-
Το βασίλειό μου για ένα Rallye!!!
-
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
¨Ολα αυτά είναι καλά για τα ραλί.Να βρισκόταν έστω και ένας 'άντρας' να τα έβαζε μαζί μου οδικώς σε χρόνους με ανάλογο αμάξι και να βγεί μετά περίτρανα να μιλήσει και με αποδείξεις... Μα καλά,τόσο δειλό είναι...το καλύτερο μικρό προσθιοκίνητο?μαλλον τα οδηγανε λουγκρες
-
Κωνσταντίνε δεν είναι ανάγκη να έχεις ραλί για να με 'περάσεις' αν οι οδηγικές σου ικανότητες είναι ανάλογες των δικών μου... Εκτός και αν θεωρείς ότι είμαι απροσπέραστος και μαζί μου καί το αμάξι μου και αναζητάς τη λύση ΜΟΝΟ στο ραλί!Έχω ένα ΤΤ κάμπριο 150 ps. Σου κάνει να στο δώσω και εγώ...ξέρεις με ποιό... ?
-
ΤΤ εχεις??????? απο ποτε?????? την ισπανικη παελια τι την εκανες?
-
Πεστα ρε Χρονομέτρη!
Αυτοί οι δειλοί -πουλημένοι στους Γάλλους- συντάκτες των 4Τ επί 10 ώρες σβούριζαν στα Μέγαρα κι ο κουβάς που λέγεται 307 ήταν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος στο γύρο από τη 'μικρή Porsche' με το παρατσούκλι Leon (1:23:069 έναντι 1:23:544). Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο άλλος γαλλικός κουβάς το Xsara σταμάταγε τα χρονόμετρα στο 1:22:165! Αν είναι δυνατόν...
Το θράσσος τους δε είναι τόσο, που το μπρίκι 206 1.6ΧS σε τέσσερις μόλις γύρους έδειξε 1:22:725, τη στιγμή που αυτή η π@ρδή το 106GTi διέλυε το φράγμα του 1:20 κάνοντας 1:18:869!!!
Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι το τσαγερό 106Rallye στο 12ωρο στριφογύριμα έσπασε τα χρονόμετρα με 1:16:381!!!!!!!!Πουλημένοιοιοιοιοιοιοι!!!!! Πέστα Χρονομέτρη, να λάμψει η αλήθεια!
-
Κωνσταντίνε δεν είναι ανάγκη να έχεις ραλί για να με 'περάσεις' αν οι οδηγικές σου ικανότητες είναι ανάλογες των δικών μου... Εκτός και αν θεωρείς ότι είμαι απροσπέραστος και μαζί μου καί το αμάξι μου και αναζητάς τη λύση ΜΟΝΟ στο ραλί!Φίλε μου ( πώς είναι το μικρό σου είπαμε; ) δεν με νοιάζει στο παραμικρό να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος οδηγός από σένα, δεν έχω τέτοια κολλήματα εγώ. Όπαν όμως βγαίνεις και υποτιμάς έτσι ένα αυτοκίνητο-μύθο για πολλούς, θεωρώ υποχρέωσή μου να υπερασπίσω την ...τιμή του!
Έχω ένα ΤΤ κάμπριο 150 ps. Σου κάνει να στο δώσω και εγώ...ξέρεις με ποιό... ?
Αυτό πάλι δε βγάζει κανένα νόημα... Κατάλαβε κανείς ρε παιδιά τι εννοεί ο ποιητής;
Sir Constantine.
(ο SirGus είναι άλλος)
-
Βαγγέλη την ισπανική παέλια προσπαθώ να την δώσω ως ημιαγωνιστικό καθώς δεν μπορώ πια να την συντηρώ κάθε φορά που την σκίζω!Προχτές από Επίδαυρο προς Λουτρά ωραίας Ελένης ξεφτιλίστηκαν...'αλλα 2...'καλύτερα προσθιοκίνητα', μία SLK και μία CLK,που οι ώριμοι οδηγοί τους μάταια πάλευαν και ματαιωπονούσαν να βρούν καμιά ευθεία...ενός χιλιομέτρου μπάς και ξέφευγαν με τη διαφορά ιπποδύναμης υπερ τους στα 60+άλογα...!
Την θέλεις?
Όχι , το ΤΤ είναι ενός φίλου αλλά πρόσφατα τσαγιάστηκε από Δροσιά(χαλκίδα) προς Εθνική και από τότε έκοψε...και την καλημέρα!
Δεν τρώγεται με τίποτα αυτή η παέλια αδερφάκι μου!Άκου που σου λέω! -
ααπο δροσια προς εθνικη εχει στροφες?????
καλα που να ανεβεις τον υμηττο να δεις στροφες -
Έχεις δίκιο που δεν το κατάλαβες το...ρητό μου.Δεν είμαι ποιητής αλλά καθηγητής συνταγματικού δικαίου αν και ασχολούμαι με την τέχνη της μουσικής ως δέκτης σε μεγάλο βαθμό.
Απλά λόγω ταχύτητας δεν διαχώρησα με ένα κόμμα τις 2 προτάσεις με διαφορετικά υποκείμενα ακριβώς πριν το συμπλεκτικό σύνδεσμο!
Απολογούμαι
Το αυτοκίνητο που αναφέρεις Κωνσταντίνε είναι όντως μύθος:Δεν υπάρχει για'μένα!!!!Βρίσκεται στη φαντασία των 'παιδιών' που επιθυμούν να ονειρεύονται μέσα σε αυτή την αγχώδη και βαρετή ζωή των μεγαλουπόλεων , φανταζόμενοι ότι βρίσκονται σαν τον Βελερεφόντη πάνω στο Άσπρο Άλογο που πετούσε! -
Παιδιά, για ηρεμήστε...
(Moderator) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
....ο κουβάς που λέγεται 307 ήταν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος στο γύρο από τη 'μικρή Porsche' με το παρατσούκλι Leon (1:23:069 έναντι 1:23:544). Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο άλλος γαλλικός κουβάς το Xsara σταμάταγε τα χρονόμετρα στο 1:22:165! Αν είναι δυνατόν...
Το θράσσος τους δε είναι τόσο, που το μπρίκι 206 1.6ΧS σε τέσσερις μόλις γύρους έδειξε 1:22:725, τη στιγμή που αυτή η π@ρδή το 106GTi διέλυε το φράγμα του 1:20 κάνοντας 1:18:869!!!
Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι το τσαγερό 106Rallye στο 12ωρο στριφογύριμα έσπασε τα χρονόμετρα με 1:16:381!!!!!!!!μπράβο ρε πετρο και έψαχνα αυτούς τους χρόνους! γιατί τόση διαφορά το ραλύ από το gti;(αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια διόρθωση, βάζοντας ποιες εκδόσεις ήταν τα πρώτα)
-
Ωραία έμπνευση!Πολύ καλή!1:16', όσο το Λεόν του ενιαίου με 1,5 μύρια δραχμές ανάρτηση πάνω.Το χρόνο τον κρατάγατε χτυπώντας με το πόδι στο έδαφος ή κοιτάγατε ποιός θα κρατήσει περισσότερο την αναπνοή του?
-
Ωραία έμπνευση!Πολύ καλή!1:16', όσο το Λεόν του ενιαίου με 1,5 μύρια δραχμές ανάρτηση πάνω.Το χρόνο τον κρατάγατε χτυπώντας με το πόδι στο έδαφος ή κοιτάγατε ποιός θα κρατήσει περισσότερο την αναπνοή του?όχι, είχανε μια CLKπροσθιοκίνητη (όπως είπες στην προηγούμενη σελίδα ) και παταγάνε τον αναπτήρα, βλέπαν πόσο κάνει να 'πεταχτεί' και υπολογίζανε. (ήταν χειμώνας και η μετρηση με τα σπίρτα, είχε απόκλιση άνω του 3.278%)
-
Τελικά έχει πλάκα να είσαι ο χρονομέτρης.
(μεγαλύτερη απο το να ψάχνεις το joker) -
Ο χρήστης .Morpheus. έγραψε:
:lol:
Τελικά έχει πλάκα να είσαι ο χρονομέτρης.
(μεγαλύτερη απο το να ψάχνεις το joker)Καλως ήρθες στο φόρουμ φίλε
πιάσε και κανά άλλο τόπικ όμως γιατί όπως καταλαβαίνεις... -
Καλώς σας βρήκα, αλλά δεν είμαι όσο νέος φαίνομαι απο τα post
Απλά, μετά απο μακροχρόνια αποχή απο το forum, έγινε νέο login.
Εξ'ου και το γέλιο με τον Χρονομέτρη.Παρόλα αυτά πιστεύω οτι το topic θα μπορούσε να κρατήσει το απόσταγμα ορισμένων σοβαρών απόψεων και να βγούν αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
-
Πάντως παιδιά, αφήστε τον χρονομέτρη ήσυχο γιατί μετά ποιός τον ακούει τον κουμπάρο έτσι και κλειδωθεί το θέμα του!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μπράβο ρε πετρο και έψαχνα αυτούς τους χρόνους! γιατί τόση διαφορά το ραλύ από το gti;(αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια διόρθωση, βάζοντας ποιες εκδόσεις ήταν τα πρώτα)
Είναι πολύ απλό. Η διαφορά ωφείλεται στον αριθμό των γύρων και των διαφορετικών οδηγών που βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι. Έτσι, ενώ το Γιάρις στους 4 γύρους του συγκριτικού είχε καλύτερο χρόνο 1:22:490, στο 12ωρο αργότερα κατέβασε το χρόνο έως και 3'' αγγίζοντας τα 1:19:372!
Αντίστοιχα -υποθέτω- το GTi θα μπορούσε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:16...Απαντώντας στα κουλά που γράφει ο κύριος καθηγητής συνταγματικου δικαίου ( ) του υπενθυμίζω ότι το αντίστοιχο Rallye του ενιαίου (με πολύ μικρότερου κόστους επεμβάσεις) κατέβαζε τους χρόνους στο 1:14, άρα τα 1:16 του Leon φαντάζουν συγκριτικά ως χρόνοι... τρακτέρ! Το δε Cupra δεν έφτανε ούτε καν το 1:15 στο συγκριτικό με το Civic Type-R (μήπως δηλαδή θέλει να μας πει ο ποιητής ότι όποιος σκάσει τα 8 παραπάνω χιλιάρικα για να πάρει το Cupra σε σχέση με το απλό 1600άρι είναι βλάκας; ).
Επιπλέον θα ήθελα να μάθω από πού ψωνίζει κανείς CLK προσθιοκίνητη (μήπως αναφερόταν στη γνωστή 'γκαζιάρα' της Merc, Α-Class), καθώς και πόσο ανάπηρος είναι ο φίλος με το ΤΤ; Και τέλος πώς είναι δυνατόν κοτζάμ καθηγητής συνταγματικού δικαίου να ξεσκίζει τόσο βάναυσα όχι μόνο τον ΚΟΚ αλλά και την ελληνική γλώσσα;
Ερωτήσεις ουσίας, με απαντήσεις οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα (ξανα)βγάλουν πολύ γέλιο! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως παιδιά, αφήστε τον χρονομέτρη ήσυχο γιατί μετά ποιός τον ακούει τον κουμπάρο έτσι και κλειδωθεί το θέμα του!Αυτό που έχω να πω, είναι ότι όποιος κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις σχετικά με την 'ταχύτητά' του ή τις λοιπές ικανότητές του, θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδεχτεί την οποιαδήποτε πρόκληση από οποιονδήποτε αμφισβητία.
Όσοι λοιπόν Ραλλάκηδες είναι αρκετά ορεξάτοι, γιατί δεν προκαλούν τον Χρονομέτρη για μια ήρεμη βόλτα στα Μέγαρα; Εγώ υπόσχομαι να είμαι εκεί, με χρονόμετρα και κάμερες, για να μην υπάρξει η παραμικρή ένσταση ως προς το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Πάντως παιδιά, αφήστε τον χρονομέτρη ήσυχο γιατί μετά ποιός τον ακούει τον κουμπάρο έτσι και κλειδωθεί το θέμα του!
Αυτό που έχω να πω, είναι ότι όποιος κάνει συγκεκριμένες δηλώσεις σχετικά με την 'ταχύτητά' του ή τις λοιπές ικανότητές του, θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδεχτεί την οποιαδήποτε πρόκληση από οποιονδήποτε αμφισβητία.
Όσοι λοιπόν Ραλλάκηδες είναι αρκετά ορεξάτοι, γιατί δεν προκαλούν τον Χρονομέτρη για μια ήρεμη βόλτα στα Μέγαρα; Εγώ υπόσχομαι να είμαι εκεί, με χρονόμετρα και κάμερες, για να μην υπάρξει η παραμικρή ένσταση ως προς το αποτέλεσμα.
Α,και ο 'Πινοκιο' θα πληρωσει και ενα σετ φρεσκων Bridgestone SO2,στο νικητη και κερασμα στους συμforumites θεατες.
Το "καλύτερο" προσθιοκίνητο!