-
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, τα τελευταία 10+ χρόνια ακούω αποκλειστικά σχεδόν ένα ιντερνετικό σταθμό από Θεσσαλονίκη μεριά.
off -
Τα πάντα εκτός από τραπ
Youtube Video -
@tesa54 said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Τα πάντα εκτός από τραπ
Youtube VideoΤο θέμα είναι "τι μουσική ακούμε όταν οδηγούμε"
Η τραπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΉ!!!
Δεν έχει ρυθμό, δεν έχει αρμονία!!! -
Ό,τι βάζει η κόρη μου...
-
This post is deleted! -
Με 2 μωρα παλι μετα απο 13 χρονια απο την τελευταια φορα,σκεφτομαι να το κανω ποστερ και να το βαλω στις πλατες των καθισματων στα μεγαλα ταξιδια ,να εχουν κατι τα μωρα να ασχολουνται,μαζι με τη βιογραφια του Ηρωδη!
-
Megadeth youthanasia -
@antonmone said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
@mastoras78 said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Manowar παρόν ! Επίσης RATM,Metallica,Maiden,DMX, Rap/Hip hop ξένη,Low bap, FFC κτλ κτλ όλα αυτά στο αμάξι..
TUS μόνο στο σπίτι διαβάζοντας forum
[https://www.youtube.com/watch?v=CJXWqq41E1M](link url)
Λάθος κομμάτι!!
Αυτό με την Εμιλια έπρεπε να βάλεις!Ποιό να πρωτοβάλεις!
-
Ωραία, μπαλάντα. Εκπληκτική φωνή. Φωνάρα!
Και θεός Τομ Κρουζ.Όσοι έχετε ηχειαρες στ αυτοκίνητα βάλτε το τέρμα και ακούστε μπάσα και ηχοληψία...φοβεροί ήχοι και πάνω στο κρεσεντο, κάρφωμα ταχύτητας στο χειροκίνητο κιβώτιο, στροφόμετρο στους κόφτες και τέρμα τα γκάζια
-
This post is deleted! -
-
@lap said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Και φυσικά για χαλαρές βόλτες δεν μπορεί να λείψει το αυθεντικό αριστούργημα.
Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει αυτή την επική σκηνή - ονείρωξη ως πιτσιρικάς
Αυτή την υπέροχη σούζα με το ελαφρύ αλματάκι του τζι πι ζεντ
Άραγε να οδηγούσε ο ίδιος ο Τομ κρούζ ; -
Ο Τομ Κρουζ είναι ένας και μοναδικός. Φτου φτου μη τον ματιαξουμε. Στα 60 παρά κάτι είναι ένα είδωλο και για γυναίκες αλλά και για άντρες. Μακάρι να είμαστε έτσι στα 60 μας.
Ηθοποιαρα με εξαιρετικές ερμηνείες, ωραίος τύπος με ωραία τρέλα, εξαιρετικός παραγωγός ταινιών και όλες τις σκηνές τις κάνει μόνος του.
Δεν έχεις δει τι κάνει; Και πως έχει τρελάνει σκηνοθέτες; Βασικά είναι παραγωγός διότι κανείς δεν δέχεται να πληρώσει ταινίες που κάνει αυτός όλες τις επικίνδυνες σκηνές.
Γουστάρει να ζει στα άκρα.
-
Το αεροπλάνο στην ταινία από ότι διαβάσω είναι στα αλήθεια δικό του και στα αλήθεια πιλοταρει. Και μάλιστα πολύ πιο άγρια από το αστείο βιντεάκι πιο πάνω
Σε διάφορες ταινίες με σκηνές μάχης με ελικόπτερα αυτός πιλοταρει. Στην τελευταία πέφτει από γκρεμό στα 60 του με μηχανή και μάλιστα πολλές φορές για την τέλεια λήψη. Οι σκηνοθέτες παθαίνουν καρδιακό κάθε φορά.
Αναρωτιέσαι αν έκανε αυτός τη σούζα; Στο Τοπ Γκαν; Δες πως πάει το Motocross
Εδώ κρέμεται έξω από αεροπλάνο την ώρα που απογειώνεται. Και όχι μονάχα μια φορά αλλά πολλές για να βγει σωστή η λήψη.
-
Ο Τομ Κρουζ είναι ένας και μοναδικός. Φτου φτου μη τον ματιαξουμε. Στα 60 παρά κάτι είναι ένα είδωλο και για γυναίκες αλλά και για άντρες. Μακάρι να είμαστε έτσι στα 60 μας.
Ηθοποιαρα με εξαιρετικές ερμηνείες, ωραίος τύπος με ωραία τρέλα, εξαιρετικός παραγωγός ταινιών και όλες τις σκηνές τις κάνει μόνος του.
Δεν έχεις δει τι κάνει; Και πως έχει τρελάνει σκηνοθέτες; Βασικά είναι παραγωγός διότι κανείς δεν δέχεται να πληρώσει ταινίες που κάνει αυτός όλες τις επικίνδυνες σκηνές.
Γουστάρει να ζει στα άκρα.
62 πλέον νομίζω !Ειναι όντως σε εκπληκτική κατάσταση,ανεξαρτήτως ηλικίας.Πουλάει baby face,ομορφια και κασκαντέριλικια και καλα κάνει.Από ηθοποιία μέτρια πράγματα όμως αλλά δεν φταίει αυτός.
Στον ροκο του Λεστατ είναι πολύ καλός ,στο Μανόλια μόνο φαίνεται ότι μπορεί να παίξει με αξιώσεις κάτι δυνατό! -
Αν ήταν έτσι όλοι οι 62 χρόνοι τι θα έκαναν οι 30αρηδες;
Συμφωνώ πως δεν προσφέρονται οι ταινίες δράσης για ερμηνείες αλλά όταν πρωταγωνιστεί σε δράματα κάνει πολύ καλές ερμηνείες που σημαίνει ότι το κατέχει το άθλημα και έχει και ταλέντο. Να προσθέσω επίσης πως και στον τελευταίο σαμουράι ήταν πολυ καλός, όπως και σε εκείνο το δικαστικό θρίλερ με τον Τζακ Νίκολσον.
Μια εξαιρετική ταινία δράσης που μου άρεσε ήταν το edge of tomorrow. Πολύ έξυπνη ταινια.
Γενικά όποια ταινια και να βγάζει προσωπικά ξέρω ότι θα μου αρέσει και θα την απολαύσω. Μου αρέσει το αισθητικό κριτήριο του σε ταινίες δράσης και μη.
Είναι σούπερσταρ! -
Αν ήταν έτσι όλοι οι 62 χρόνοι τι θα έκαναν οι 30αρηδες;
Συμφωνώ πως δεν προσφέρονται οι ταινίες δράσης για ερμηνείες αλλά όταν πρωταγωνιστεί σε δράματα κάνει πολύ καλές ερμηνείες που σημαίνει ότι το κατέχει το άθλημα και έχει και ταλέντο. Να προσθέσω επίσης πως και στον τελευταίο σαμουράι ήταν πολυ καλός, όπως και σε εκείνο το δικαστικό θρίλερ με τον Τζακ Νίκολσον.
Μια εξαιρετική ταινία δράσης που μου άρεσε ήταν το edge of tomorrow. Πολύ έξυπνη ταινια.
Γενικά όποια ταινια και να βγάζει προσωπικά ξέρω ότι θα μου αρέσει και θα την απολαύσω. Μου αρέσει το αισθητικό κριτήριο του σε ταινίες δράσης και μη.
Είναι σούπερσταρ!Δηλαδή ο Tom Cruise είναι κάτι σαν ……. Το Swift σε Χόλυγουντ!!
-
Χεχε, πες το και έτσι. Σπορτίφ, διαχρονική αξία, ποιότητα εκεί που πρέπει και σεξαπίλ.
-
Σωστά αλλά με άνεση σαν το Mi2 μάπα δηλαδή!
-
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