-
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το θέμα. Ενδεικτικά να σας πω κι εγώ μία περίπτωση: Παρκαδόροι σε παραλιακό μαγαζί, στα Αστέρια της Γλυφάδας αν θυμάμαι καλά πριν δυο-τρία χρόνια, παράταγαν τα αυτοκίνητα όπου έβρισκαν, έτρωγαν κλήσεις, τις πέταγαν και σου επέστρεφαν το αυτοκινητάκι σου και όλα ήταν μία χαρά! Δεν είμαι παθών αλλά το έμαθα από τον ίδιο τον παρκαδόρο
-
Ο χρήστης haris έγραψε:
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το θέμα. Ενδεικτικά να σας πω κι εγώ μία περίπτωση: Παρκαδόροι σε παραλιακό μαγαζί, στα Αστέρια της Γλυφάδας αν θυμάμαι καλά πριν δυο-τρία χρόνια, παράταγαν τα αυτοκίνητα όπου έβρισκαν, έτρωγαν κλήσεις, τις πέταγαν και σου επέστρεφαν το αυτοκινητάκι σου και όλα ήταν μία χαρά! Δεν είμαι παθών αλλά το έμαθα από τον ίδιο τον παρκαδόροΓια ρώτα τον μήπως ξέρει ποιος μου τράκαρε το mitsubishaki μου στα Αστέρια και μετά έκανε την πάπια?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για ρώτα τον μήπως ξέρει ποιος μου τράκαρε το mitsubishaki μου στα Αστέρια και μετά έκανε την πάπια?Δυστυχώς δεν τον βλέπω πια. Μεγάλη απώλεια... Λες να ήταν αυτός;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
(δεν θα αναφέρω ονόματα)Κώστα, διαφωνώ. Πρέπει να λέμε τα ονόματα και των καλών μαγαζιών και των αλητομαγαζιών, για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
(δεν θα αναφέρω ονόματα)
Κώστα, διαφωνώ. Πρέπει να λέμε τα ονόματα και των καλών μαγαζιών και των αλητομαγαζιών, για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
Χμμμ, μάλλον δεν έχεις άδικο. Δεν το έκανα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.
Λοιπόν, τις καλύτερες εντυπώσεις έχω από τα (με τυχαία σειρά):- 'Αγνάντι' (απέναντι από τη Λίμνη Βουλιαγμένης) Πολύ καλά παιδιά.
- 'Νότος' (Βούλα) Πολύ 'χωροταξικά σωστό' πάρκινγκ και παρκάρεις μόνος σου, δε στο παρκάρουν αυτοί.
- 'Ολύμπικο' (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) αν και έχει σκόνη από τα έργα.
- 'Μπο' (Βούλα) Γενικά από τα πιο αξιοπρεπή και μακρόβια 'κλαμπ' ever.
Αν κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη για τα άνω μαγαζιά παρακαλώ να την καταθέσουν. Εγώ στηρίζομαι μόνο στις δικές μου υποκειμενικές εντυπώσεις.
Για 'αλητομάγαζα' δεν μπορώ να πω γιατί λόγω μουσικών προτιμήσεων δεν πάω ούτε σε μοδάτα κλαμπ ούτε σε πίστες. Μια φορά βρέθηκα στο Ρίβας (φτου-φτου, τυχαία) και μου είχαν κάνει κέρμπιν(*) σε μια ζάντα.
(*) Κέρμπιν (kerbing) είναι το γδάρσιμο της ζάντας (συνήθως στο στεφάνι) που προκαλείται όταν αυτή έρθει σε επαφή με ψηλό πεζούλι, συνήθως στο παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- 'Αγνάντι' (απέναντι από τη Λίμνη Βουλιαγμένης) Πολύ καλά παιδιά.
Εκεί έγινε το σκηνικό που έγραψα πιο πάνω!!
-
Δυο φορές άφησα αμάξι σε παρκαδόρο. Τη μία μου το χτύπησε στον πίσω προφυλακτήρα, την άλλη μου πήραν τις πινακιδες.!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Παω λοιπον και εγω και το βαζω εκει περα. Μολις βγαινω απο το αυτοκινητο ερχεται ενας μαγκας παρκαδορος και μου λεει τα κλειδια σας παρακαλω και 5 ευρω, γιατι μας εχουν πει να πληρωνομαστε απο πριν.
Σε κάποιες πόλης της Ιταλίας αυτό γίνεται στις γειτονιές. Τους πληρώνεις για να είναι 'προστατευμένο' το αυτοκίνητό σου!
Αυτοι ειναι μαφιοζοι φιλε μου. Εκει κανεις τουμπεκι και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο τουλαχιστον, γιατι τοτε κανεις δεν τολμαει να ακουμπησει το αυτοκινητο ....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτοι ειναι μαφιοζοι φιλε μου. Εκει κανεις τουμπεκι και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο τουλαχιστον, γιατι τοτε κανεις δεν τολμαει να ακουμπησει το αυτοκινητο ....Insured by Mafia. You hit us, we hit you.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- 'Αγνάντι' (απέναντι από τη Λίμνη Βουλιαγμένης) Πολύ καλά παιδιά.
Παρασκευ 14 Απριλιου 2000. Eχω στα χερια μου το MR2 μολης 2 ωρες και το εχω οδηγησει απο την Toyota Γιαννιτσας εκει για καφε.
Η ωρα 14:00 και φυσικα στο παρκινκ ηταν μονο ενα αλλο αμαξι και το MR2. Φτανω εκει εχει παρκαδωρο. Του λεω να το παρκαρω εγω και μετα να του δωσω τα κλειδια και φυσικα τα χρηματα. Απαντηση:
-οχι θα το παρκαρω εγω γιατι θα το βαλετε λαθος και θα κρατησετε 2 θεσεις (Η αλανα του παρκινκ χωραγε τουλαχιστον αλλα 50 αυτοκινητα εκεινη την ωρα. Σας λεω μονο εγω και αλλος ενας ειμασταν, μπορει να ηταν και το δικο του)
-Δειξε μου που θες να το βαλω και θα το βαλω- Σας ειπα θα το βαλω εγω, αντε για να τελειωνουμε κυριε.
Του ειπα πολυ χαμογελαστα να βαλει αυτο που ξερει εκει που ξερει (συγνωμη κιολας για το υφος αλλα το θυμηθηκα και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!) και πηγα για καφε αλλου!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
- Σας ειπα θα το βαλω εγω, αντε για να τελειωνουμε κυριε.!
Τι έγινε ρε παιδιά, το Αγνάντι άλλαξε παρκαδόρους;! Έχω να πάω πολύ καιρό, θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω με αυτά που λέτε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
- Σας ειπα θα το βαλω εγω, αντε για να τελειωνουμε κυριε.!
Τι έγινε ρε παιδιά, το Αγνάντι άλλαξε παρκαδόρους;! Έχω να πάω πολύ καιρό, θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω με αυτά που λέτε!
Τουλάχιστον με μένα έγινε ρεζίλι από μόνος του!!
Το ρεζίλι είναι στα club του Ψυρρή που δίνεις λεφτά για να σου βάλουν το αυτοκίνητο πάνω στα πεζοδρόμια στα στενάκια του 1 μέτρου που έχουμε εκεί
Πάντα υπάρχουν όμως κοροιδα! -
Εχετε δεί παρακαδόρο χωρίς άδεια οδήγησης?Εκεί αφήνετε το αμαξι σας σε ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!Μόνο η τύχη σε σώζει....
ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ !!!!!
-
Έχουνε κατάσκοπο στο Mega?
Είδα ρεπορτάζ για το θέμα μας!
Τρελά πράγματα άκουσα!
Να σου παίρνουν όλο το αυτοκίνητο άτομα που παριστάνουν τους ιδιοκτήτες αφού ο πραγματικός το έχει αφήσει 2 ώρες πριν στον παρκαδόρο.
Ληστείες ...κασετόφωνα κλπ κλπΤελικά τι θα γίνει?
Θα παίρνουμε αυτοκίνητο αλλά θα πρέπει να μην πίνουμε εννοείται αλλά και να φοβόμαστε πως και αν θα το βρούμε ή θα παίρνουμε ταρίφα που πηγαίνει με 150 στην Συγγρού χωρίς να φοράμε και ζώνη?
Λοιπόν?
-
Εχεις δοκιμασει να παρεις ταξι απο τα κλαμπ στον Αγ Κοσμα?
ΑΜΑ σε παρουν, θα περιμενουν να βρουν και αλλους που να πηγαινουν εκει που πας, αμα πηγαινεις πχ Π.Φαληρο (απο Αγ Κοσμα) δεν σε παιρνει κανεις γιατι ειναι λιγα τα λεφτα, και παει λεγοντς. Και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι ειναι συννενοημενοι ολοι και τελικα δεν σε παιρνει κανεις.... -
ΣΥΓΝΩΜΗ..... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ? ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ?
-
Εγω πηγα το απογευμα του Σαββατου στη Bo καπως ετσι τη λενε!
Μου λεει η κοπελια μου ωπα εδω ειναι στριψε.Με το που στριβω βλεπω φατσα καρτα κατι παλικαρακια με τα κοκκινα μπολουζακια τους να με περιμενουν!Σταματαω 5 μετρα πριν απο αυτους και κολαω(μου ρχονται στο μυαλο ολα αυτα που εχουμε πει)η κοπελια μου λεει αντε πηγαινε πιο μπροστα να παρουν το αμαξι να το παρκαρουν να τελειωνουμε!Βαζω οπισθεν γυρναω και βγαινω εξω απο το parking και πηγα και το βαλα διπλα ακριβως που εχει ενα χωρο δημοσιο σαν parking!Οταν κατεβαινουμε λοιπον τις λεω ασυνιδιτα ''ξερεις τι γινετε με τους παρκαδορους και τι δεν εχουν δει τα ματια μου απο τα παλικαρια που συζηταμε στους 4τροχους Forum'' !!!!! Εμεινε καγκελο η Κατερινα -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Εγω πηγα το απογευμα του Σαββατου στη Bo καπως ετσι τη λενε!
Μου λεει η κοπελια μου ωπα εδω ειναι στριψε.Με το που στριβω βλεπω φατσα καρτα κατι παλικαρακια με τα κοκκινα μπολουζακια τους να με περιμενουν!Σταματαω 5 μετρα πριν απο αυτους και κολαω(μου ρχονται στο μυαλο ολα αυτα που εχουμε πει)η κοπελια μου λεει αντε πηγαινε πιο μπροστα να παρουν το αμαξι να το παρκαρουν να τελειωνουμε!Βαζω οπισθεν γυρναω και βγαινω εξω απο το parking και πηγα και το βαλα διπλα ακριβως που εχει ενα χωρο δημοσιο σαν parking!Οταν κατεβαινουμε λοιπον τις λεω ασυνιδιτα ''ξερεις τι γινετε με τους παρκαδορους και τι δεν εχουν δει τα ματια μου απο τα παλικαρια που συζηταμε στους 4τροχους Forum'' !!!!! Εμεινε καγκελο η Κατεριναξερω που λες! και εγω εκει το αφηνω οταν κατεβαινω στο BO.. και γενικοτερα πλεον, προτιμω να παρκαρω 15 λεπτα πιο περα παρα να δωσω το αυτοκινητο μου!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχεις δοκιμασει να παρεις ταξι απο τα κλαμπ στον Αγ Κοσμα?
ΑΜΑ σε παρουν, θα περιμενουν να βρουν και αλλους που να πηγαινουν εκει που πας, αμα πηγαινεις πχ Π.Φαληρο (απο Αγ Κοσμα) δεν σε παιρνει κανεις γιατι ειναι λιγα τα λεφτα, και παει λεγοντς. Και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γιατι ειναι συννενοημενοι ολοι και τελικα δεν σε παιρνει κανεις....Το κάναμε Σταθμο λαρίσης ε?
-
Σκέτη μαφία οι παρκαδόροι... Και κιαείς δεν τους 'γγίζει.
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων