-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 307 1.6!ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ !ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 307 ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΑ 70 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΤΑ 10 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ 10 ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 206 ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΠΛΗΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΠΑ ΔΕΚΤΕΣΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΝΑΣ ΠΕΖΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΟI ΓΚΟΛΦΑΚΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOLF ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ. -
Γιάννη πουλάω ραλλάκι εννιαετίας (δεκαοκτώ εξαμήνων) σε άψογη κατάσταση. Είσαι;
-
ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΥ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣΥΝΗ ΣΟΥ!
1)ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΙ!
2)ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ...
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΑ ΥΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ?ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΑΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑ ΠΩΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ..... -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Να απαντήσω σε άπταιστα ελληνικά:
YOU KOYF ME!!!Πολύ καλό. Γέλασα με την ψυχή μου. Αν και γέλασα περισσότερο με τα παραπάνω σχόλια για τη διαφήμιση του Golf.
τοσο πολυ σας καει τελικα το GOLF οπου οποτε αναφερομαστε σε αυτο παιρνει φωτια το θεμα?
το GOLF δεν χρειαζεται διαφημηση γιατι απο μονο του ειναι διαφημηση
οσο για το ειρωνικο YOU KOYF ME εχω να πω οτι εσεις με κουφανατε που συγκρινετε την μερα με την νυχτα για τετεια διαφορα μιλαμε...........ΤΕΛΟΣΜην μπερδεύεις την ειρωνεία με το χιούμορ. Είπες δυο πράγματα με τα οποία διαφωνούμε και τα σχολιάσαμε με εύθυμη (και όχι κακεντρεχή) διάθεση. Το πρώτο αφορά το ότι το Golf είναι πιο ωραίο από το 307. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι υποκειμενικό. Ωστόσο, δε γνωρίζω πολλούς που να υποστηρίζουν αυτή την άποψη. Το δεύτερο σχετίζεται με την άποψή σου για τη διαφήμιση του Golf. Δε θα σου πω τι πιστεύω εγώ. Θα σου αναφέρω όμως ότι σε παλιότερα topic έγιναν αρκετά αρνητικά σχόλια για αυτή τη διαφήμιση ακόμα και από κατόχους Golf. Πάντως θέματα ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας προσωπικά δεν έθιξα.
-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 307 1.6!ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ !ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 307 ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΑ 70 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΤΑ 10 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ 10 ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 206 ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΠΛΗΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΠΑ ΔΕΚΤΕΣΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΝΑΣ ΠΕΖΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!
ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΟI ΓΚΟΛΦΑΚΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOLF ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.Ολοι ειμαστε ασχετοι εδω μεσα;Εγω για τον εαυτο μου ισως και να το δεχομαι αν και ασχολουμαι παρα πολυ με το θεμα αυτοκινητο.Απο οσα εχω παρατηρησει ομως απο το καλοκαιρι που ασχολουμαι με το forum καθε αλλο παρα ασχετοι κυκλοφορουν εδω μεσα και αυτο φαινεται οποτε προκυπτει τεχνικο θεμα.Οι αναλυσεις που γινονται απαιτουν τουλαχιστον ενα φρεσκαρισμα στα μαθηματικα!!!Δωσε μας τη διευθυνση καποιου αυτοκινητιστικου forum με πιο σχετικα ατομα για να διαφωτιστουμε και μεις οι ταλαιπωροι!Για την ιστορια και μονο δηλωνω και εγω γαλλοφιλος να και δε νομιζω οτι εχει αυτο σχεση με το αν ειμαι σχετικος η ασχετος.Η μαλλον εχει γιατι αν καταλαβα καλα απο το παραπανω post 'πας μη κατοχος Golf ασχετος'!Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα μονο με χιουμορ μπορω να αντιμετωπισω τετοιες απαντησεις................
-
nakata den exei noima na asxoloumaste me kapion poy den exei odigisei kan 307....
Aston na leei oti 8elei...
Eksalou einai kai ypokeimeniko to 8ema...
Gia emena kai gia esena (nakata) to 307 einai apo ta pio omorfa kai kala aftokinita kai giafto to dialeksame...
Opote ase ton allo na leei oti 8elei...
Protimaei na paei gia golf ?Synexizw na pistevw pantws (gia na min pareksigi8oume) oti to golf einai poly kalo aftokinito alla palio pleon...
(asxeto na to rwtisw se afto to topic alla ti xrwma einai to diko sou ???)
-
Αν και 'newbie', επειδη εχω Golf III και εχω οδηγησει και το ΙV(και αλλα αυτοκινητα),αισθανομαι οτι πρεπει να πω και εγω τη γνωμη μου.
Λοιπον...τα συν πρωτα:
Ικανοποιητικο ποιοτικα.(Αν και οχι οσο θα επρεπε κατα τη γνωμη μου)
Ανετο,στο δρομο,οχι σε εσωτερικο.
Καλος κινητηρας.Ο 1.6 (Αξιοπιστος.Γνωριζω ατομα που εχουν κανει πολλα χιλιομετρα χωρις σοβαρα προβληματα,100.000 αρκετα σκληρης χρησης...τουλαχιστον απο 2 που γνωριζω προσωπικα).
Καλα φρενα.
Γερο συμπλεκτη...οσο και να το πατιναρεις το ιδιο θα φευγει
Τιμη μεταπωλησης...αυτο δεν το εχω καταλαβει ακομα το γιατιΠλην τωρα...:
.....εεεεε...Δεν στριβει,period.Ουτε με Bilstein ουτε με Eilbach ουτε με τιποτα.Το μονο που μπορει καπιος να επιτυχει ειναι καλυτερη προσφυση αλλα η συμπεριφορα στο δρομο παραμενει η ιδια.Σε αυτο καταληξαμε και εγω και ο κολλητος μου που εχουμε περιπου ιδια αυτοκινητα(οτι εχει το δικο μου εχει και το δικο του)
Αργοστροφο...αυτο ειναι και καλο εξαρταται τι ζηταει κανεις.IMO θα μπορουσε να ειναι πιο γρηγορο χωρις προβληματα αξιοπιστιας.
Κιβωτιο.Αργο.
Εξοπλισμος.'Λιτο' για τα λεφτα του.
Αδιαφορο αισθητικα.Θα πει κανεις οτι ολα ειναι υποκειμενικα αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να διακρινω καποιο σημειο του αυτοκινητου που να μου αρεσει ιδιαιτερα η να εχει αυτο το 'κατι' τελος παντων.Μονο τα μπλε οργανα που πολυ φωτεινα τα εχουνε ρε παιδια...Δεν λεω αλλα,απλα θα ευχηθω στο Αlex να το 'Χαρει' το αυτοκινητο με ολη τη σημασια της λεξης.Οι λογοι που το διαλεξε ειμαι σιγουρος οτι αντιπροσωπευουν αυτον καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλο αναμεσα μας.
-
Eimai 3 meres sto forum kai exw 'entypwsiastei' apo to klima. Eidika se auto to topic sto opoio kai exw grapsei. Perimena oti to forum twn 4T 8a exei antistoixw epipedo kai sovarotita me to periodiko.
Pisteya oti se ena tetoio forum 8a egrafan atoma kapoias ilikias, alla auto pou paratirw einai syberifores paidiwn tou dimotikou, opou o ka8enas ypostirizei to autokinito tou kai 8igei tous katoxous autokinitwn allwn etairiwn. Asteia pragmata diladi.
To topic pou anoikse o Alex exei ws 8ema tin poiotita tou Golf kai oxi to an prepei na to agorasei. Auto exei idi ginei.
Sevastite toulaxiston ton Alex pou dimiourgise to topic gia na enimero8ei apo tous katoxous Golf oi autous pou exoun kapoia gnwsi epi tou 8ematos. An 8elete na malwsete gia ta autokinitakia sas boreite na to kanete allou.
Perimena apo atoma pou asxolountai (?) me ton xwro tou autokinitou na gnwrizoun oti den yparxei kalytero autokinito antikeimenika, alla to ka8e autokinito einai to kalytero an kalyptei sto megalytero dynato va8mo tis anagkes masm eite auto einai ena Smart, eite einai mia Enzo.
