-
Δε χρειάζεται να σώσεις τίποτα, Νίκο! Δε θα χρειαστεί προσπάθεια. Αν ξεφύγει, τέλος. Όπως είπε και ο Hunter ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα σε ανθρώπους να πουν τη γνώμη τους. Ίσως μάθουμε πολλά...Ίσως πάλι αποδειχτεί ότι έκανα λάθος που ανακίνησα το θέμα.
Αλλά αφού το 70% αυτών που ψήφισαν στη σχετική ψηφοφορία λένε ότι τέτοιου είδους συζητήσεις χωράνε εδώ, περιμένω να σταθούμε αντάξιοι του ποσοστού αυτού. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δε χρειάζεται να σώσεις τίποτα, Νίκο! Δε θα χρειαστεί προσπάθεια. Αν ξεφύγει, τέλος. Όπως είπε και ο Hunter ας δώσουμε μια ευκαιρία ακόμα σε ανθρώπους να πουν τη γνώμη τους. Ίσως μάθουμε πολλά...Ίσως πάλι αποδειχτεί ότι έκανα λάθος που ανακίνησα το θέμα.
Αλλά αφού το 70% αυτών που ψήφισαν στη σχετική ψηφοφορία λένε ότι τέτοιου είδους συζητήσεις χωράνε εδώ, περιμένω να σταθούμε αντάξιοι του ποσοστού αυτού.μετα απο τρια κλειδωμενα θρεντς και πανω απο 60!!!!!!! σελιδες σχετικα τι αλλο περισσοτερο θα μπορουσε να ειπωθει που δεν εχει ηδη συζητηθει;;;
ανακυκλωση θα γινει στα ιδια και στα ιδια και πιθανως νεοι γυροι αντιπαραθεσεων!!!!!
ειδαμε και παθαμε να ηρεμησουμε τον saxoGus και αλλους....... τωρα παλι παμε να τους ''ξυπνησουμε'' ......
λιγο μαζοχιστικα τα βλεπω αυτα!!!!!!
-
πρώτα απ'ολα ας χαλαρωσουμε όλοι!!
έριξαν πριν απο 2 μερες οι ιρακινοι εναν σκουντ σε εμπορικό κεντρο στο Κουβειτ 1.30 το βράδυ και δεν υπήρχε ψυχή...φανταστείτε να ριχναν στην Ελλάδα τέτοια ώρα!! χαμός θα γινόταν!!! black humour....
κατα τα αλλα καλό καλοκαίρι..... -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ειδαμε και παθαμε να ηρεμησουμε τον saxoGus και αλλους....... τωρα παλι παμε να τους ''ξυπνησουμε'' ......
λιγο μαζοχιστικα τα βλεπω αυτα!!!!!!Ο SAXOGUS δεν ηρέμησε φίλε μου ,απλώς τα γραφόμενά σου δεν έχρηζαν απάντησης πλην της σημερινής σου αναφοράς στο άτομο μου(όχι τυχαία πάντως),ούτε κοιμήθηκε πότε(σαν μερικούς....)για να τον ξυπνήσεις!!
Άλλοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου οι οποίοι τυγχάνει μάλιστα να είναι φιλοξενούμενοι από τον πλανήτη ΑΡΗ!(ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ!! )Έτσι και εγώ όντας ένας απ΄αυτούς τους...¨λεπρούς¨ που πάτε εσείς οι καλοί,ώριμοι ιππότες να μας ¨ξυπνήσετε¨ σας αφήνω ελεύθερο το πεδίο,θα κάνω στην άκρη και δεν θα ενοχλήσω ξανά την ¨αφεντιά¨ σας.
YΓ:ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ,μόλις το είδα έριξα πολύ γέλιο!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΤΛΟ!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
ηδη βλεπω αποπειρες να αναψουν τα αιματα
(σε στυλ μπηχτες :
δεν βαρεθηκατε τις πολεμικες ανταποκρισεις απο το μετωπο και αυτους που με λιγοτερο ή περισσοτερο εμπρυστικα συνθηματα και αποψεις ψαχνονται για καυγα για να εκτονωθουν παρακαλωντας για να βρεθουν απεναντι τους τυποι....... τυπου γαβριηλ κλπ........ για να τους τα χωσουν και ετσι να περασουν μερικες ''ευχαριστες'' ωρες ικανοποιησης οτι κατι κανουν και αυτοι κατατροπωνοντας διαδυκτιακα τους ΗΠΑπελευθερωτες του κοσμου!
)
Μετα φυσικα οταν μπει μεσα ο Γαβριηλ και πει κατι θα εχουμε πεσιμο γιατι 'αυτος το αρχισε'.
Οπως ειπε ο syele αν υπαρχει λογος για συζητηση ας συζητησουμε χωρις φοβο και παθος. Αν οχι αφηστε το να πεθανει
Νικος
και εσυ δηλαδη απο αυτο καταλαβες οτι θελω να ξεκινησει καυγας και ''αναβω τα αιματα'' οταν απλα αναφερω οτι μερικοι περιμενουν πως και πως ''τυπους.....τυπου γαβριηλ'' για να τα χωσουν.
και εσυ καταλαβες οτι αυτο ειναι ενδεχομενως μομφη για τον γαβριηλ και εσπευσες............
Τραγικε τύπε!!!!!!!..........θα ειμαι επιεικης μαζι σου και δεν θα ασχοληθω περαιτερω γιατι επανειλειμενως αλλα λεω και αλλα θες να καταλαβεις οποτε ας μην το κουραζουμε το πραγμα.
μου θυμιζεις αυτο που λενε για αυτον που εχει την μυγα και ...μυγιαζεται!!
Αντε αρχισαμε τις κλασικες ονοματολογιες/ειρωνιες.
Η πλακα ειναι οτι αυτα που με αποκαλεις αν κοιταξεις στον καθρεφτη ξερεις τι βλεπεις
Οπως λες και εγω δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου
Γιατι αλλωστε οπως και ο ιδιος ειπες :
παρ ολα αυτα επειδη η δικη μου συμμετοχη ηταν σχεδον μηδενικη [επι της ουσιας]............ και εδω την ιδια σταση θα κρατησω [επι της ουσιας εννοω].
Νικος
-
Εν τω μεταξύ, η θρησκευτική ακροδεξιά (οι φανατικοί χριστιανοί φονταμενταλιστές που τα σκάνε χοντρά στους televangelists) που ανέβασε τον αρχιδολοφόνο πανύβλακα (IQ = 91) στην εξουσία συνεχίζει να σκοτώνει παιδιά στο Ιράκ...
Όπως έκανε και στο Αφγανιστάν...
Και στη Σερβία...
Και στη Νικαράγουα...
Και στη Χιλή...
Και στο Βιετνάμ...
Και στην Ιαπωνία...
Ίσως να ξέχασα κάποια μέρη που 'απελευθέρωσαν' με 'ανθρωπιστικούς' πολέμους και με εγκατάσταση δικτατοριών.
-
File Skullone eixe shmera to Kyriakatiko E8nos ena polu katatopistiko reportaz sxetika me tis epembaseis twn HPA se diafores xwres...
Exei spasei ola ta rekor ayth h xwra...Kai to kako einai oti synexizei kai synexizei kai synexizei kai..........
Pragmatika krima. -
Είχε σήμερα στη ΝΕΤ μια πολύ καλή ανάλυση σχετικά με το θρησκευτικό φονταμενταλιστικό λόμπυ που στηρίζει την οικογένεια Μπους. Σ'αυτούς επιδιώκει να έχει απήχησει ο βλάκας όταν μιλά μ'αυτό το μεσσιανικό ύφος. Αυτοί συνεργάζονται πάρα πολύ με το σχεδόν ομόθρησκο Ισραήλ, το οποίο ελπίζουν - μάταια! - ότι θα εκχριστιανισθεί κάποτε, έτσι ώστε να προκαλέσουν αυτοί τη Δευτέρα Παρουσία (για να δεις πόσο σχιζοφρενείς είναι) και να είναι σ'έναν επίγειο παράδεισο οι χριστιανοί και όλοι οι άλλοι να χαθούν από φτώχεια, πολέμους κλπ.
Μάλλον πρέπει να τους αρνηθούμε πλέον το δικαίωμα της ύπαρξης.
-
Μια πολύ καλή εκπομπή είχε σήμερα ( σε επανάληψη) στον Alpha για το αντιπολεμικό κίνημα και για τη αυτολογοκρισία των Αμερικάνικων ΜΜΕ. Περισσότερες πληροφορίες http://www.alphatv.gr/exandas/usa/index.htm
Πραγματικά πιστεύω πως αν είναι να αλλάξει κάτι θα γίνει μόνο από το εσωτερικό της ίδιας της Αμερικής γιατί όπως έχει πει και κάποιος μεγάλος πολιτικός Πολλοί μπορούν να κοροιδεύουν λίγους για πολύ όμως Λίγοι μπορούν να κοροιδεύουν πολλούς για λίγο -
Αντε να τους βοηθήσουμε οικονομικά για να επεκτείνουν τις σφαγές τους.
Τάκης
-
Μόλις πήρα τους νέους 4 τροχούς κι ένα έχω να σας πώ. Όταν φτάσει αυτό το τεύχος πέρα απο τον Ατλαντικό την βάψαμε...Ακούς εκεί
¨Είμαστε όλοι Άραβες'Γρηγορα ξηρά τροφή και στα καταφύγια.
-
ήδη 2 σελίδες thread και μπορώ να πώ οτι διάβασα κάτι να με κρατήσει στο thread, επειδή το βλέπω να ξεφεύγει σύντομα, θα ήθελα να ειδικεύσω τη συζήτηση...
οι περισσότεροι απο εμάς δουλεύουμε κάπου...θα ήθελα λοιπόν να αναφέρει ο καθένας μας [εφόσον θέλει εννοείτε] πως έχει επηρεάσει την εργασία του ο πόλεμος μέχρι στιγμής, αλλά και πως ενδέχετε να την επηρεάσει μετά το τέλος του, πως αντιμετωπίζει την παράταση του η αγορά...
και για να κάνω την αρχή, να αναφέρω οτι στον δικό μου τομέα [τουριστικό] τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, έχουν ήδη γίνει ακυρώσεις σε κρατήσεις και γκρουπ απο το εξωτερικό, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι δεν υπάρχει ζήτηση για το άμεσο μέλλον.
συζητώντας με γνωστή μου που έχει μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο, μου είπε οτι ιδίως εκεί θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, καθώς πολλά απο τα διαμερίσματα ή τα μικρά ξενοδοχεία μή μπορώντας να καλυφθούν οικονομικώς πιθανώς να μην ανοίξουν καν....το ίδιο και στην Κρήτη, καθώς η σεζόν θα ξεκινήσει πιο αργά απο ότι συνήθως...αυτό κι αν είναι πλήγμα...δεν βρίσκετε??? -
Το πολυζαλίσατε το θέμα, αν θα έπρεπε να ανοιχτεί ή όχι. Γνώμη μου είναι ότι πάντα χρειάζεται ακόμη μία προσπάθεια, ακόμη και σ'αυτούς που βλέπουν ότι ένα τέτοιο θέμα διχάζει.
Στα γεγονάτα τώρα, σίγουρα αυτή η εισβολή θα κρατήσει πολύ, διαψεύδοντας αυτούς που ήθελαν ένα ηλεκτρονικό πόλεμο σαν video game. Οι αμερικανοεγγλέζοι θα βγουν σίγουρα θριαμβευτές, αλλά δυστυχώς μόνο για τους λαούς τους (ή μάλλον ένα ποσοσστό από αυτούς). Έχουν κάνει τόσο μεγάλη επένδυση χρημάτων που δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Η θριαμβευτική νίκη είναι μονόδρομος.
Είναι ο πόλεμος του καναπέ και του ξεπουλήματος της τηλεοπτικής εικόνας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξέρουμε όλες τις βόμβες που πέφτουν σε ζωντανή μετάδοση. Το αστείο είναι ότι πρώτα βομβαρδίζουν και σκότώνουν και μετά κάνουν αγαθοεργίες και βοηθούν τους καημένους άμαχους. Σε τι δείκτη νοημοσύνης τηλεθεατές απευθύνονται?
Οι παγκοσμιες οικονομίες παρουσιάζουν ήδη κρίση. Και στην Ελλάδα επίσης. Ο τεράστιος αντιαμερικανισμός θα δείξει κι αυτός τα αποτελέσματά του. Δεν νομίζω να την βγάλουν καθαρή μετά από τόση εξέγερση.
Και βέβαια 'να δεις τι σου χω για μετά', γιατί μάλλον υπάρχει συνέχεια. Ήδη εμπλοκή γειτόνων είναι αφορμή για παγκόσμια σύρραξη με απρόσμενα αποτελέσματα. Ο Μπους, αυτό το προιόν ενός ελαττωματικού προφυλακτικού, δεν έχει κάνει τον ισολογισμό του καλά. Σίγουρα κάτι δεν θα του βγεί, όπως διαφαίνεται και θα τρέχει όλος ο κόσμος. -
Μετά το Ιράκ σειρά έχουν άλλες χώρες, όπως το Ιράν, η Συρία, η Βόρεια Κορέα κλπ. Ελπίζω να τους βγει ξινό το Ιράκ και να το σκεφτούν διπλά πριν επιτεθούν ξανά σε άλλη χώρα. Και το ανήσυχο είναι ότι η επίθεση στην Β.Κορέα μπορεί να επιφέρει τον πυρηνικό όλεθρο, μιας και δε νομίζω να διστάσουν να τα χρησιμοποιήσουν οι Βορειοκορεάτες. Είναι τρελοί αυτοί.
Μου τη δίνει γενικά που δεν αφήνουν τον κόσμο στην αυτοδιάθεσή του οι Αμερικάνοι. Τί θέλουν ρε γαμώτο. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι μια υπερδύναμη που μπορεί να γίνει παράγοντας παγκόσμιας ισορροπίας, αλλά και ανισορροπίας; Δεν καταλαβαίνουν ότι αν μας ενώσουν, με ειρηνικό τρόπο, αν μας κάνουν να τους συμπαθήσουμε, και να εργαστούμε όλοι μαζί τοτε μόνο μπορούμε να προοδεύσουμε σαν ανθρωπότητα;
Αλλά όψονται.. Ήδη η τεχνολογία που έχουν δεν τους βγάζει από ένα μακροχρόνιο πόλεμο. Τα πράγματα είναι πιό δύσκολα. Και πράγματι: Όσο πιό πολύπλοκο γίνεται κάτι, τόσο πιό επιρρεπές σε δυσλειτουργίες γίνεται. Όταν ακούς και το στράτευμά τους έχει σοβαρά προβλήματα τροφοδοσίας, τότε φαντάζεσαι για το πού οδηγεί ο ηλεκτρονικός πόλεμος: σε Πύρρειους νίκες.
-
καλά όποιος δεν είδε Μητσικώστα να κάνει Εισαγγελατο με γραφικα και πυραύλους και ελικόπτερα, έχασε!
κατα τα άλλα καλό καλοκαίρι πάλι....
ερώτηση...όταν το καλοκαιράκι θα χει 45 βαθμούς το πρωινό τι θα γίνει? -
να ζητήσω συγνώμη κατ αρχήν για όσους διαβάσουν εδώ πράγματα που έχουν ξαναειπωθεί, αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω τα γενικώς 1 και 2...
Τελικά απ΄ότι φαίνεται, οι Ιρακινοί μπόρεσαν να προβάλλουν κάποια αντίσταση... Το ήλπιζα αλλά δεν το περίμενα. Πάντως έχει μεγάλη πλάκα που έλεγαν για απελευθέρωση του Ιράκ. Φαίνεται ότι μερικοί λαοί δεν θέλουν να απελευθερωθούν..
Όσο για την επιβολή της δημοκρατίας, δεν πρόκειται για αντικρούοντες όρους? από πότε η δημοκρατία επιβάλεται και δεν κερδίζεται μετά από απαίτηση του ίδιου του λαού?
Και για ποια δημοκρατία μιλάμε? σαν τη δική μας που ενώ ο λαός δεν θέλει να συμμετάσχουμε στον πόλεμο, εμείς τελικά συμμετάσχουμε? μήπως πρέπει κάποιος να μας απελευθερώσει και μας?
Ο Μπλερ θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει τη διεύρυνση... Θα είμαστε όλοι εκεί για να τον υποδεχτούμε με γαλατική αβρότητα (όποιος διαβάζει αστεριξ κατάλαβε, κι οι υπόλοιποι καλώς εννόησαν) Να μην ξεχάσουμε και τα υπόλοιπα φιλαράκια, Αθνάρ Μπερλουσκόνι και λοιπούς... Μόνο να μας δείξουν τις φωτογραφίες αυτών που δεν ξέρουμε μην την πληρώσουν αθώοι.
Πετάει ο ελέφαντας, πετάει κι η γελάδα
έτσι δεν συμμετέχει στον πόλεμο η ΕλλάδαΠάντως, με αφορμή τον πόλεμο αισθάνθηκα πολύ μικρός που όσο και να το θέλουμε εμείς ο πόλεμος δεν σταματά. και το συνθηματάκι 'εεε - οοο- εμείς θα σταματήσουμε τον πόλεμο αυτό' μου προκαλεί θλίψη!
-
Κάπου πήρε το αυτί μου, απο ραδιοφωνικό σταθμό βέβαια, ότι τώρα και η Συρία κοντράρει τη συμμαχία. Αν πράγματι αυτό αληθεύει, προβλέπω ότι θα γίνει της τατάνας στην έρημο.
-
Άλλωστε, ως ξεκάθαρες εκτιμούν πλέον οι αναλυτές τις προθέσεις Μπους να εξαιρέσει τον ΟΗΕ και τις ευρωπαϊκές χώρες από το μεγαλύτερο μέρος της μεταπολεμικής πίτας.
Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι τα συμβόλαια σημαντικών έργων ανοικοδόμησης στο Ιράκ θα φτάσουν συνολικά στα 10, ενώ θα υπάρξει και υπολογίσιμος αριθμός δευτερευόντων αναθέσεων.
Απορία είχε, τις προηγούμενες ημέρες, προκαλέσει το που θα βρει η κυβέρνηση Μπους τους πόρους για τη χρηματοδότηση, αφού έχουν ήδη εξαγγελθεί διαγωνισμοί για έργα ύψους αρκετών εκατοντάδων δολαρίων, τη στιγμή που από το Κογκρέσσο έχουν ζητηθεί μόλις 1,7 δισ. δολ.
Ο οικονομικός σύμβουλος του Μπους, M. Davis φαίνεται να έχει την απάντηση: Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν έσοδα που έχει το Ιράκ από την παραγωγή πετρελαίου, αλλά και χρηματικά ποσά που το καθεστώς Χουσεΐν έχει υπεξαιρέσει, είπε.
Οπότε όπως καταλαβένετε όταν θα επιστρέψουν Ρώσοι, Γάλλοι μετά το πόλεμο για να συνεχίσουν τα κοντράτα τους θα τους πουν οι Αμερικάνοι, Sorry αλλά το Ιράκ μας χρωστάει γύρω στα 100 δις δολ. για την ανοικοδόμηση του (κάτι πάθανε βρε παιδί μου τα κτίρια και οι γέφυρες και άρχισαν να πέφτουν), μόλις τα πατσίσουμε με πετρέλαιο τα ξαναλέμε....
-
Άντε να δούμε που θα οδηγηθούμε!
Αν αφήσουμε μακριά τις ειρωνίες και τους συναισθηματισμούς ίσως να βγεί κάτι χρήσιμο.
Και πάνω απ'ολα να κρατήσουμε το επίπεδο. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έχουμε όλοι ηρεμήσει πλέον (λέω εγώ τώρα!) και τα γνωστά γεγονότα συνεχίζονται!
Εδώ θα γράφουμε τη γνώμη μας για τα τεκταινόμενα στο Ιράκ με κόσμιο τρόπο όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.
Περιττό να πω για την τύχη του θέματος σε περίπτωση προσωπικών χαρακτηρισμών και ύβρεων!
Πάμε...Γνωμη μου ειναι, πως εδω μεσα πρεπει να υπαρχουν ΜΟΝΟ αυτοκινητιστικα θεματα. Σαφως και ειναι σημαντικο γεγονος, ο πολεμος στο Ιρακ, αλλα με την ιδια λογικη μπορουμε να θεωρησουμε και αλλα θεματα σημαντικα (ποιος θα κερδισει τις επομενες εκλογες... ποιος θα παρει το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο... κοκ) με αποτελεσμα να χασει το φορουμ τον προσανατολισμο του. Αλλωστε δεν νομιζω να βγαινει κατι, απο ολες αυτες τις συζητησεις που κατα καιρους εχουν γινει. Μαλλον δημιουργουν μια 'πολεμικη' ατμοσφαιρα μεταξυ των μελων, που δεν οδηγει πουθενα.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!