-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι δουλευουν πολυ οι κοπελες και τα ΣΜN που δουλευουν full time καραδοκουνενας φιλος μου οταν ηταν πιο πιτσιρικας του τυχαινει σκηνικο οπου του σπαει η καποτα και του λεει το ρωσιδιο:
τωρα τι τες? αγκορακι ή κοριτσακι?ειχε χεστει επανω του και επαιρνε νοσοκομεια τηλεφωνο να του πουν τι να κανει και φυσικα αυτοι νομιζαν οτι τους εκανε πλακα και του το εκλειναν
-
θα γελασεις πιο πολυ αν σου πω τι τελικα εκανε, αλλα θα φαω κι αλλο μπαν
-
θα γελασεις πιο πολυ αν σου πω τι τελικα εκανε, αλλα θα φαω κι αλλο μπανΣτειλτο με πμ να ειμαστε καλυμενοι
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αποδείξεις κόβουνε;Βεβαίως!
Και δεν δινω 450 για δυο ωρες που κανουν τα τουρς να πιασουν τοπο?
Γιατί αυτές δεν κόβουν αποδείξεις!
-
ξερω γω μια τιμη στην τυχη ειπα .. δεν θα απεχει παντωςδε τα ξερω πλεον αυτα τα μερη αμα περασω απο κει το πολυ πολυ να τρομαξω τους ηλιθιους πεζους.. φτιαχνω φραπεδουμπα σπιτι μου και την πινω στην αουνταρα μου με το χερι να κρεμεται απ'εξω
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ! Κιουση τεκνον μου ... παρεκτρεπεσαι ....
ενας ιδιοκτητης Audi με φραπεδια και το χερι εξω ??? τι το καναμε εδω BMW club ??
-
Σαββατο στο καλοκαιρινο Hotel στη Θεσσαλονικη απο τη πισω αλανα 2 παρκαδοροι γ@μουσαν κατι bmw και κατι αλλα δε θυμαμαι μαρκα (δεν οδηγουσα εγω κ ειχα πιει κ ειχα βγει να παρω λιγο αερα καθοτι η συγκεκριμενη αλανα ηταν διπλα στο WC). Μολις τους κοιταω την εκαναν λουης.....Κριμα γτ γουσταρα! ηταν καλα τιμονια!! χαχαχα.
ΥΓ : Καλα να παθουν οι ασχετοι που παιρνουν τα μπουζουκαμαξα/clubαμαξα κ πανε κανουν τη μοστρα τους στα μαγαζια....Γιαυτο εγω οταν ειναι να παρκαρω στο παρκινγκ τους παιρνω το vw polo classic του 97 που ειναι ενα βημα πριν την αποσυρση! χεχεχε!
ΥΓ2 : Μηπως θα επρεπε καποια στιγμη να αλλαξουν '¨κανονες' ??? Μηπως να το παρκαρουμε εμεις εκει που θα μας υποδειξουν κ μετα να παιρνουμε κ το κλειδι??? Λεω μηπως.....
-
Μηπως να το παρκαρουμε εμεις εκει που θα μας υποδειξουν κ μετα να παιρνουμε κ το κλειδι??? Λεω μηπως.....
Προσωπικά αυτό κάνω. Δεν έχει τύχει να μου αρνηθεί κάποιος, απλά περιμένω 5' παραπάνω προφανώς μέχρι να μπουν άλλα 3-4 αμάξια. Δεν φοβάμαι φυσικά μην πάρουν το σούπερ ντούπερ εργαλείο μου, αλλά αποφεύγω αλλαγές θέσης που καθώς γίνονται βιαστικά μπορεί να οδηγήσουν σε καμμιά μικροστούκα-γρατζουνιά και μετά άντε να βγάλεις άκρη.
-
Κάθε πράμα στον καιρό του και ο παρκαδόρος το καλοκαιράκι.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Κάθε πράμα στον καιρό του και ο παρκαδόρος το καλοκαιράκι.Αφού συνεχίζουμε και πηγαίνουμε σε τέτοια club/cafe καλά να πάθουμε
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αφού συνεχίζουμε και πηγαίνουμε σε τέτοια club/cafe καλά να πάθουμε
δεν φταει και κανενας οπως λεει και ο dd449 εχω ενα φιλο ο οποιος δουλευει παρκαδωρος σε γνωστο μαγαζι της Παραλιακης το τι μου λεει ειναι γνωστα...
-
Αφού τα Ακρωτήρια, W, Akanthus, Balux κάθε βράδυ γεμάτα είναι, το ίδιο και τα πάρκινκ τους, γιατί να μη συνεχίσουν το νταβατζιλίκι; Το γεγονός ότι υπάρχει κόσμος που τροφοδοτεί αυτό το κύκλωμα καθημερινά είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να το κάνουν. Ωραία μαγαζιά, δε λέω, αλλά δε γουστάρω να νιώσω μηδενικό για να πιω το ποτό μου στο εξωραϊσμένο δήθεν περιβάλλον τους.
Δεν υπάρχει συνολική σκέψη και λογική. Αν για ένα βράδυ έμεναν ξαφνικά άδεια τα τραμπουκομάγαζα αυτά, ή ΟΛΟΙ οι πελάτες ξαφνικά αρνούνταν να πληρώσουν το παράνομο παρκάρισμά τους θα τέλειωνε το πρόβλημα.Αλλά είμαστε κατά πλειοψηφία
ως λαός γι αυτό είναι έτσι η κατάσταση σε κάθε τομέα. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
δεν φταει και κανενας οπως λεει και ο dd449 εχω ενα φιλο ο οποιος δουλευει παρκαδωρος σε γνωστο μαγαζι της Παραλιακης το τι μου λεει ειναι γνωστα...
αμα τον πλακωσει κανεις ομως θα φταιει μετα?
-
εχει τρελη πλακα, να κατακρινεις μια κατασταση, και ταυτοχρονα να την στηριζεις με τη τσεπη σου.
ειμαστε τραγικοι.-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γιατί τι σου φταίει ο άνθρωπος, την δουλειά του κάνει. Άλλο το ότι είναι παράνομος και προπαντώς τους δίνουμε εμείς την δυνατότητα να είναι παράνομοι. Έχεις πλακώσει ποτέ ταρίφα επειδή δεν σου έκοψε απόδειξη;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει τρελη πλακα, να κατακρινεις μια κατασταση, και ταυτοχρονα να την στηριζεις με τη τσεπη σου.ειμαστε τραγικοι.-
αυτό ακριβώς σκέφτομαι όταν διαβάζω τέτοιες γελοίες αναδημοσιεύσεις από το πρωκτικό.
ΜΗΝ πηγαίνετε ΡΕ πόσες φορές να το πούμε ; Δεν κάνετε χωρίς το Ακρωτήρι ρε δήθεν πρωτευουσιάνοι ; Ελεος. Α ρε επαρχία κ πάλι επαρχία.
-
Κι εγώ μπορώ να βγω να τραμπουκίσω μια γιαγιά να μου δώσει τα λεφτά της, κατ αντιστοιχία του τραμπουκισμού των παρκαδόρων 'δώσε λεφτά ή μπορεί να το βρεις γρατσουνισμένο'. Παράνομος είμαι, αλλά τη δουλειά μου κάνω
Δεν υπάρχει το 'τι σου φταίει'. Φταίει, ανεξάρτητα απ το ποιος του έδωσε την ευκαιρία να το κάνει, αυτός είναι που το κάνει.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Γιατί τι σου φταίει ο άνθρωπος, την δουλειά του κάνει. Άλλο το ότι είναι παράνομος και προπαντώς τους δίνουμε εμείς την δυνατότητα να είναι παράνομοι. Έχεις πλακώσει ποτέ ταρίφα επειδή δεν σου έκοψε απόδειξη;
οχι διοτι 2 φορες εχω παρει ταξι στην ζωη μου βεβαια ο ταριφας δεν ειναι παρανομος το να ζητας λεφτα με τσαμπουκα ενω δεν εχεις δικιο ειναι αλλο θεμα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχει τρελη πλακα, να κατακρινεις μια κατασταση, και ταυτοχρονα να την στηριζεις με τη τσεπη σου.ειμαστε τραγικοι.-
Διαφωνώ. Δεν είναι τόσο απλό όσο η επιταγή 'Μην τους στηρίζετε'. Η κοπέλα έπραξε σωστά με την πολιτική σημασία της λέξης. Βλέπεις, ελλείψει άλλων μετώπων, έχουμε καταντήσει να κάνουμε αντίσταση στους 'κατακτητές του island' και το τρωκτικό ως άλλη παράνομη φυλλάδα να απειλείται από τις αρχές κατοχής.
Η κάθε εποχή έχει τα ήθη της. Στον Καραϊσκάκη έλαχε να πολεμήσει τους τούρκους. Σε μας έλαχε να πολεμάμε το island...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μηπως να το παρκαρουμε εμεις εκει που θα μας υποδειξουν κ μετα να παιρνουμε κ το κλειδι??? Λεω μηπως.....
Προσωπικά αυτό κάνω. Δεν έχει τύχει να μου αρνηθεί κάποιος, απλά περιμένω 5' παραπάνω προφανώς μέχρι να μπουν άλλα 3-4 αμάξια. Δεν φοβάμαι φυσικά μην πάρουν το σούπερ ντούπερ εργαλείο μου, αλλά αποφεύγω αλλαγές θέσης που καθώς γίνονται βιαστικά μπορεί να οδηγήσουν σε καμμιά μικροστούκα-γρατζουνιά και μετά άντε να βγάλεις άκρη.
και εγώ το ίδιο κάνω...
αν είσαι αναγκασμένος εκ των προτέρων να το παρκάρεις εκεί δίνεις το 5ε στην αρχη τους λες οτι θες να κρατήσεις τα κλειδία και σε βάζουν σε θέση που δεν ενοχλεί ...
αν δεν δεχτούν(μόνο στα ζάπειο μου έχουν αρνηθεί) απλά κάνω αναστροφή και πούλο...
δεν αφήνω πότε αυτοκίνητο σε κάφρο παρκαδόρο .- -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και εγώ το ίδιο κάνω...
**αν είσαι αναγκασμένος εκ των προτέρων να το παρκάρεις εκεί δίνεις το 5ε στην αρχη τους λες οτι θες να κρατήσεις τα κλειδία και σε βάζουν σε θέση που δεν ενοχλεί **...
αν δεν δεχτούν(μόνο στα ζάπειο μου έχουν αρνηθεί) απλά κάνω αναστροφή και πούλο...
δεν αφήνω πότε αυτοκίνητο σε κάφρο παρκαδόρο .-+1
Οπως ειπαν και μερικοι προλαλησαντες, φταινε (εγω δεν το αφηνω, παρα ελαχιστες φορες που συνοδευω παρεα 2-3 ατομων στο δικο μου, αλλα σε ΕΝΑ μονο συγκεκριμενο μαγαζι...) οσοι τροφοδοτουν την συγκεκριμενη κατασταση.
Ολη αυτη η ιστορια ξεκινησε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με την εννοια του 'να δειξω προς τα εξω τι εργαλειο εχω, να πουλησω μουρη' και λιγοτερο με το να εχω παρκαρει κοντα, να μην περπαταω πχ, μην γελιομαστε.
Οσο καποιοι εφφετζηδες, νεοπλουτοι, 'λεφτα του μπαμπα' κτλ συνεχιζουν να πραττουν
με αυτο τον τροπο και να δινουν παχυλα πουρμπουαρ (πλεον σε πολλα καλα μαγαζια δινουν
10ευρω... ), παντα θα υπαρχουν τα αντιστοιχα 'κορακια', που μαλιστα
πολλες φορες 'εκμεταλλευονται' με θρασος, θεσεις που ΔΕΝ ανηκουν στο χωρο του εκαστοτε μαγαζιου.
Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι αρκετοι παρκαδοροι, ειναι ασχετα πιτσιρικια, που πρωτο στοχο εχουν να 'γνωρισουν' (με την κακη εννοια) τις δυνατοτητες του οποιουδηποτε εργαλειου παρκαρουν, αν και οποτε τους δωθει η ευκαιρια.
Και γδαρμενος δηλαδη, (πληρωνεις) και με αυξημενες πιθανοτητες για κακομεταχειριση -μικροζημιες στο αυτοκινητο σου...
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων