-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Θες στοιχεια? ΟΚ. Ο αρχηγος της CIA εχει δηλωσει 6 μηνες πριν οτι τουλαχιστον 100 τρομοκρατικες ενερειες απο την 9/11 και μετα αποτραπηκαν λογω των ενεργειων των ΗΠΑ γενικως μετα τις 9/11. Τι αλλο θες?Να μας πει γιατί ενώ η CIA και το FBI γνώριζαν για την παρέα του Ατα, δεν έκαναν τίποτε για να τους εμποδίσουν. Οταν μας πείσουν για αυτό, τότε όσα άλλα λένε η CIA και το FBI θα έχουν αξία, τουλάχιστον για μένα. Μέχρι τότε... έχεις να μας πεις κάποια αξιόπιστη πηγή ?
Ειδες καμια τρομοκρατικη ενεργεια μετα τις 9/11 στις ΗΠΑ?
- Τι με ενδιαφερει εμενα τι γινετε στο Ισραηλ ή στο Μπαλι. Αυτο ενδιαφερει τους πολιτες και κυβερνησεις των χωρων αυτων.
Αντε μπράβο, αρχίζεις και μιλάς σωστά! Παραδέχεσαι πως στα αρχ..... σου το τι γίνεται στον άλλο κόσμο, 'τρομοκρατία' είναι αυτή που αφορά τις ΗΠΑ και μόνο (να σου υπενθυμίσω (αν δεν το ξέρεις) πως στο Μπαλί και στην Τυνησία πιθανότατα ήταν η Αλ-Κάιντα από πίσω...), όσο δηλαδή δεν θίγονται τα συμφέροντα των ΗΠΑ, 'αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες και κυβερνήσεις των χωρών αυτών' (τι βολικό για το Ισραήλ... ούτε η τρομοκρατία-τρομοκρατία των Παλαιστινίων, ούτε η κρατική-τρομοκρατία του 'χασάπη' Σαρόν σε νοιάζουν, και ας σκοτώνονται και πολίτες των ΗΠΑ εκεί), μόλις θιχτούν τα συμφέρονται των ΗΠΑ (αν θέλεις περιλαμβανομένης και της 'συλλογικής' ασφάλειας των πολιτών τους, ΟΚ), 'την πέφτουν' απανταχού της οικουμένης.
- Ακριβως. Δες το Ισραηλ. Μετα τις ενεργειες του Σαρον, οι ενεργειες των Παλαιστινιων τρομοκρατων ειναι 98% κατω σε συχνοτητα. Το ξυλο βγηκε απο τον Παραδεισο.
Βέβαια, αφού κατέλαβε και ισοπέδωσε όλα τα Παλαιστινιακά εδάφη, 'το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο'. Αυτές είναι οι αρχές που πιστεύουν οι πολίτες των ΗΠΑ ?
(Και όσο για το αν μειώθηκαν σε συχνότητα, εδώ είμαστε και θα δούμε, τώρα πάντως είναι πολύ νωρίς και πολύ άκαιρο το ζήτημα αυτό)
Μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε. Τι νομιζεις οτι εννοουμε εμεις? Οτι θα μπουμε στο Ιρακ σημερα και αυριο θα δεις μειωση των τρομοκρατικων ενεργειων.
Εσύ είπες πως είδες μείωση μετά το Αφγανιστάν. Εγώ το αμφισβήτησα και ανέφερα τόσα παραδείγματα. Μετά όμως κατάλαβα δεν σε νοιάζουν αυτά και πως μιλάμε για διαφορετική τρομοκρατία.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χαίρομαι που αποδέχεσαι το ρόλο σου ως γελωτοποιού και περίγελου του φόρουμ. Είναι ο μοναδικός που ταιριάζει στο 'επίπεδό' σου.
Στο κάτω-κάτω, ποιος είμαι εγώ που θα σου τον στερήσω; Έχεις κοπιάσει τόσο πολύ για να τον κερδίσεις, έχεις καταβάλει τόσο εργώδεις προσπάθειες, που, ε, το ρόλο αυτόν του παλιάτσου και του περίγελου τον έχεις πια κερδίσει με το σπαθί σου!!!
Φίλε skullone, θες να πεις κάτι για τις ΗΠΑ, για την 11/9 ως απαρχή της απαλλαγής του κόσμου από αυτές, για τον κ. Τζόουνς και τον κ. Πατέλ, για τη 'λογική Μπους', πες τα. Συζήτηση κάνουμε, ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του, και κρίνεται απ΄ όσα λέει. Αλλά, ΙΜΗΟ, τα περί 'στρατολογίας' και 'παλιάτσου' και η προσωπική επίθεση ακυρώνουν την αξία όσων άλλων πρεσβεύεις και μειώνουν τον αριθμό των ανθρώπων που θα ήθελαν να διαβάσουν τα όσα λες.
Ασε τον καθένα να κρίνει τον gavriil1, τον nass και τον skullone απ΄ όσα λένε.
Δικιο έχει ο Νάσος !
Για να μην στα λέω μόνο εγώ... -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Και τα κεντρικα γραφεια της Αλ Τζαζιρα στην Βαγδατη, καπνος! Πριν 3 λεπτα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, αν πιστεύεις στη δημοκρατία όπως λες, έχεις πρόβλημα με το Αλ-Τζαζίρα, δηλ. μια διαφορετική από την 'επίσημη' φωνή. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ χτύπησαν, το καταλαβαίνεις, με διαφορετική οπτική γωνία αλλά δημοσιογράφους. Η λέξη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουν την ίδια ρίζα και είναι συγγενείς.
Ειλικρινά, με αυτά που λες αποκτάμε μια πολύ κακή εικόνα για το πως αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι πολίτες των ΗΠΑ
-
Προτιμώ να αφήσεις τα smilies και τα σχόλια για τρίτους και να απαντήσεις σε κάποια 'σοβαρά' (αλλά σχετιζόμενα) θέματα, όπως η κατάσταση στο 'απελευθερωμένο' Αφγανιστάν, το Γκουαντάναμο κτλ. Εκτός και αν, όπως κάνεις συχνά, όταν ανάβει το 'MASTER CAUTION' εσύ τραβάς το 'EJECT'
Σαν να μην απαντησα στα παραπανω ηδη.
Αν θεωρείς πως απάντησες στα σχόλιά μου για το Γκουαντάναμο και την τρέχουσα κατάσταση στο Αφγανιστάν, ΟΚ, δεν μπορώ να σε υποχρεώσω.
-
Breaking news:Μερα= Δευτερα Βραδυ στο Σικαγο, ωρα 8:45 ΜΜ (Τριτη πρωι στην Ελλαδα, ωρα 4:35 ΠΜ εαν εχετε αλλαξει ωρα διοτι εγινε με εμας χτες αυτο),
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σκοτωσαμε τον Σανταμ και τους 2 γιους του πριν μερικα λεπτα. Βομβαρδιζοντας ενα σπιτι στο οποιο υπηρχαν πληροφοριες οτι ηταν μεσα και οι 3. Ειδωμεν.
-
Κάποιος πληροφοριοδότης είπε 'σε αυτό το σπίτι είναι ο Σαντάμ', πλάκωσε ένα Β1, έριξε 4 JDAM οπότε:
-
Αν μεν ήταν μέσα ο Σαντάμ (το αμφισβητώ, διότι πληροφοριοδότες είχαν πει και τις πληροφορίες οι οποίες ξεκίνησαν την πρώτη επίθεση, οι οποίες μάλλον ήταν λανθασμένες), μαγκιά και επιτυχία των ΗΠΑ!
-
Αν μεν δεν ήταν μέσα ο Σαντάμ, τι να κάνουμε, 'παράπλευρες απώλειες' (όπως όλα τα παιδάκια χωρίς χέρια που βλέπουμε εμείς στην Ελλάδα και αναρωτιέμαι αν τα βλέπετε εσείς στις ΗΠΑ -πάντως στο cnn.com δεν τα βλέπω).
Αυτή είναι η διαφορά Ευρώπης-ΗΠΑ, gavriil1, η Ευρώπη προκειμένου να αποφύγει το #3 δεν κάνει το #1, ενώ οι ΗΠΑ προκειμένου να επιτύχουν το #2 αδιαφορούν για το #3 και κάνουν το #1.
Κατά την άποψή μου (for all that it's worth ) ο Σαντάμ δεν είναι στη Βαγδάτη. Θα ήταν τρομερά επικίνδυνο κάτι τέτοιο και δεν το του το έχω.
-
-
Μόλις είχα επικοινωνία με φίλο μου που σπουδάζει στο UCLA. Δεν τους δείχνουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Μόνον τους λένε ότι είναι σε πόλεμο με το Ιράκ, πώς προωθούνται οι δυνάμεις τους και τους λένε καμιά φορά αν σκοτώθηκε κανένας αμερικανός.
Τα τεμαχισμένα, ακρωτηριασμένα, τρομαγμένα παιδιά δεν τα δείχνουν. Για ευνόητους λόγους.
Εμένα πάντως αυτή η εικόνα της μικρής Ιρακινής που ο 'γενναίος' πάνοπλος αμερικανός αλητάμπουρας σημάδευε με το Μ-16 του (μακάρι να τον είχα μπροστά μου τον κοπρίτη) κι αυτή είχε μαζευτεί προς τη μεριά της μητέρας της, πανικόβλητη και κλαίγοντας, ενώ όλη η τρομοκρατημένη οικογένεια είχε υποχρεωθεί να βγει από το χαμόσπιτο και να γονατίσει με τα χέρια πάνω απ'το κεφάλι για να το 'ελέγξουν' οι ναζήδες (και μη μου πει κανείς να μην τους βρίζω τους αμερικάνους, εντάξει; αρκετά τους φερθήκαμε με το γάντι) θα με στοιχειώνει για πάντα.
Αν νομίζουν δε οι λεχρίτες Μπους, Πάουελ (αλήθεια, γιατί τόση ανοχή γι'αυτό το κάθαρμα;), Ράμσφελντ και Σια ότι κερδίζουν φίλους έτσι, είναι πολύ γελασμένοι.
Η ανοχή και η σιωπή είναι συνενοχή.
-
Για εμένα οι τελευταίες σελίδες κατέδειξαν όχι μόνο την αλήθεια πίσω από τις ενέργειες των ΗΠΑ (όπως αυτές τις πρεσβεύει, ας υποθέσουμε, ο Γαβριήλ) αλλά και το πόσο εύκολα καταρρίπτεται το επιφανειακό κάλυμα της 'απελευθέρωσης του Ιράκ' μέσα από συζήτηση και όχι από βρισιές.
Δυστυχώς Γαβριήλ, θα πρέπει πολύ σοβαρά να προβληματιστείς όταν απορρίπτεις την αναγκαιότητα εξεύρεσης των λόγων για τους οποίους συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Όταν λες ότι δε σε νοιάζει το ΓΙΑΤΙ, αρνείσαι όλα όσα πρεσβεύει το ανθρώπινο γένος για αιώνες τώρα.
Τα πάντα έχουν αφετηρία το γιατί. Όλες οι επιστήμες ανεξαιρέτως, όπως τις ξέρουμε σήμερα, είναι αποτέλεσμα του ΓΙΑΤΙ και όχι του ΤΙ.Πάντως την επόμενη φορά που θα πονάει το χέρι σου Γαβριήλ, σε συμβουλέυω να πας σε γιατρό να τον ρωτήσεις ΓΙΑΤΙ πονάει και όχι να πάρεις ένα τσεκούρι και να το κόψεις...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νάσο, πολύ στα σοβαρά παίρνεις τον επίσημο παλιάτσο και περίγελο του φόρουμ, δε νομίζεις; Εγώ τον κοροϊδεύω και σπάω πλάκα μαζί του.Κωνσταντίνε, επέτρεψε μου μια παρατήρηση.
Στα newsgroups από παλιά υπάρχει ένα ρητό: 'don't feed the trolls'.
Με το να ασχολείσαι με το τσογλανάκι με το εβραϊκό όνομα, που γράφει ανάποδα την ηλικία του (31 αντί 13) μόνο τον εαυτό σου χαλάς.
Don't feed the troll. Άσε το να πεθάνει από την πείνα.
-
Ρε σείς καταλάβετε κάτι, ο τρόχαλος εξ των κολιμένων πολιτειών μάλον λόγω κακών παιδικών βιωμάτων προσπαθεί μέσα απο εδώ καθώς και άλλα forum το παίξει μαν. Λοιπόν κάθεστε και πληρώνετε γραμμή οτε για να του απαντάτε, αντί να τον στείλετε εκεί που ξέρετε την στάραπαλιολπου.
-
Σημερινή είδηση:
'Η **Αυστραλία **ευελπιστεί πως θα συμμετάσχει στην μεταβατική κυβέρνηση που σχεδιάζει να εγκαταστήσει ο αμερικανικός στρατός αναλαμβάνοντας βασικούς τομείς όπως αυτού της γεωργίας, τόνισαν σήμερα Αυστραλοί υπουργοί. Σύμφωνα με τον υπουργό Αμύνης Ρόμπερτ Χιλ, η Αυστραλία αναμένει να παίξει κάποιο ρόλο στην ανοικοδόμηση του Ιράκ, στο οποίο έχει στείλει 2,000 στρατιώτες για να ενισχύσουν τις αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις. Ο υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Ντάουνερ κατά την επιστροφή του από την Ουάσιγκτον την Κυριακή, ανέφερε στον αμερικανό ομολογό του Κόλιν Πάουελ πως η Αυστραλία αναμένει να της ανατεθεί το **υπουργείο Γεωργίας **στο Ιράκ. 'Η χώρα μου υποστηρίζει το αμερικανικό σχέδιο για την εγκατάσταση μεταβατικής κυβέρνησης πριν τη μεταβίβαση της εξουσίας στους ίδιους τους Ιρακινούς', τόνισε ο Ντάουνερ'.
Εμείς ποιό υπουργείο να ζητήσουμε;
-
Τώρα βλέπω τον βομβαρδισμό του ξενοδοχείου με τους δημοσιογράφους.Έχω σοκαριστεί και πρώτη φορά είμαι τόσο εξοργισμένος.Σκέφτηκα να ανοίξω τόπικ με μπινελίκια για τους δολοφόνους αμερικανούς αλλά σκέφτηκα λίγο πιο ψύχραιμα ότι το φόρουμ που αγαπάμε και υποστηρίζουμε θα την πλήρωνε.Όσοι δείτε τις εικόνες που σας λέω,θα καταλάβετε τι εννοώ.Είμαι έξω φρενών με τα ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ!!!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Νάσο, πολύ στα σοβαρά παίρνεις τον επίσημο παλιάτσο και περίγελο του φόρουμ, δε νομίζεις; Εγώ τον κοροϊδεύω και σπάω πλάκα μαζί του.
Κωνσταντίνε, επέτρεψε μου μια παρατήρηση.
Με το να ασχολείσαι με το τσογλανάκι με το εβραϊκό όνομα, που γράφει ανάποδα την ηλικία του (31 αντί 13) μόνο τον εαυτό σου χαλάς.
Κώστα ο vasilios έχει δίκιο. Κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με ποιόν? Τον μπισπιρίκουλα που πήγε απο την άλλη μεριά που θέλει να μας πείσει ακόμη ότι και το αμερικανικό σιμοχέ είναι ανώτερο όλων. Που και πιθανών να αισθάνετε ότι έπερεπε να είχε γεννηθεί εκεί, κάτι δηλαδή όπως θα απαντούσε ένα βέστιτρα, ότι αισθάνόταν πάντα γυναίκα?
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
μπισπιρίκουλα
αυτό τι σημαίνει??
βέστιτρα
Α καλοοοοό
-
Κώστα ο vasilios έχει δίκιο. Κάθεσαι τώρα και ασχολείσαι με ποιόν? Τον μπισπιρίκουλα που πήγε απο την άλλη μεριά που θέλει να μας πείσει ακόμη ότι και το αμερικανικό σιμοχέ είναι ανώτερο όλων. Που και πιθανών να αισθάνετε ότι έπερεπε να είχε γεννηθεί εκεί, κάτι δηλαδή όπως θα απαντούσε ένα βέστιτρα, ότι αισθάνόταν πάντα γυναίκα?
Τάκη, συνγρατήσου!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για εμένα οι τελευταίες σελίδες κατέδειξαν όχι μόνο την αλήθεια πίσω από τις ενέργειες των ΗΠΑ (όπως αυτές τις πρεσβεύει, ας υποθέσουμε, ο Γαβριήλ) αλλά και το πόσο εύκολα καταρρίπτεται το επιφανειακό κάλυμα της 'απελευθέρωσης του Ιράκ' μέσα από συζήτηση και όχι από βρισιές.Έχεις απόλυτο δίκιο Στέλιο. Θέλω όμως να σταθώ σε ένα γεγονός που μου έχει κάνει εντύπωση από την άποψη της ανεκτικότητας των moderators.
Ο Gavriil έχει τη δική του άποψη επί του θέματος και την υποστηρίζει. Ασχέτως αν από τα 10 που λέει ο nass, ο gavriil απαντάει στα 2 λιγότερο σημαντικά και μας δείχνει συνεχώς με τον ένα ή άλλο τρόπο ότι είναι παντελώς ανίδεος σε θέματα διεθνούς ιστορίας και πολιτικής, ακόμα και της ίδιας της χώρας την οποία με τόσο σθένος υπερασπίζεται. (Βάζω στοίχημα πάντως, πως αυτό τον καιρό κάνει φροντιστήριο, δεν γίνεται να του τη λένε καποιοι που κατά τα άλλα δεν διαθετουν κρίση.. )
Τέλως πάντων, είναι σεβαστή η θέση του μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής μας κοινωνίας, στην οποία ακούγονται πάντα όλες οι γνώμες. (Αν και η δική μας κοινωνία έρχεται σε αντίθεση με άλλες που κόπτωνται για το επίπεδο της δημοκρατίας τους αλλά κατά βάθος, πρώτες την καταστρατηγούν όταν έρθουν σε κίνδυνο τα συμφέροντά τους). Δεν είναι όμως σεβαστές ορισμένες (λίγες) τοποθετήσεις του, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τους όρους της δημοκρατικής ζωής. Είναι απαράδεκτο να χαίρεσαι, ακόμα και να συμφωνείς με την αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής, από άλλο άνθρωπο, όπως είναι απαράδεκτο να επιζητάς με τόση λαγνεία τη δημοσιογραφική φίμωση, όταν αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω σου.
Ζητώ λοιπόν από τους υπεύθυνους από τη στιγμή που αποφάσiσαν τη θέσπιση συγκεριμένου πλαισίου για τη βέλτιστη λειτουργία του φόρουμ, να το εφαρμόσουν και
να διαγράψουν τις όσες λίγες δημοσιέυσεις, που θίγουν τα θεμελιώδη μας ιδεώδη. -
μπισπιρίκουλα
βέστιτρα
Διαφωνώ με το ύφος.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
μπισπιρίκουλα
βέστιτρα
Διαφωνώ με το ύφος.
Εχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, και σύγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το ύφος αυτό το χρησημοποιώ αποκλειστικά και μόνο στο συγκεκριμένο μέλος του forum. Ο λόγος είναι προφανής. Κουβέντα δεν μπορείς να κάνεις μαζί του, μιας και κόβοντας και ράβοντας τα λεγόμενα όλων μας φτιάνει τα πράγματα όπως του αρέσει. Τον έχει φτύσει σχεδόν όλο το forum για την προκλητικότητά του και την απαξίωση που δείχνει τόσο για όλους εμάς εδώ όσο για τη Χώρα μας. Αλλά αυτός συνεχίζει χωρίς κανένα ίχνος αξιοπρεπείας ακόμα και για το ίδιο το άτομό του.
Αλλά απο την άλλη φταίμε όλοι μας εδώ στο forum. Πρίν απο αρκετό καιρό είχα πάρει ένα pm απο κάποιο άλλο μέλος που μου ζητούσε να αδιαφορήσω τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη στις προκλήσεις του. Μετα λύπης μου όμως βλέπω το φίλο που μου έστειλε το pm, ακόμη και σήμερα να κάνει κόντρες μαζί του.
Εγώ έχω σχεδόν πάψει τα διαβάζω τα γραφόμενά του, που όχι μόνο είναι γελοία αλλά και απάνθρωπα, πρόσφατο παράδειγμα η περιχαρής ανακοίνωσή του για το χτύπημα της τηλεόρασης του Al Jazeera.
Λοιπόν αν νομίζεις ότι μετά από όλα αυτά πρέπει να τον αντιμετωπιζουμε με κόσμιο ύφος, εντάξι μπορείται να το κάνετε. Εγώ συγνώμη όχι! Αλλά και πρός χάρη του forum και όλων των φίλων που ανταλλάσουμε απόψεις θα σταματήσω τελείως να ασχολούμαι με αυτό το γελοίο υποκείμενο.Αυτά προς απάντηση και του φίλου kilo!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Νάσο, πολύ στα σοβαρά παίρνεις τον επίσημο παλιάτσο και περίγελο του φόρουμ, δε νομίζεις; Εγώ τον κοροϊδεύω και σπάω πλάκα μαζί του.
Κωνσταντίνε, επέτρεψε μου μια παρατήρηση.
Μερικές φορές όμως, θες να σπάσεις και λίγη πλάκα εις βάρος του. Εγώ αυτό κάνω. Τον έχω μόνο για να διασκεδάζω και να τον δουλεύω. Το να τον παίρνω στα σοβαρά, πόσο μάλλον να τον θεωρώ και άνθρωπο, είναι προσβολή για τη νοημοσύνη μου και για τη νοημοσύνη όλων των συνφορουμιτών.
Όσον αφορά τώρα το εβραϊκό όνομα... Μεγάλη ιστορία άνοιξες. Τότε θα'πρεπε να χωθούμε και στους Γιάννηδες (Γιοχανάαν), Μιχάληδες (Μιχαήλ), στο Μαθιό (Ματθαίος), στους Μανώληδες (Εμμανουήλ), στους Σήφηδες (Ιωσήφ), στους Ηλίες, στους Ζαχαρίες (Ζεχαριά), στις Μαρίες, στις Άννες...
-
φίλοι moderators ο takinen μίλησε πολύ σοφά στο ποστ λίγο πιο πάνω και απορώ γιατί δεν υπάρχει επέμβαση...εντάξει λέμε και μαλακίες για να γελάμε αλλά μερικά είναι.....άντε μη λερώνω το θρεντ...
ΑΡΚΕΤΑ!!!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μερικές φορές όμως, θες να σπάσεις και λίγη πλάκα εις βάρος του. Εγώ αυτό κάνω. Τον έχω μόνο για να διασκεδάζω και να τον δουλεύω. Το να τον παίρνω στα σοβαρά, πόσο μάλλον να τον θεωρώ και άνθρωπο, είναι προσβολή για τη νοημοσύνη μου και για τη νοημοσύνη όλων των συνφορουμιτών.Ναι ρε Κωνσταντίνε, σε καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά σκέψου ότι αυτή η πρακτική οδηγεί σε 'flame wars' και απομακρύνει ανθρώπους από το φόρουμ. Εγώ πχ. έχω πάψει να διαβάζω τα 'Γενικώς', πόσο μάλλον να απαντήσω κι'όλας.
Άρα στην πραγματικότητα δεν σπας πλάκα 'εις βάρος του', αμφιβάλλω αν ιδρώνει στο παραμικρό το αυτί του, το μόνο που καταφέρνεις είναι να του δίνεις το δικαίωμα να σπάει αυτός πλάκα εις βάρος όλων των υπολοίπων και να υποβιβάζει το φόρουμ. Εγώ μετά από όλη αυτή την ιστορία είμαι πεπεισμένος ότι κάνει συνειδητά ακριβώς αυτό.
Κατάλαβέ το επι τέλους και μην του δίνεις άλλο αυτό το δικαίωμα!!!
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!