-
Ξεκινάμε τις προάλλες που άνοιξε ο καιρός να πάμε για ποτάκι στο Balux (εκεί που έχει πολλά τελοσπάντων, καφέ πιο πάνω, club πιο κάτω προχωρώντας, μπαράκι ακόμη πιο κάτω). Μας στέλνουν στο κάτω-κάτω πάρκινγκ όπου δε βλέπω κανέναν να έρχεται για τα σχετικά και προχωράω σιγά-σιγά προς το χωμάτινο μέρος. Βλέπω λοιπόν να έρχονται μαλλιοκούβαρα, σηκώνοντας ένα κάρο χώμα, ένα Punto Evo και ένα άλλο-δε-θυμάμαι-τι και να μου παίζουν και φώτα για να κάνω πίσω. Κάνω πίσω προβληματισμένος και βγαίνει παρκαδόρος από το Πούντο και λέει με ύφος «όπως είσαι το αφήνεις και τα κλειδιά πάνω».
Ναι, δεν ήξερα μαλάκα να στο αφήσω για να το παίζεις εσύ Λατβάλα στο Ακρόπολις.
Σηκωθήκαμε και φύγαμε, πηγαίνοντας σε άλλο μαγαζί. -
απορια...αφου ντε και καλα θελετε να πηγαινετε σε τετοια μαγαζια γιατι δεν το παρκαρετε απεναντι που δεν εχει τιποτα και να διασχισετε την παραλιακη με τα ποδια? πρεπει να χει και φαναρι εκει αν δεν κανω λαθος
-
μπραβο παντως... μου κανει εντυπωση που υπαρχουν ανθρωποι που εμπιστευονται τα κλειδια του αμαξιου τους στον κανένα, με καμια υποχρεωση τους απεναντι σου, χωρις κανενα παραστατικο οτι το παραλαμβανουν κλπ κλπ, τιποτα τιποτα τιποτα... τελειως στον αερα και στο μιλητο.
Οτι και αν πάθετε, ειναι επειδη το ζητησατε...
-
Να πω οτι εχεις κι αδικο......
-
πηγα στην πισινα στην μαρινα ζεας του πειραια για καφε
φευγοντας παω να παρω τα κλειδια και του δινω δυο ευρω βγαζοντας απο την τσεπη ενα δεκαρικο χαρτινο και λεγοντας οτι συγγνωμη δεν εχω αλλα ψιλα..και τι γυρναει και λεει..''ε δεν πειραζει μπορεις να πας να χαλασεις''
μου ηρθε να τον αρχισω στα μπινελικια αλλα λογο της παρεας που ειχα δεν εκανα τιποτα...
αμα με ξαναδειτε μ@λακες γραψτε μου -
2 ευρω.... = σχεδον 650 δραχμες στον παρκαδόρο.....
Ετσι απο περιεργεια ο καφες σε αυτα τα μαγαζια ποσο εχει παει?
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
...λεγοντας οτι συγγνωμη δεν εχω αλλα ψιλα...Ετσι κι αλλιως για ποιο λογο να το πεις αυτο..?
Δινεις τα 2e δε λες κουβεντα και ειναι σα να λες αυτα εχω-αυτα δινω, αυτα θελω να δωσω και αμα γουσταρεις...
-
ρε παιδια ξαναρωταω...ΓΙΑΤΙ δεν παρκαρετε λιγο πιο περα και να περπατησετε λιγο για να πατε στην καφετερια? Δηλ δεν φτανει που δινετε τα κλειδια απ τα αμαξια σας και τα ωραια σας λεφτουδακια ως φιλοδωρημα, να ακουτε/ανεχεστε αξεστες συμπεριφορες απο παρκαδορους? Τι διαολο εχουν αυτα τα κωλομαγαζα που σερβιρουν καφε και χρειαζονται και παρκαδορο?
ωραιο δεν ειναι και το Βερντε στου Παπαγου που ουτε παρκαδορους εχει και ομορφο περιβαλλον ειναι? (τυχαιο το συγκεκριμενο αλλα εγω το προτιμω...)...γιατι ντε και καλα πρεπει να πατε στο Μπαλουξ ή στην Πισινα? Παρεπιπτοντως ειχα παει στο πρωτο πριν 3-4 χρονια και παρκαραμε απεναντι -
Ο χρήστης heras έγραψε:
ρε παιδια ξαναρωταω...ΓΙΑΤΙ δεν παρκαρετε λιγο πιο περα και να περπατησετε λιγο για να πατε στην καφετερια? Δηλ δεν φτανει που δινετε τα κλειδια απ τα αμαξια σας και τα ωραια σας λεφτουδακια ως φιλοδωρημα, να ακουτε/ανεχεστε αξεστες συμπεριφορες απο παρκαδορους? Τι διαολο εχουν αυτα τα κωλομαγαζα που σερβιρουν καφε και χρειαζονται και παρκαδορο?
ωραιο δεν ειναι και το Βερντε στου Παπαγου που ουτε παρκαδορους εχει και ομορφο περιβαλλον ειναι? (τυχαιο το συγκεκριμενο αλλα εγω το προτιμω...)...γιατι ντε και καλα πρεπει να πατε στο Μπαλουξ ή στην Πισινα? Παρεπιπτοντως ειχα παει στο πρωτο πριν 3-4 χρονια και παρκαραμε απεναντιΜαγαζί χωρίς παρκαδόρο = μαγαζί χωρίς το αντίστοιχο πούλ μούρ
-
προτιμω να περπατησω 4 χιλιομετρα παρα να δωσω τα κλειδια στα ζωα.
-
Το καλυτερο ειναι να μην πηγαινεις σε τετοια μαγαζια...απλα
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
προτιμω να περπατησω 4 χιλιομετρα παρα να δωσω τα κλειδια στα ζωα.+∞
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...λεγοντας οτι συγγνωμη δεν εχω αλλα ψιλα...
Ετσι κι αλλιως για ποιο λογο να το πεις αυτο..?
Δινεις τα 2e δε λες κουβεντα και ειναι σα να λες αυτα εχω-αυτα δινω, αυτα θελω να δωσω και αμα γουσταρεις...
αμα εισασταν μπροστα θα καταλαβαινατε ..ο τυπας εμεινε με απλωμενο το χερι και υφακι...γιαυτο το ειπα..
εγω προσωπικα ψαχνω να το παρκαρω αλλα με ολους αυτους που βγαινουν με τα αμαξια τους και ειτε δεν ξερουν να παρκαρουν ειτε δεν τους νοιαζει αν θα σου κανουν ζημια τι μπορεις να κανεις..?
εκτος απο αυτο τρως αντιποινα απο γειτονες κτλπ που σου κανουν διαφορα..
εκτος απο αυτο τις προαλλες πηγα να παρω το αμαξι και το μπροστα ηταν σπασμενο απο κλεφτες... -
Αν οι παρκαδοροι δεν σας δίνουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών μην τους δίνετε'δραχμή'!
Άντε με τους αλήτες τόσα χρόνια έχουν καλομάθει! -
ποτε δεν παρκαρουμε σε παρκιν μαγαζιου (νυζτερινου εννοειται οχι σουπερ μαρκετ) η μπροστα απο αυτο για πολλους και διαφορους λογους
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
...λεγοντας οτι συγγνωμη δεν εχω αλλα ψιλα...
Ετσι κι αλλιως για ποιο λογο να το πεις αυτο..?
αμα εισασταν μπροστα θα καταλαβαινατε ..ο τυπας εμεινε με απλωμενο το χερι και υφακι...γιαυτο το ειπα..
εγω προσωπικα ψαχνω να το παρκαρω αλλα με ολους αυτους που βγαινουν με τα αμαξια τους και ειτε δεν ξερουν να παρκαρουν ειτε δεν τους νοιαζει αν θα σου κανουν ζημια τι μπορεις να κανεις..?
εκτος απο αυτο τρως αντιποινα απο γειτονες κτλπ που σου κανουν διαφορα..
εκτος απο αυτο τις προαλλες πηγα να παρω το αμαξι και το μπροστα ηταν σπασμενο απο κλεφτες...Εγώ επειδή είμαι κάφρος θα τον έβριζα.
Αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι να πηγαίνω σε τέτοια κ***μάγαζα. Προτιμώ εξάλλου τα μαγαζιά όπου βολεύουν τα ΜΜΜ. Όποτε έχει χρειαστεί να πάω πάντως σε μέρος όπου έχει παρκαδόρους ΠΟΤΕ δεν αφήνω κάποιον να το παρκάρει, ή έστω να κρατήσει τα κλειδιά. Το παρκάρω εγώ σε σημείο που δεν ενοχλεί (και που θα μου υποδείξουν) και τελειώνει εκεί η ιστορία. Η πληρωμή τους γίνεται από το μαγαζί, και σίγουρα δεν τους αξίζει και φιλοδώρημα. Αν δεν τους αρέσει απλά πάω αλλού, ή σε περίπτωση που η 'παρέα' επιμείνει, πάω και παρκάρω πολύ μακρύτερα.
Μία φορά έδωσα τα κλειδιά μου, και αυτό ήταν στο κτήμα του αφεντικού μου, σε εκδήλωση της εταιρείας και έχοντας οπτική επαφή με το αμάξι μου.Όσο για τις κλοπές, από τότε που μου είχαν ανοίξει το αμάξι μου κάτω από το σπίτι μου σχεδόν, πάντα επιλέγω να παρκάρω σε φωτεινά σημεία, μπροστά σε εισόδους πολυκατοικιών (χωρίς να ενοχλώ) και φυσικά ποτέ κοντά σε γωνίες. Μπορεί να αγνοήσω θέσεις, αν δε θεωρήσω ότια είναι αρκετά ασφαλές. (ναι είμαι ψυχάκι με πολύ ελεύθερο χρόνο).
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μπορεί να αγνοήσω θέσεις, αν δε θεωρήσω ότι είναι αρκετά ασφαλές. (ναι είμαι ψυχάκι με πολύ ελεύθερο χρόνο).+1
Δεν είσαι μόνος -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Μπορεί να αγνοήσω θέσεις, αν δε θεωρήσω ότι είναι αρκετά ασφαλές. (ναι είμαι ψυχάκι με πολύ ελεύθερο χρόνο).
+1
Δεν είσαι μόνος+2
Είμαστε πολλοί!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Μπορεί να αγνοήσω θέσεις, αν δε θεωρήσω ότι είναι αρκετά ασφαλές. (ναι είμαι ψυχάκι με πολύ ελεύθερο χρόνο).
+1
Δεν είσαι μόνος+2
Είμαστε πολλοί!Sent from my Neo V using Tapatalk
+3
-
εμενα ειναι τοσο χρεπι το αμαξι που δε με νοιαζει.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων