-
Εδω θα μπορουμε να μαθουμε τι αμαξι εχει ο καθενας απο μας ετσι ωστε να μπορουμε να διευκοληνθουμε μεταξυ μας για τυχον προβληματα που προκυπτουν στο αμαξι μας και για βελτιωσεις που θελουμε να του κανουμε!!
Παρακαλω οι απαντησης σας να ειναι μονολεκτικες μονο το ονομα απτο αμαξι που εχετε!!
Ας βαλω και ενα δημοψηφισμα να δουμε τι γουστα επικρατουνε στο forum μας!!!
Φιλικα !!!!
-
Εδω θα μπορουμε να μαθουμε τι αμαξι εχει ο καθενας απο μας ετσι ωστε να μπορουμε να διευκοληνθουμε μεταξυ μας για τυχον προβληματα που προκυπτουν στο αμαξι μας και για βελτιωσεις που θελουμε να του κανουμε!!
Παρακαλω οι απαντησης σας να ειναι μονολεκτικες μονο το ονομα απτο αμαξι που εχετε!!
Φιλικα !!!!
-
Φιλικα !!!!
-
Ξέχασες τους Τσέχους (είναι αρκετοί εδώ), Σουηδούς, Ισπανούς (εδώ να δεις), Ρώσους (και Lada έχουμε πολλά), Κορεάτες, Αμερικάνους (δεν έχει αλλά βάλτο), Βρετανούς ακόμη και Γιουγκοσλάβους. Και βέβαια βάλε και ένα 'ΑΛΛΟ'.
-
Peugeot 206 XS 1,6.
Αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαι κολλημένος με κάποια σχολή. Μ' αρέσουν τα καλά αμάξια και ποτέ δεν κοιτάω από ποια χώρα προήλθαν. Γι' αυτό και δεν ψήφισα τίποτα.
-
Σας ενημερώνω ότι έχει γίνει αντιστοιχη δουλειά που τελείωσε στο τέλος του χρόνου που πέρασε.
Πληρωφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=19882 -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Εδω θα μπορουμε να μαθουμε τι αμαξι εχει ο καθενας απο μας ετσι ωστε να μπορουμε να διευκοληνθουμε μεταξυ μας για τυχον προβληματα που προκυπτουν στο αμαξι μας και για βελτιωσεις που θελουμε να του κανουμε!!Αντώνη, η ερώτησή σου είναι ...πολλές ερωτήσεις μαζί. Νομίζω πως πρέπει να κρατήσεις ή το 'Τι εθνικότητας αυτοκίνητο έχετε' ή το 'Τι εθνικότητας αυτοκίνητα προτιμάτε', είναι δύο εντελώς διαφορετικές ερωτήσεις.
Μπορεί π.χ. κάποιος να έχει ...Yugo λόγω οικονομικών δυσχερειών αλλά να ήθελε Alfa Romeo, Audi, Subaru κτλ.Α, και έχω Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive και Alfa Romeo Alfasud 1.7 QV . Μήπως να ψήφιζα δύο φορές;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέχασες τους Τσέχους (είναι αρκετοί εδώ), Σουηδούς, Ισπανούς (εδώ να δεις), Ρώσους (και Lada έχουμε πολλά), Κορεάτες, Αμερικάνους (δεν έχει αλλά βάλτο), Βρετανούς ακόμη και Γιουγκοσλάβους. Και βέβαια βάλε και ένα 'ΑΛΛΟ'.Οκ δικιο εχεις τωρα ειναι καλητερο ! Παραπανω επιλογες δε περνει που πηγα να βαλω!
Τωρα για το οτι εχει γινει αντιστοιχη δουλεια πιστευω οτι εχουν μπει πολλα νεα μελη στο forum!!
-
Skoda Octavia 4x4 turbo
Πρώτα θα έψαχνα για ένα ιαπωνικό (λόγω καλύτερης αξιοπιστίας, πιστεύω)που να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω από ένα αυτοκίνητο, και αν δεν το έβρισκα εκεί θα πήγαινα αλλού.
Δεν το βρήκα τελικά... και πήγα αλλού (και ελπίζω να βγεί αξιόπιστο).
-
Εγώ έχω τώρα ένα VW Polo 1.4, αλλά πριν από αυτό είχα ένα Peugeot 306 1.4 το οποίο νομίζω ότι ήταν σε πολλά σημεία καλύτερο.
-
'Γάλλο'... Peugeot 206XS 1.6 16V 2002 (αντικατέστησε πρόσφατα ένα Peugeot 106 Rallye 1.3).
Δες την υπογραφή μου για να καταλάβεις με ποια σχολή είμαι 'κολλημένος' (τρέφω αρκετή συμπάθεια και στους 'Ιάπωνες').
-
BBBOOONNNZZZZAAAAAIIIIIIII... Na to moro mou. Patate to linkaki.
http://www.j-body.org/members/ouzopower/cars/2/ -
renault clio II 1.416v kai nissan primera 1.6 '91
συμπαθω ιαπωνες και γαλλους και λιγοτερο τους γερμανους..respect και για τους ιταλους! -
[list:2r3h3e37]GOLF II G60[/list:u:2r3h3e37][list:2r3h3e37]Deutschland........uber alles [/list:u:2r3h3e37]
-
RENAULT MEGANE COUPE' 1.6 16V
-
haha afieromeno apo ta filarakia sas sto http://www.redliners.gr Pe8ana sta geleia molis to eida.
http://www.theinformationminister.com/p ... =612190405
-
Peugeot 206CC 1,6.
Κολλημένος με τα καλά αυτοκίνητα από όπου κι αν προέρχονται...
Μάτια ερμητικά ανοιχτά...
Jacob - Learning To Fly
-
Seat Leon Sport RCD 1.6
-
Alfa Romeo 146 1,6 boxer for ever!
103 νυσταγμένα άλογα (λόγω βάρους) αλλά τιμόνι που κάνει όλες τις άλλες σχολές να -
Υπογραφή: FORD
ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΤΕ?