-
ο αυξημενος βαθμος [εαν υφισταται] εμπλοκης σε ατυχηματα μπορει να συμβαινει και λογω μεγαλης κυκλοφοριας [τουλαχιστο του ασημι] που τα τελευταια χρονια εχουν γεμισει οι δρομοι με το χρωμα αυτο οχι ομως και οτι δεν μπορει πραγματι τα χρωματα αυτα να μην ειναι και τοσο ευδιακριτα υπο προυποθεσεις!!!!.
!!!
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80,ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΕΣ '90.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Τα τελευταια χρονια οτι αυτοκινητο και να παρουμε στην οικογενεια θα ειναι αυστηρα λευκο και κατα προτιμηση χωρις βαμμενους προφυλακτηρες η τουλαχιστον να εχουν καποια προστατευτικα απο το εργοστασιο.
............................μαλλον δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες [για καινουργιο τουλαχιστον] που να μην εχουν βαμμενους προφυλακτηρες και να εχουν [αν ειναι βαμμενοι]προστατευτικα απο το εργοστασιο........
ή μηπως υπαρχουν;;;;;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Από τον Μάρτιο του 2001, οδηγώ ένα Golf 1.6 χρώματος ασημί μεταλλικό. Όταν έρθει η ώρα να το αλλάξω, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να επιλέξω το ίδιο χρώμα, ή τουλάχιστον θα έχω μια κουβεντούλα με τον προϊστάμενο του φανοποιείου πρώτα...
Τί χρώμα θα είναι το επόμενό σας αυτοκίνητο λοιπόν;
...δεν νομιζω οτι η πιθανη κακοτεχνια ενος βαφεα να ειναι λογος για να αποκλεισει κανεις την επιλογη αυτου του χρωματος ξανα εφ'οσον βεβαια του αρεσει...
Φυσικά και δεν είναι λόγος. Αυτό που με ανυσηχεί είναι οτι μήπως τελικά το ασημί μεταλλικό είναι 'δύσκολο' χρώμα για να πετύχει απόλυτα;
-
Τα τελευταια χρονια οτι αυτοκινητο και να παρουμε στην οικογενεια θα ειναι αυστηρα λευκο και κατα προτιμηση χωρις βαμμενους προφυλακτηρες η τουλαχιστον να εχουν καποια προστατευτικα απο το εργοστασιο.
............................μαλλον δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες [για καινουργιο τουλαχιστον] που να μην εχουν βαμμενους προφυλακτηρες και να εχουν [αν ειναι βαμμενοι]προστατευτικα απο το εργοστασιο........
ή μηπως υπαρχουν;;;;;;
Υπαρχουν αρκετα με προστατευτικα τουλαχιστον και μου ερχονται στο μυαλο: Mercedes C, Toyoyta RAV, Renault Megane, Alfa Romeo 147, Renault Clio, Toyota Yaris (το νεο, γιατι το παλιο δεν ειχε), Jeep cherokee(classic) και αρκετα ακομα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα.
Συνηθως η φτηνη εκδοση εχει μαυρα προστατευτικα(η προφυλακτηρες) και η ακριβοτερη βαμμενα. -
[quote='panark Φυσικά και δεν είναι λόγος. Αυτό που με ανυσηχεί είναι οτι μήπως τελικά το ασημί μεταλλικό είναι 'δύσκολο' χρώμα για να πετύχει απόλυτα;[/quote]
παντως οπως αναφερω νωριτερα σε εμενα η βαφη ειναι αψογη και δεν ξεχωριζει με τιποτα .......μαλιστα επειδη ο εμπρος προφυλακτηρας εχει παρα πολλα σημαδια απο πετραδακια που με φιλοδωρουν αλλοι οδηγοι οταν ταξιδευω στην εθνικη οδο με μεγαλες ταχυτητες σκεφτομαι [χωρις καμμια επιφυλαξη για την επιτυχια] να τον ξαναβαψω παλι!!!!
επισης οταν παω απο την βιτακαρ βλεπω στο βαφειο να βαφουν συνεχεια ''κουστουμια'' [πακετα αισθητικων βελτιωσεων] οπου αλοιμονο να μην ταιριαζει το χρωμα με το υπολοιπο αυτοκινητο!!!!!!!!
μαλλον επεσες στην περιπτωση και ειμαι σιγουρος οτι σε αλλη αντιπροσωπεια με αλλον βαφεα θα ειχες το αναμενομενο αποτελεσμα που πρεπει να ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
[Υπαρχουν αρκετα με προστατευτικα τουλαχιστον και μου ερχονται στο μυαλο: Mercedes C, Toyoyta RAV, Renault Megane, Alfa Romeo 147, Renault Clio, Toyota Yaris (το νεο, γιατι το παλιο δεν ειχε), Jeep cherokee(classic) και αρκετα ακομα που δεν μπορω να σκεφτω τωρα.
Συνηθως η φτηνη εκδοση εχει μαυρα προστατευτικα(η προφυλακτηρες) και η ακριβοτερη βαμμενα.ενταξει δεν επιμενω γιατι ειναι κατι που δεν με απασχολησε ποτε και δεν το εχω ιδιαιτερα παρατηρησει...
παντως ειναι γεγονος οτι σε μικρογδαρσιματα στους προφυλακτηρες τα ανοικτα χρωματα δεν ειναι και οτι καλυτερο με το δεδομενο του σκουροχρωμου υποστρωματος οπως στο αστρα που εχω........ενιωσα φρικη οταν το ειδα δυο φορες παρκαρισμενο να μου το εχουν γδαρει και δεν χρειαστηκε να πλησιασω πολυ για να το αντιληφθω
-
ασπρο xantia με μαυρους προφυλακτήρες! μοιαζει πολυ με ασφαλιτικο αλλα δυστυχως τις κλησεις δεν τις γλιτωνω! απλα οταν με σταματαει κανενα μπλοκο με ρωταν ευγενεστατα στην αρχη ' μήπως ειστε συνάδελφος?'
μολις βεβαια μαθαινουν οτι ουδεμια σχεση εχω με το επαγγελμα, αρχιζουν τα 'τα χαρτια σου φιλε' και 'σβησε το ρημαδι και κατεβα για κανα αλκοτεστ'... -
Φυσικά ΜΑΥΡΟ. Τί άλλο;
Χαλαλι η ζέστη που τραβάω αλλά και η σκόνη που μαζεύει. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Φυσικά ΜΑΥΡΟ. Τί άλλο;
Χαλαλι η ζέστη που τραβάω αλλά και η σκόνη που μαζεύει.μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος!!!!!!!!!
-
Λοιπον, ειναι απιστευτο τι βρισκει κανεις οταν ψαχνει! (εννοω τα διαφορα topic)
Για να μπω και εγω στο θεμα, στην οικογενεια υπαρχει μια ασημι αλφα ρομεο (εγω την ηθελα κοκκινη, αλλα ειχα επιλογη απο ασπρη η ασημι μεταλλικη), ενα κυπαρισσι σουμπαρου (ωραιο χρωματακι αν και μου ειναι αδιαφορο, γιατι απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει και αν καει) και τελευταια προσθηκη ειναι ενα κιτρινο peugeot 106! Πηρα αυτο το χρωμα, μονο και μονο επειδη μου αρεσε παρ ολο που την προηγουμενη που ειχα παει στη Lion το ειχαν στο κοκκινο lucifer και επαθα πλακα! Ειχα παει τοτε με την κοπελα μου (της οποιας το κιτρινο της εφερνε αναγουλα) και οταν το ειδα κοκκινο της ειπα 'Αυτο θα παρω!' (γεματος ενθουσιασμο) και μου λεει 'Ναι, ειναι φανταστικο χρωμα'...
Την επομενη ακριβως μερα πηγα και το παρηγγειλα σε κιτρινο!
οσο για το πλυσιμο το αυτοκινητο ειναι στα χερια μου 6 μηνες και εχει πλυθει μονο 2 φορες.. Φροντιζω παντα να ειναι καθαρα τα τζαμια για να βλεπω και τα φαναρια να με βλεπουν! Δεν με χαλαει να ασχοληθω με το πλυσιμο του αυτοκινητου αλλα το χειμωνα κανει κρυο και το καλοκαιρι προτιμω να το παιρνω για βολτα απο το να χανω χρονο για να το πλυνω και να δειχνει καθαρο μεχρι να πετυχω την πρωτη λακουβα με νερα η τη σωληνα της ΕΥΔΑΠ που εχει σπασει! -
Θέλω μια κατηγορία για :
Μπεζ με βούλες γκρι από αστάρι και ροζ από στόκο...!!
Υπάρχει!?!?
Original πάντως μπεζ!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..........Την επομενη ακριβως μερα πηγα και το παρηγγειλα σε κιτρινο!
....................ι!ερωτηση που παντα ηθελα να κανω σε κατοχο αυτοκινητου κιτρινου χρωματος!!!!!!!!
δεν σου κανουν σημα απο μακρια οσοι περιμενουν στο δρομο ψαχνοντας για ταξι;;;;;;;;
δεν σε ενοχλει αυτο αν συμβαινει;;;;;;;;;;;;;;
-
δεν σου κανουν σημα απο μακρια οσοι περιμενουν στο δρομο ψαχνοντας για ταξι;Καλέ κι εμένα μου κάνουν κι ας μην είναι κίτρινο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Την επομενη ακριβως μερα πηγα και το παρηγγειλα σε κιτρινο!Αναρωτιέμαι πώς αντέδρασε η κοπέλα σου...
-
Άσπρο,είναι το μοναδικό χρώμα που νομίζω πως ταιριάζει 'γάντι' στο 106 R
Σε κανένα άλλο αυτ/το δεν θα έπαιρνα άσπρο... -
1ον) Μου εχουν κανει μονο 2 φορες νοημα για να σταματησω.. Τη μια ηταν ενας παππους και την δευτερη μια κυρια που ειδε μονο την κιτρινη μουρη του αυτοκινητου και νομιζε οτι ηταν ταξι.. Δε με πειραζει καθολου.. Με το ιδιο σκεπτικο, θα επρεπε οσοι ζουν θεσσαλονικη να μη παιρνουν βυσσινι αυτοκινητο, στη ναυπακτο ασημι μεταλλικο κ.ο.κ. Δεν εχω τετοια προβληματα! δε νομιζω οτι θα πρεπει να μη παρω το χρωμα που μου αρεσει σ αυτο το αυτοκινητο επειδη το εχουν και τα ταξι..
2ον) η κοπελα μου που ημασταν μαζι 2,5 χρονια με ηξερε πλεον αφου εμενα μου αρεσε το χρωμα αυτο, αυτο θα αγοραζα! εξ αλλου ακολουθω παντα τη συμβουλη της γιαγιας μου της μακαριτισας που ελεγε την γνωμη ολων να ακους, τη δικη σου να εφαρμοζεις!
3ον) Οντως το ασπρο ειναι πολυ ομορφο στο rallye με τις ριγες και ολα αυτα, αλλα στο gti ερχεται λιγο ... μονοτονο.. ασε που τα περισσοτερα που κυκλοφορουν ειναι ασπρα και δεν θελω!! (τι ειπες τωρα ρε μεγαλε! δηλαδη τα ασπρα πεζω ειναι περισσοτερα απο τα κιτρινα ταξι? χε χε) -
Παιδιά, φαντάζεστε κάποιον να κάνει σήμα σε κίτρινη ...Murcielago επειδή νόμιζε πως είναι ταξί;!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά, φαντάζεστε κάποιον να κάνει σήμα σε κίτρινη ...Murcielago επειδή νόμιζε πως είναι ταξί;!ή σε Φεραρι........βγαινει και σε κιτρινο
-
Παιδιά, φαντάζεστε κάποιον να κάνει σήμα σε κίτρινη ...Murcielago επειδή νόμιζε πως είναι ταξί;!
ή σε Φεραρι........βγαινει και σε κιτρινο
ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΣΕ ΠΑΛΙΟ(ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ)ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ 4Τ,ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΤΗ LANCIA THEMA)ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΞΙ FERRARI.
ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? -
Στην Θεσ/νίκη και στα Χανιά, δεν κάνουν σήμα σε περιπολικά που τα περνάνε για ταξί?
Τι χρώμα αυτοκίνητο οδηγάτε;