Dektes oles oi gnwmes alla as sevomaste kai tis gnwmes twn ypoloipwn.
Alex kaloriziko gia akomi mia fora -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Eimai 3 meres sto forum kai exw 'entypwsiastei' apo to klima. Eidika se auto to topic sto opoio kai exw grapsei. Perimena oti to forum twn 4T 8a exei antistoixw epipedo kai sovarotita me to periodiko.
Pisteya oti se ena tetoio forum 8a egrafan atoma kapoias ilikias, alla auto pou paratirw einai syberifores paidiwn tou dimotikou, opou o ka8enas ypostirizei to autokinito tou kai 8igei tous katoxous autokinitwn allwn etairiwn. Asteia pragmata diladi.
To topic pou anoikse o Alex exei ws 8ema tin poiotita tou Golf kai oxi to an prepei na to agorasei. Auto exei idi ginei.
Sevastite toulaxiston ton Alex pou dimiourgise to topic gia na enimero8ei apo tous katoxous Golf oi autous pou exoun kapoia gnwsi epi tou 8ematos. An 8elete na malwsete gia ta autokinitakia sas boreite na to kanete allou.
Perimena apo atoma pou asxolountai (?) me ton xwro tou autokinitou na gnwrizoun oti den yparxei kalytero autokinito antikeimenika, alla to ka8e autokinito einai to kalytero an kalyptei sto megalytero dynato va8mo tis anagkes masm eite auto einai ena Smart, eite einai mia Enzo.
Alex kaloriziko gia akomi mia foraΣυμφωνω και γω μαζι σου απολυτα.
Το topic που ανοιξε ο αλεξ ζηταγε γνωμες απο κατοχους golf και οχι απο
κατοχους peugeot.Τωρα γιατι συνεβη αυτο δεν γνωριζω,ισως για διαφημηση ,δεν
ξερω τον λογο ακριβως,και γι αυτο βρεθηκαμε με μερικους σε αντιπαραθεση.Το λαθος λοιπον εγινε απο αυτους και μονο ,οσο για την επιμονη μου στο golf ειναι γνωμη μου ,μου αρεσει σαν αυτοκινητο και το θεωρω σαφως ανοτερω απο το peugeot το οποιο επαναλαμβανω ανφερθηκε
σε αυτο το topic ,Ετσι λοιπον οι κυριοι που λενε οτι εγω εκανα διαφημηση κανουν ενα λαθος, μαλλον αυτοι εκαναν την διαφημηση στο peugeot.Eγω δεν θελω να βρισκομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν απο δω μεσα αλλα οταν σε ενα topic που αναφερεται σε ενα και μονο αυτοκινητο το golf ,αλλοι μπλεκουν peugeot εγω νομιζω οτι βρισκομαι στο καταλληλο μερος και οχι αυτοι. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Alex kaloriziko gia akomi mia foraΣυμφωνά απόλυτα μαζί σου.
Εγώ απλά δεν δίνω σημασία σε post που φαίνονται ανόητα ή είναι από άτομα που ζουν εκτός πραγματικότητας ή θεωρούν του δημόσιους δρόμους πίστες αγώνων. Εύκολα θα τους καταλάβεις και δεν θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Σε ότι αφορά το Golf του οποίου τυγχάνω και ιδιοκτήτης την γνώμη μου στην είπα σε προηγούμενο post.Τέλος προσπάθησε να γράφεις post στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
-
Πεστο και εγινε .
-
Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ....
Μπήκα σε ένα topic που αφορά το αυτοκίνητο GOLV IV το οποίο και έχει η μητέρα μου. Το αυτοκίνητο όταν το πήραμε ήταν γαμάτο. Δεν έχει παρουσιάσει κανένα προβλημα και συνεχίζει να είναι γαμάτο. Απλά ανάφερα την γνώμη ότι πλέον το GOLF είναι κάπως παλιό και αντιπρότεινα το 307 που επέλλεξα και εγω. Έχω άμμεση πρόσβαση και στα δυο αυτοκίνητα και η διαφορά στην εφαρμοζόμενη τεχνολογία φαίνεται...
