Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είναι μια πολύ,πολύ ευχάριστη έκπληξη!Moιάζει να είναι ουσιαστικότερο στην οδ.συμπεριφορά από το 106 Rallye,να μην έχει αυτή την τάση της 'ανούσιας', στο βαθμό που προκύπτει κάποιες φορές,υπερστροφής του 106R και πολύ περισσότερο του Saxo VTS.
Πράγματι είναι έκπληξη και μακάρι και στους Ελληνικούς δρόμους-σαπούνια να αποδίδει σωστά.
Για το Rallye αυτό που νομίζω ότι ξεχνάμε άπαντες είναι ότι πρόκειται για αυτοκίνητο με 'homologation special' λογική. Κάτι σαν ένα Evo 7 RS αλλά σε άλλη κλίμακα. Υπό αυτή την έννοια είναι σαν ένα 'εξημερωμένο' αγωνιστικό, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Αυτό που λέω γίνεται φανερό αν δει κανείς το VTS, όπου η απόπειρα να 'μαλακώσει' το πράγμα προς όφελος της άνεσης και του refinement, οδήγησαν σε ένα ασταθές και μάλλον μέτριο -κατά την άποψή μου- αποτέλεσμα. Και μιλάω ως πρώην κάτοχος VTS.
Xωρίς να θεωρηθούμε πολύ βέβηλοι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για οδηγικό απόγονο της Alfasud,η οποία ακόμα και στη βασική της έκδοση προσέφερε άφθονο χαμόγελο,παρά τη χαμηλή της ισχύ?
Τι λες Vasilie?Είσαι ο πλέον αρμόδιος για μια τέτοια απάντηση
Πω, πω, τι με βάζεις να κάνω τώρα...
Σε γενικές γραμμές, τη συμπεριφορά της Alfasud, υπό ιδανικές συνθήκες, την περιέγραψα σε προηγούμενο post σε αυτό το thread, όπου μίλαγα για την καλύτερη δυνατή -κατά την άποψή μου- συμπεριφορά που μπορεί να επιδείξει ένα προσθιοκίνητο. Εννιά στα δέκα χαρακτηριστικά που ανέφερα εκεί, τα επιδεικνύει η Alfasud.
Ακόμα και σήμερα, με σύγχρονα αμορτισέρ και ελατήρια και βέβαια λάστιχα, μια Alfasud δεν έχει να φοβηθεί κανένα ανάλογου βεληνεκούς προσθιοκίνητο. Θα έλεγα το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να βάλεις μεγάλα λάστιχα, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις τους θόλους. Έτσι δεν μπορείς να έχεις την 'απόλυτη' πρόσφυση. Αλλά η γεωμετρία της ανάρτησης βοηθάει.
Αν σχεδίαζα σήμερα ένα προσθιοκίνητο αντικαταστάτη της Sud, πιθανώς λίγα πράγματα θα άλλαζα στην ανάρτηση. Αλλά αυτό που μας απασχολεί νομίζω, είναι η ουσία, δηλαδή το πνεύμα και η αίσθηση του πράγματος. Γι'αυτό το λόγο ονόμασα το site μου, 'The Spirit of Alfasud'.
Στο πνεύμα λοιπόν, είναι κοντά το 106 αλλά, ναι, και το SportKa είναι κοντά. Μόνο που το SportKa θα έλεγα ότι αποτελεί το σημερινό ανάλογο ενός άλλου θρύλλου της Αυτοκίνησης. Και αυτός δεν είναι άλλος από το original Mini Cooper S.