-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν μιλαμε για νεους 'Χιτλερ εν βρασμω' (νεος χαρακτηρισμος δικος μου για να καταλαβαινομαστε), εσυ περιμενε για το Συμβ. Ασφ. Εγω και οι περισσοτεροι ΗΠΑμερικανοι, δεν περιμενουμε. Ειδικα μετα το συμβαν 9/11. Την αδεια του Συμβ. Ασφ. δεν χρειαζομαι για να αμυνθω το εθνος μου πρωτα και την σταθεροτητα του κοσμου μετα.
Αρα και οι διάφοροι τρομοκράτες που λένε 'σιγά μην περιμένω τώρα να μου λύσει το πρόβλημα ο ΟΗΕ' καλά κάνουν?Αρα και ο skullone που μίλαγε για ξύλο σε Αμερικάνους -και ενοχλήθηκες- εχει δίκηο?
Ας είμαστε λίγο σοβαροί!!
Και απο που κι ως που εσυ και η Αμεικανική πολιτική ταυτίζεσθαι?Μήπως υπερεκτιμάς τον ευατό σου?Ας ειμαστε λιγο σοβαροι? Μετα το παραπανω μιλας για σοβαρα επιχηρειματα Κουκ?
Εγω μιλαω για νεους-εν-μαγιρεματος Χιτλερ και λεω οτι για τετοιους αξιζει να μπεις με την βια και να ΤΟΥΣ βγαλεις, και εσυ μου φερνεις οτι ΗΠΑΜερικανοι σε μπαρ και ατομα στους ουρανοξυστες του WTC ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝΤΑΜ/ΧΙΤΛΕΡ!?
Ρε εισαι ο ιδιος Κουκ που εγραψς τοσα αλλα σωστα? Που τον εκρυψες ρε τον πραγματικο Κουκ? Φερτον πισω αμεσως
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον δεν διαβάζεις καλά!!!
Μαλλον δεν ειμαστε καλά . Απολογείσαι αγαπητέ kouk αντί να σβήσεις όλα αυτά τα άσχετα με το θέμα που ξεκίνησε ο agisd και ενώ εσύ έχεις ξεκινήσει ξεχωριστό θέμα με τίτλο γενικώς. Επιτέλους έχουμε αγανακτήσει ορισμένοι με αυτή την απάθεια που δείχνουν οι moderators στην προβοκατορικη διάθεση ορισμένων. Πραγματικά αρχίζω να καταλαβαίνω τη στάση του alfaromeo αν και στην αρχή την θεώρησα υπερβολική.
Επιτέλους υπάρχουν moderators που τειρούν κάποιους στοιχειώδους κανόνες ή υπάρχουν μόνο για τον τίτλο και να μετακινούν θέματα του στιλ ' η εξατμιση μου κάνει θόρυβο' από την αυτοκίνηση στα τεχνικά θέματα
Αν αρχίζω και εγώ και ρίχνω μπινελίκια για να μιλήσω και σε μια διαφορετική γλώσσα όπως κάνουν ορισμένοι (και αρχίζω μάλλον να τους δικαιολογώ) πως θα έρθει κάποιος moderator να με βάλει στη θέση μου μετά από αυτή την ανεκτικότητα που δείχνουν κάνοντας όλα τα θέματα χάρβαλο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι θες? Επιστολη? Απο τους πολιτες του Ιρακ? Οριστε:
Κυριε Μπους, εαν δεν εχετε παρατηρησει εχουμε ηγετη εναν δικτατορα που σκοτωνει οποιον διαφωνησει μαζι του για οτιδηποτε. Βοηθηστε μας. Α! Εχει και οπλα μαζικης καταστροφης και ειναι 1 χρονο πριν την κατασκευη πυρηνικης βομβας και εχει και 120 πυραυλους Αλ Σαμουντ που ειναι παρανομοι και εχει και χιλια δυο αλλα τα οποια τα κρυβει και ειναι γελοιο απο μερικους απο εσας να νομιζεται οτι ελεγκτες του ΟΗΕ μπορουν να βρουν ενα κουτι 3Χ5 σε μια χωρα που εχει το μεγεθος της πολιτειας της Καλιφορνια και ακομη ειναι και σκαμενη κατω απο την γη με καταφυγια εκτασης μια ακομη μιας Ελλαδος στα οποια τοις εισοδους μονο 10 ατομα ξερουν σε ολο το Ιρακ.
Καλυτερα τωρα Κουκ? Μπορουμε να μπουμε τωρα χωρις τις γκρινιες σας?
Καλό,δεν λέω..πολύ καλό!!!
Ε τι να σου πω αλλο? Ειναι για γελοια αυτες οι γκρινες απο την Ευρωπη.
-
Προσπαθώ φίλε.Οπως εχω ξαναπεί δεν θέλω να σβήσω.Αν συνεχίσει ετσι το πολύ να το κλειδώσω.
Η αλήθεια είναι οτι παρασύρθηκα κι εγω στην κουβέντα!! Αλλα πρώτα είμαι μέλος του forum,εκτός αν εννοείς οτι ο moderator πρέπει να μην συμμετέχει.
Τελικά βέβαια άνοιξα το άλλο θέμα,αλλα έγινε χαμός και στα δύο!!
Πάντως -είτε ετσι είτε αλλοιώς- η κακ'ή συμπεριφορά κάποιων δεν σημαίνει οτι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και εδω ακριβως ειναι που βρισκω 100% γελοια την παραπανω αποψη η οποια βεβαια συμεριζονται πολυ Ευρωπαιοι. Ναι, αναγνωριζουμε οτι ο Σανταμ ειναι κακος και πρεπει να φυγει, ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
O ΟΗΕ Ευρωπαϊκή διαδικασία? Θα αστειεύεσαι προφανώς!!!
Γραφειοκρατικη διαδικασια εγραψα καλε μου ανθρωπε. Γιατι παντα με παρεξηγουν. Που να μιλουσαμε αντι να γραφαμε. Θα επρεπε να φερω μαγνητοφωνο σε καθε συζητηση με εσας.
-
Εγώ ξέρω από όσα φόρουμ χρησιμοποιώ πως, όταν κάποιος έρχεται στο φόρουμ με μόνο σκοπό να προσβάλει τους άλλους χρήστες και να προκαλεί καβγάδες, ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ με συνοπτικές διαδικασίες.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, όλος οκόσμος πρέπει να συμφωνεί πάντα σε όσα λένε και θέλουν οι (π)ΗΠΑ. Τι λένε ρε! .Η αποδειξη οτι ολος ο κοσμος ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενος να συμφωνει παντα με τις ΗΠΑ ειναι οτι η Γαλλια απηλησε με βετο και το οτι του κοσμου τα στρατευματα δεν βλεπεις ουτε θα δεις στην απελευθερωση του Ιρακ. ΜΟνο των ΗΠΑ και μερικους Αγγλους στρατιωτες. Αρα ο κοσμος οχι μονο εχει το δικαιωμα να διαφωνησει, αλλα ΚΑΙ το εκανε και θα συνεχισει να το κανει.
Ετσι λοιπον και εμεις, διαφωνουμε με τον κοσμο οπως διαφωνει και αυτος μαζι μας. Κανενα προβλημα.
Ο προεδρος Μπους ειπε καιρο τωρα:
Εαν το συμβουλιο ασφαλειας δεν συμφωνησει για τον αφοπλισμο του Σανταμ, οι ΗΠΑ και μερικοι απο τους συμμαχους της, θα τον αφοπλισουν απο μονες τους. Καλυτερα τωρα? Βλεπεις υπαρχουν ηγετες που κρατανε τον λογο τους οταν μιλαμε για σοβαρα θεματα.
-
Νίκο, για να διευκρινίσω και να μη λέγονται αηδίες. Όταν λέω ξύλο σε ΗΠΑμερικανούς, προφανώς δεν εννοώ τους απλούς πολίτες. Αλλά εννοώ το κάθε τσογλάνι που, επειδή είναι Αμερικανός στρατιώτης και χαίρει ετεροδικίας, νομίζει ότι μπορεί να ληστεύει, να βιάζει, να προπηλακίζει Έλληνες, μόνο και μόνο επειδή έτσι του .... (ΝΚ)... και επειδή αυτός είναι ο 'μάγκας'. Εκεί όχι ξύλο, αλλά κατευθείαν ΣΚΟΤΩΜΑ. Ακούς εκεί ετεροδικία (δηλαδή ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ). Άντε, γιατί κάποιος εδώ πέρα το'χει βάλει σκοπό, τριγυρνώντας σε όλα τα Ελληνικά φόρουμ (ρώτα τι γίνεται και στο pathfinder), να δείξει ότι είναι πιο 'Κα'μπόης' από τους 'κα'μπόηδες', βρίζοντας τη χώρα στην οποία γεννήθηκε και προφανώς θεωρεί ότι ήταν ατυχία του αυτό.για πια αλλα ελληνικά φορουμ μιλάς;
-
Δηλαδή ο Χίτλερ δεν ήταν ψυχάκιας; Ψυχοπαθής του κερατά ήταν!
[list:2l7xw2w6]Κωνσταντινε............ΝΑΙ ηταν ψυχακιας.ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ[/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Να σου πω ομως κατι?[/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Κανεις δεν μπορει να μη παραδεχτει την ικανοτητα που ειχε να βλεπει μπροστα.Αυτο που λεμε, διορατικοτητα!![/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Ποιο?[/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Μα να εξαφανισει απο προσωπου γης τους εβραιους Σε αυτο να εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν καθολου τρελος[/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Ασχετα αν αυτο που εκανε δεν εφαρμοζεται στην πραξη τελεια [/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Ο ανθρωπος ηταν διανοια!!!![/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]Αυτα που τραβαει σημερα η ανθροπωτητα απ τα εβραιοκρατουμενα ζωα ειχε προβλεψει!!Και τα ζει ο πλανητης σημερα σε ολο τους το μεγαλειο!![/list:u:2l7xw2w6][list:2l7xw2w6]ΥΓ.Σιγουρα καποιοι θα με παρεξηγησουν ως χιτλερικο, φιλοπολεμο η οτιδηποτε αλλο.ΟΧΙ δεν ειμαι οπαδος κανενος χιτλερ εγκληματια.Ειμαι κατα του πολεμου οποιασδηποτε μορφης και καθεστωτος.Απλα το σκεπτικο του χιτλερ για εξαφανιση της ποιο αθλιας ρατσας που υπαρχει στη γη ειμαι συμφωνος.Ο Β παγκοσμιος πολεμος οπως και ολοι οι πολεμοι δεν επρεπε και οι μελλοντικοι δεν πρεπει να γινουν.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ.Αλλα οσο αναφορα το Β παγκοσμιο απ τη στιγμη που ιστορικα εγινε για μενα ο χιτλερ επρεπε να πετυχει την εκαθαριση των εβραιων.Σημερα ο κοσμος δεινοπαθει απ αυτους [/list:u:2l7xw2w6]
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και εδω ακριβως ειναι που βρισκω 100% γελοια την παραπανω αποψη η οποια βεβαια συμεριζονται πολυ Ευρωπαιοι. Ναι, αναγνωριζουμε οτι ο Σανταμ ειναι κακος και πρεπει να φυγει, ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
O ΟΗΕ Ευρωπαϊκή διαδικασία? Θα αστειεύεσαι προφανώς!!!
Γραφειοκρατικη διαδικασια εγραψα καλε μου ανθρωπε. Γιατι παντα με παρεξηγουν. Που να μιλουσαμε αντι να γραφαμε. Θα επρεπε να φερω μαγνητοφωνο σε καθε συζητηση με εσας.
Βρε Γαβριήλ,οι Ευρωπαίοι προτεινούν ΟΗΕ σαν διαδικασία,οπότε?Μάλλον δεν ηταν καθαρό όπως το έγραψα!
-
Λοιπον, προσωπικα μαντευω Πεμπτη βραδυ με Παρασκευη πρωι (ωρες Ελλαδος), η απελευθερωση του Ιρακ αρχιζει. Σε ενα μηνα το κρατος θα εχει καινουργια κυβερνηση.
Aπελευθέρωση το λέμε τώρα????
Ναι Αμερικάνικη Κυβέρνηση....διλαδη δημοκρατικότατη!!
Δεν το λεμε. Ειναι.
τώρα ρίγησα...
-
Μπορεί κανείς να μου λύσει και μένα μια απορία;
Γιατί άραγε κάποιος ο οποίος θεωρεί την σημερινή
Ελλάδα και τους πολίτες της απολίτιστους και καμία
σχέση δε θέλει να έχει μαζί τους, συνεχώς τους
προβοκάρει; Προς Θεού δεν είπα πως δε θα πρεπε
να συμμετέχει, αλλά απλώς αναρωτιέμαι γιατί το κάνει.
Μια φορά να εκφέρει αντίθετη γνώμη και να γίνει
σοβαρή συζήτηση είναι φυσικά το λογικότερο και
αυτό που ζητούν και οι περισσότεροι σε ένα forum.
Ωστώσο όταν αυτό γίνεται κατ επανάληψιν και μάλιστα
για μήνες ολόκληρους (απ όσο εγώ έχω δει τουλάχιστον)
θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν μας χρησιμοποιεί για
να διασκεδάζει. Γιατί αν πράγματι τα εννοεί αυτά που
λέει, πρόκειται για συνάνθρωπο μας που
χρειάζεται υποστήριξη και βοήθεια, όντας εμφανώς
δυσαρεστημένος και δυστυχισμένος με την ζωή του,
μακριά από την πατρίδα του και τους συμπατριώτες του.
Με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δε θα πρεπε να
αστειεύεται κανείς.
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένο
Όλως ΓΕΝΙΚΩΣ μιλάω...
ΥΓ.: Στεναχωριέμαι να βλέπω κάποιον να αναστατώνει
πολλούς με αυτόν τον τρόπο, όταν το αποτέλεσμα
θα είναι εκ των προτέρων 0 και γνωρίζοντας πως σύντομα
θα επαναληφθούν τα ίδια, γιαυτό τα λέω όλα αυτά.
Φιλικά
Δημήτρης -
Κύριοι για να τελειώνουμε,
η συμμορφώνεστε με τους κανόνες του φόρουμ γράφοντας την άποψή σας με κόσμιο τρόπο, αποφεύγοντας τις βρισιές και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις η αρχίζουμε να διαγράφουμε και να κλειδώνουμε.Αυτή η τακτική του βρίζω, επιτίθεμαι, ειρωνεύωμαι δεν οδηγεί πουθενά.
Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αφού γίνεται ότι γίνεται, τα βάζετε μετά και με τους moderators ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους...
-
Μαθιέ, εγώ έχω επισημάνει εδώ και καιρό κάποια πράγματα. Δε θα ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να βγω και να πω 'εγώ καλά σου τα'λεγα'. Αλλά η ανοχή σε καταστάσεις όπου κάποιος έρχεται εδώ μόνο και μόνο για να προσβάλλει τους Έλληνες χρήστες του φόρουμ και να ειρωνευτεί όποιον δε συμφωνεί 100% με αυτόν εκλαμβάνεται ως αδυναμία.
-
Εγώ ξέρω από όσα φόρουμ χρησιμοποιώ πως, όταν κάποιος έρχεται στο φόρουμ με μόνο σκοπό να προσβάλει τους άλλους χρήστες και να προκαλεί καβγάδες, ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ με συνοπτικές διαδικασίες.Κοιτα ποιος μιλαει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απελευθέρωση
Πολύ καλό να λές τέτοια συχνότεραΟΚ. Να το ξαναπω.
Η απελευθερωση του Ιρακ απεχει μερες απο τωρα. Επιτελους οι Ιρακινοι εχουν την ελπιδα να δουν μια ασπρη μερα, οπως εχουν σημερα και οι Αφγανοι.
Οπως ειπα και πριν, οι επομενοι, ειναι οι πολιτες του Ιραν.
Το πρόβλημα είναι οτι πραγματικά πιστεύεις οτι πρόκειται για την 'απελευθέρωση' του λαού του Ιράκ!!!
Μου λές και πότε ακριβώς ζήτησαν οι Ιρακινοί κατι τέτοιο απο τις ΗΠΑ?!!Το προβλημα ειναι οτι εσυ πραγματικα πιστευεις οτι δεν προκειτε για απελευθερωση του Ιρακ.
-
Απελευθέρωση
Πολύ καλό να λές τέτοια συχνότεραΟΚ. Να το ξαναπω.
Η απελευθερωση του Ιρακ απεχει μερες απο τωρα. Επιτελους οι Ιρακινοι εχουν την ελπιδα να δουν μια ασπρη μερα, οπως εχουν σημερα και οι Αφγανοι.
Οπως ειπα και πριν, οι επομενοι, ειναι οι πολιτες του Ιραν.
Το πρόβλημα είναι οτι πραγματικά πιστεύεις οτι πρόκειται για την 'απελευθέρωση' του λαού του Ιράκ!!!
Μου λές και πότε ακριβώς ζήτησαν οι Ιρακινοί κατι τέτοιο απο τις ΗΠΑ?!!Το προβλημα ειναι οτι εσυ πραγματικα πιστευεις οτι δεν προκειτε για απελευθερωση του Ιρακ.
