-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δηλώνω ενθερμος υποστηρικτής της Ιαπωνικής σχολής αλλά τρέφω και μια ιδιαίτερη εκτίμηση στους Γερμανούς.
Ε,τότε τό άβαταρ τί σημαίνει;Οτι ήσουνα λοχίας στό στρατό;
....αλλά προτιμώ να οδηγάω Γαλλικό
Αβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δηλώνω ενθερμος υποστηρικτής της Ιαπωνικής σχολής αλλά τρέφω και μια ιδιαίτερη εκτίμηση στους Γερμανούς.
Ε,τότε τό άβαταρ τί σημαίνει;Οτι ήσουνα λοχίας στό στρατό;
....αλλά προτιμώ να οδηγάω Γαλλικό
Αβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου!!!
Δεν ειχα παρει τα χαπια μου στο πρωτο ποστ και ελεγα ασυναρτησιες
-
RENAULT LAGUNA 1.8 (που να μην έσωνα.... )
Υποψήφιοι αντικαταστάτες, στο τέλος της άνοιξης :
-ο 'διάδοχος' της 156 (εξαρτάται από το πότε θα βγει)
-ΟPEL VECTRA 2.0 GTS
-VOLVO S40 2.4
-HONDA ACCORD 2.0 (SPORT)
Πιστεύω ότι όλοι οι κατασκευαστές έχουν 'συν' και 'πλην'.
Δεν είμαι οπαδός κάποιας 'σχολής', απλώς θέλω να ευχαριστιέμαι την οδήγηση και τα νεύρα μου να είναι στη θέση τους -
- VW Golf 1.6 FSI Sportline με full extra.
- BMW 318 is 1993 με περίπου 90000 χιλιόμετρα
- SUZUKI JIMNY 2000 με 75000 χιλιόμετρα
- ALFA ROMEO Alfetta 1.8L 1979 με 450000 χιλιόμετρα.
Για το Golf ακόμα δεν έχω άποψη γιατί είναι καινούργιο, αλλά είναι αρκετά ευχάριστο στο οδήγημα και αρκετά δυνατό.
Η BMW είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, χωρίς καθόλου προβλήματα, με καλό περπάτημα αλλά με πολύ θορυβώδη κινητήρα.
Το SUZUKI είναι ένα αρκετά καλό εργαλείο, είναι σκυλί από αξιοπιστία , αλλά πολύ θορυβώδες , σκληρό και με ανύπαρκτους χώρους. Μέτριο κράτημα στον δρόμο και σχεδίαση εσωτερικού από άλλες εποχές. Το βρίσκω λίγο ακριβό για όσα προσφέρει.
H ALFA είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου. Με αυτή μεγάλωσα , έμαθα να οδηγώ , έκανα τις πρώτες μου τρέλες. Δεν μπορώ νε την κρίνω γιατί κυριαρχεί το συναίσθημα σε βάρος της λογικής.
-
μεχρι τωρα και για 20 μερες ακομα εχω ΒΜW 316 του 2000 αλλα απο εκει και μετα φουλ ιταλια γιατι ερχεται το μωρο μου!!!! ALFA GT
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
μεχρι τωρα και για 20 μερες ακομα εχω ΒΜW 316 του 2000 αλλα απο εκει και μετα φουλ ιταλια γιατι ερχεται το μωρο μου!!!! ALFA GTΕμεις Μιχάλη εχουμε πολλααά κοινά
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
μεχρι τωρα και για 20 μερες ακομα εχω ΒΜW 316 του 2000 αλλα απο εκει και μετα φουλ ιταλια γιατι ερχεται το μωρο μου!!!! ALFA GTΑντε ρε με το ασχημοπαπο..κρατα την μπεμπα
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
μεχρι τωρα και για 20 μερες ακομα εχω ΒΜW 316 του 2000 αλλα απο εκει και μετα φουλ ιταλια γιατι ερχεται το μωρο μου!!!! ALFA GT
Αντε ρε με το ασχημοπαπο..κρατα την μπεμπα
Ωχ Ωχ!Επεκτείνεται εκτός gt forum και ο Σάκης! Οσμίζομαι μπελάδες.
Θα γίνουμε τα παράσιτα που οδηγουν στην μαράζωση καθε forum .
Πίσω στη φωλιά σας ολοι και γρήγορα -
Αυτή η GT είναι από τα πλέον όμορφα αυτοκίνητα που έχω δει τα τελευταία χρόνια... Αυτοί οι Ιταλοί... Τι να λέμε τώρα!!!
Οι Alfa από την 33 έως την 145 δεν μου άρεζαν και πολύ.
Τα τελευταία χρόνια η Alfa βγάζει φοβερά αμάξια. Το ίδιο έκανε και παλιά.
Οι διάφορες αμαρτίες ως προς την ποιότητα των αυτοκινήτων οφείλονταν κυρίως στο τότε κακό management του εργοστασίου (βλ. και ένα άρθρο εκείνου του τύπου L.K. Straight κάπως έτσι, δεν θυμάμαι τώρα).Το αμάξι που έχω τώρα (βλ. υπογραφή), το αγόρασα (ο μπαμπάς μου) γιατί θεώρησα (βάσει των κριτηρίων μου) ότι είναι μακράν το καλύτερο στα λεφτά του...
Τη ευχαρίστηση από ένα αμάξι την αντλώ από πολλά πράγματα.
- Το να το οδηγώ γρήγορα, για τα δικά μου κριτήρια εννοώ. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι που το πηγαίνουν το ίδιο αυτοκίνητο πολύ γρηγορότερα, αλλά δεν με (πολύ)νοιάζει... Είναι η αίσθηση που σου παρέχει το αμάξι. Δεν πρόκειται να γίνω ποτέ οδηγός αγώνων... Αν και οι αγώνες είναι αυτοί που εξέλιξαν το αυτοκίνητο τόσο πολύ...
- Το να το πασπατεύω συνέχεια, είτε 'μαστορεύοντάς' το, είτε φροντίζοντας κάποια σημεία που είναι πολύ 'κρυφά'
- Το να εφαρμόζω ή να διαπιστώνω αυτά που μαθαίνω είτε στην σχολή μου (μηχαν. μηχ. ΑΠΘ), είτε μόνος μου (μηχανολογικές ανησυχίες!)
- Το να το κοιτώ έτσι απλά!!!
Για τους λόγους αυτούς είμαι ανοικτός σε κάθε αμάξι... Δεν κοιτώ ούτε χώρες προέλευσης ούτε τίποτα...
Αυτό που μπορώ να πω είναι τι ΔΕΝ θα αγόραζα τώρα (πάντα σύμφωνα με την άποψή μου!), από τα τελευταία μοντέλα που κυκλοφορούν (ή τις ακριβές τους εκδόσεις εννοώ ή θα διευκρινίζω τι εννοώ)...
- VW Golf V (πολύ ατσαλάκωτο), VW Golf IV (πολύ φλώρικο )
- VW Polo (μπλιάχ!)
- Audi A3 1,6 το προηγούμενο (πολύ απρόσωπο μου φαίνεται!). Οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι τουλάχιστον υπό συζήτηση! (αν όχι απευθείας αποδοχή)
- Citroen C2 (ακόμα να το συνηθίσω...)
- Citroen C3 (μπαααα!!!...)
- Skoda Fabia (μπλιάχ!)
- Mercedes A class (εντάξει καλό είναι, αλλά δεν θα το έπαιρνα)
8 ) Ford Ka (Κακάσχημο!) - Opel Agila και το αντίστοιχο της Suzuki (όχι δεν μου αρέσουν!)
- Peugeot 1007 (Ούτε να με πληρώναν δεν θα το έπαιρνα!)
- Fiat marea, weekend, monday, thuesday και διάφορα ό,τι να 'ναι μοντέλα της Fiat, που έρχονται και παρέρχονται σε ανύποπτο χρόνο... Το ίδιο συνέβαινε και με τα Tempra, Tipo...
- Bmw 316 coupe (με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι με πολυ ανώτερο value for money). Το compact μάλιστα!
- Άλλα πολλά, που αυτήν τη στιγμή δεν θυμάμαι καθόλου!
Και οι Γερμανοί έχουν βγάλει φοβερά αμάξια και οι Γάλλοι και οι Ιταλοί (ιδίως αυτοί) και οι Σουηδοί και οι Ιάπωνες. Δεν μιλάω για αμάξια που είναι απρόσιτα στο ευρύ κοινό! Μιλάω για καθημερινά αυτοκίνητα.
Οι Κοράτες όντως είναι παράδειγμα προς μίμιση για εμάς! Και τα αυτοκίνητά τους είναι κάτι παραπάνω από τίμια! Το ίδιο και οι Ισπανοί!
Ξέρετε τι ήταν η Seat πριν γίνει αυτό που έγινε; Ό,τι και η δική μας ΕΛΠΑ!!!
Όταν το έμαθα αυτό μου γύρισανε τα άντερα ανάποδα!!! Τι να λέμε τώρα... Που η Seat και που η δική μας ανύπαρκτη δημοσιοϋπαλληλική ΕΛΠΑ!!!!Οι Ρώσοι είναι ειδική περίπτωση (βλ. Σοσιαλισμός) οπότε δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε...
Επίσης θεωρώ ό,τι πιο γελοίο να μαλώνει κανείς για αυτοκίνητα... Και μάλιστα για εισαγώμενα αυτοκίνητα!
Έλεος δηλαδή! Με αυτόν τον τρόπο η έννοια 'αυτοκίνητο' χάνει κάθε νόημα! -
Peugeot 406 1.6 8v.
Λίγο αργό αλλά βράχος αξιοπιστίας -
Aλλη ερωτηση στο τοπικ, αλλη στη ψηφοφορια?
Εχω το Grand Vitara 1.6 της φωτογραφιας ενω ειμαι 'κολλημενος' με 2 γερμανικες εταιριες(BMW κ Porsche) συγκεκριμενα, κ με ολα τα drivers' cars γενικα..
-
Όπως και πέρσι OPEL ASTRA G 1,4 ELEGANCE. Μάλλον και του χρόνου το ίδιο θα γράψω.
-
SAAB 93 SS 2.0T
Seat Ibiza 1,4 16V
Lamborghini Countach (1/100 κλίμακα) -
Σνιφ...δεν έχω αμάξι ...μην με διώξετε...
-
Με τέτοιο μαλλί ποιος να σου πουλήσει;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με τέτοιο μαλλί ποιος να σου πουλήσει;Τρίχες...
Ευελπιστώ όμως σε κάτι γρήγορο, σύντομα...θα το σκεφτώ...
-
Μακράν η ψηφοφορία με την μεγαλύτερη συμμετοχή!! (238 ψήφοι)
-
Δεν ψήφισα τίποτε διότι δεν με καλύπτει ο όρος 'κολημένοι'. Δεν με θεωρώ κολημένο με καμία 'σχολή', αγοράζω ό,τι προκύψει από οποιαδήποτε σχολή, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες και προτεραιότητές μου. Είχα Ιταλικό (Fiat Punto GT 1 ) και τώρα έχω Ιαπωνικό (Honda Civic Type-R ). A, και Ιαπωνική μηχανή (Yamaha Fazer 600 )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν ψήφισα τίποτε διότι δεν με καλύπτει ο όρος 'κολημένοι'. Δεν με θεωρώ κολημένο με καμία 'σχολή', αγοράζω ό,τι προκύψει από οποιαδήποτε σχολή, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες και προτεραιότητές μου. Είχα Ιταλικό (Fiat Punto GT 1 ) και τώρα έχω Ιαπωνικό (Honda Civic Type-R ). A, και Ιαπωνική μηχανή (Yamaha Fazer 600 )ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!μα εσυ εισαι πολυπολιτισμικος.Χαλας την πιατσα .Μαλλον 'κολλημενος' με την αυτοκινηση/μηχανοκινηση εισαι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ψήφισα τίποτε διότι δεν με καλύπτει ο όρος 'κολημένοι'. Δεν με θεωρώ κολημένο με καμία 'σχολή', αγοράζω ό,τι προκύψει από οποιαδήποτε σχολή, ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες και προτεραιότητές μου. Είχα Ιταλικό (Fiat Punto GT 1 ) και τώρα έχω Ιαπωνικό (Honda Civic Type-R ). A, και Ιαπωνική μηχανή (Yamaha Fazer 600 )
ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!μα εσυ εισαι πολυπολιτισμικος.Χαλας την πιατσα .Μαλλον 'κολλημενος' με την αυτοκινηση/μηχανοκινηση εισαι
Κολλημένος μέ τίς εταιρίες τών...'δυνάμεων τού άξονα' είναι!!!
Εμπρός,οι κολλημένοι μέ τά 'συμαχικά' αυτοκίνητα,ορμάτε του!!!
ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΤΕ?