-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Οσο κι αν φαίνεται περίεργο όσες έχω δεί στις αγγελίες είναι απο 4.000 ευρώ και πάνω!!! Πρέπει νάναι όμως στην πένα και σίγουρα ανακατασκευασμένες...Οτι είναι ανακατασκευασμένες είναι σίγουρο. Μην σου φαίνεται παράξενη η τιμή. Το αυτοκίνητο είναι στολίδι!!! Ξέρεις πόσοι τρώγονται για μια τέτοια κούκλα? Έχω βρει μία σε όχι καλή κατάσταση, αλλά ο τύπος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τη...χωρίσει. Θα δούμε...
-
Όσον αφορά αυτή με τα 4000 ευρώ, μπορείς να μου δώσεις τηλέφωνο να επικοινωνήσω? Όσες έχω βεί είναι από 5500 μέχρι 10 χιλιάρικα. Αναμένω...
-
Φίλοι Alfisti,
Μελετώντας τις διάφορες Alfa σκεφτόμουν την αγορά μίας 75 είτε 1,6 Trofeo είτε 1,8 . Λένε ότι είναι η τελευταία 'πραγματική' Alfa .
Τι πιστεύεται και ποιά προτιμάτε?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Φίλοι Alfisti,Μελετώντας τις διάφορες Alfa σκεφτόμουν την αγορά μίας 75 είτε 1,6 Trofeo είτε 1,8 . Λένε ότι είναι η τελευταία 'πραγματική' Alfa .
Τι πιστεύεται και ποιά προτιμάτε?
Πολύ καλό μοντέλο. Στην εποχή της τη λατρευα. Πίσω δισκόφρενα...μέσα...χειρόφρενο Π κτλ. Έχει χαρακτήρα η άτιμη...!!! Πόσο στη δίνουν και σε τι κατάσταση?
-
Δεν έχω ψάξει κάτι συγκεκριμμένο απλά το σκέφτομαι.
Παίζει ανάλογα το μοντέλο και την κατάσταση από 3500 έως 5000 Ευρώ.
Το θέλω για παιχνίδι , για Μέγαρα και σιγά σιγά να το φτειάξω για την πλάκα μου για αναβάσεις.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δεν έχω ψάξει κάτι συγκεκριμμένο απλά το σκέφτομαι.Παίζει ανάλογα το μοντέλο και την κατάσταση από 3500 έως 5000 Ευρώ.
Το θέλω για παιχνίδι , για Μέγαρα και σιγά σιγά να το φτειάξω για την πλάκα μου για αναβάσεις.
Κάτι λέγαμε για υιοθεσία παλιότερα, αλλά σε χάλαγε ο στρατός!
Σε κανά χρόνο που θα έχεις φτιάξει και την 75, τι λές;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν έχω ψάξει κάτι συγκεκριμμένο απλά το σκέφτομαι.
Παίζει ανάλογα το μοντέλο και την κατάσταση από 3500 έως 5000 Ευρώ.
Κάτι λέγαμε για υιοθεσία παλιότερα, αλλά σε χάλαγε ο στρατός!
Σε κανά χρόνο που θα έχεις φτιάξει και την 75, τι λές;
Σήμερα μιλούσα με team manager ΠΧ και μπορεί να έχουμε δύο 75αρια στην ομάδα, 1,8 Τ και ότι άλλο καλό βρούμε!
Όσο για τον στρατό , εμένα δεν με χαλάει , νέοοοουυυς θα πήξεις!!!
-
Πληθαίνουμε νομίζω οι αλφίστι έστω κι αν όλοι σας βλέπω έχετε εκσυγχρονιστεί. Εγώ παραμένω στα παλιά καλά κλασικά τύπου Alfa 33 16V (1700 και 150 στη ρόδα). Κι ας τρίζουν.
-
Παρ'οτι νεος στο forum νομιζω οτι και εγω πρεπει να προσχωρησω (αν με δεχεστε) στο club των alfisti. Η δικια μου ειναι μια 147 1.6 Distinctive (ειμαι απο τους εκσυγχρονισμενους). Υπαρχει καπου καποια λιστα με ολους του Alfisti του forum;
-
Ωραία έχω 155 2.0 (145PS) και 75 1.6 TROFEO, όταν οδήγησε την 155 ο φίλος μου ο Σάκης ανεβαίνοντας για το Φιλίππιο είπε ¨τώρα κατάλαβα γιατί σου αρέσει να οδηγάς και να το ευχαριστιέσαι ¨, αλλά δεν οδήγησε το 75 για να καταλάβει τι σημαίνει να οδηγείς πραγματικά, δυστυχώς είναι το τελευταίο πραγματικό ALFA ROMEO μέχρι στιγμής.
Επειδή έχω οδηγήσει λόγο δουλειάς πολλά αυτοκίνητα και έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα (Μ.Ο 30.000 χλμ/έτος), μέχρι στιγμής με τα χρήματα που έχω δώσει δεν βρέθηκε άλλο αυτοκίνητο που να με έχει συγκινήσει.
Αυτά. -
Aπό Aλφίστες στους 4T? Nα ένας. Δυστυχώς δεν διαθέτω τώρα (μία 147 1.6 θα ήταν ιδανική για προσωπικό αυτοκίνητο), αλλά έχουν περάσει από τα χεράκια μου μία Alfetta GT (η... GTV 1600, μία 75 Turbodiesel στην Iταλία (τραγική, τη δώσαμε πίσω σε δύο μήνες) και βέβαια - καλύτερη όλων - μία τρίλιτρη 164 της οικογένειας,μοντ. '88, που υπάρχει ακόμη κάπου κοντά στην Aνκόνα, λειτουργική σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δίχως ελπίδα να πωληθεί! Διόλου τυχαία λοιπόν, τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα, όποτε πάμε Iταλία για γνωριμία με Άλφα, είτε τις οδηγούμε εδώ στην Eλλάδα. Kαι το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους εδώ στο περιοδικό, από τους K.K. και Σ.X. γιατί δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα αλλά και οι άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά εκεί σε Mιλάνο και Tορίνο (ναι και Tορίνο γιατί να το κρύψουμε άλλωστε?> Aυτό μην το πείτε βέβαια στους Aντιαλφίστες αναγνώστες του περιοδικού γιατί θα μας κατηγορούν για ιταλοφιλία. Σημειωτέον, αν έχεις ιστορία 33 χρόνων πίσω σου, δεν αβαντάρεις κανέναν λειτουργώντας συναισθηματικά και μόνο. Aντίθετα, αν αγαπάς κάτι, μάλλον το κρίνεις και πιο σκληρά, σαν δικό σου παιδί!
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Παρ'οτι νεος στο forum νομιζω οτι και εγω πρεπει να προσχωρησω (αν με δεχεστε) στο club των alfisti. Η δικια μου ειναι μια 147 1.6 Distinctive (ειμαι απο τους εκσυγχρονισμενους). Υπαρχει καπου καποια λιστα με ολους του Alfisti του forum;Το Δεκέμβρη του 2002 είχα τελειώσει μία δουλειά πολλών μηνών με τα αυτοκίνητα που έχουν τα μέλη του forum. Πήραν μέρος 162 μέλη με 241 αυτοκίνητα. Η Alfa Romeo είχε τότε 16 αυτοκίνητα. Τώρα θα είναι σίγουρα περισσότερα.
Πήγαινε στο αντιστοιχο θέμα http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1648&start=0 για να δεις λεπτομέρειες.
-
Παρ'οτι νεος στο forum νομιζω οτι και εγω πρεπει να προσχωρησω (αν με δεχεστε) στο club των alfisti. Η δικια μου ειναι μια 147 1.6 Distinctive (ειμαι απο τους εκσυγχρονισμενους). Υπαρχει καπου καποια λιστα με ολους του Alfisti του forum;
Το Δεκέμβρη του 2002 είχα τελειώσει μία δουλειά πολλών μηνών με τα αυτοκίνητα που έχουν τα μέλη του forum. Πήραν μέρος 162 μέλη με 241 αυτοκίνητα. Η Alfa Romeo είχε τότε 16 αυτοκίνητα. Τώρα θα είναι σίγουρα περισσότερα.
Πήγαινε στο αντιστοιχο θέμα [url]http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=1648&start=0[/url] για να δεις λεπτομέρειες.
Καλα φιλε (συναδελφε) φοβερη δουλεια. Χαρα στην υπομονη σου, εγω δεν θα μπορουσα να καθησω να το κανω αυτο. Ποτε προβλεπεται η καινουργια ενημερωση της λιστας. Απο την αλλη εγω σκεφτομουνα και κατι αλλο. Μηπως να ξεκινησουμε ενα topic στο οποιο θα γραφαμε ο καθενας για το αυτοκινητο που εχει, τις εντυπωσεις του και ισως καποια φωτογραφια (του αυτοκινητου) Κατι σαν on line βιβλιοθηκη. Βεβαια αυτη η πληροφορια θα χρειαζοταν καποια οργανωση η οποια δεν ξερω πως θα μπορουσε να γινει με τα μεσα που μας προσφερει αυτο το forum(ισως καποια μικρη εφαρμογουλα στο site καποιου απο εμας) Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει ηδη κατι τετοιο γιατι δεν εχω προλαβει να ψαξω ολο το forum.
Παντως ξανα συγχαρητηρια (εσυ τι αμαξι εχεις?)
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Καλα φιλε (συναδελφε) φοβερη δουλεια. Χαρα στην υπομονη σου, εγω δεν θα μπορουσα να καθησω να το κανω αυτο. Ποτε προβλεπεται η καινουργια ενημερωση της λιστας.Δεν θα υπάρχει καινούργια (από εμένα τουλάχιστον) ...έχω σταματήσει από τότε να καταγράφω αυτοκίνητα.
Απο την αλλη εγω σκεφτομουνα και κατι αλλο. Μηπως να ξεκινησουμε ενα topic στο οποιο θα γραφαμε ο καθενας για το αυτοκινητο που εχει, τις εντυπωσεις του και ισως καποια φωτογραφια (του αυτοκινητου) Κατι σαν on line βιβλιοθηκη. Βεβαια αυτη η πληροφορια θα χρειαζοταν καποια οργανωση η οποια δεν ξερω πως θα μπορουσε να γινει με τα μεσα που μας προσφερει αυτο το forum(ισως καποια μικρη εφαρμογουλα στο site καποιου απο εμας) Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει ηδη κατι τετοιο γιατι δεν εχω προλαβει να ψαξω ολο το forum.
..αν έχεις κουράγιο, κάντο...ευχαρίστως σου δίνω όλα τα στοιχεία που έχω μαζέψει.
Ευχαριστώ...(Alfa 147).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Απο την αλλη εγω σκεφτομουνα και κατι αλλο. Μηπως να ξεκινησουμε ενα topic στο οποιο θα γραφαμε ο καθενας για το αυτοκινητο που εχει, τις εντυπωσεις του και ισως καποια φωτογραφια (του αυτοκινητου) Κατι σαν on line βιβλιοθηκη. Βεβαια αυτη η πληροφορια θα χρειαζοταν καποια οργανωση η οποια δεν ξερω πως θα μπορουσε να γινει με τα μεσα που μας προσφερει αυτο το forum(ισως καποια μικρη εφαρμογουλα στο site καποιου απο εμας) Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει ηδη κατι τετοιο γιατι δεν εχω προλαβει να ψαξω ολο το forum.
..αν έχεις κουράγιο, κάντο...ευχαρίστως σου δίνω όλα τα στοιχεία που έχω μαζέψει.
Αν και η απαντηση σου στην προτροπη μου με αποκαρδιωσε λιγο (τραυματικη εμπειρια ε?), επιφυλασσομαι, γιατι κατι τετοιο απαιτει χρονο που δυστυχως αυτην την περιοδο δεν εχω
Ευχαριστώ...(Alfa 147).
Συναδελφος και στο αμαξι δηλαδη (εκτος απο την δουλεια). Ευχαριστημενος μεχρι τωρα, σου παρουσιασε κανενα προβλημα?
-
Τις δοκιμές στο Autopress τις έχετε δει; Έχει και 147 και 156...
Διαβάστε: -
γεια σας κ απο μενα παιδια. ειμαι καινουργιος εδω.
εχω μια 75 1.6 trofeo. οπως καταλαβαινεται δεν την αλλαζω με τιποτα λογω πισω κινησης.
ειμαι ενας αμεταοητος κ ρομαντικος αλφιστι -
Kalos sas vrika Dilwnw ALFISTI:) ..alla distixos den exw akoma alfa romeo tha apoktisw to kalokeri... ALFA POWER
*Ki egw thelw na parw ena 75 h 155 gia kathara agwnistiki xrisi (rally taxititas-anavaseis...) einai sta amesa sxedia mou...
-
146 TS 1,6 από το 1997 με τρία ευρωπαϊκά ταξίδια των 4.000-6.000 χλμ. το καθένα
-
γεια χαρά και απο εμένα
146 1.4 TwinSpark
την έχω απο τον Οκτώβριο του 97 και δεν έχω κανένα πρόβλημα (σε λογικά πλαίσια πάντα). Αν μου έλεγε κάποιος τι θα ήθελα αυτή τη στιγμή πάλι Alfa με κλειστά τα μάτια (τα μάτια μόνο όχι τα αυτιά - μια απο τις καλύτερες απολαύσεις μου είναι να ακούω τον ήχο του κινητήρα)
Alfa Romeo