-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί μπορώ εγώ με τη Murcielago!!!Τι να πω???
Εγω 4 μερες χτυπιομουνα με την Μ3 και κατω απο 1' 16'' δεν επεσα!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί μπορώ εγώ με τη Murcielago!!!
Τι να πω???
Εγω 4 μερες χτυπιομουνα με την Μ3 και κατω απο 1' 16'' δεν επεσα!!!Η απάντηση βρίσκεται στην υπογραφή σου...first man, then machine...
-
Τι να πεις... Με Ibiza μαμίσιο και 1'14' στις Σέρρες... Φαντάσου δηλαδή αν του'δινες τις σημερινές McLaren ή Williams πόσο τσαγάκι θα πίνανε οι Μοντόγια, Κούλθαρντ, Σουμάχερ και Σία...
Θα τους έριχνε όλους δηλαδή πέντε γύρους.
Και μετά θα ξύπναγε!!!
-
Ειναι κριμα ενα τετοιο ταλεντο να χαραμιζεται μεσα σε ενα παλιοφορουμ! Αντι να παρει τις πιστες για να αποδειξει την τεραστια αξια του....
Αντε ειναι καιρος να αποκτησει και η Ελλαδα εναν πιλοτο στην F1
-
Ναι, βέβαια! Χαραμίζεται εδώ μέσα, τέτοια ταλεντάρα... Αντί να ασχολείται με τα φόρουμ της κακιάς ώρας, δεν πάει καλύτερα να τον πάρουν σε καμιά ομάδα της Ευρώπης να δείξει σε κάτι φλωράκια σαν το Ζακ Βιλνέβ πώς το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλογέροι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ειναι κριμα ενα τετοιο ταλεντο να χαραμιζεται μεσα σε ενα παλιοφορουμ! Αντι να παρει τις πιστες για να αποδειξει την τεραστια αξια του....Αντε ειναι καιρος να αποκτησει και η Ελλαδα εναν πιλοτο στην F1
Δεν ξέρουμε ρε παιδιά... Ο άνθρωπος μπορεί να είναι πραγματικό ταλέντο... 1:14 είναι αυτό... Ρε μπας και το έκανε στα Μέγαρα; Αλλά και πάλι πολύ χλωμό...
-
Ναι, βέβαια! Χαραμίζεται εδώ μέσα, τέτοια ταλεντάρα... Αντί να ασχολείται με τα φόρουμ της κακιάς ώρας, δεν πάει καλύτερα να τον πάρουν σε καμιά ομάδα της Ευρώπης να δείξει σε κάτι φλωράκια σαν το Ζακ Βιλνέβ πώς το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλογέροι...ΤΟΝ 'ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑΑΑΑ....
-
Όχι βρε συ, αφού το είπε ξεκάθαρα: Στις ΣΕΡΡΕΣ το έκανε! Με το Ibiza το μαμίσιο και λάστιχα Pirelli P7000 με δείκτη ZR... ( http://www.pirelli.com για να δει κανείς με τι δείκτες ταχύτητας βγαίνουν τα Ρ7000...)
-
Αντε να χαθειτε παλιοπαιδα!!!
Μη δειτε καποιον να προκοψει, αμεσως τον βριζετε!!!Ενα αυθεντικο ταλεντο σαν αυτον, και σκεφτειτε οτι ειναι και μεγαλος σε ηλικια ο ανθρωπος (καθηγητης συνταγματικου δικαιου!!!).
Λιγο σεβασμος παρακαλω, αν και καπου ειχα διαβασει οτι ειναι και πρωην διοικητης στρατιωτικης μοναδας !!!!!
-
Όχι βρε συ, αφού το είπε ξεκάθαρα: Στις ΣΕΡΡΕΣ το έκανε! Με το Ibiza το μαμίσιο και λάστιχα Pirelli P7000 με δείκτη ZR... ( http://www.pirelli.com για να δει κανείς με τι δείκτες ταχύτητας βγαίνουν τα Ρ7000...)Είπε στις Σέρρες, όχι στην πίστα των Σερρών..... Σε κανά τετράγωνο γύρω γύρω στις Σέρρες θα το έκανε...Άντε αμέσως να τον κατηγορήσετε τον άνθρωπο...
-
Ναι, είχε διοικήσει και στρατιωτική μονάδα! Σε κάποιο διάλειμμα από τα διδακτικά του καθήκοντα...
Και εν τω μεταξύ είχε και χρόνο να προσπερνάει ό,τι έβρισκε μπροστά του...
-
Αυτο θα πει .... multitasking!!!!!!
οτι και να πουμε εμεις ο ανθρωπος ειναι ΚΟΡΥΦΗ !!!
-
Εγώ ακόμη δε μπορώ να καταλάβω πώς τα κατάφερε στις Σέρρες!!!
-
Εγώ ακόμη δε μπορώ να καταλάβω πώς τα κατάφερε στις Σέρρες!!!Πρέπει να επαναλήφθηκε το σκηνικό εκείνο που είχε συμβεί κάποτε στη Φόρμουλα1 όπου ο μηχανικός που δείχνει την ταμπέλα στον οδηγό στην ευθεία των πιτς σκέφτηκε να 'κόψει' με την ταμπέλα την ευθεία του φωτοκυττάρου για να δείξει το χρονόμετρο χαμηλότερο χρόνο...
-
Δεν αποκλείεται καθόλου! Μ'αυτό ίσως να εξηγείται και η επιλογή ονόματος χρήστη...
-
Δεν αποκλείεται καθόλου! Μ'αυτό ίσως να εξηγείται και η επιλογή ονόματος χρήστη...Εδώ διαφωνώ... Αν είχε γίνει το σκηνικό που περιγράφω παραπάνω, τότε το username που θα έπρεπε να είχε επιλέξει θα ήταν 'Χρονοκλέφτης' και όχι 'Χρονομέτρης'...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι να πω???
Εγω 4 μερες χτυπιομουνα με την Μ3 και κατω απο 1' 16'' δεν επεσα!!!Είναι γιατί το έκανες λάθος...
Μη μου πεις: πήγες από τις στροφές, έτσι;
Ενώ το σωστό είναι να βγάλεις όλη την πίστα ευθεία, μέσα από τα χωράφια.
Άλλη φορά να ρωτάτε...
-
Παιδιά, καλή η πλάκα αλλά ας κλείσουμε εδώ τις προσωπικές αντιπαραθέσεις παρακαλώ και ας επιστρέψουμε στο θέμα
(Moderator) -
Να 'στε καλά ρε παιδιά καιρό είχα να γελάσω έτσι!
Πάντα τέτοια!!!!Στο θέμα...
Καλύτερο όλων... Lotus Elan -
ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΙ ΣΑΣ! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ & ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΛΛΑ & ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ & ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΑΝ ΥΠΟΣΤΡΕΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΑΡΕΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΜΑΓΚΕΣ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ & ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ, ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑΚΗΔΕΣ & ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΣ & ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΑΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΑΣ ΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΩΣ ΚΑΚΟ & ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟ SEDAN ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ Η ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 'ΕΤΣΙ' & ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ & ΠΙΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟ.
Το "καλύτερο" προσθιοκίνητο!