-
Ο χρήστης Geochri έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_4997.htmlμαλιστα.........
υπάρχουν και πολύ χειρότερα ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_4997.html
μαλιστα.........
απορια:
φταιει περισσοτερο ο παρκαδορος που ειναι ΖΩΟ ή αυτος που αφου του βριζουν την γυναικα πηγαινει και δινει τα λεφτα του για να πιει καφε, προσφεροντας μαλιστα στον παρκαδορο να του δωσει 'χοντρα' ?εχει σαλταρει τελειως ο κοσμος.
Σίγουρα έχει σαλτάρει πάντως βλέποντας την περιγραφή καταλαβαίνω ότι ο άνδρας-συνοδός άκουσε το βρισίδι , επέστρεψε αλλά άγνωστο γιατί δεν πλακώθηκαν-γιατί σίγουρα υπήρχε σοβαρός λόγος να πιαστούν στα χέρια- και μετά το γύρισε στην πληρωμή στα χοντρά, σίγουρος ότι δεν κόβονται αποδείξεις
Αλήθεια, τι ισχύει γι αυτό το τελευταίο?Προβλέπεται να κόβουν και οι παρκαδόροι?
-
Σε καθε εισπραξη για **νομιμη **υπηρεσια, πρεπει να κοβεται το αντιστοιχο παραστατικο.
-
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανα ακρόαση με το φορητό. Ψάχνοντας πέτυχα συνομιλίες παρκαδόρων (κάπου στα 151). Κάποια στιγμή άκουσα τα εξής:
-Ήρθε ένας μ***** και ζήτησε απόδειξη. Φέρε μια ρε συ.
μετά από λίγο
-Ρε ο μ***** δε την θέλει, λέει ότι γράφει ποτό επάνω
-Καλά πες του ότι θα πάει κάποιος να κόψει απόδειξη από το γκομπιούτερ και άστον να περιμένει. Θα βαρεθεί και θα φύγει.
-Το μ****** ρε π****** μου. -
και δε τους έκραξες; ώρε γλέντια που θα έκανα με τους
-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οι παρκαδοροι και σε τι χρησιμευουν;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οι παρκαδοροι και σε τι χρησιμευουν;Ειναι για τους large τυπους ακομα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οι παρκαδοροι και σε τι χρησιμευουν;Πολλοί έλληνες που λαδώνουμε για το δίπλωμα μας δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε να παρκάρουμε και μετά από 184714 χρόνια οδήγησης, οπότε βρίσκονται εκεί να σε εξηπηρετούν επειδή δεν ασχολήθηκες. (μερικοί έλληνες όντως δεν ξέρουν να παρκάρουν )
Βλέπεις είναι εύκολο να αράζεις στην αυλή της έπαυλης σου και στα πεζοδρόμια
οπότε δεν ξέρεις να το παρκάρεις σε μια αλανίτσα (η οποία είναι πολύ μικρότερη
από την αυλή της έπαυλης).
Άσε που είσαι επικίνδυνος να τρακάρεις ή ακόμα και να πάρεις την θέση (!) του ακριβού αυτοκινήτου που έχουν στην είσοδο
Σε κάλυψα; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οι παρκαδοροι και σε τι χρησιμευουν;Έλα μου ντε. Τρώγονται; Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το είδος
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οι παρκαδοροι και σε τι χρησιμευουν;
Έλα μου ντε. Τρώγονται; Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το είδος
Oι παρκαδόροι είναι πρώην οδηγοί dragster/d1, οι οποίοι παίρνουν το αυτοκίνητό σου και βγάζουν από μέσα του τον καλύτερο του εαυτό. Μετά το παρκάρουν πάνω σε κανένα άλλο και φεύγοντας του πληρώνεις και παίρνεις εκτυπωμένες τις μετρήσεις επιδόσεων από δορυφορικό σύστημα.
Βρε ουστ! Κοπρόσκυλα!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οι παρκαδοροι και σε τι χρησιμευουν;Απλά υπάρχουν γιατί ΕΜΕΙΣ τους δημιουργήσαμε, όπως και πολλά τέτοια φαινόμενα...
(Παροιμία: Αν δεν γονάτιζε η καμήλα, δεν θα την φορτώνανε...) -
Πριν 2-3 χρόνια είχα κάνει καλό χουνερι σε παρκαδόρο του Dreams (στριπτιτζάδικο ) που τόλμησε να ζητήσει λεφτά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πριν 2-3 χρόνια είχα κάνει καλό χουνερι σε παρκαδόρο του Dreams (στριπτιτζάδικο ) που τόλμησε να ζητήσει λεφτά...Περασες καλα μεσα ? ασε τον παρκαδορο
-
Πριν 2-3 χρόνια είχα κάνει καλό χουνερι σε παρκαδόρο του Dreams (στριπτιτζάδικο ) που τόλμησε να ζητήσει λεφτά...where is this?
-
Στην Περαίας-Σαλονίκης είναι. Μια χαρα περνούσα πάντα εκεί... απλά τα βαρέθηκα...
-
Εχω την εντυπωση πως ειναι το Platinum.
Edit:Μαλλον δεν ειναι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως ειναι το Platinum.Edit:Μαλλον δεν ειναι.
Πανο είναι Dreams by Platinum που σημαίνει ότι είναι το παράρτημα του Platinum στα ανατολικά.
-
Για κουβέντα καλές είναι οι κυρίες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για κουβέντα καλές είναι οι κυρίες;Τα λεφτά σου θέλουν... (200 ευρώ για 1 ώρα στο σπίτι τους...).
-
Για κουβέντα καλές είναι οι κυρίες;
Τα λεφτά σου θέλουν... (200 ευρώ για 1 ώρα στο σπίτι τους...).
Χμ...
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων