-
Απόλλων Αθηνών από τα μαθητικά μου χρόνια (επί Μανόλωφ, με Παντέλη, Βλάχο, Αντωνίου, Δοντά, Τζώρτζεβιτς και λοιπούς, για όσους θυμούνται...). Επίσης συμπαθώ πολύ την Νίκη Βόλου, είναι η μόνη ομάδα που πήγα να την δω στο γήπεδο την τελευταία πενταετία. Όμως, καμμιά από τις δυό δεν υπάρχει στις επιλογές. Έτσι, δεν ψήφισα.
-
ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
μην αρχισουμε και τα ξενα τωρα.... -
ΑΕΚΑΡΑ, επειδή μ'αρέσει να βλέπω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κι όχι κατενάτσιο.
-
Γαυρος εδω
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! -
.................
-
2 ειναι οι πιο συμαντικες επταετιες στην ιστορια της ελλαδος,της χουντας και του ΘΡΥΛΟΥ!!!!
-
..................
-
Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια μου, καθότι μεγαλωμένος μέσα σε κατακόκκινη οικογένεια πώς να γλιτώσω;
Παιδιά μακριά από φανατισμούς κάθε είδους που στενεύουν σκέψη, αντίληψη και κρίση.
Επίσης προσοχή, γιατί βλέπω ότι αρχίζουν περιπαικτικά σχόλια που μπορεί να φέρουν ρίξεις.
Έχουμε τόσα να μας ενώνουν, μη ψάχνουμε αιτίες χωρισμού. -
Μπορείς να γλιτώσεις... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τους αγώνες με κριτικό μάτι, μακριά από συναισθηματισμούς.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μπορείς να γλιτώσεις... Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τους αγώνες με κριτικό μάτι, μακριά από συναισθηματισμούς.Αν αγαπάς την ευγενή άμιλλα, πρέπει να ζητάς το καλό θέαμα και να χειροκροτείς καυτούς που στο προσφέρουν, άσχετα αν αποτέλεσμα του αγώνα είναι το επιθυμητό. Αν κερδίσει αυτός που υποστηρίζεις ή συμπαθείς ακόμα καλύτερα. Για μένα πάντως σημαντικό κομμάτι στη διασκέδαση είναι τα φιλικά πειράγματα την ώρα και μετά το παιχνίδι. Φτάνει να μην είναι κακόβουλα γιατί δημιουργούν ρεμβασιστικές συμπεριφορές.
-
ΟΦΗ, αλλά υποψιάζομαι, παρόλο που είναι αρκετοί οι Ηρακλειώτες στο forum, ότι θα είμαι ο μόνος
Περίεργο πράγμα αυτό στην Ελλάδα. Να μην υποστηρίζει (σχεδόν) κανένας την ομάδα του τόπου του. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
ΟΦΗ, αλλά υποψιάζομαι, παρόλο που είναι αρκετοί οι Ηρακλειώτες στο forum, ότι θα είμαι ο μόνος
Περίεργο πράγμα αυτό στην Ελλάδα. Να μην υποστηρίζει (σχεδόν) κανένας την ομάδα του τόπου του.Μην ανοίγεις τέτοιο θέμα. Θα γίνουμε μπάχαλο.
-
Ίσως γιατί πολλές φορές η ομάδα του τόπου σου (π.χ., στη δική μου περίπτωση, η ΑΕΛ) δεν αξίζει μία και καλά είναι εκεί στην... πόσο; Β'; Γ' εθνική;
-
Ο χρήστης fac έγραψε:
Απόλλων Αθηνών από τα μαθητικά μου χρόνια (επί Μανόλωφ, με Παντέλη, Βλάχο, Αντωνίου, Δοντά, Τζώρτζεβιτς και λοιπούς, για όσους θυμούνται...). Επίσης συμπαθώ πολύ την Νίκη Βόλου, είναι η μόνη ομάδα που πήγα να την δω στο γήπεδο την τελευταία πενταετία. Όμως, καμμιά από τις δυό δεν υπάρχει στις επιλογές. Έτσι, δεν ψήφισα.Ελα ρε απο ριζουπολη εισαι ? η' τυχαια Απολλων Αθηνων?
-
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ξέρετε τώρα, 'η ελπίδα πεθαίνει τελευταία', 'πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι' κλπ...κλπ...
τι να κάνω όμως χρόνια στην περιοχή, δεν γίνεται να αλλάξω, αν και παρακολουθώ πιο πολύ αθλήματα όπως βόλλευ και μπάσκετ -
Ο χρήστης fac έγραψε:
Απόλλων Αθηνών από τα μαθητικά μου χρόνια (επί Μανόλωφ, με Παντέλη, Βλάχο, Αντωνίου, Δοντά, Τζώρτζεβιτς και λοιπούς, για όσους θυμούνται...). Επίσης συμπαθώ πολύ την Νίκη Βόλου, είναι η μόνη ομάδα που πήγα να την δω στο γήπεδο την τελευταία πενταετία. Όμως, καμμιά από τις δυό δεν υπάρχει στις επιλογές. Έτσι, δεν ψήφισα.Το έβαλα!!!
-
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
-
ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ? Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ...
ΑΧ ΠΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Ελα ρε απο ριζουπολη εισαι ? η' τυχαια Απολλων Αθηνων?Γαλατσιώτης γεννημα-θρέμμα. Και έτσι, ποδόσφαιρο στη Ριζούπολη και μπάσκετ στο Σπόρτιγκ (επί Καλιγκάρη!). Και καμμια φορά στον Πανελληνιο, όταν είχε σοβαρά παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Άρη κλπ
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Απόλλων Αθηνών από τα μαθητικά μου χρόνια (επί Μανόλωφ, με Παντέλη, Βλάχο, Αντωνίου, Δοντά, Τζώρτζεβιτς και λοιπούς, για όσους θυμούνται...). Επίσης συμπαθώ πολύ την Νίκη Βόλου, είναι η μόνη ομάδα που πήγα να την δω στο γήπεδο την τελευταία πενταετία. Όμως, καμμιά από τις δυό δεν υπάρχει στις επιλογές. Έτσι, δεν ψήφισα.
Το έβαλα!!!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ.Βαλε και ΙΩΝΙΚΑΡΑ.Δεν μπορει να μην υπαρχει στην ψηφοφορια η μοναδικη ομαδα στην Ευρωπη που εχει μονιμως τον προεδρο-χρηματοδοτη-προπονητη-παραγοντα-οπαδο (ενα προσωπο ολα αυτα) στον παγκο.Αντε και του χρονου(εαν δεν πεσουμε Β εθνικη !!) παμε για Champions League !!!!!!!!!!
Τι ομάδα είμαστε!?!