-
Να πω κι εγω; (Μη πει καμια κουφάλα 'ΟΧΙ')
Rent a Car.
Πανω απο 50 διαφορετικοι τυποι αυτοκινητων εχουν περασει απο τα χερια και ποδια μου και συνεχιζω. -
Εγω σπουδαζω στα ΤΕΙ Αθηνας πολιτικος μηχ. εργων υποδομης....
Random, ξερουμε τι παραγκα εισαι.......
-
ΕΜΠΟΡΟΣ ...... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ .... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ...... ΟΡΘΙΟΙ!
-
Πάλι καλά.
Ο τελευταίος που μου είχε πεί ότι κατασκευάζει έπιπλα,κατασκεύαζε....φέρετρα και ντρεπότανε να το λέει
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Με τον Red army. -
Και εγω ειμαι 'πιανιστας σε μπουρδελο' κοινως Αναλυτης-Προγραμματιστης.
-
Up!!
Ενα μικρο ξεσκονισμα χρειαζεται μονο.
-
δεν το κλείνεις ρε bill και να ανοίξεις καινούριο να γίνει reset κσι στην ψηφοφορία
-
Καλημερα
Εχω καταστημα και φτιαχνω κορνιζες για πινακες,αφισες,φωτογραφιες,τα παντα ολα!! -
Εγω γενικα δουλευω στο Ξαπλοπουλου!
-
Eγω δουλευω τον κοσμο .Φοιτητης ειμαι προς το παρων,φετος ελπιζω να τελειωσω.
-
ΜΑΘΗΤΗΣ
-
Ελ.Επαγγελματίας
Πιο συγκεκριμένα διατηρώ ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο δίπλα στη θάλασσα. Το οποίο συνεργάζεται με την οικογενειακή επιχείρηση(ξενοδοχείο).edit: άσχετο φυσικά με ότι σπούδασα 7 χρόνια... Ηλεκτρονικός στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Up!!Ενα μικρο ξεσκονισμα χρειαζεται μονο.
Όχι απλά ξεσκόνισμα, πλήρη ανακατασκευή χρειάζεται. Πριν από 3 χρόνια ήμουν φοιτητής και τώρα είμαι ιδ. υπάλληλος.
-
Δ.Υ.(Νοσοκομείο)
-
Στην εταιρία με λένε διευθυντή αλλά εγώ δεν συμφωνώ γιατί είμαι αυτός που κάνει όλη τη δουλειά.
Έχω υπό την εποπτεία μου το τμήμα με έπιπλα κουζίνας - ντουλάπες - πόρτες , 2 καταστήματα σε κοντινές πόλεις και πάρα πολλά προβλήματα να λύσω
Γι αυτό το 4tforum με ξεκουράζει!
Σημείωση:Η ενασχόλησή μου με το χώρου του αυτοκινήτου κατά την περίοδο 1989-2004 απέφερε κάποια οικονομικά ωφέλη αλλά μου αφησε μια πικρία σχετικά με το μέλλον.
Είμαι αυτός που ισοφάρισε τον αριθμό των Ιδ. υπαλλήλων με τον αριθμό των φοιυητών του φόρουμ. -
Στρατιωτικος........μην φανταζεστε προσοχες και χαιρετουρες(σπανια),με τα υδραυλικα συστηματα του στολου μας ασχολουμαι
-
τραπεζικος υπαλληλος σε ιδιωτικη τραπεζα.
-
λίγο άνεργος, λίγο άμισθος λαντζιέρης + λίγο υποαπασχόληση
-
Φοιτητης Νομικης Κομοτηνης και τρελαμενος με τα αυτοκινητα απο το Δημοτικο... Πως το συνδυασα ακομα το ψαχνω...
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!