-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Συμφοιτητά (έστω με την ευρύτερη έννοια της ΑΣΟΕΕ ) ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι λίγο ταλαιπωρία βέβαια να ψάχνω το ταμείο και τον άνθρωπο, θα προτιμούσα να μπορούσαμε να γίνουμε μέλη και να γινόταν αυτόματα η έκπτωση μας. Σε κάθε περίπτωση όμως πολύ καλύτερα από το να ψάχνω παρκάρισμα στην Αντωνιάδου . 6€ για ένα 4ωρο δεν είναι τίποτα. Αλήθεια, μετά η χρέωση πώς πάει; Επίσης, πολύ θετικό που κρατάς εσύ τα κλειδιά του αυτοκινήτου γιατί τόσο καιρό 'φοβόμουν' να μπω. Με άγχωνε το γεγονός ότι θα μου έπαιρναν τα κλειδιά κλπ κλπ. Α, είδα ότι σου το πλένουν κιόλας μέχρι τις 4 (γιατί δεν προλαβαίνω να το πάω όταν είμαι στη σχολή και μένει πολύ καιρό άπλυτο) .
Ωπ και αλλος ΑΣΟΕΕιτης στην παρεα (ddl449 ακους; ΕΝΤΙΤ: απο οτι φαινεται ακους ) , να κανουμε 4tforum meeting @ Aueb ( )
Διπλα στα αυτοματα ταμεια στην εξοδο , ειναι και το αλλο , δεν υπαρχει ταλαιπωρια (παντα ειναι καποιος εκει) .Η επομενη ωρα παει +1 ευρω, και μετα η καθε επομενη +0.5 . Το πλυντηριο δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω αποψεις .
Παρκαρισμα στην Αντωνιαδου; Δεν το λυπασαι; Δεριγνυ Μαυροματαιων Αντωνιαδου ειναι No Man's Land για μενα -
Προσθέστε άλλον έναν ΑΣΟΕΕίτη στην 4TF@AUEB συνάντηση
-
lokatzis, www2000 έχετε pm. Pierce21 δεν σε θέλουμε!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εμένα μου την δίνει πάλι να πηγαίνω μερικές φορές και να βλέπω πάρκιν νταλίκας στην Αντωνιάδου.
Πότε κάνουμε συνάντηση στο geo/ethnic?Εγώ μέσα είμαι ήδη! Ας στείλουμε και στον pierce21! Καλό παιδί είναι, έχει golf
@pierce21 ούτως ή άλλως αποφεύγω να πηγαίνω με το αυτοκίνητο. Είμαι φετιχιστής, μαρέσει ο ηλεκτρικός .
Πέρα από την πλάκα, είμαι σχετικά κοντά στη σχολή με τα ΜΜΜ φτάνω σε 40-60λεπτά οπότε για διάφορους λόγους δεν παίρνω το αμάξι συχνά. Ωστόσο είναι κάποιες φορές που είμαι με το αμάξι, λόγω άλλης δουλειάς, οπότε αναγκαστικά πρέπει να το αφήσω κάπου εκεί ή κάποιες άλλες φορές που τελειώνουμε το μάθημα στις 21.00 και χρειάζεσαι άμεσα το αυτοκίνητο. Δεδομένου ότι δε δίνω γενικά τα κλειδιά σε άσχετους γκαραζιέρηδες και ότι, όπως είπε και ο ddl449, στην Αντωνιάδου έχει πάρκινγκ κάποιες ώρες (ειδικά απογεύματα), προτιμώ να το σπάσουν οι μετανάστες/αναρχικοί και λοιπές ομάδες (δε μου έχει τύχει βέβαια κάτι) παρά να το βιάζουν μέσα σε κάποιο γκαράζ.. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Εγώ μέσα είμαι ήδη! Ας στείλουμε και στον pierce21! Καλό παιδί είναι, έχει golfΠφφ θα γεμίσουμε κουβάδες
Πάντως πρέπει να έχω κανα 8μηνο να δώσω το αμάξι σε παρκαδόρο και έχω σκοπό να το μεγαλώσω κι άλλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μποϊκοτάρουμε μαγαζιά και πάρκιν με παρκαδόρους, τέλος.-
-
Eγώ όποτε καατεβαίνω Κολωνάκι κάνω μια γυρα από Ρηγίλης και αν δεν βρώ έξω μπάινω Polis! αυτά αν μείνω μέχρι 3 ώρες. Αλλιώς, POLIS καρφί.
Είναι στην Ριζάρη, λίγο προσοχή σε κολώνες γιατί είναι 'λίγο' στενά οι θέσεις -
Κάντε και μία καταγγελία για τους παράνομους παρκαδόρους που λυμαίνονται την Ερμού από εδώ 37.977334 Ν, 23.721433 Ε μέχρι εδώ 37.976843 Ν, 23.72506 Ε τις ώρες 21.00 - ... που γίνεται δωρεάν η στάθμευση. Είναι μία ομάδα αφρικανών και λοιπών αναξιοπαθούντων νταβατζήδων που όταν παρκάρεις έρχονται και σου λένε έλα πίσω, έλα μπρος και μετά αν δε δώσεις 1-2 € βρίσκεις το αυτοκίνητό σου χαραγμένο, σπασμένο κτλ. Φυσικά, απόδειξη δε δίνουν, και φαντάζομαι ότι ούτε άδεια παραμονής, εργασίας κτλ έχουν. Τέλος, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τα παίρνουν από αυτούς γιατί δεν τους ενοχλεί κανείς στη θέση αυτή εδώ και καιρό. Τουλάχιστον τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο που πήγα 5-6 φορές σε αυτό το σημείο, ήταν στη θέση τους και δούλευαν.
Το ανέφερα σε φοιτητή που είναι της Δημοτικής Αστυνομίας και είπε ότι θα το αναφέρει με τη σειρά του για να το ελέγξουν, αλλά δεν ξέρω τι έγινε τελικά καθώς έχω πάνω από 20 ημέρες να κατέβω κέντρο σε αυτό το σημείο.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Κάντε και μία καταγγελία για τους παράνομους παρκαδόρους που λυμαίνονται την Ερμού από εδώ 37.977334 Ν, 23.721433 Ε μέχρι εδώ 37.976843 Ν, 23.72506 Ε τις ώρες 21.00 - ... που γίνεται δωρεάν η στάθμευση. Είναι μία ομάδα αφρικανών και λοιπών αναξιοπαθούντων νταβατζήδων που όταν παρκάρεις έρχονται και σου λένε έλα πίσω, έλα μπρος και μετά αν δε δώσεις 1-2 € βρίσκεις το αυτοκίνητό σου χαραγμένο, σπασμένο κτλ. Φυσικά, απόδειξη δε δίνουν, και φαντάζομαι ότι ούτε άδεια παραμονής, εργασίας κτλ έχουν. Τέλος, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι τα παίρνουν από αυτούς γιατί δεν τους ενοχλεί κανείς στη θέση αυτή εδώ και καιρό. Τουλάχιστον τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο που πήγα 5-6 φορές σε αυτό το σημείο, ήταν στη θέση τους και δούλευαν.Το ανέφερα σε φοιτητή που είναι της Δημοτικής Αστυνομίας και είπε ότι θα το αναφέρει με τη σειρά του για να το ελέγξουν, αλλά δεν ξέρω τι έγινε τελικά καθώς έχω πάνω από 20 ημέρες να κατέβω κέντρο σε αυτό το σημείο.
Ευχαριστώ.
Τι? καλα να μου πεις εδω υπαρχουν Πακιστανια νταβατζηδες στη Πατησιων δεν θα βγαιναν εξω οι Αφρικανοι? Τι να λεμε τωρα!
