάτι τυπάδες του μαγαζιού που όπως περνούσες μπροστά από το μαγαζί σου έκαναν νόημα να μπεις αριστερά για να παρκάρεις σε μια αλάνα, ιδιωτικό χώρο πιθανότατα του μαγαζιού. Δε ζητούσαν κλειδιά και τέτοια, αλλά μόλις πάρκαρες και κατέβαινες ζητούσαν 5 ευρώ.
Παρκάρω κατεβαίνω, πάω να φύγω, με πλησιάζει ένας κύριος με φωσφοριζέ γιλέκο (αυτός που στεκόταν στο δρόμο και σε προέτρεπε να μπεις στην αλάνα και να παρκάρεις) και μου ζητάει 5 ευρώ. wtf σκέφτομαι. 20-30 μέτρα παρακάτω είχε να παρκάρεις μιας και στη περιοχή δεν έχει σπίτια. Του ζητάω απόδειξη και έκανε τον κινέζο 'δεν κόβουμε λέει είμαστε από το μαγαζί'. so what? Επειδή δεν ήθελα να μαλώσω πήρα το αμάξι και το έβαλα 20 μέτρα παρακάτω.
Πόσα 5ευρα έχουν πάρει μαύρα από κόσμο που δεν είναι υποψιασμένος... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μπορεί να αγνοήσω θέσεις, αν δε θεωρήσω ότι είναι αρκετά ασφαλές. (ναι είμαι ψυχάκι με πολύ ελεύθερο χρόνο).
+1
Δεν είσαι μόνος+2
Είμαστε πολλοί!Sent from my Neo V using Tapatalk
+3
Μας βλέπω για νέο κόμμα...
-
off topic: το κανω και εγω αυτο με τις ασφαλεις θεσεις παρκαρισματος.
αν καποιο μαγαζι εχει παρκαδορους εισαι υποχρεωμενος να του δωσεις κατι ειτε σου παρκαρουν
το αμαξι ειτε οχι? πληρωνοντε απο το μαγαζι ενα χ ποσο και πρεπει να δινεις και εσυ?
αν δεν του δωσεις τιποτα θα σου την πει η ακομα και να σε δειρει (ακραιο αλλα οκ). -
Αν καποιο μαγαζι εχει παρκαδορους που παρκαρουν το αμαξι σε ιδιωτικο χωρο, τοτε ειναι υποχρεωση σου να ρωτησεις τι ισχυει πριν το αφησεις σε αυτους. Για δημοσιο χωρο δεν απανταω, δεν υπαρχει καν θεμα προς συζητηση.
-
είχε να παρκάρεις μιας και στη περιοχή δεν έχει σπίτια.
στη περιοχή του Μύλου έχει 'άλλα' σπίτια..και έχουν ανοχή!!!!
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων