-
[quote='Troll']Ειμαι εμπορος οπλων... αλλα για χομπυ ασχολουμαι με τη διακινηση ναρκωτικων και λευκης σαρκος!!!!
Χμμ είδες που μαζί δουλεύουμε!!!!
Εμπορευματικές μεταφορές
-
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΕΕΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΩ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΩ ΣΤΡΟΦΕΕΕΕΕΣ
(κάτα την τράγουδαρά του Κάρβελά...)
ειδικότις μου το σπάσιμο αυτοκινήτων
ψυχή-ξεψυχή φτιάχτηκαν για να τα χαιρόμαστε και οχι για να μας χαιρονται (εξαιρούνται τα παλιά κλασικά)
-
Εγω ειμαι γιατρος.
-
Μηχανολόγος Μηχανικός σε ΔΕΚΟ...
-
edited
-
Ιδιωτικός Υπάλληλος, σε μεγάλη εταιρία Λύσεων Πληροφορικής.
Στο εμπορικό τμήμα, αν κι έχω και σπουδές προγραμματισμού.
Βάζουμε τα συστήματα που σας παιδεύουν... (αλλά όταν δουλεύουν σωστά μας κάνουν την ζωή εύκολη)!
Μέχρι πριν ένα εξάμηνο, μαρκετίστας (brand manager) σε πολυεθνική Νέας τεχνολογίας.
Γενικά, 'παίζω' (γιατί με παίρνει) σε πολλούς τομείς: Λιανική, Πωλήσεις, μάρκετινκ, Πληροφοριακά συστήματα, Νέα τεχνολογία, Β2Β. Από όλα έχει ο μπακσές. Γενικά ανά τριετία αλλάζω εταιρία γιατί βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια.
-
τελειωσα οδοντιατρικη και τωρα κανω ειδικοτητα ορθοδοντικης.στην ουσια ειμαι και ιδιωτικος υπαλληλος γιατι δουλευω σε κλινικη αλλα και φοιτητης συγχρονως επειδη η ειδικοτητα ειναι μεν δουλεια αλλα και σπουδη.
οταν ειχα διακοπες απο τη σχολη εκανα και δρομολογια με φορτηγο,επειδη μεγαλωσα μεσα σε αυτα λογω της δουλειας του πατερα μου. -
Πιανιστας σε μπουρδελο
Αλλος ενας του ΙΤ κλαδου λοιπον για οσους δεν γνωριζουν το σχετικο, δημοφιλες στον κυκλο των πληροφορικαριων, ανεκδοτο.. -
Δήλωσα έμπορος . Τελείωσα Γεωλόγος στο Α.Π.Θ και άσκησα για λίγο το επάγγελμα . Μετά ερωτεύθηκα την σημερινή μου γυναίκα , η οποία έχει δύο καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων σε γειτονικές πόλεις της Μακεδονίας . Μετά τον γάμο έγινα 'αφεντικό' . Θα απαντούσα ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ....
-
Eγω ειμαι Αξωματικος Λιμενικου Σωματος...
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Δήλωσα έμπορος . Τελείωσα Γεωλόγος στο Α.Π.Θ και άσκησα για λίγο το επάγγελμα . Μετά ερωτεύθηκα την σημερινή μου γυναίκα , η οποία έχει δύο καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών και επίπλων σε γειτονικές πόλεις της Μακεδονίας . Μετά τον γάμο έγινα 'αφεντικό' . Θα απαντούσα ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή ....Υπάρχει , όχι ακριβώς επιλογή , δεν θα το έλεγα , αλλά , για ψάξτο λίγο !!!
Ο ξακουστός 'ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ' , με τα σουβλάκια , κάπου στη Χαλκιδική , σου λέει κάτι ???
(πληροφορίες στους 'Ελληνικούς Αγώνες' ! )Αποστόλης.
-
Είμαι CSDas με άλλα λόγια σπουδάζω στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης........
-
επισης ειμαι ραπερ
-
εγκάθετος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγκάθετοςΣώωωωπα!!! Δεν το είχαμε καταλάβει!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγκάθετοςΆδεια ασκήσεως επαγγέλματος έχεις;;;;
Ή είσαι...μαϊμού;;;
-
Με πτυχίο
-
Doctora!!!
-
mageiras death from within
-
Με τον Red army.