-
Nissan Primera GT 2ης γενιάς!
-
ΩΩΩΩ CAPTAIN MY CAPTAIN !!!!!
-
1.)Ενα RENAULT CLIO II 1400 8v 75 ps
2.)PEUGEOT 106 RALLYE 1600 8v GR A
3.)SUBARU IMPREZA STI mod.2003
Παιδια........η αισθηση που εχει το 106 δεν περιγραφετε με κανενα.Ξυραφι.....Τι και αν το IMPREZA εχει ΤΑ ΑΛΟΓΑ....Το 106 ειναι φανταστικο
-
το αυτοκινητο που οδηγουμε ειναι ενας ακομα λογος για να ψηφισετε και εδω ετσι ωστε ολοι μας να βλεπουμε τις ''τασεις'' και τις προτιμησεις των μελων!!!!
το να ψηφισει καποιος τι θα ηθελε να ειχε μαλλον δεν θα ηταν επιθυμητο γιατι η ερωτηση ειναι σαφης.....''ΤΙ ΕΧΕΤΕ.....'' και οχι..... ''ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ;;
παρ'ολα αυτα μπορειτε να μην ψηφισετε αλλα να δηλωσετε την επιθυμια σας με ποστ!!!
-
Οδηγω τα δικα μου Citroen Saxo Vts120 και Smart με τα 55 αλογα.
Αλλα επισης οδηγω και την ασημι Αlfa 156 2,0 JTS με τα 165 ατια του πατερα μου!...που κ που οταν με αφηνει! -
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
διαβασε συγγριτικα Civic Type R με Alfa 147 GTA και πεσ μου τα αποτελεσματα τα οποια δειχνουν πωσ το civic κινειται σε αλλη κλαση.Amfibalhs?
Επισης για διαβασε κανενα autocar κτλ που εχουν και ξενα αυτοκινητα και πες μου τι λενε για το integra type r kai to NSX.....
Giati ti lene?
τελοσ για δεσ συγκριτικα στην κατηγορια roadster και πεσ μου αν ειναι το S2000 το καλυτερο μετα την boxster με λιγοτερα απο τα μισα λεφτα απο τους ανταγωνιστες του (βλεπε TT, Z3, SLK, MX-5 ktl)
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4159
http://www.s2ki.com/forums/showthread.p ... did=133794
Opos leme edo sthn Boreia Amerikh. 'You Just Got OWNED'
-
LANDRA 1600 TOY 2000
-
Κολλημένος με τα Toyota, γενικά όμως προτιμώ τα ιαπωνικά και τα ιταλικά. Στην οικογένεια υπάρχουν ένα Civic 1.6 του '02 και μια corolla 1.4 του '03.
-
citroen xantia 1800cc 8v
scoda octavia 1900tdi 90hp auto
opel vectra 1700cc tdi
fiat uno 1300cc turbo ( μετατροπή) -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τρία Γαλλόπουλα από μένα!!!Citroen Xsara
Citroen Saxo
Peugeot 106 RΤα γαλλόπουλα αλλάξανε φέτος το καλοκαίρι και γίνανε πεζώπουλα;
Peugeot 307 2.0 SW
Peugeot 206 1.6 XS
Peugeot 106 Rάντε και βάλε και έναν Γερμανό για γαρνιτούρα!!!:lol:
Merc 200 kompressor SLK
-
Τι άλλο ΗΟNDA γιατί είναι όλο ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!!
Be cool,be JAZZ!!!Για να μην ξεχνιόμαστε όμως το πρώτο αυτοκίνητο είναι LANCIA DELTA 1.8
Perche' lo stile e' sempre Italiano!!! -
Renault Clio II 1.4 16v
Το προηγούμενο ήταν ένα Peugeot 106 1.1. Γενικά, είμαι φαν της Γαλλικής σχολής, αλλά εκτιμώ το καλό αυτοκίνητο απ' όπου και αν προέρχεται.
Βαγγέλης.
-
**AUDI A3 **
Φανατικος Γερμανοφιλος........
Μεχρι πριν ενα χρονο ειχα Alfa και ιδιαιτερη σχεση με τα SELENIA!!Βρε ουστ.. -
Δηλώνω ενθερμος υποστηρικτής της Ιαπωνικής σχολής αλλά τρέφω και μια ιδιαίτερη εκτίμηση στους Γερμανούς.
-
AUDI 80 μετα OPEL VECTRA και τωρα
AUDI Α3.
Υποστηρικτης της γερμανικης τελειοτητας... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δηλώνω ενθερμος υποστηρικτής της Ιαπωνικής σχολής αλλά τρέφω και μια ιδιαίτερη εκτίμηση στους Γερμανούς.Ε,τότε τό άβαταρ τί σημαίνει;Οτι ήσουνα λοχίας στό στρατό;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δηλώνω ενθερμος υποστηρικτής της Ιαπωνικής σχολής αλλά τρέφω και μια ιδιαίτερη εκτίμηση στους Γερμανούς.
Ε,τότε τό άβαταρ τί σημαίνει;Οτι ήσουνα λοχίας στό στρατό;
....αλλά προτιμώ να οδηγάω Γαλλικό
-
Εκτιμώ τους Ιάπωνες και δευτερευόντως τους Γερμανούς. Τρέφω μεγάλη συμπάθεια για τους Κορεάτες, γιατί τους θεωρώ παράδειγμα για την ελληνική βιομηχανία και γιατί βγάζουν τίμια αυτοκίνητα.
Όταν πήγα να πάρω αυτοκίνητο, μπήκα σ'όλες τις αντιπροσωπείες, εκτός από τις ιταλικές.Opel Astra H, 1400.
Hyundai Accent 2001. -
Subaru Impreza Wagon 2001
-
Το δικό μου είναι saxo 1.1 μοντέλο 98 με 80.000 χλμ και του πατέρα μου Α4 1.6 μοντέλο 2000 με 30.000 χλμ.
Από ολες τι σχολές μπορούμε να βρουμε καλά και ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. Ας μην έχουμε παρωπίδες τόσο πολύ....
ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΤΕ?