Jan 24, 2003, 1:50 PM

Αν και παλιος αναγνωστης των 4 Τροχων και τακτικος επισκεπτης του site γραφω για πρωτη φορα στο forum. Αφορμη αποτελεσε η 'καινουργια' μου Alfa 147 1.6 (Μαρτιος 2002) και το γεγονος οτι σε αυτο το forum συμμετεχουν αρκετοι 'φιλοι-συνιδιοκτητες'. Το αυτοκινητο το εχω εδω και 10 μηνες και εχω κανει περιπου 16000 χλμ. Ειμαι κατοικος Αθηνων αλλα το εχω ταξιδεψει αρκετα και στην επαρχια, σε καθε ειδους δρομο. Δεν μπορω να μην αναγνωρισω τα θετικα στοιχεια του οσον αφορα την δυναμη του, την εμφανιση,τα φρενα κλπ. Παρ' ολα αυτα αρκετα προβληματα στην ποιοτητα κατασκευης με εχουν ενοχλησει αρκετα. Το αυτοκινητο αγοραστηκε με 16αρες ζαντες και ηλιοροφη. Τα προβληματα ξεκινησαν σχεδον απο την αρχη με αρκετα εντονους αεροδυναμικους θορυβους απο την ηλιοροφη και την πορτα του οδηγου. Το αυτοκινητο επισκεφτηκε 2 φορες εξουσιοδοτημενο φανοποιειο αλλα το προβλημα εξακολουθει να υφισταται. Επισης σχετικα συντομα παρουσιαστηκαν τριξιματα απο τα πισω μερος του αυτοκινητου (3 πορτο) εκει που θα βρισκονταν οι πισω πορτες. Το προβλημα εχει παρουσιαστει και σε αλλες 147 (ετσι μου ειπαν στο συνεργειο) και διορθωθηκε. Το τελευταια προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι εντονοι τριγμοι απο το ταμπλο (ιδιαιτερα στους αεραγωγους οταν δουλευει η θερμανση) και τριξιμο απο το καθισμα του οδηγου. Η επισημη θεση του αντιπροσωπου ειναι 'οτι τα παντα φτιαχνονται, φερε το αμαξι και θα στο φτιαξουμε'. Αυτο σημαινει χαμενο χρονο και εκνευρισμο για χαρη ενος αυτοκινητου το οποιο ειναι απο τα πιο ακριβα στην κατηγορια του. Δεν μετανιωσα που το αγορασα αλλα ειναι κριμα να υπαρχουν τετοια προβληματα. Περιμενω αποψεις :-?