-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ είπε ο γιατρός!
Κατηγορία GeorgeTabs κοινώς...:P:P
Κάτι τέτοια κάνετε και μετά κατηγορείτε τους γιατρούς για ιατρικά λάθη! Μπορεί να είπε πρωί-μεσημέρι-βράδυ, αλλά προφανώς δεν εννοούσε όλο το πρωί, όλο το μεσημέρι και όλο το βράδυ.
Ώρε να πάρει!! Λάθος το κατάλαβα 2,5 μήνες τώρα; Λές να πάθω overdose??
Και εγώ που νόμιζα πως τρελλός γιατρός με εξέτασε, όπως τρελλος παππάς με βάφτισε!!!
Δε νομίζω ότι συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Αντίθετα, αν σταματήσεις απότομα να γράφεις στο Forum, κινδυνεύεις από στερητικό σύνδρομο!
-
Μπάς και σου υποσχέθηκε κανένας bonus όταν φτάσεις τα 2000 posts? Γιατί αν πρόκειται για κανένα στοίχημα, δικαιολογημένα γράφεις τόσο πολύ...!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Μπάς και σου υποσχέθηκε κανένας bonus όταν φτάσεις τα 2000 posts? Γιατί αν πρόκειται για κανένα στοίχημα, δικαιολογημένα γράφεις τόσο πολύ...!Προσωπικά θέλω όταν γίνουν εκλογές να πάω για την υπερφορουμαρχία, οπότε έχω αρχίσει να βγάζω λόγους από τώρα!!
-
Δηλαδη τι εχουμε ο Γιωργος για υπερνομαρχης; εεεε εννοω υπερφορουμαρχης.
Νικος
ΥΓ: αυτο που χρειαζεται to forum ειναι ενα moderator.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δηλαδη τι εχουμε ο Γιωργος για υπερνομαρχης; εεεε εννοω υπερφορουμαρχης.Νικος
ΥΓ: αυτο που χρειαζεται to forum ειναι ενα moderator.
moderator?
Μα αυτό θέλει δουλειά!!!
Ενώ σαν υπερνομάρχης (και οι λοιποί πολιτικοί) έχεις μίζες και βύσματα (ό,τι καλύτερο για ηλεκτρολόγους σαν κι εμένα!! ). Μάσα και καθισιό! Θώκο και ζωή χαρισάμενη.Τελικά βέβαια η παρενέργεια είναι πως σαπίζεις στην καρέκλα και ξεχνάς να πεθάνεις!
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Kathgoria... 'Ores ergasias' giati den yparxei????
Γιατι υποτιθενται οτι δουλευουμε τοτε
Sovara???? Ftou! kai go nomiza oti oloi se forum grafoun!!!
-
Ρε μάγκες εσείς που επιλέξατε ΟΛΗ ΜΕΡΑ που τον βρίσκετε τον χρόνο;;;;
Eεεεεεεεεε;;;;;;; ή σερφάρετε και ώρα εργασίας;;; -
Ο χρήστης Νίκος Καρνής έγραψε:
Ρε μάγκες εσείς που επιλέξατε ΟΛΗ ΜΕΡΑ που τον βρίσκετε τον χρόνο;;;;
Eεεεεεεεεε;;;;;;; ή σερφάρετε και ώρα εργασίας;;;Προσωπικά έβαλα στην κατηγορία μου, όχι το όλη μέρα.
Αυτό σημαίνει πως ή κοιμάμαι, ή φορουμάρω!! -
Αϊντε καί άλλο ένα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αϊντε καί άλλο ένα.Kάθομαι και διαβάζω τόση ώρα, σαν μ@λ@κ@ς, δημοσιεύσεις που έγιναν πριν καν εγγραφώ στο φόρουμ...
Στο θέμα μας τώρα.
Είμαι στο φόρουμ συνέχεια...
-
Λέω και εγώ, 2000 δημοσιεύσεις ο Tabs;
-
Συνηθως πρωι που βρίσκομαι στο γραφείο... βέβαια και το βραδυ αν είμαι σπίτι θα κάνω μια βόλτα απο το φορουμ...
-
Εχω κι εγω προβλημα στο να ψηφησω...
Εχω αστατο ωραριο στη δουλεια και εκτος αυτου για να μην δινω δικαιωματα δεν θελω να με βλεπουν αλλοι να 'σκαλιζω' τον υπολογιστη χωρις λογο.
Γιαυτο ειμαι στο φορουμ οποιαδηποτε στιγμη ειμαι στο γραφειο μονος μου!!! -
Ότι ώρα μου γουστάρει.
-
όλη μέρα
-
συνήθως μεσημεράκι με το lunch time είναι οτι πρέπει..
αλλα αν έχω free-time ειδικά αυτές τις μέρες, any-time.
-
οτι ωρα ναναι τωρα με dsl!
-
Ολη μέρα και νύχτα με την DSL (αφού είπαμε GEEKS R US!!! )
-
Αll day long!!
Λογω dsl βεβαιως. -
Όταν μπαίνω στη δουλειά (που η σύνδεση πάει σφαίρα) το μεσημέρι. Από το σπίτι το βράδυ...
ΤΙ ΩΡΑ FORUMARETE?