-
Έχουμε όλοι ηρεμήσει πλέον (λέω εγώ τώρα!) και τα γνωστά γεγονότα συνεχίζονται!
Εδώ θα γράφουμε τη γνώμη μας για τα τεκταινόμενα στο Ιράκ με κόσμιο τρόπο όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.
Περιττό να πω για την τύχη του θέματος σε περίπτωση προσωπικών χαρακτηρισμών και ύβρεων!
Πάμε... -
Εδώ θα γράφουμε τη γνώμη μας για τα τεκταινόμενα στο Ιράκ με κόσμιο τρόπο όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.
Περιττό να πω για την τύχη του θέματος σε περίπτωση προσωπικών χαρακτηρισμών και ύβρεων!
Πάμε... -
Πάμε... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάμε...Τώρα μάλιστα!
Είναι σαν να έχεις ανάψει σπίρτο σε μπαρουταποθήκη και να πιστεύεις πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει έκρηξη.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάμε...Αφού θα λέμε ΜΟΝΟ για το Ιράκ γιατί λέγεται ΓΕΝΙΚΩΣ?
Είναι κακό να λέγεται 'για τον πόλεμο' πχ? -
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Τώρα μάλιστα!
Είναι σαν να έχεις ανάψει σπίρτο σε μπαρουταποθήκη και να πιστεύεις πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει έκρηξη.
Βεβαίως και υπάρχει, αρκεί να μην πέσει στο μπαρούτι... και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας μάθουμε κάποιοι να συζητάμε για θέματα που είναι πολύ σοβαρά.
Ιδού η Ρόδος...Αφού θα λέμε ΜΟΝΟ για το Ιράκ γιατί λέγεται ΓΕΝΙΚΩΣ?
Είναι κακό να λέγεται 'για τον πόλεμο' πχ?Απλώς τηρώ την παράδοση.
-
αν και τα γεγονοτα δυστυχως συνεχιζονται νομιζω οτι το θεμα αυτο για το συγκεκριμενο φορουμ εχει ηδη εξαντληθει.
μην αρχιζετε παλι τα ιδια!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ.ΕΛΕΟΣ.ΕΛΕΟΣ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τώρα μάλιστα!
Βεβαίως και υπάρχει, αρκεί να μην πέσει στο μπαρούτι... και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας μάθουμε κάποιοι να συζητάμε για θέματα που είναι πολύ σοβαρά.
Ξέρεις... μέσα σε μια μπαρουταποθήκη ακόμα και ο αέρας πιάνει φωτιά.
Απο την άλλη δεν νομίζω πως αν ξαναρχίσουμε τα ίδια υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να συγκρατήσουν την ψυχραιμία τους όταν θα ακούνε πως οι Αμερικανοί αυτοχρείζονται απελευθερωτές του κόσμου και πως το να δολοφονείς γυναικόπαιδα έιναι πράξη αυτοάμυνας ....(ορίστε...έκανα την αρχή !) -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αφού θα λέμε ΜΟΝΟ για το Ιράκ γιατί λέγεται ΓΕΝΙΚΩΣ?
Αυτό είναι μεγάλο θέμα για συζήτηση... Anyway ...
-
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΩΝ.
ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ),ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΩΜΕΝΩΝ ΟΙ ΕΠΙΤΕΘΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ(ΚΥΡΙΩΣ APACHE,AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ).
ΔΕΔΩΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ),ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ 'ΠΕΣΕΙ' ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥΣ.
ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΛΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ). -
Ο χρήστης Jeep-akias έγραψε:
Τώρα μάλιστα!
Ξέρεις... μέσα σε μια μπαρουταποθήκη ακόμα και ο αέρας πιάνει φωτιά.
Απο την άλλη δεν νομίζω πως αν ξαναρχίσουμε τα ίδια υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να συγκρατήσουν την ψυχραιμία τους όταν θα ακούνε πως οι Αμερικανοί αυτοχρείζονται απελευθερωτές του κόσμου και πως το να σκοτώνεις γυναικόπαιδια έιναι πράξη αυτοάμυνας ....(ορίστε...έκανα την αρχή !)Ακριβώς, είναι κάτι δοκιμασμένο.
Θα μου πείτε γιατί καταδικάζουμε ένα topic ακόμα δεν άρχισε?
Πολύ απλά κάποιοι θα εκνευριστούν ακόμα περισσότερο και το επίπεδο του forum θα πέσει ακόμα περισσότερο.
Αλλά εγώ θα επιμείνω να αλλάξει όνομα. -
Πάμε...
. [list:1iee0chc]Αυτο ηταν ολα τα λεφτα [/list:u:1iee0chc][list:1iee0chc]Παντως δεν μπορει κανεις παρ ολα οσα διαδραματιστηκαν, να αμφιβαλει για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του επιτελειου 4Τροχοι καθως και για τον τροπο σκεψης που στην πλειοψηφεια ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ [/list:u:1iee0chc][list:1iee0chc]Η συγκεκριμενη φιλοσοφια σκεψης εχει κανει το κοινο του forum μια οικογενεια, οπως επισης οι 'υπευθυνοι' βρισκονται στο πνευμα και τον παλμο των εξελιξεων(ετσι τουλαχιστον το νιοθω εγω)τη στιγμη που καποιοι 'αλλοι' χρησιμοποιουν στον εξοπλισμο τους το.........'φιμωτρο' [/list:u:1iee0chc][list:1iee0chc]ΥΓ.Παιδια προσεξτε..............το 'παμε' μπορει να ειναι και μπλοφα, το οποιο θα χρησιμοποιηθει ως τεστ κοπωσεως απ τους υποψηφιους για μελοντικα συμπερασματα και διαγραφες.ΠΡΟΣΕΞΤΕ [/list:u:1iee0chc]
-
Απο την ημερα που κλειδωθηκαν αυτα τα θεματα [και καλως εγινε αφου ειχαν εξαντληθει και πλεον μονο καποιες ''κραυγες'' ακουγονταν]
επικρατει μια σχετικη ηρεμια στο φορουμ.μηπως λοιπον αυτη η ηρεμια καποιους δεν τους ''γεμιζει'' και ψαχνονται για νεο κυκλο αντιπαραθεσεων;;;;;
δεν βαρεθηκατε τις πολεμικες ανταποκρισεις απο το μετωπο και αυτους που με λιγοτερο ή περισσοτερο εμπρυστικα συνθηματα και αποψεις ψαχνονται για καυγα για να εκτονωθουν παρακαλωντας για να βρεθουν απεναντι τους τυποι....... τυπου γαβριηλ κλπ........ για να τους τα χωσουν και ετσι να περασουν μερικες ''ευχαριστες'' ωρες ικανοποιησης οτι κατι κανουν και αυτοι κατατροπωνοντας διαδυκτιακα τους ΗΠΑπελευθερωτες του κοσμου!
τελος το αν μπορει να γινει μια σοβαρη συζητηση χωρις εκτροπα μονο σαν αστειο μπορει να θεωρηθει αφου ολοι εχουμε δωσει δειγματα γραφης και δυστυχως πολλα απο αυτα δεν ειναι και οτι καλυτερο για ηπιο κλιμα.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ [κατα την ταπεινη μου γνωμη βεβαια.]
-
ΑΛΕΞΗ,ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΑΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο syele.
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΛΕΞΗ,ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΑΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο syele.
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?η τυχη του τοπικ μαλλον ειναι προδιαγεγραμενη......[ αν και εδω που τα λεμε ισως και να εκτονωθηκαν οι θερμοαιμοι στα προηγουμενα και εδω να ειναι πιο ψυχραιμοι].
παρ ολα αυτα επειδη η δικη μου συμμετοχη ηταν σχεδον μηδενικη [επι της ουσιας]............ και εδω την ιδια σταση θα κρατησω [επι της ουσιας εννοω].
-
ηδη βλεπω αποπειρες να αναψουν τα αιματα
(σε στυλ μπηχτες :
δεν βαρεθηκατε τις πολεμικες ανταποκρισεις απο το μετωπο και αυτους που με λιγοτερο ή περισσοτερο εμπρυστικα συνθηματα και αποψεις ψαχνονται για καυγα για να εκτονωθουν παρακαλωντας για να βρεθουν απεναντι τους τυποι....... τυπου γαβριηλ κλπ........ για να τους τα χωσουν και ετσι να περασουν μερικες ''ευχαριστες'' ωρες ικανοποιησης οτι κατι κανουν και αυτοι κατατροπωνοντας διαδυκτιακα τους ΗΠΑπελευθερωτες του κοσμου!
)
Μετα φυσικα οταν μπει μεσα ο Γαβριηλ και πει κατι θα εχουμε πεσιμο γιατι 'αυτος το αρχισε'.
Οπως ειπε ο syele αν υπαρχει λογος για συζητηση ας συζητησουμε χωρις φοβο και παθος. Αν οχι αφηστε το να πεθανει
Νικος
-
Από το unwired.gr
Ενώ συνεχίζεται η ανελέητη σφυροκόπηση της Βαγδάτης με θύματα χιλιάδες άμαχο πληθυσμό, η ηγεσία των Η.Π.Α. έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει την ανοικοδόμηση και φυσικά... «αμερικανοποίηση» του Ιράκ. Στις 26 Μαρτίου το γραφείο «ανακατασκευής και δημοσίων σχέσεων» των Η.Π.Α. ανακοίνωσε ότι μετά το τερματισμό των επιχειρήσεων θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο Ιράκ, που θα εκμεταλλεύεται την «ευρωπαϊκή», όπως χαρακτήρισε, τεχνολογία GSM. Ωστόσο, ο Darrel Issa, από τη Καλιφόρνια, μέλος του αμερικανικού κοινοβουλίου, αντέδρασε έντονα, επικαλούμενος το νόμο H.R. 1441, σύμφωνα με τον οποίο, η «ανοικοδόμηση» των πληγμένων από τον αμερικανικό στρατό κρατών, θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση «αμερικανικής τεχνολογίας». Ο Darrel Issa διαφώνησε με την απόφαση του «γραφείου ανακατασκευής», αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του, τα δίκτυα GSM χρησιμοποιούν «ευρωπαϊκές» και συγκεκριμένα «γερμανικές» και «γαλλικές» πατέντες. Αντίθετα, πρότεινε την υλοποίηση στο Ιράκ ενός δικτύου CDMA, η υποδομή του οποίου φυσικά θα «στηθεί» από αμερικανικές εταιρείες.?
Λυπάμαι πέρα από τους αμάχους τα κακόμοιρα τα παιδιά των Αμερικάνων και των Αγγλων που είτε γίνονται δολοφόνοι (μη νομίζεται ότι δε σε σημαδεύει για την υπόλοιπη ζωή σου) είτε σφάζονται για να τα κονομίσουν καμια 100 CEO's μετά τη καταστροφή.
Πάρτε και τους μισθούς των στρατιωτών του Θείου Σαμ εδώ http://money.cnn.com/2003/03/20/pf/savi ... table.html
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ηδη βλεπω αποπειρες να αναψουν τα αιματα(σε στυλ μπηχτες :
)
Μετα φυσικα οταν μπει μεσα ο Γαβριηλ και πει κατι θα εχουμε πεσιμο γιατι 'αυτος το αρχισε'.
Οπως ειπε ο syele αν υπαρχει λογος για συζητηση ας συζητησουμε χωρις φοβο και παθος. Αν οχι αφηστε το να πεθανει
Νικος
Η πλακα ειναι οτι ονομαστηκε Γενικως 3 ενω η επεξηγηση ειναι 'Εδώ θα γράφουμε τη γνώμη μας για τα τεκταινόμενα στο Ιράκ...'
-
Να δω πως θα το ΄σώσω'!!!!!..............
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ηδη βλεπω αποπειρες να αναψουν τα αιματα(σε στυλ μπηχτες :
)
Νικος
και εσυ δηλαδη απο αυτο καταλαβες οτι θελω να ξεκινησει καυγας και ''αναβω τα αιματα'' οταν απλα αναφερω οτι μερικοι περιμενουν πως και πως ''τυπους.....τυπου γαβριηλ'' για να τα χωσουν.
και εσυ καταλαβες οτι αυτο ειναι ενδεχομενως μομφη για τον γαβριηλ και εσπευσες............
Τραγικε τύπε!!!!!!!..........θα ειμαι επιεικης μαζι σου και δεν θα ασχοληθω περαιτερω γιατι επανειλειμενως αλλα λεω και αλλα θες να καταλαβεις οποτε ας μην το κουραζουμε το πραγμα.
μου θυμιζεις αυτο που λενε για αυτον που εχει την μυγα και ...μυγιαζεται!!
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ !!!