Εγώ δεν είπα τίποτα κακό για το golf πέρα απο αυτό.Και ξαφνικά ακούω ένα χρήστη να λέει ότι το 307 είναι για πέταμα...
Εσείς αν ήσασταν κάτοχοι του εν λόγω αυτοκινήτου δεν θα αντιδρούσατε με τον ίδιο τρόπο ?
Δεν θα προσπαθούσατε να πείτε την γνώμη σας για το 307 όταν δέχεται επίθεση απο κάποιον που ούτε έχει μπεί μέσα σε 307?Και πάλι συγγνώμη απο τους κατόχους golf αλλά δεν νομίζω οτι τους προσέβαλα με αυτά που έλεγα...
Όταν βγεί το καινούριο golf μπορεί να μήν υπερασπίζομαι το 307 αλλά το golf V και όχι να λέω ότι είναι για πέταμα...Δεν έκανα καμία διαφήμηση στην peugeot γιατί δεν έχω κανένα ώφελος να πείσω κάποια άτομα να αγοράσουν 307...
Φίλε Γίαννη συνεχίζω να πιστεύω ότι εσύ είσαι αυτός που δημιούργησες το πρόβλημα... Δεν νομίζω πάντως ότι υπήρξε σοβαρή αντιπαράθεση...
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΟI ΓΚΟΛΦΑΚΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GOLF ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.Βρε συ φίλε giannis. Ηρέμησε. Είναι γνωστό ότι στον έλληνα κάλύτερα μπινελίκοσε την γυναίκα του, παρά το αυτοκίνητο του αλλά όχι και έτσι. Προσωπικά πιστέυω ότι το Golf είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο (προσωπικά του φίλου μου το 1.6 το συγκρίνω πολλές φορές με αρκετά μεσαία μοντέλα σε ποιότητα υλικών και κύλισης μεταξύ αυτών και του δικού μου Xantia) αλλά δεν είναι δυνατόν να αρέσει σε όλους, ενώ επίσης δεν είναι δυνατόν (δέστο λογικά) ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε το 1997 να μην έχουν καταφέρει οι αντίπαλοι του να το φτάσουν το 2003 ειδικά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως η Ευρωπαϊκη αυτοκινητοβιομηχανία και ειδικά η μικρομεσαία κατηγορία.
Επίσης σκέψου ότι το 2002 πρώτη φορά πέρασε κάποιο μοντέλο σε πωλήσεις το GOLF στην Ευρώπη (ναι, ίσως είναι τυχαίο) αλλά είναι σίγουρα δείγμα ότι στην αγορά υπάρχουν και άλλα αστέρια πέραν του GOLF που κανείς δεν αντιλέγει (όποιος το κάνει είναι εκτός τόπου και χρόνου) ότι είναι και αυτό ένα απο τα αστέρια της κατηγορίας του. -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Alex kaloriziko gia akomi mia foraΣυμφωνω και γω μαζι σου απολυτα.
Το topic που ανοιξε ο αλεξ ζηταγε γνωμες απο κατοχους golf και οχι απο
κατοχους peugeot.Τωρα γιατι συνεβη αυτο δεν γνωριζω,ισως για διαφημηση ,δεν
ξερω τον λογο ακριβως,και γι αυτο βρεθηκαμε με μερικους σε αντιπαραθεση.Το λαθος λοιπον εγινε απο αυτους και μονο ,οσο για την επιμονη μου στο golf ειναι γνωμη μου ,μου αρεσει σαν αυτοκινητο και το θεωρω σαφως ανοτερω απο το peugeot το οποιο επαναλαμβανω ανφερθηκε
σε αυτο το topic ,Ετσι λοιπον οι κυριοι που λενε οτι εγω εκανα διαφημηση κανουν ενα λαθος, μαλλον αυτοι εκαναν την διαφημηση στο peugeot.Eγω δεν θελω να βρισκομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν απο δω μεσα αλλα οταν σε ενα topic που αναφερεται σε ενα και μονο αυτοκινητο το golf ,αλλοι μπλεκουν peugeot εγω νομιζω οτι βρισκομαι στο καταλληλο μερος και οχι αυτοι.Ευχαριστω και τους 2 που 'quotαρησα' διοτι με εβγαλαν απο τον κοπο να απαντησω οπως θα επρεπε σε μερικους-μερικους...δεν θα μπορουσα να απαντησω καλυτερα και ο ιδιος!!!
Δεν θα ασχοληθω με αυτους βεβαια...εκεινοι εκτιθενται μονοι τους και οι δικες σας απαντησεις νομιζω δειχνουν εαν συμφωνειτε μαζι τους η οχι.
Οπως και να εχει, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις γνωμες σας για το GOLF.
Ξαναλεω παντως για ΕΚΑΤΟΣΤΗ φορα οτι την αποφαση μου να αγορασω το συγκεκριμενο αυτοκινητο την ειχα παρει πολυ πριν μπω για πρωτη φορα εδω μεσα. Αρα δεν ειμαι ΑΣΤΑΘΗΣ
Το 307 το ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ αρκετα αφου το εχει ενας κολλητος φιλος μου (και μαλιστα το 1,6 το πλουσιο με το δερμα) και δεν με εντυπωσιασε - το βρηκα 'βαρυ' στις αποτομες αλλαγες πορειας. Ωραιο αμαξακι βεβαια...πολλα εξτρα κλπ - αλλα τα εχω ξαναπει αυτα.
Και κατι τελευταιο : nakata, νομιζω οτι μου οφειλεις μια συγνωμη διοτι εγω δεν σε προσβαλα ποτε, ουτε σε ειπα ασταθη, ουτε οτι λες κοτσανες.
Την γνωμη σου μπορεις να την λες ελευθερα βεβαια, αλλα με σεβασμο στους υπολοιπους....
Α, και κατι τελευταιο: δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση να με κρινεις εαν εκανα λαθος που εκανα την συγκεκριμενη επιλογη, διοτι δεν εισαι ουτε φιλος μου ουτε συμβουλος μου στα οικονομικα μου. Οπως δεν σε εκρινα εγω, ΑΠΑΙΤΩ και απο σενα να μην με κρινεις. -
ΧΡΩΜΑ ΑΣΗΜΙ quartz!1.6 xs ΤΡΙΠΟΡΤΟ!ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ !ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΖΕΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ?ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ>?
-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΧΡΩΜΑ ΑΣΗΜΙ quartz!1.6 xs ΤΡΙΠΟΡΤΟ!ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ !ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΖΕΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ?ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ>?Steile moy to mail sou na milisoume ektos forum giati to sygekrimeno topic einai asxeto me afta poy mou rwtas.
Steile mail sto ilias_l@hotmail.com(B.T.W. Mple recife 2 mines to exw 0 problimata ws twra)
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕΝΤΟΝΙ
Το λαϊκό δικαστήριο έριξε την εσχάτη την ποινή στους δόλιους Πεζόφιλους που προσπαθούν να πλασάρουν τα διάφορα ντενεκεδάκια 307 και 206 σε ανίδεους αγοραστές. Επειδή όμως γνωρίζω γραφή και ανάγνωση παραθέτω με όση συντομία γίνεται τη στιχομυθία του θέματος αυτού, που άνοιξε όταν ο Σερ Άλεξ ζήτησε τη γνώμη των κατόχων του Golf, σχετικά με το αυτοκίνητο που ήθελε να αγοράσει (λέγοντας ότι έχει επιλέξει Golf).Μετά από τις πρώτες σχετικές απαντήσεις, ο Σερ καταλήγει:
Sir Alex
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ, ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΚΟΥΣ,307,147,ΓΚΟΛΦ,ΑΣΤΡΑ,ΚΟΡΟΛΑ...ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ?Και συγκρίνοντας με τους ανταγωνιστές, αποφασίζει:
**Sir Alex **
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ V ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η 1η ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΣΑΝ ΤΟ 4) ΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ 2004 ΠΕΡΙΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ SAXO ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ 4 ΝΑ ΠΑΡΩ ΤO 5!!!!!Κλείνει λοιπόν το θέμα, αφήνοντας όμως ανοικτές πόρτες:
**Sir Alex **
Λοιπον φιλοι μου να σας πω ενα ευχαριστω για τις γνωμες σας και ολες ειναι σεβαστες ουτως η αλλως το quest αυτο εχει λαβει τελος αφου το εχω παραγγειλει πλεον το οχημα και το παραλαμβανω στα μεσα Ιανουαριου.
