-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
κατα την γνωμη μου τα αμορτισερ πρωτης τοποθετησης στα περισσοτερα καθημερινα αυτοκινητα ειναι επιεικως απαραδεκτα και πρεπει να αντικαθιστωνται το συντομοτερο απο after market αναλογα του οδηγικου στυλ και των επιθυμιων του οδηγου τους.
Aderfe. Xoris dipla psalidia mpros kai piso den kanhs douleia.
-
;;;;;
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
[]Aderfe. Xoris dipla psalidia mpros kai piso den kanhs douleia.φιλε μου ξερεις ποσα πρεπει να πληρωσεις στο ελλαντα για διπλα ψαλιδια μπρος πισω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
80Üñé ëÜóôé÷ï åßäá ôåëåõôáßá öïñÜ óå áãñïôéêü, êáèþò êáé óå Volvo ôùí ôåëþí ôçò äåêáåôßáò ôïõ '70. Áðü åêåß êé Ýðåéôá, äåí îáíáåßäá êÜôé ôÝôïéï.ÁëëÜ íá âÜæåéò 205/55R16 óå 1400Üñé 75 ßððùí; Ôüóç ëßãç åìðéóôïóýíç Ý÷åé ç VW óôéò áíáñôÞóåéò ôïõ Golf Þ åßíáé ôüóï Üó÷åôïé áõôïß ðïõ ôéò ñõèìßæïõí;
Óôá ðñùôá Golf 1.4 Þôáí üíôùò áõôÞ ç äéÜóôáóç .Äåí ôï ðßóôåõá üôáí ãñÜöôçêå óå ðåñéïäéêÜ ôïõ ÷þñïõ ðßóôåõá üôé Þôáí ôõðïãñáöéêü ëáèïò
ÌÝ÷ñé ðïõ ôï 99 ôá åßäá óå áõôïêßíçôï ößëïõ ....êáé ìåôÜ Ýâáëå 17Üñåò
Áí ìðïñÝóù íá âñþ ôï ôåõ÷ïò ôùí 4ÔÑ èá ôï åìöáíßóù
Ðáñåðéðôüíôùò ôá Golf äçëþíïíôáé 75 ßððïõò ëüãù ãåñìáíéêÞò íïìïèåóßáò ðïõ áíôé ãéá êõâéêÜ ëáôñåõåé ôéò éððïäõíÜìåéò .Ç éððïäýíáìç áõôÞ åßíáé óôïõò ôñï÷ïýò ,óôï óôñüöáëï åéíáé óôïõò 88 ßððïõò.
Ïóï ìåãáëýôåñç ç äéÜìåôñïò ôüóï êáëýôåñç ç êáôáíïìÞ ôçò äýíáìçò -ãéá ðåñéóóïôÝñá äåí ìðïñþíá åîçãÞóù,íá ìçí êÜíïõìå êáé ôïõò îåñüëåò-ðéèáíüôáôá ãéá íá ôéèáóåõôïýí ôá Üãñéá Üëïãá
Ðáñôå ôï ÷áìðÜñé ,ôåëåõôáßá ðñáãìáôéêÜ Golf Þôáí ôá É êáé ÉÉ(gti ) !!!!!! -
äïêéìÞ ðÜëé ....
-
Καλως ή κακως το Golf θεωρειται απο παρα πολλος σαν 'σιγουρη λυση', χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη...
-
ÐÁËÉ ÄÅÍ ÖÁÉÍÏÍÔÁÉ ÔÁ POST .......????
-
μια απο τα ιδια και σημερα!!!!!
-
Εγώ πάντως παιδιά ξέρω κανά δυο περιπτώσεις που μετάνιωσαν για την αγορά Golf λόγω αδικαιολόγητων προβλημάτων αξιοπιστίας.
Από ότι φαίνεται, περισσότερο το όνομα διατηρεί τις πωλήσεις του μοντέλου και όχι τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
Ανάλογα λοιπόν με τις προτεραιότητες που βάζει ο αγοραστής, υπάρχουν πλήθος μοντέλων πλέον που μπορεί να διαλέξει. ΚΑΙ ποιότητα ΚΑΙ αξιοπιστία ΚΑΙ οδηγική απόλαυση κτλ κτλ
Πάντως ενώ πολλοί θέλουν το τρίτο από αυτά που έγραψα στο τέλος καταλήγουν σε άλλα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ουσιαστικά τα μόνα αυτοκίνητα που είναι πεταμένα λεφτά στην κατηγορία είναι το Golf, το Stilo και η Corolla.
Μα τι λες ρε Κωνσταντίνε! Δηλαδή ποια δεν είναι με αυτή τη λογική?
Για μένα τα καλύτερα στην κατηγορία είναι το Golf Και η Corolla. Αν το εξετάσουμε υπό το πρίσμα της οδικής συμπεριφοράς τότε το Focus.
Σε τι είναι καλύτερο π.χ. ένα 307 από ένa Golf, ή μία Corolla? Την ίδια ανάρτηση φοράνε και τα τρία. Οπότε τι μένει να συγκρίνεις? Ποιότητα κατασκευής? Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα...
Όσο για το Stilo, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το θάβεις τόσο αφού είναι και φθηνό...΄
Υ.Γ. Βαγγέλη στείλε μου με P.M ή SMS το κινητό σου. Άντε γιατί πολύ ακριβοθώρητος έχεις γίνει τελευταία... -
Ο spiros έχει δίκιο. Φοβούμενος το (ανύπαρκτο τελικά) ρίσκο, ο πελάτης επιλέγει τελικά την υποβέλτιστη λύση.
-
Káëõôåñï åéíáé ôåëéêá áõôï ðïõ ôáéñéáæåé óôïí êáèÝíá êáé óôéò áíÜãêåò ôïõ.
Óôéò äéêåò ìïõ üìùò êáôé áëëï ïìùò -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Το δίπλωμα μου το έχω μια εβδομάδα και έχω κάνει 250,000 χλμ. συνολικά με τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα
αλλα εχω μια απορια ......τι εννοεις λεγοντας ............''το διπλωμα μου το εχω μια εβδομαδα και εχω κανει 250,000χλμ. συνολικα με τεσσερα διαφορετικα αυτοκινητα'';;;;;;;;;;
επειδη ειναι λιγο ασχετο με το θεμα του θρεντ ειναι ομως μαλλον λιγο ......''ενδιαφερον'' ,θα ελεγα, εφ'οσον το επισημαινεις να το διευκρινησεις λιγο γιατι σιγουρα κατι θες να μας πεις με αυτο!!!!!!
Nai οντως εχει δικιο ο alex τι εννοεις μαυτο που ειπες? Κολαει καπου?
-
Κρίνοντας ένα αυτοκίμητο πρέπει να λάμβάνετε υπόψη σας τις διαφορετικές εκδόσεις ενός μοντέλου. Θεωρώ λάθος επιλογή κάποιου να πάρει Golf 1.4. Να το κάνει τι? Για μικρό αμάξι πόλης ή για αυτοκίνητο που θα πηγαίνει Θεσσαλονίκη και θα προσπερνάει τις νταλίκες με την άνεση του, ταχύητα. Συμφωνώ ότι το να φοράει 205 λάστιχο με 16αρες ζάντες 1,400 cc αυτοκίνητο είναι υπερβολή και βλακεία. Αφού το βλέπεις μην πας και το αγοράζεις?
Στα τρία άνω του μέσου μοντέλα Gti (150hp και 180hp) και VR6 η κατάσταση αλλάζει. Πρόκειται για πραγματικούς άνετους χιλιομετροφάγους που δεν συγκρίνονται σε τίποτα με άλλα μοντέλα (πχ 307) που δεν φοράνε τέτοιους κινητήρες και δεν έχουν τέτοιες επιδόσεις.Οι ανάγκες που εξυπηρετεί το αυτοκίνητο και η χρήση την οποία κάνει ο καθένας προσδιορίζει αν το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για και κάποιον ή όχι.
Οδηγούσα για τρεις μέρες (test drive) το Ιμπρεζα STI 265hp με μια λέξη ΤΕΛΟΙΟ, αλλά για μένα μόνο για μια βδομάδα για διασκέδαση. Δεν με εξυπηρετεί στην ζωη μου, δεν μου αρέσει εμφανισιακά, χάνεις άισθηση του χώρου και του χρόνου και τελικά με την πόρωση μπορεί και να σκοτωθείς. Τέλος τελειώνει την βενζίνη σε χρόνο dt. Μπορώ να το αγοράσω αλλά δεν θα το κάνω. -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:390bpj80]Δε θα μπω στον κοπο να επαναλαβω τα ιδια[/list:u:390bpj80][list:390bpj80]Απλα μια ερωτηση..........[/list:u:390bpj80][list:390bpj80]Γιατι απ το 1976 ολοι μα ΟΛΟΙ ασχολουνται με το GOLF, ειτε θετικα ειτε αρνητικα μεχρι και σημερα αλλα θα ασχολουνται και μεχρι........αιωνια [/list:u:390bpj80][list:390bpj80]Πουθενα δεν εχω δει αντιστοιχα ερωτηματικα και αποριες για αλλο μοντελο.Πχ γιατι δεν αναφερετε η corrola?Oταν ενα αυτοκινητο δεν αξιζει ουτε καν ασχολεισαι μαζι του [/list:u:390bpj80]Να σου πω το γιατί Μάκη. Το Το πρίν απο το Golf μοντέλο που ήταν ο σκαραβαίος, το κράτησε στην παραγωγή απο το 1936 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι το 1977, δηλαδή κάπου 40 χρόνια. Το Golf όπως λές είναι στην παραγωγή απο το 1977 μέχρι ...... δηλαδή κάπου 25 χρόνια. Ε! τι λες λοιπόν, ότι και να είναι, μα ότι και να είναι μετά απο τόσα χρόνια στην παραγωγή κάπου γίνεται συνήθεια, τρόπος ζωής όπως και ο σκαραβαίος. Εδώ τη γυναίκα σου μετά απο 5-10 χρόνια τη συνηθηζεις και την βλέπεις κούκλα. Και μη μου πείς ότι ο σκαραβαίος ήταν αυτοκίνητο, εντάξι γερό είτανε, δεν έβγαζε εύκολα ζημιές δεν, δεν, δεν, αλλά και αυτοκίνητο ποτέ δεν ήταν. Σε τι εξυπηρετούσε? στους εσωτερικούς χώρους του, στο μπαγκάζ ή στο θόρυβο της μηχανής του. Ετυχε ποτέ να κάνεις ταξίδι και να βρίσκεσαι στο πίσω κάθισμα? Οταν έβγαινες έξω είθελες ένα τέταρτο της ώρας για να ξαναπιάσεις επαφή με το περιβάλον. Παρ'όλα αυτά όμως πούλησε και ας ήταν και ακριβό. Και ήταν φυσικό να πουλήσει όταν όυσιαστικά το ίδιο πράγμα για 40 χρόνια. Είχε γίνει συνήθεια και τρόπος ζωής. Για εμάς τους κάπως παλαιότερους η φίρμα Volkswagen σήμαινε σκαραβαίο και τίποτα άλλο. Για δε εσάς τους νεότερους Golf. Και ξέρεις κάτι ακόμα? μετά απο τόσα χρόνια στην παραγωγή κάθε μοντέλο εξελίσεται. Ετσι σήμερα θα έπερεπε να μιλάμε για το super car, αλλά δεν είναι. Και βέβαια θα έχει συνεχή κριτική το Golf αφού είναι το μοναδικό που έμεινε απο την 10ετία του 1970. Τι κριτική δηλαδή να κάνεις σε ένα άλλο μοντέλο μιας άλλης μάρκας που βγαίνει εντελώς νέο απο το σχεδιαστήριο? Ετσι είναι φίλε μου Μάκη, το ότι είσαι κολημένος με τη σχετική μάρκα δεν είναι κακό, όλοι μας είμαστε κάπου κολημέμοι, αλλά να βλέπουμε και το καλύτερο. Εγώ είδες είχα το θάρρος να πώ για την Corolla TSport ότι δεν αξίζει τα λεφτά της, γιατί εσύ όμως ενοείς ότι ότι τσουλάει πρέπει να είναι Golf ή Χάος?
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Εγώ έχω άλλη απορία. Γιατί οι πωλήσεις του Bora, που είναι η sedan έκδοση του Golf, κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα; Αν αντί για Bora το συγκεκριμένο μοντέλο λεγόταν Golf θα είχε πολύ υψηλότερες πωλήσεις κατά την άποψη μου, καθώς οι περισσότεροι αγοράζοντας Golf αγοράζουν ένα 'όνομα'.
Mάλλον πλάκα κάνεις.Το bora εξωτερικά δεν έχει καμία σχέση με το golf.Για μένα είναι από τα ποιό άσχημα sedan που έβγαλε η VW.Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για όλους τους ανταγωνιστές.Κανένα sedan δεν πλησιάζει τις πωλήσεις των αντίστοιχων hatchback είτε αυτό είναι golf,peugeuot,toyota,opel κτλ.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Εγώ έχω άλλη απορία. Γιατί οι πωλήσεις του Bora, που είναι η sedan έκδοση του Golf, κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα; Αν αντί για Bora το συγκεκριμένο μοντέλο λεγόταν Golf θα είχε πολύ υψηλότερες πωλήσεις κατά την άποψη μου, καθώς οι περισσότεροι αγοράζοντας Golf αγοράζουν ένα 'όνομα'.
Mάλλον πλάκα κάνεις.Το bora εξωτερικά δεν έχει καμία σχέση με το golf.Για μένα είναι από τα ποιό άσχημα sedan που έβγαλε η VW.Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για όλους τους ανταγωνιστές.Κανένα sedan δεν πλησιάζει τις πωλήσεις των αντίστοιχων hatchback είτε αυτό είναι golf,peugeuot,toyota,opel κτλ.
Δε με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση του Bora. Από μηχανολογικής πλευράς είναι Golf.
Συμφωνώ ότι στην Ελλάδα προτιμούμε τα hatchback αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αν παρατηρήσεις τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους θα δεις αρκετά sedan Opel Astra, Toyota Corolla κτλ. Μάλιστα είναι πολύ πιο πιθανό να δεις sedan έκδοση της νέας Corolla, που κυκλοφόρησε πέρσι, παρά Bora, που κυκλοφορεί από το '99.
-
Ώχ αμάν, άρχισε αυτό το θέμα να κάνει τις ίδιες !@#$ίες.
-
με το γκολφ 5 στη φρανκφουρτη τι θα παιξει?ξέρει κανείς?
-
δύσκολο για έναν φιλογερμανό να παραδεχθεί πιθανή πατάτα γερμανικής εταιρείας... καλά εκεινο το Μπορα....
GOLF!Kαταρρίφθηκε ο μύθος?