-
Αλήθεια ή ψέμα?
http://www.youtube.com/watch?v=1Yew0qj3 ... re=related
-
Αλήθεια 100%, έχει αρκετό καιρό που κυκλοφόρησε. Τι σου έκανε τόσο εντύπωση;
-
Μιας και (α) οι περισσότεροι από το forum ασχολούνται με ξυλοδαρμούς άλλων οδηγών αναβαθμίζοντας τα master τους σε phd στο συγκεκριμένο τομέα, (β) ασχολούνται με τους παρκαδόρους των νυχτερινών κέντρων θεωρητικά και (γ) κυκλοφορούν μόνο ΒΠ με ακριβά αυτοκίνητα, ας γράψω τις ειδήσεις τις χτεσινές από κέντρο Αθήνας.
-
Στη Συγγρού, κατά τις 2.00 που επέστρεφα προς Πειραιά, η Τροχαία έγραφε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα εκεί. Μάλιστα, είχε και πολλαπλούς γερανούς και τα μετέφερε. Αφαίρεση πινακίδων κτλ. Μέτρησα 2 περιπολικά και πέτυχα 2 γερανούς να φορτώνουν, έναν να φεύγει με BMW φορτωμένη και έναν να έρχεται άδειος για να παραλάβει. Ωραίο κόλπο για να μαζέψουν χρήματα πάντως. Καθημερινές δεν το κάνουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι στις δουλειές, αλλά τα ΠΣΚ που βγαίνουν οι λεφτάδες... θα τα πάρουμε χοντρά.
-
Οι γνωστοί παρκαδόροι της Ερμού ήταν και χτες σε ΟΛΗ την Ερμού και βοηθούσαν στο (ξε)παρκάρισμα με το αζημίωτο βέβαια. Η ΕΛΑΣ φυσικά, κατόπιν εντολών του Υπουργού Προστασίας του (Αλλοδαπού) Πολίτη, δεν ασχολήθηκε με αυτό το ζήτημα (παράνομη είσοδος στη χώρα, αντιποίηση αρχής - αλλάζουν το νόμο όπως και όποτε θέλουν, άσκηση επαγγέλματος χωρίς τις σχετικές άδειες, μη έκδοση αποδείξεων για προσφερόμενες υπηρεσίες κτλ) γιατί δε θα βγάλει χρήματα. Προτίμησε να πάει στη Συγγρού και να μαζέψει τα όντως παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα = €€€ και δεν ασχολήθηκε με τους εκβιαστές που απειλούν τους Έλληνες πολίτες.
-
Είναι περιττό να αναφέρω πως αν κάποιος πάει στο Soul στου Ψυρρή που ήμουν χτες, στα 50 m (πολλά βάζω) θα βρει ό,τι τραβάει η όρεξή του από έγχρωμες πόρνες και επίσης έγρωμους προστάτες, κοινώς νταβατζήδες. Ο προηγούμενος Πρωθυπουργός, έτρωγε στον Μπαϊρακτάρη, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζει την περιοχή, όπως και οι λοιπές αρχές. Γιατί, λοιπόν, δεν κάνουν κάτι; Είναι δυνατόν να τα παίρνουν οι αστυφύλακες για να μην κάνουν κινήσεις και οι από πάνω (μέχρι και βουλευτές μπορείς να δεις εκεί) να μην βλέπουν τι γίνεται; Ελπίζω να κάνω λάθος. Πάντως το σήμα στη Δημοτική Αστυνομία έχει δοθεί εδώ και 2 μήνες και ακόμα τίποτε...
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μιας και (α) οι περισσότεροι από το forum ασχολούνται με ξυλοδαρμούς άλλων οδηγών αναβαθμίζοντας τα master τους σε phd στο συγκεκριμένο τομέα, (β) ασχολούνται με τους παρκαδόρους των νυχτερινών κέντρων θεωρητικά και (γ) κυκλοφορούν μόνο ΒΠ με ακριβά αυτοκίνητα, ας γράψω τις ειδήσεις τις χτεσινές από κέντρο Αθήνας.[...]
- Οι γνωστοί παρκαδόροι της Ερμού ήταν και χτες σε ΟΛΗ την Ερμού και βοηθούσαν στο (ξε)παρκάρισμα με το αζημίωτο βέβαια. Η ΕΛΑΣ φυσικά, κατόπιν εντολών του Υπουργού Προστασίας του (Αλλοδαπού) Πολίτη, δεν ασχολήθηκε με αυτό το ζήτημα (παράνομη είσοδος στη χώρα, αντιποίηση αρχής - αλλάζουν το νόμο όπως και όποτε θέλουν, άσκηση επαγγέλματος χωρίς τις σχετικές άδειες, μη έκδοση αποδείξεων για προσφερόμενες υπηρεσίες κτλ) γιατί δε θα βγάλει χρήματα. Προτίμησε να πάει στη Συγγρού και να μαζέψει τα όντως παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα = €€€ και δεν ασχολήθηκε με τους εκβιαστές που απειλούν τους Έλληνες πολίτες.
[...]
Ευχαριστώ.
Στο 100 τηλεφώνησες να κάνεις καταγγελία για το γεγονός; Στην χειρότερη λες κι ένα ψέμα ότι μόλις είδες να χαράσσουν ένα αμάξι κι ότι είναι ακόμα εκεί. Το ότι το είπες σε φοιτητή σου που δουλεύει στη Δημοτική Αστυνομία δε σημαίνει ότι εξάντλησες τα μέσα που διαθέτεις ως πολίτης και που δεν απαιτούν περαιτέρω προσωπική σου εμπλοκή.
-
Υπάρχουν 2 επίπεδα απάντησης, αν και πραγματικά βαριέμαι να γράφω:
- Αν εμφανιστείς με περιπολικό, απλά δε θα κάνουν τίποτε. Για να τους πιάσεις πρέπει να καταγράψεις με κρυφή κάμερα τα γεγονότα και μάλιστα σε απλούς πολίτες. Θα το κάνει η ΑΛΑΣ (Αλλοδαπή Αστυνομία) όταν στόχος της αυτή τη στιγμή είναι η αφαίμαξη των Ελλήνων;
2.1 Βγαίνω από το σπίτι για πλύσιμο αυτοκινήτου. Προς το τέλος μπαίνω μέσα με τα πατάκια. Με ακολουθεί κλέφτης, ανεβαίνει προς τα πάνω, την ώρα που βγαίνω έξω μπαίνει στο σπίτι. Μαζεύω τα εργαλεία και μπαίνω μέσα μετά από 2 min. Φτάνω στο δωμάτιο, βλέπω κινητό + τσαντάκι να λείπουν και πετιέμαι έξω. Τηλεφωνώ σε άτομο από πάνω όροφο να ψάξει το σπίτι. Ο κλέφτης σίγουρα δεν πέρασε προς έξοδο γιατί θα πέρναγε μπροστά μου. Βγήκε από παράθυρο φωταγωγού στη διπλανή οικοδομή που δούλευαν εργάτες και κανείς δεν είδε τίποτε. Πώς έτυχε να μπει μέσα τη μοναδική ημέρα που δεν ήταν ο πατεράς στο σπίτι αν δεν ήξερε το σπίτι; Εμφανώς το παρακολουθούσαν οι εργάτες από δίπλα. Τι έκανε η ΕΛΑΣ; Τίποτε, ούτε καν τους ρώτησε αν είδαν κάτι. Πήγα μόνος μου, τους είπα ότι αν δε βρεθεί μέχρι το βράδυ το τσαντάκι θα φωνάξω Στρατονομία γιατί έχει μέσα άδεια εισόδου σε 2 στρατόπεδα και... Θαύμα, το τσαντάκι βρέθηκε έξω από το σπίτι το ίδιο βράδυ...!!! Φυσικά η ΕΛΑΣ δεν ήξερε τίποτε.
2.2 Από τη διπλανή οικοδομή (χτισμένη πλέον) φεύγει ποτήρι από τον 5ο όροφο και πέφτει στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. Καταστρέφει κουκούλα, τζάμι, μεμβράνη και σφηνώνεται στην απέναντι γωνία. Σημάδι αποδείξη (για όσους γνωρίζουν Φυσική Α΄ Λυκείου και βολές) ότι έφυγε από εκείνο το σημείο. Τι κάνει η ΕΛΑΣ; Τίποτε, απλά καταγράφει το συμβάν. Η ζημιά ήταν 70+70 € (κουκούλα + μεμβράνη) και θα μπορούσαν να τους μιλήσουν λέγοντας πως έγινε καταγγελία ότι ήρθε από εκεί το ποτήρι γεγονός που στο κρυφό δηλώνουν και οι ένοικοι της πολυκατοικίας, αλλά δημοσίως δεν μαρτυρά κανείς. Όταν τους αναφέρω τη σκέψη μου να δηλώσω απόπειρα ανθρωποκτονίας ώστε να γίνει υποχρεωτική η σύλληψη από Εισαγγελέα για να βρούμε ποιος αλήτης κρατούσε το ποτήρι και το πέταξε (το ποτήρι σχεδόν ολόκληρο μέσα στο αυτοκίνητο), η ΕΛΑΣ δηλώνει ότι δεν ασχολείται με το θέμα.
2.3 Κινούμαι προς Φλοίσβο Σεπτέμβριο 2004. Με σταματάει μπλόκο. Με γράφει για ζώνη (σωστό), ταχύτητα 88 σε όριο 50 (ψεύδως καθώς το κοντέρ έγραφε ΑΚΡΙΒΩΣ 70, άρα πήγαινα 68 αφού γνωρίζω ότι χάνω 2 Km/h), αλλαγή κατεύθυνσης χωρίς χρήση φλας (ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ καθώς ήμουν μόνος στη μεσαία λωρίδα και άναψα φλας ακόμα και όταν μου έκανε σήμα να σταματήσω) και για οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή (ΨΕΥΔΟΣ καθώς δεν έκανα κάτι λανθασμένο στην όλη υπόθεση εκτός της ταχύτητας). Αφού έγραψε ό,τι έγραψε χωρίς να μου αναφέρει παραβάσεις, υπογράφω και τον ρωτάω γιατί τα έγραψε όλα αυτά που δεν ισχύουν και μου απαντάει 'για να μάθεις κωλόπαιδο να πηγαίνεις για καφέ στις 9:00 το πρωί'...!!!
2.4 Πριν 2 μήνες που με έγραψαν για ζώνη, τον παππού που σταμάτησαν χωρίς κράνος, ΔΕΝ του κράτησαν δίπλωμα και τον άφησαν να φύγει στο χαλαρό. Εμένα έκαναν το αντίθετο ακριβώς. Την ημέρα που παρέλαβα το δίπλωμα, έριξα μια ματιά στο βιβλίο που υπογράφεις μιας και η κοπέλα το παράτησε και έφυγε και ΔΕΝ βρήκα τέτοια καταγραφή για την ημέρα εκείνη. Άρα, τον παππού ΔΕΝ τον έγραψαν για την παράβαση που έκανε, αλλά για κάτι άλλο. Τώρα, πώς εγώ θα πληρώσω την κλήση (δάνειο πήρα τελικά) δεν τους απασχολεί, όπως δεν τους απασχολεί το ότι οι ίδιοι (το κράτος) μου χρωστάει 10.000 €. Ο παππούς όμως.... είναι για λύπηση, ενώ εγώ που χρωστάω 2.000 € για κλήση και επισκευή του αυτοκινήτου (φλάντζα, συμπλέκτης, service) πρέπει να με καταστρέψεις τελείως.