Περα απο αυτο ομως, θα ηθελα να σας πω οτι η επιλογη αυτοκινητου ειναι τελικα θεμα υποκειμενικο Δεν μπορω με τιποτα πχ να πεισω τον φιλο μου τον Jim147 για το ποιον της 147 του, αφου, εφοσον την επελεξε, σημαινει οτι την θεωρησε την καλυτερη επιλογη για τα γουστα του, και καλα εκανε. Συμφωνω οτι ειναι πανεμορφη, στριβει οντως τρομερα αλλα εγω κοιταω και την αξιοπιστια, πλεον - οταν επαιρνα το Saxo ουτε που με ενοιαζε αφου ηθελα γκαζια. Καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα- εμενα μου αρεσει το Golf και φυσικα ειναι βασικη η εμφανιση αφου αμα δεν σου αρεσει, δεν το παιρνεις, πολυ απλα. Το πολυ-πολυ να το κανω καμμια 150αρια αλογα και με μια bilstein να βρω την υγεια μου...μεχρι τοτε καθηστε να το οδηγησω και αμα θελετε να σας πω τοτε τις εμπειριες μου!!!Το θέμα συνεχίζεται με απαντήσεις σχετικά με τους ανταγωνιστές της μικρομεσαίας κατηγορίας.
**KonstantinosMD **(ανοίγει ένα νέο κύκλο περί αξιοπιστίας του Golf)
Λοιπόν,
ανακάλυψα την ύπαρξη του forum μόλις τώρα......
για να αγχώσω λίγο τον φίλο που περιμένει το νέο του Golf IV Generation 1.6 έχω να του πω τα εξής....Μετά από παράθεση διαφόρων περιστατικών, μπαίνει ο «γαλλόφιλος» ΝΑΚΑΤΑ για να καθησυχάσει τον Σερ Άλεξ
ΝΑΚΑΤΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?ΚΟΙΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΣΟΙ ΝΑΝΑΙ 5 10 ΑΝΤΕ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ 20!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΣΤΟΥΣ 100.000 ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙ ΛΕΣ?ΔΗΑΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΗΛΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ 1 ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
ΕΝΑΣ ΠΕΖΑΚΙΑΣ 307 1.6!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ!ΠΑΡΕ ΤΟ 307 ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!Κάνει όμως το έγκλημα να του αντιπροτείνει το 307
Φανερά ενοχλημένος (με την κριτική στο Golf), εμφανίζεται ο Γιάννης με το πρώτο του μήνυμα στο thread αυτό:
Giannis
Αγαπητε μου φιλε αν και αργησα να σου απαντησω θελω και γω να σου πω κατι . Αν το GOLF εμφανιζε ολες αυτες τις ζημιες και ηταν τοσο κακο αυτοκινητο οσο θελουν να το χαρακτιριζουν μερικοι εδω μεσα ,τοτε πως μετα απο τοσα χρονια που ειναι στην παραγωγη εξακολουθει να ειναι στην κορυφη των πωλησεων ακομα και σημερα? κανε και μια βολτα απο τα συνεργεια και κοιτα τι αυτοκινητα ειναι μεσα καθημερινα(εννοω τι μαρκες αυτοκινητων )GOLF θα δεις ελαχιστα και αυτα για ασυμαντες αφορμες,λαδια κ.τ.λ Ρωτα μερικους κατοχους GOLF να σου πουν την γνωμη τους και οχι μερικους αλλους που ουτε καν αυτοκινητο εχουν.Και αμέσως μετά μπαίνει το θέμα... «διαφήμιση»
Kvlachos
Δε νομιζω οτι κανεις χαρακτηρισε το Golf κακο αυτοκινητο.Απλα καποιοι(μεταξυ των οποιων και εγω) ανεφεραν καποια περιστατικα που ετυχαν στους ιδιους η σε φιλους τους επειδη καποιος ρωτησε τη γνωμη μας.Το συμπερασμα που εγω εβγαλα απο το θεμα με το Golf ειναι οτι δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο της αγορας παρολα τα χρηματα που κοστιζει.
Θα ηθελα επισης να αναφερω οτι το ποσο πουλαει ενα αυτοκινητο δεν ειναι αδιασειστο κριτιριο του ποσο καλο ειναι.Οι πωλησεις εξαρτωνται απο παρα πολλους παραγοντες.Ενδεικτικα να αναφερω τιμη,ονομα(πολυ σημαντικο για αρκετους),γνωμη της ....γκομενας μεχρι και ....διαφημιση.Και έρχεται η πρώτη «κεραμίδα» από το Γιάννη
Giannis
Oσο για την διαφημηση νομιζω οτι η γκομενα σκεφτεται πιο οριμα τελικα οπως ολλες οι γυναικες (επιστημονικα αποδεδιγμενο)και θελει golf και καλα κανει ,θελει ενα και καλο!!οχι παιχνιδακια που σε ενα χρονο ειναι για πεταμαΣτην προσπάθειά μου να κάνω χιούμορ για την «πατάτα» περί «παιχνιδιών» και «αυτοκινήτων» απαντώ (βάζοντας άθελά μου λάδι στη φωτιά)
Petros
Να απαντήσω σε άπταιστα ελληνικά:
YOU KOYF ME!!!Ο Σερ Άλεξ επαναλαμβάνει ότι αποφάσισε και εγώ απαντώ, δίνοντάς του τις θερμές ευχές μου.
Ο Dev από τη μεριά του απαντά κι αυτός στο Γιάννη:
Dev
Εισαι απο τους τύπους που αφού αγόρασαν ένα αυτοκίνητο πιστεύουν ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι μαλακίες μόνο και μόνο για αυτοεπιβεβαίωση. Έτσι χάνεις τελείως την αντικειμενικότητά σου.Καταρχήν όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη εμπάθεια για το αυτοκίνητο που επιλέξαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι για πέταμα. Εξάλλου η επιλογή είναι κυρίως υποκειμενική. Οπότε αν έχεις τόση ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και νιώθεις ανασφάλειες για την επιλογή σου (και είναι φυσιολογικό να έχεις με τόσα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο) θα σου πώ για άλλη μια φορά 'Μπράβο, ωραίο το golf'.Ο Γιάννης επιμένει:
GiannisΚαταρχην δεν μιλαω για ολα τα αυτοκινητα μιλαω μονο για το 307
και γι αυτο και μονο λεω οτι ειναι για πεταμα κατα την γνωμη μου παντα.
Ανασφαλειες δεν εχω για την επιλογη μου,εαν ειχα ενα 307 θα ειχα πολλες. Τελος δεν περιμενω εσενα να μου πεις οτι το golf ειναι ωραιο , το βλεπω καθε μερα στο δρομο οταν το χαζεβουν μερικοι ακομη και αν εχουν περασει τοσα χρονια,το peugeot 307 για πεσ μου για ποσο θα το κοιτανε ακομα?οσο και το 206 μαλλον ε?κανα χρονο χα χα ωραιο αυτοκινητο να παρουμε κανα δυο...τα λεφτα που εδωσα ειναι πολλα ναι το ξερω αλλα παντα στην ζωη μου προτιμω να δινω κατι παραπανω αλλα να περνω κατι καλο,και κατα βαθος ολοι εδω μεσα ξερουμε ποιο ειναι το καλο αλλα ντρεπομαστε να το πουμε ετσι?
(και είναι φυσιολογικό να έχεις με τόσα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο) Οπως το λες ακριβως ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ τελικα ειδες που η διαφημηση ξερει τι λεει?Εδώ σταματώ, καθώς τα τελευταία μηνύματα είναι αρκετά πρόσφατα. Για όσους λοιπόν δεν κατάλαβαν, ή νιώθουν θιγμένοι ας ρίξουν μία ματιά και ας βγάλουν τις αποφάσεις τους... Και μη με κατηγορήσετε ότι χρησιμοποίησα αποσπασματικά κομμάτια. Αν θέλετε διαβάστε όλα τα μηνύματα μόνοι σας και βγάλτε διαφορετικό συμπέρασμα.
-
Καλό
-
Το 'σεντονάκι' του Πέτρου με κάλυψε . Νομίζω ότι όλοι καταλαβατε τι ακριβώς γίνετε.
Κατά την γνώμη μου χάνουμε την ώρα μας να λέμε άν το 307 είναι καλό για 1 χρόνο και το Golf για 5 ή το ανάποδο.Για να γελάσουμε όμως λιγάκι αυτή είναι η κορυφαία απάντηση που άκουσα απο φίλο μου μηχανικό αυτοκινήτων σε άλλο φίλο μου πρώην συνάδελφο όταν τον ρώτησε αν είναι αξιόπιστο το Compact της BMW.
Κώστας (Απορημένος) : Μήτσο τι γνώμη έχεις για την compact είναι αξιόπιστη, αξίζει να την αγοράσω ?
Μήτσος (Μηχανικός) : Κώστα θα σου δώσω την επαγγελματική μου συμβουλή. Άμα σου αρέσει πάρτην αμα δεν σου αρέσει μην την παίρνεις.Το ίδιο ισχύει και για εμάς, βάλτε τα κάτω δείτε τι υπολογίζετε περισσότερο και ακολουθήστε την ... επαγγελματική συμβουλή 'Αμα σου αρέσει πάρτο, αμα δεν σου αρέσει μην την παίρνεις' !!!!
-
Εντάξι - Εντάξι, το VW Golf είναι ποιοτικό και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος και το αγόρασε.
Για να βάλουμε όμως και τα πράγματα στην θέση τους. Υπάρχουν κάποια πράγματα που με τον καιρό γίνονται σύμβολα, μόδα, κατεστημένο κλπ. Ενα απο αυτά πέτυχε να είναι και το Golf. Για μένα το Golf άσχετα με το αν είναι ποιοτικό, αν βγάζει ή όχι προβλήματα, για το αν είναι γρήγορο ή όχι κλπ, κλπ αντιπροσωπεύει το ποιό Ευρωπαικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτο που το δίνει αυτή τη προσωπικότητα, η σχεδιασή του? η φιλοσοφία των χώρων του? Ας μη ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε παραγωγή πάνω απο 30 χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα εμφανίστηκαν άλλα πολύ καλύτερα σε σχεδίαση αυτοκίνητα όμως χάθηκαν ενω αυτό παρέμεινε. Αναφέρω για παράδειγμα: Fiat 124 sport 2πορτο, Lancia Betta sport, Alfa Romeo Veloce, Autobianchi Abbarth (με αυτό και αν έγινε χαμός κάποτε), Renault 5 & 5 Turbo, Peugeot 305 κλπ. Η μόνη εξαίρεση όλα αυτά τα χρόνια είναι το Ford Escort, που όμως στην πορεία του άλλαξε και σχέδιο και φιλοσοφία. Το μόνο που παρέμεινε είναι τό όνομα. Παρ'όλα αυτά το Golf παραμένει εδώ και 30 χρόνια βασισμένο πάνω στον αρχικό του σχεδιασμό και φιλισοφία κατασκευής. Και αρέσει γιατί είπαμε είναι το ποιό Ευρωπαικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ.Και για να διασκεδάσουμε λίγο τα πράγματα. Πήτε μου 10 λόγους που θα σας έκαναν να μην αγοράζατε Lada Samara
-
Ο κύριος λόγος να μην αγοράσεις LADA SAMARA:
-Αν έχεις άλλα 10.
VW GOLF GENERATION 1.6 : ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ?