-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
4. Το ΤΤ ειναι τετρακινητο. Αρα υπαρχουν μεγαλυτερα 'παρασιτικα χασιματα'...ακουγεται καλυτερα στα Αγγλικα...parasitic losses. Με αλλα λογια, εγω βαζω περισσοτερους ιππους στον δρομο. Ομως αυτος εχει χειροκινητο και εγω αυτοματο. Σχεδον πατσι εκει, αν και στις υψηλες ταχυτητες σιγουρα κερδιζω διοτι οσο πιο γρηγορα, τοσο πιο πολυ χανεις λογο τετρακινησης (τα παρασιτα αλλαζουν με exponential ρυθμο, οπως η αεροδυναμικη).Το TT δεν έχει μόνιμη τετρακίνηση. Αν η κόντρα σας δεν περιλάμβανε εκκίνηση και στροφές τότε, ενδέχεται να μην έγινε καθόλου χρήση της τετρακίνησης, από τον ενδιάμεσο συμπλέκτη, αλλά να είχε μετάδοση 100% εμπρός όπως και στο δικό σου.
-
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=448101&lngDtrID=253'Ουάσινγκτον:
Ο διάσημος Aμερικανός δημοσιογράφος, βραβευμένος με Πούλιτζερ, Πίτερ Αρνέτ απολύθηκε τη Δευτέρα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και το National Geographic εξαιτίας δηλώσεών του στην ιρακινή τηλεόραση ότι τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ στο Ιράκ έχουν αποτύχει. ...'Αχ αυτή η ελευθερία του λόγου
Γιατί δεν άκουσες σε μεταμεσονύκτια εκπομπή της ΝΕΤ τη συνέντευξη που έδωσε ο επικεφαλής των επιθεωριτών στο Ιράκ ο Σουηδός Χάνς Μπλίξ. Μεταξύ άλλων αναφέρει για τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν απο τις ΗΠΑ έτσι ώστε τα πορίσματά του να είναι τέτοια που θα εξυπηρετούσαν τα σχεδιά τους.
-
Να μην ξεχνάμε ότι η τωρινή ανθρωποσφαγή ξεκίνησε με αφορμή τις 'τρομοκρατικές' επιθέσεις στη Νέα Υόρκη στις 9 Σεπτεμβρίου 2001. Για όσους ξέχασαν και για όσους θέλουν να το ψάξουν:
'Νέα Υόρκη: Με καταθέσεις μελών των σωστικών συνεργείων και συγγενών των θυμάτων, άρχισαν τη Δευτέρα (σημ. μετά από ενάμισυ χρόνο!!!) στη Νέα Υόρκη οι έρευνες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 3.000 ανθρώπων. Η Εθνική Επιτροπή για τις Τρομοκρατικές Επιθέσεις στις ΗΠΑ -που διεξάγει τις σχετικές έρευνες- ιδρύθηκε από το Κογκρέσο στο τέλος του περασμένου έτους. Όπως μεταδίδει το BBC, η κυβέρνηση Μπους αρνούνταν επί μήνες τη δημιουργία ενός τέτοιου Σώματος, αλλά **αναγκάστηκε **τελικώς να υποκύψει στις πιέσεις των **συγγενών **των θυμάτων.
Εν συνεχεία, οι συγγενείς άσκησαν πιέσεις για την παραίτηση του διορισμένου από την κυβέρνηση προέδρου της επιτροπής -και πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ- Χένρι Κίσινγκερ (σημ !!!!!), ζητώντας το διορισμό ενός ατόμου, που θεωρούνταν πιο «ουδέτερο».
Έτσι, η Ουάσινγκτον όρισε επικεφαλής της δεκαμελούς επιτροπής τον πρώην κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ, Τομ Κιν. Έργο της επιτροπής είναι να εξεταστεί γιατί σημειώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και ποια προληπτικά μέτρα μπορούν να ληφθούν, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.
Η Εθνική Επιτροπή για τις Τρομοκρατικές Επιθέσεις στις ΗΠΑ έχει εντολή να βρει αυτούς που είναι υπεύθυνοι για πιθανές παραλείψεις των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.Σημερινή είδηση στο: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Το site της επιτροπής είναι : http://www.9-11commission.gov/
Οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι δημόσιες και μάλιστα μπορεί κάποιος να τις παρακολουθεί από το Ιντερνετ μέσω webcast.Aλλα sites για το ίδιο θέμα:
http://www.911pi.com
http://www.cooperativeresearch.org
http://www.apfn.org
http://emperors-clothes.com/
http://www.humanunderground.com/index.shtmlΣτα sites αυτά καθώς και σε πολλά άλλα μπορεί κανείς να βρεί απίστευτη ποσότητα υλικού, φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, αναλύσεις ειδικών και επιστημόνων μέχρι και σεισμολογικά δεδομένα (!!!) για τα γεγονότα της 9 Σεπτεμβρίου 2001....
(οι υπογραμμίσεις δικές μου)
-
Και επηδει οι περισσοτεροι εδω θα στιχηματιζαν οτι δεν θα εγραφα ποτε για κατι ασχετο απο τον πολεμο στο Ιρακ εδω στο Γενικως, ετσι για να τους διαψευσω και για να χαλαρωσω την ατμοσφαιρα οριστε ενα racing story.Προχτες ερχομενος απο αγορα παγωτου και πηγαινοντας για το σπιτι (κοντα στην γειτονια μου δηλαδη), βλεπω ενα Αουντι ΤΤ καμπριο 225 ιππων και 6ταχυτο. Βλεπω μεσα εναν νεαρο (25 ετων ισως) και μια νεαρη κοπελα διπλα. Το επομενο φαναρι μας βρισκει, αυτος πρωτος και εγω απο πισω του, οχι διπλα του (ο δρομος ειναι 2 λωριδες και οριο ταχ. 45 μ/ω). Η θερμοκρασια ειναι 37 Φαρ. και ειναι νυχτα. Εκει καταλαβαινω οτι ειχε χειροκινητο κιβωτιο διοτι κανει το εξεις:
Τι να κανεις...οι ευκαιριες για καλες κοντρες στην γειτονια μου ειναι σχεδον μηδαμινες. Πρεπει να εκμεταλευτω καθε ευκαιρια. Ετσι?
Ο κύριος Γαβριήλ παρανομεί; Δεν το περίμενα ποτέ από έναν άνθρωπο που πιστεύει ότι το σωστό πρέπει να επιβάλλεται στους άλλους. Συγχαρητήρια. Θα σε καταγγείλω στον Υπέρτατο Κριτή, τον πρόεδρο, και θα βομβαρδίσει το σπίτι σου.
.... Και μάλιστα με γιαπωνέζικη 'υπογραφή'. Ο υπέρμαχος της αμερικανικής τεχνολογίας. Ντροπή κακό παιδί. Ντροπή.....
-
Ρε παιδιά, εχω το εξής πρόβλημα. Κάπου απέναντι στο σπίτι μου μένει ένα ζευγάρι. Ο σύζυγος δύσκολος και δύστροπος, και πότε-πότε δημιουργεί και προβλήματα στους άλλους ενοίκους για να παρκάρει. Η σύζυγος του δείχνει φοβερά καταπιεσμένη. Τι λέτε λοιπόν, να επέμβω προληπτικά πρίν μου δημιουργήσει και εμένα κανένα πρόβλημα στο παρκάρισμα και πολύ περισσότερο για να ελευθερώσω τη φουκαριάρα τη γυναίκα του απο την καταπίεση?
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Ρε παιδιά, εχω το εξής πρόβλημα. Κάπου απέναντι στο σπίτι μου μένει ένα ζευγάρι. Ο σύζυγος δύσκολος και δύστροπος, και πότε-πότε δημιουργεί και προβλήματα στους άλλους ενοίκους για να παρκάρει. Η σύζυγος του δείχνει φοβερά καταπιεσμένη. Τι λέτε λοιπόν, να επέμβω προληπτικά πρίν μου δημιουργήσει και εμένα κανένα πρόβλημα στο παρκάρισμα και πολύ περισσότερο για να ελευθερώσω τη φουκαριάρα τη γυναίκα του απο την καταπίεση?τι εννοεις οταν λες ''να επεμβεις'';;;;;;; και μαλιστα προληπτικα!!!
-
Ομως υπαρχουν πολλα 2002 Μπξ. Ες τα οποια χανουν $6Κ-$8Κ με 1000 μιλια επανω μονο. Και ετσι απο low $60s ερχεται σε low-mid $50s.
Που τα είδες αυτά (με ενδιαφέρει .
Όχι πλάκα κάνω. Τώρα τελευταία σκέφτομαι για ένα ΤΤ 180 (ας ελπίσουμε κουάτρο) μάλλον για την ευρώπη...αφού έχω βαρεθεί τα σεντανοειδή...και χρειάζομαι περισσότερο διασκέδαση.
Οριστε. Στην ιδια κατασταση ειμαστε (απο πλευρας του πως νιωθουμε για το μελλον). Αυτη ειναι καλη εποχη για να αισθανεται ετσι κανεις. Πολλα σπορ αυτοκινητα σε καλες τιμες ειναι ηδη εξω και θα συνεχισουν να ερχοντε.
Σιγουρα. Το 350Ζ ειναι καμπριολε επισης. Αλλα βεβαια αν πας στα πανω απο πενηντα χιλιαδες περιμενε το καινουργιο Skyline GTR.
Nikos
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Ρε παιδιά, εχω το εξής πρόβλημα. Κάπου απέναντι στο σπίτι μου μένει ένα ζευγάρι. Ο σύζυγος δύσκολος και δύστροπος, και πότε-πότε δημιουργεί και προβλήματα στους άλλους ενοίκους για να παρκάρει. Η σύζυγος του δείχνει φοβερά καταπιεσμένη. Τι λέτε λοιπόν, να επέμβω προληπτικά πρίν μου δημιουργήσει και εμένα κανένα πρόβλημα στο παρκάρισμα και πολύ περισσότερο για να ελευθερώσω τη φουκαριάρα τη γυναίκα του απο την καταπίεση?Εξαρταται ποσο γομαρι ειναι ο συζυγος και ποσο νοστιμη ειναι η συζυγος.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Ρε παιδιά, εχω το εξής πρόβλημα. Κάπου απέναντι στο σπίτι μου μένει ένα ζευγάρι. Ο σύζυγος δύσκολος και δύστροπος, και πότε-πότε δημιουργεί και προβλήματα στους άλλους ενοίκους για να παρκάρει. Η σύζυγος του δείχνει φοβερά καταπιεσμένη. Τι λέτε λοιπόν, να επέμβω προληπτικά πρίν μου δημιουργήσει και εμένα κανένα πρόβλημα στο παρκάρισμα και πολύ περισσότερο για να ελευθερώσω τη φουκαριάρα τη γυναίκα του απο την καταπίεση?
τι εννοεις οταν λες ''να επεμβεις'';;;;;;; και μαλιστα προληπτικα!!!
Ε, τώρα τι ερώτηση είναι αυτή.
Θα επέμβω, σημαίνει θα πάω στο σπίτι τους θα διώξω το σύζυγο και θα εκγατασταθώ εγώ εκεί. Ετσι η γυναίκα θα αποτινάξει απο επάνω της τον ζυγό και θα είναι ελεύθερη. -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εξαρταται ποσο γομαρι ειναι ο συζυγος και ποσο νοστιμη ειναι η συζυγος.
Μεγάλε δεν παίζεσαι!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βλέπω ότι μία κόντρα (που δεν έγινε) του Γαβριηλ, άφησε στην άκρη τον πόλεμο.
Το πρωταπριλιάτικο σημερινό αστείο είναι η σημερινή έκθεση του state department για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις χώρες που είναι στο black list.Δεν εγινε? Χμμμ.... Πηγαμε απο τα 80 χ/ω στα 165 χ/ω. Δεν φτανει αυτο?
Για το οτι αφησε στην ακρη τον πολεμα, καλυτερα δεν ειναι ετσι?
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
- Το ΤΤ ειναι τετρακινητο. Αρα υπαρχουν μεγαλυτερα 'παρασιτικα χασιματα'...ακουγεται καλυτερα στα Αγγλικα...parasitic losses. Με αλλα λογια, εγω βαζω περισσοτερους ιππους στον δρομο. Ομως αυτος εχει χειροκινητο και εγω αυτοματο. Σχεδον πατσι εκει, αν και στις υψηλες ταχυτητες σιγουρα κερδιζω διοτι οσο πιο γρηγορα, τοσο πιο πολυ χανεις λογο τετρακινησης (τα παρασιτα αλλαζουν με exponential ρυθμο, οπως η αεροδυναμικη).
Το TT δεν έχει μόνιμη τετρακίνηση. Αν η κόντρα σας δεν περιλάμβανε εκκίνηση και στροφές τότε, ενδέχεται να μην έγινε καθόλου χρήση της τετρακίνησης, από τον ενδιάμεσο συμπλέκτη, αλλά να είχε μετάδοση 100% εμπρός όπως και στο δικό σου.
Σωστα.
-
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=448101&lngDtrID=253'Ουάσινγκτον:
Ο διάσημος Aμερικανός δημοσιογράφος, βραβευμένος με Πούλιτζερ, Πίτερ Αρνέτ απολύθηκε τη Δευτέρα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC και το National Geographic εξαιτίας δηλώσεών του στην ιρακινή τηλεόραση ότι τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ στο Ιράκ έχουν αποτύχει. ...'Αχ αυτή η ελευθερία του λόγου
Εμ τι περιμενες να τον πληρωνουν και να τους βριζει την χωρα μετα. Εχουμε και τηλεθεατες που δεν τους αρεσαν οι δηλωσεις του. (ξερεις η πλειοψηφια ) Οποτε το NBC ακουγωντας την πλειοψηφεια τον απελυσε.
Στην πραγματικοτητα επρεπε να αρνηθει την συνεντευξη για λογους πολιτικης δεοντολογιας. Σαν να λεμε δηλαδη(παραδειγμα) εγω δουλευω για μια εταιρια (ας πουμε IBM). Μετα παω σε ενα web site η σε ενα περιοδικο και φτυνω πατωκορφα την εταιρια και λεω οτι η στρατηγικη της εχει αποτυχει. Τι νομιζεις οτι θα κανει τωρα η IBM; Θα μου πει ¨βρε παιδι μου Νικολακη καλα που μας το ειπες αυτο και δεν το ξεραμε. Γιατι ομως δεν το ειπες εσωτερικα και αν ειχαμε διαφορες να παραιτηθεις και μετα να θαβεις οσο θελεις. Να λοιπον τωρα και η πορτα της εξοδου.'
Δεν ακουσατε ποτε την εκφραση να μην δαγκωνεις το χερι που σε ταϊζει;
Νικος
-
Εξαρταται ποσο γομαρι ειναι ο συζυγος και ποσο νοστιμη ειναι η συζυγος.
γομαρι....
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=448101&lngDtrID=253
'Ουάσινγκτον:
Γιατί δεν άκουσες σε μεταμεσονύκτια εκπομπή της ΝΕΤ τη συνέντευξη που έδωσε ο επικεφαλής των επιθεωριτών στο Ιράκ ο Σουηδός Χάνς Μπλίξ. Μεταξύ άλλων αναφέρει για τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν απο τις ΗΠΑ έτσι ώστε τα πορίσματά του να είναι τέτοια που θα εξυπηρετούσαν τα σχεδιά τους.
Δηλαδη λες οτι ο επιθεωρητης μιλησε σε δημοσιογραφο της ΝΕΤ;
Και αν το εκανε αυτο ειπε επι λεξει:'για τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν απο τις ΗΠΑ έτσι ώστε τα πορίσματά του να είναι τέτοια που θα εξυπηρετούσαν τα σχεδιά τους.'
Η δηλαδη μας δινεις την μαρτυρια του Μπλιξ οπως την αντιλαμβανεσαι εσυ;
Για ριξε μας ενα λινκ να το δουμε και εμεις.
Νικος
-
'Ουάσινγκτον:
Εμ τι περιμενες να τον πληρωνουν και να τους βριζει την χωρα μετα. Εχουμε και τηλεθεατες που δεν τους αρεσαν οι δηλωσεις του. (ξερεις η πλειοψηφια ) Οποτε το NBC ακουγωντας την πλειοψηφεια τον απελυσε.
Στην πραγματικοτητα επρεπε να αρνηθει την συνεντευξη για λογους πολιτικης δεοντολογιας. Σαν να λεμε δηλαδη(παραδειγμα) εγω δουλευω για μια εταιρια (ας πουμε IBM). Μετα παω σε ενα web site η σε ενα περιοδικο και φτυνω πατωκορφα την εταιρια και λεω οτι η στρατηγικη της εχει αποτυχει. Τι νομιζεις οτι θα κανει τωρα η IBM; Θα μου πει ¨βρε παιδι μου Νικολακη καλα που μας το ειπες αυτο και δεν το ξεραμε. Γιατι ομως δεν το ειπες εσωτερικα και αν ειχαμε διαφορες να παραιτηθεις και μετα να θαβεις οσο θελεις. Να λοιπον τωρα και η πορτα της εξοδου.'
Δεν ακουσατε ποτε την εκφραση να μην δαγκωνεις το χερι που σε ταϊζει;
Νικος
Νικολάκη εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Οχι βέβαια για το ότι ο άνθρωπος έχασε τη δουλειά του για τους γνωστούς λόγους. Ηταν λογικό και μάλιστα τη στιγμή που η χώρα του βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Ποτέ δε λές στο στρατιώτη σου ότι θα σκοτωθεί, γιατί απλά τότε δεν θα πολεμήσει. Η διαφωνία μου είναι στο παράδειγμα που δίνεις. Κοίταξε υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που κατ'ουσία βρίσκονται στην κατηγορία του λειτουργίματος. Ετσι και ένας δημοσιογράφος, είναι υποχρεωμένος να λέει πάντα την ομή αλήθεια των γεγονότων. Τώρα βέβαια στην συκγκριμένη περίπτωση υπάρχει το λεγόμενο ασυμβίβαστο.
-
'Ουάσινγκτον:
Δηλαδη λες οτι ο επιθεωρητης μιλησε σε δημοσιογραφο της ΝΕΤ;
Και αν το εκανε αυτο ειπε επι λεξει:'για τις αφόρητες πιέσεις που δεχόταν απο τις ΗΠΑ έτσι ώστε τα πορίσματά του να είναι τέτοια που θα εξυπηρετούσαν τα σχεδιά τους.'
Η δηλαδη μας δινεις την μαρτυρια του Μπλιξ οπως την αντιλαμβανεσαι εσυ;
Για ριξε μας ενα λινκ να το δουμε και εμεις.
Νικος
Νίκο τα πράγματα είναι απλά. Η ΝΕΤ έκανε μια εκπομπή παρουσιάζοντας όλες τις απόψεις. Μίλισαν ο Powel, ο Wolfovich, ο Pearl και άλλοι πολλοί. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Μπλίξ ο οποίος ανέφερε ότι το έργο του δυσκολευόταν απο τις συχνές παρεμβάσεις της Washington και ακόμη ότι οι κατα καιρούς αναφορές του δεν άρεσαν. Τώρα για site δεν νομίζω ότι υπάρχει. Απλά εχει ζητηθεί απο το κοινό να ξαναπροβάλλουν την εκπομπή.
-
Και κάτι ακόμη. Στην συγκεκριμένη εκπομπή μίλισαν πολλοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι και ένας απο αυτούς ήταν αυτός που ανεκάλυψε την σκηνοθεσία της Ιρακινής που κλαίγοντας έλεγε ότι το καθεστός σκότωνε τα παιδιά τους βγάζοντας την πρίζα των θερμοκοιτίδων στα νοσοκομεία. Οπως απεκάλυψε το video είχε γυριστεί στις ΗΠΑ και η κοπέλα ήταν η κόρη κάποιου Ιρακινού. Κάτι ακόμη, μίλισαν για το τάχα διαρεύσαν έγγραφο που παρουσίασε ο Blair στο Βρεττανικό κοινοβούλιο για τα σχέδια των Ιρακινών κλπ. Και απο την άλλη παρουσιάστηκε κάποιος καθηγητής του Oxford University, δεν συγγράτησα το ονομά του που διαβεβαίωσε ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο Blair ήταν μία εργασία των Μαθητών του πρίν απο 7 χρόνια.
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Και κάτι ακόμη. Στην συγκεκριμένη εκπομπή μίλισαν πολλοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι και ένας απο αυτούς ήταν αυτός που ανεκάλυψε την σκηνοθεσία της Ιρακινής που κλαίγοντας έλεγε ότι το καθεστός σκότωνε τα παιδιά τους βγάζοντας την πρίζα των θερμοκοιτίδων στα νοσοκομεία. Οπως απεκάλυψε το video είχε γυριστεί στις ΗΠΑ και η κοπέλα ήταν η κόρη κάποιου Ιρακινού. Κάτι ακόμη, μίλισαν για το τάχα διαρεύσαν έγγραφο που παρουσίασε ο Blair στο Βρεττανικό κοινοβούλιο για τα σχέδια των Ιρακινών κλπ. Και απο την άλλη παρουσιάστηκε κάποιος καθηγητής του Oxford University, δεν συγγράτησα το ονομά του που διαβεβαίωσε ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο Blair ήταν μία εργασία των Μαθητών του πρίν απο 7 χρόνια.Το πρωτο δεν το εχω ξανακουσει ποτε (και οπως βλεπω δεν αξιζε ουτε καν να προβληθει - και εννοω το πρωτοτυπο βιντεο μιας και ηταν φτιαχτο)
Το δευτερο το ακουσα για την αναφορα του Blair. Πολεμος εντυπωσεων. Τον παιζουν ολοι και παντου.
Νικος
-
Εμ τι περιμενες να τον πληρωνουν και να τους βριζει την χωρα μετα. Εχουμε και τηλεθεατες που δεν τους αρεσαν οι δηλωσεις του. (ξερεις η πλειοψηφια ) Οποτε το NBC ακουγωντας την πλειοψηφεια τον απελυσε.Μια στιγμή: νόμιζα πως καθήκον του δημοσιογράφου δεν είναι να λέει ό,τι είναι αρεστό στην πλειονότητα αλλά την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αλλιώς δεν είναι δημοσιογράφος αλλά προπαγανδιστής.
Οπότε αν τον είχαν προσλάβει για προπαγανδιστή, ορθώς τον απέλυσαν. Αν όμως τον είχαν προσλάβει για δημοσιογράφο, η απόλυσή του είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία.
Ο μόνος λόγος που να δικαιολογεί την απόλυση δεν είναι αυτό που λες, αλλά το γεγονός πως μίλησε στην τηλεόραση του 'εχθρού'. Δηλαδή πως θα έπρεπε έτσι και αλλιώς να τον απολύσουν, ό,τι και να έλεγε. Αυτό το καταλαβαίνω καλύτερα, ως πράξη προδοσίας.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!