ποιος ομως ειναι ο σκοπος των ΗΠΑ πισω απο την απελευθερωση γιατι αν δεν ειχαν καποιο συμφερον ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκαναν τιποτα
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Δηλαδή ο Χίτλερ δεν ήταν ψυχάκιας; Ψυχοπαθής του κερατά ήταν!
[list:1fjlsknn]Κωνσταντινε............ΝΑΙ ηταν ψυχακιας.ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ[/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Να σου πω ομως κατι?[/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Κανεις δεν μπορει να μη παραδεχτει την ικανοτητα που ειχε να βλεπει μπροστα.Αυτο που λεμε, διορατικοτητα!![/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Ποιο?[/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Μα να εξαφανισει απο προσωπου γης τους εβραιους Σε αυτο να εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν καθολου τρελος[/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Ασχετα αν αυτο που εκανε δεν εφαρμοζεται στην πραξη τελεια [/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Ο ανθρωπος ηταν διανοια!!!![/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]Αυτα που τραβαει σημερα η ανθροπωτητα απ τα εβραιοκρατουμενα ζωα ειχε προβλεψει!!Και τα ζει ο πλανητης σημερα σε ολο τους το μεγαλειο!![/list:u:1fjlsknn][list:1fjlsknn]ΥΓ.Σιγουρα καποιοι θα με παρεξηγησουν ως χιτλερικο, φιλοπολεμο η οτιδηποτε αλλο.ΟΧΙ δεν ειμαι οπαδος κανενος χιτλερ εγκληματια.Ειμαι κατα του πολεμου οποιασδηποτε μορφης και καθεστωτος.Απλα το σκεπτικο του χιτλερ για εξαφανιση της ποιο αθλιας ρατσας που υπαρχει στη γη ειμαι συμφωνος.Ο Β παγκοσμιος πολεμος οπως και ολοι οι πολεμοι δεν επρεπε και οι μελλοντικοι δεν πρεπει να γινουν.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ.Αλλα οσο αναφορα το Β παγκοσμιο απ τη στιγμη που ιστορικα εγινε για μενα ο χιτλερ επρεπε να πετυχει την εκαθαριση των εβραιων.Σημερα ο κοσμος δεινοπαθει απ αυτους [/list:u:1fjlsknn]
MOderators any comments?
Υπαρχει ατομο στο φορουμ που αποκαλει τον Χιτλερ ως διαννοια και διορατικο και παραδεχεται οτι η 'εξαφανιση των Εβραιων απο προσωπου γης' ειναι σωστο πραγμα. Δηλαδη πίστευει σε γεννοκτονια.
Αυτου του ειδους τα μυνηματα πρεπει να σβηνοντε εαν θελουν οι moderators να υπαρξει επιπεδο στο φορουμ. Αν ειναι δυνατον. Ακομη δεν εχουμε ξεκαθαρισει εαν ο Χιτλερ ηταν καλο ή κακο πραγμα για την ανθρωπωτητα? Σε ποιο ετος ζουμε?
-
Μαθιέ, εγώ έχω επισημάνει εδώ και καιρό κάποια πράγματα. Δε θα ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να βγω και να πω 'εγώ καλά σου τα'λεγα'. Αλλά η ανοχή σε καταστάσεις όπου κάποιος έρχεται εδώ μόνο και μόνο για να προσβάλλει τους Έλληνες χρήστες του φόρουμ και να ειρωνευτεί όποιον δε συμφωνεί 100% με αυτόν εκλαμβάνεται ως αδυναμία.Κώστα καλά τα λές.
Τάκης
-
Τι χτυπιέστε ρε παιδιά για το Ιράκ!
Εδώ η Β.Κορέα βγάζει γλώσσα με μιά χούφτα πυρηνικά προς επίδειξη και σύσσωμο το ΝΑΤΟ, το κάνει γαργάρα. Για δημοκρατία θα μιλάμε τώρα; Τι σχέση έχει η δημοκρατία (και ο Θεός που όλοι οι μεγάλοι ηγέτες τον εντάσουν στις βλακείες τους) με την παγκόσμια σκακιέρα της ηγεμονίας;
Εύκολοι στόχοι, πετρέλαιο, πόλεμος εντυπώσεων, επέκταση πολυεθνικών... Αν θέλετε κάνουμε κουβέντα, αλλά μη βάζει κανείς στη μέση τη δημοκρατία, αρκετά την ξεσκίσαμε (μαζί με τον ΟΗΕ).
Περίεργο ΗΠΑμερικανικό εξάρτημα για αυτοκίνητα! -56k προσοχή