-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Sto ΒΜW σειρά 1, δεν είναι που έχει σύνδεση με ipod στανταρ???
Kαι τι σχέση έχει αυτό με το 147 forum ???
ΕΛΕΩΣ
Σιγά ρε μεγάλε;!
δεν χρειάζεται![kouk]
Κατι ξέρω εγώ που δεν πατάω στα 'ιταλικά' μέρη του φόρουμ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χμ... το καπάκι έχει αυτοκόλλητο πάνω που γράφει iPod?
Όχι και τόσο έξυπνο, αν δεν θες να σου σπάσουν το αυτοκίνητο...Το οτι γραφει 'Ipod' επανω στο καπακι ειναι λιγο επιφοβο! Στο κατω κατω οπως ειπε και ο felleas το βγαζεις!
citastak στην σειρα 1 δεν ξερω σιγουρα αν υπαρχει στανταρ συνδεση του ipod με το ηχοσυστημα! Προσωπικα το βλεπω πολυ χλωμο...
Υπαρχει ομως στην 3αρα του πατερα μου μεσα στον τεμπελη υποδοχη για Audio IN οπως και πριζα αυτοκινητου!! Εκει λοιπον συνδεεις τα παντα.. Απο mp3 player μεχρι walkman...
Πολυ βολικο και θα προτιμουσα κατι τετοιο και στην 147 μου! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ναι πραγματι... Φαινονται τα κενα αριστερα και δεξια!!
Το ολο εγχειρημα προσφερεται σαν εξτρα στην 147 απο την μαμα Alfa Romeo η οποια εχει συναψει καποια συνεργασια με την Apple... Μαλιστα δινουν το ipod με το σημα της Αλφα επανω του!!
Δεν ειναι κακο αλλα θα προτιμουσα την λυση στον τεμπελη!!Εχει κανεις το link απο το DIY????
Αλέξ ψάξε στο forum του alfisti.gr στο κομμάτι με τα ηλεκτρονικά. Tο link νομίζω ήταν από γαλλικό forum.
EDIT: http://www.alfa147-france.net/forum/vie ... php?t=6386
-
Χμ... το καπάκι έχει αυτοκόλλητο πάνω που γράφει iPod?
Όχι και τόσο έξυπνο, αν δεν θες να σου σπάσουν το αυτοκίνητο...Το οτι γραφει 'Ipod' επανω στο καπακι ειναι λιγο επιφοβο! Στο κατω κατω οπως ειπε και ο felleas το βγαζεις!
citastak στην σειρα 1 δεν ξερω σιγουρα αν υπαρχει στανταρ συνδεση του ipod με το ηχοσυστημα! Προσωπικα το βλεπω πολυ χλωμο...
Υπαρχει ομως στην 3αρα του πατερα μου μεσα στον τεμπελη υποδοχη για Audio IN οπως και πριζα αυτοκινητου!! Εκει λοιπον συνδεεις τα παντα.. Απο mp3 player μεχρι walkman...
Πολυ βολικο και θα προτιμουσα κατι τετοιο και στην 147 μου!Το έχει και η σειρά 1, γενικά τα ipod ready αυτοκίνητα είναι πολύ της μόδας ( όπως και τα ipod ) στην Αγγλία. Και η πατέντα της Alfa δεν είναι κακή πάντως άμα σου δίνει και το ipod δώρο ακόμα καλύτερα
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Ναι πραγματι... Φαινονται τα κενα αριστερα και δεξια!!
Το ολο εγχειρημα προσφερεται σαν εξτρα στην 147 απο την μαμα Alfa Romeo η οποια εχει συναψει καποια συνεργασια με την Apple... Μαλιστα δινουν το ipod με το σημα της Αλφα επανω του!!
Δεν ειναι κακο αλλα θα προτιμουσα την λυση στον τεμπελη!!Εχει κανεις το link απο το DIY????
Αλέξ ψάξε στο forum του alfisti.gr στο κομμάτι με τα ηλεκτρονικά. Tο link νομίζω ήταν από γαλλικό forum.
Thanks! Τωρα μας μενει να αγορασουμε ενα Ipod (κατα προτιμηση το nano το οποιο αν και μολις 2GB ειναι ελαχιστων διαστασεων) και το καλωδιακι!!
ΓΜΤ δεν ξερω τι να βαλω στο αυτοκινητο!!! Φιμε (πρωτη σκαλα!), ενεργο subwoofer η Ipod?? Τα φιμε μαλλον θα τα τρεναρω για το καλοκαιρι οποτε μενουμε στα αλλα δυο...
Εσεις τι θα κανατε?? -
Ας το ξαναγράψουμε για το iPod, αν δεν θέλετε να μπλέξετε με καλώδια, συνδέσεις κλπ
υπάρχουν τα fm transmitters -που συνδυάζονται και με φορτιστή αναπτήρα- και ΔΕΝ χρειάζονται καλώδια
http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObj ... 1.3.10.3.0
για το nano δεν υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά εχει βγει αντίστοιχος αντάπτορας στο εξωτερικό. Καλύπτεται όμως από τον φορτιστή
ορισμένους τους έχει και το πλαίσιο, αλλιώς online
-
Αυτα τα FM transmiters δεν τα εχω δει με καλο ματι... Ακουω συνεχεια προβληματα, ειδικα μεσα στην πολη!! Προτιμω την ενσυρματη συνδεση!
-
Thanks! Τωρα μας μενει να αγορασουμε ενα Ipod (κατα προτιμηση το nano το οποιο αν και μολις 2GB ειναι ελαχιστων διαστασεων) και το καλωδιακι!!
[/quote]
Ναι, το καλωδιάκι κάνει καμμιά 100αρια Ευρά
-
Κινητήρες T. SPARK
Η μάρκα του κινητήρα είναι τυπωμένη επάνω στον κορμό του, στην πλευρά του σαζμάν, σε αντιστοιχία με την πολλαπλή εξαγωγής.
-
ΓΜΤ δεν ξερω τι να βαλω στο αυτοκινητο!!! Φιμε (πρωτη σκαλα!), ενεργο subwoofer η Ipod?? Τα φιμε μαλλον θα τα τρεναρω για το καλοκαιρι οποτε μενουμε στα αλλα δυο...
Εσεις τι θα κανατε??Μάλλον ipod. Χρησιμοποιείται και εκτός αυτοκινήτου!
Ναι, το καλωδιάκι κάνει καμμιά 100αρια Ευρά
-
-
Τι διαφορές έχει η ΤΙ από την απλή?
-
H facelift όσο τη βλέπω μου αρέσει όλο και πιο πολύ... Και με το ΤΙ Pack είναι κούκλα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι διαφορές έχει η ΤΙ από την απλή?Αν δεν κάνω λάθος έχει σκληρότερη ανάρτηση, διοφορετικές ζάντες και διάφορα διακοσμητικά all around.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
H facelift όσο τη βλέπω μου αρέσει όλο και πιο πολύ... Και με το ΤΙ Pack είναι κούκλα...Συμφωνώ! Με το Ti pack είναι κούκλα...
Έχει έρθει στην Ελλάδα? Στο site της Alfa Romeo δεν αναφέρεται σαν έκδοση και δεν υπάρχει τιμή...
-
Τι διαφορές έχει η ΤΙ από την απλή?
Αν δεν κάνω λάθος έχει σκληρότερη ανάρτηση, διοφορετικές ζάντες και διάφορα διακοσμητικά all around.
Η 1η Ti (προ f/l) είχε και καποιες διαφορές στις δαγκάνες των φρένων + δερμάτινα μπακετ αν θυμαμαι καλα..
-
Διαφορετικα τακακια ειχε...
-
H facelift όσο τη βλέπω μου αρέσει όλο και πιο πολύ... Και με το ΤΙ Pack είναι κούκλα...Η πιο ωραία 147 EVER, ήταν η προ facelift Ti κατά τη γνώμη μου.
-
Όχι αυτή;
-
Αυτή την έχω δει μόνο μια φορά live, εν κινήσει και στα γρήγορα, σε μπλε χρώμα (μάλλον ήταν του xdream), οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα, αν και είναι κούκλα βεβαίως.
Alfa 147 forum