Ως πολίτης, λοιπόν, έπαψα να ασχολούμαι με την ΑΛΑΣ (Αλλοδαπή Αστυνομία - πρώην ΕΛΑΣ) και προσπαθώ να επιβιώσω όπως αλλιώς μπορώ. Σκύβω το κεφάλι στους αλλοδαπούς που εξαιρούνται του νόμου, σκύβω το κεφάλι στους Έλληνες που είναι υπεράνω νόμου (λαμόγια, προστάτες κτλ) και κοιτάω τη δουλειά μου αποχωρώντας από οποιοδήποτε περιστατικό είναι πιθανόν να με βάλει σε μπελάδες μιας και αποτελώ Νο1 στόχο του κράτους αυτή τη στιγμή που χρειάζονται χρήματα και θέλουν να εξοντώσουν όλους όσους διαμαρτύρονται για την κατάσταση της Ελλάδος σήμερα, πόσο μάλλον αν αισθάνονται Έλληνες και όχι υπήκοοι της νεο-Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Αν θες, λοιπόν, κάνε ΕΣΥ την κίνηση. Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον. Απλά καταγράφω, όπως οι δημοσιογράφοι, και ελπίζω να πάμε τελείως στον πάτο πριν αρχίσουμε να ανεβαίνουμε ξανά.
Ευχαριστώ.
-
την προηγουμενη δευτερα και ωρα 8 το βραδυ παρκαρα στα 50 μετρα απο την εισοδο του villa mercedes ενω δεν περνουσε ψυχη απο κει και το αυτοκινητο μου ηταν το μοναδικο παρκαρισμενο σε εκεινο το σημειο. κλεινοντας το παραθυρο και μαζευοντας τα πραγματα μου ακουσα ενα χτυπημα στο τζαμι. γυρναω και βλεπω εναν αλλοδαπο μαλλον ρωσοποντιο αρκετα σωματωδη να μου λεει πως απαγορευεται γιατι ενοχλω το καταστημα. ποιο καταστημα φιλε του λεω? ειναι κλειστο ακομα και θα χω φυγει μεχρι να ανοιξει αλλα και παλι δεν εχω παρκαρει στην πορτα του αλλα καποια μετρα παραδιπλα. ΟΧΙ μου λεει φωναχτα παρτο τωρα το VILLA MERCEDES ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΨΕ απαγορευεται εδω ειπε τσαμπουκαλεμενα. οποτε αποχωρησα μην βρω το αυτοκινητο μου χαρακωμενο. ο συγκεκριμενος τυπος καθοταν κρυμενος πισω σε ενα δενδρο στο απεναντι παρκακι ωστε να μεινει ο δημοσιος δρομος καθαρος απο αυτοκινητα εως οτου ανοιξει το μαγαζι. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ
-
Ο χρήστης moufas έγραψε:
την προηγουμενη δευτερα και ωρα 8 το βραδυ παρκαρα στα 50 μετρα απο την εισοδο του villa mercedes ενω δεν περνουσε ψυχη απο κει και το αυτοκινητο μου ηταν το μοναδικο παρκαρισμενο σε εκεινο το σημειο. κλεινοντας το παραθυρο και μαζευοντας τα πραγματα μου ακουσα ενα χτυπημα στο τζαμι. γυρναω και βλεπω εναν αλλοδαπο μαλλον ρωσοποντιο αρκετα σωματωδη να μου λεει πως απαγορευεται γιατι ενοχλω το καταστημα. ποιο καταστημα φιλε του λεω? ειναι κλειστο ακομα και θα χω φυγει μεχρι να ανοιξει αλλα και παλι δεν εχω παρκαρει στην πορτα του αλλα καποια μετρα παραδιπλα. ΟΧΙ μου λεει φωναχτα παρτο τωρα το VILLA MERCEDES ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΙ ΑΠΟΨΕ απαγορευεται εδω ειπε τσαμπουκαλεμενα. οποτε αποχωρησα μην βρω το αυτοκινητο μου χαρακωμενο. ο συγκεκριμενος τυπος καθοταν κρυμενος πισω σε ενα δενδρο στο απεναντι παρκακι ωστε να μεινει ο δημοσιος δρομος καθαρος απο αυτοκινητα εως οτου ανοιξει το μαγαζι. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕΓιατί δεν κάλεσες την αστυνομία? 3 λεπτά υπόθεση θα ήταν μια καταγγελία, και ας μην έβγαινε κάτι ουσιαστικό.
-
γιατι φιλε δεν θα βγαζα κατι. αν ερχοταν η αστυνομια θα πρεπε να μουν εκει που σημενει πως επρεπε να περιμενω την παντα καθυστερημενη ελληνικη αστυνομια τουλαχιστον 45 λεπτα και καμια 10 αρια τηλεφωνα για υπενθυμιση. αν περιμενα αυτος θα το αρνιοταν και θα λεγε πως βγηκε βολτα στο παρκακι και θα μου λεγαν καντου μυνηση και ολες αυτες τις αηδιες που σου σπανε τα νευρα.
-
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά πιστεύω πως αυτό που θα έπρεπε να σε/μας ενδιαφέρει δεν είναι η άμεση διόρθωση του προβλήματος (αυτό δύσκολο να γίνει, πρέπει να τον πιάσουν πάνω στην πράξη), αλλά κυρίως να στείλουμε έστω από ένα ανεπαίσθητο μηνυματάκι σ'αυτούς τους καριόλιδες ότι ξέρουμε ότι παρανομούν, και θα καλούμε κάθε φορά την αστυνομία για να τους λέει ένα γεια. Και μετά από καμιά 10-15αρια τέτοιες καταγγελίες, που ξέρεις... μπορεί η αστυνομία να πειστεί ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα και να το κοιτάξει λίγο πιο σοβαρά (λέμε τώρα...).
-
Ο πολίτης μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά εκτός αν το τραβήξει με μηνύσεις κι αγωγές κλπ. Αυτόματα μπλέκει με τον κόσμο της νύχτας και μετά από λίγο θα αναγκαστεί για την ασφάλεια τη δική του και των παιδιών του να αποσυρθεί...
Η αστυνομία όμως θα μπορούσε.... αν ήθελε και αν είχε την υποστήριξη άνωθεν...
Όμως ούτε θέλει: σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία αν και είναι απόλυτα ενήμερη είναι εντελώς αποφασισμένη (πεπεισμένη είναι πιο σωστό) να αποφύγει να εμφανιστεί για τέτοιες αηδιούλες και γενικά να αποφύγει κάθε ενόχληση της λειτουργίας του κέντρου...
ούτε έχει υποστήριξη, κάθε άλλο: αν επέμβουν σύντομα θα λάβουν οδηγίες να είναι λίγο ελαστικοί και να υποβοηθούν την τοπική επιχειριματικότητα και ότι τόσες οικογένειες ζούν από αυτές τις επιχειρήσεις κλπ κλπ.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όποιος δεν κατάλαβε δεν θέλει να καταλάβει (ή ζει σε άλλη χώρα και αφού δεν καταλαβαίνει τότε πολύ καλά κάνει!). -
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_4997.html
μαλιστα.........
-
Ο χρήστης Geochri έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_4997.htmlμαλιστα.........
απορια:
φταιει περισσοτερο ο παρκαδορος που ειναι ΖΩΟ ή αυτος που αφου του βριζουν την γυναικα πηγαινει και δινει τα λεφτα του για να πιει καφε, προσφεροντας μαλιστα στον παρκαδορο να του δωσει 'χοντρα' ?εχει σαλταρει τελειως ο κοσμος.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων