-
[quote='jzer40' ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΟ...
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ??[/quote]Όχι φίλε μου δεν έχω απαιτήσεις την έχω προεξοφλήσει την στάση της αστυνομίας στην χώρα μας...
Η αστυνομία υπάρχει για να μου κάνει γνήσια υπογραφής και να κάνει σωματικό έλεγχο στο γήπεδο!!!!!!
Σε λίγο θα μας πει κανείς ότι κάνουν και περιπολίες και στις γειτονιές για να προφυλάξουν τις περιουσίες μας!!!!!! -
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ???Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ....ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 40 ΚΜ/ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ.......ΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???O KOK κάτι λέει για 'οχήματα εκτάκτου ανάγκης'. Ένα περιπολικό με αναμμένους φάρους και σειρήνα δεν είναι τέτοιο;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για οσους λετε οτι δεν ειχατε ποτε προβλημα με αστυνομια:
σε τυπικους ελεγχους (εκει δηλαδη που σε σταματανε χωρις να εχεις κανει τιποτα), ειναι ευγενεστατοι. Σε μπλοκα οπου εχεις κανει παραβαση, ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ ευγενικοι καθως εχουν δικιο και εσυ αδικο. Στις φασεις που τους πετυχαινω εγω ομως (Λιμανακια, 'σηκω φυγε απο εδω', 'τι δουλεια εχεις στα Λιμανακια ενω μενεις στον Πειραια, να μην σε ξαναδω εδω' και αντιστοιχου καλους ιστοριες για αγριους), ειναι απο τους χειροτερους αγροικους που κυκλοφορουν αναμεσα μας ακριβως επειδη ξερουν οτι δεν εχουν δικιο και ο μονος τροπος να επιβαλλουν αυτο που θελουν ειναι να το παιξουν αγριοι.
Δε θεωρώ τον τρόπο που περιγράφεις σωστό αλλά τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει στα Λιμανάκια που κάθε τόσο σκοτώνονται συνάνθρωποι μας? Πόσες φορές δεν έχουν γίνει ατυχήματα από 'κόντρες' και 'παιχνίδια' στα Λιμανάκια και την πληρώνουν και ανυποψίαστοι περαστικοί?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
'τι δουλεια εχεις στα Λιμανακια ενω μενεις στον Πειραια, να μην σε ξαναδω εδω'Σοβαρά μιλάς; Απίστευτο!
Πάντως, ας μη μπερδεύουμε την τροχαία με τις υπόλοιπες διευθύνσεις της αστυνομίας, όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι επειδή ο Χ στο μπλόκο έλεγε π@π@ριές. Νομίζω συμφωνείτε σε αυτό.
Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στους τροχαίους το ότι επειδή έχουν δει απερίγραπτες καταστάσεις, αρχίζει και παραμορφώνεται η εικόνα που έχουν για το μέσο οδηγο και τις συνήθειες του, με αποτέλεσμα να μας βλέπουν όλους ως εν δυνάμει παραβάτες. Κακώς βέβαια, αλλά κρίνοντας και από τον εαυτό μου, η υπερβολική τριβή με οποιονδήποτε χώρο που μαστίζεται από αντιξοότητες, ενίοτε δημιουργεί αρνητική διάθεση, έτσι δεν είναι;
Πέραν τούτου, και αναφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχω δει μεγαλύτερο ζώο από έναν αξιωματούχο τροχαίας στη Λαμία, που κανονικά θα έπρεπε να τον είχαν ξηλώσει λόγω της απύθμενης βλακείας και ασέβειας που επέδειξε σε καταστάσεις τραγικές.
Αυτό όμως δε φτάνει ώστε να τα βάλω με όλο το σώμα της αστυνομίας... γνωρίζω πως προσπαθούν να απομονώσουν τέτοια στοιχεία. -
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ???Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ....ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 40 ΚΜ/ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ.......ΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???Μαζί σου κι εγώ!!!
Αλλά θα έρθεις με 40, θα ΦΥΓΕΙΣ και με 40!!!
Και όταν έχει κίνηση και μετανιώνεις την ώρα που γεννήθηκες από τη βαρεμάρα, ΕΠΙΣΗΣ δεν θα ανάβεις το φάρο να πας ανάποδα στον μονόδρομο ή τσίτα στον πεζόδρομο και να με ξυρίζεις με τον καθρέφτη ΤΑΧΑ ΜΟΥ πως έχεις ανάγκη και σε βλέπω 30 μέτρα μετά να το αράζεις στο τμήμα και είσαι όλο χαμόγελα που σου πήρε μισό λεπτό αντί 3-5 λεπτά που θα κάναν οι άλλοι πηγμένοι στην κίνηση...
-
Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι όχι μόνο το πώς μας μιλάει ο εκάστοτε αστυνομικός αλλά και το πού και για ποιό λόγο θα σε σταματήσει ή θα σου μιλήσει.
Προσωπικά με έχουν σταματήσει σε μπλόκο γιατί πήγαινα με 6 km/h πάνω από το όριο στον Κορίνθου-Πατρών (και προφανώς τσαντίστηκα!Λες και είχε νόημα που με σταμάτησε!) και γιατί καθόμουν σε καντίνα στα λιμανάκια και μου μιλούσε λες και ήμουν ο τελευταίος του δρόμου...Ευτυχώς που ήμουν με τον Πατέρα μου και με οικογενειακό φίλο που ήταν δικηγόρος και σταματησε ο αστυνομικός να μας κολλάει μόνο όταν έμαθε ότι ήταν δικηγορος ο κ.Χ(=ο οικογενειακός μας φίλος).
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς jzer40 ότι πολλοί αστυνομικοί σου μιλάνε λες και επειδή είμαι φοιτητής νομίζουν ότι με ξέρουν:'Α!Κλασσικός καυλόγκαζος που νομίζει ότι είναι χεράς και τρέχει μόνιμα.'
Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας παρατηρήσει το ύφος των αστυνομικών που γράφουν νεαρούς σε ηλικία οδηγούς.Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι όσοι είναι στο σώμα (κοινώς αστυνομικοί) αν τους σταματήσει κάποιος συνάδελφος,δεν τον γράφουν στις περισσότερες περιπτώσεις(90%).Ακόμα κι αν είναι παρκαρισμένοι παράνομα.Πώς να μην έχω προκατάληψη με τους μπάτσους όταν η πλειοψηφία μου συμπεριφέρεται έτσι ακόμα κι αν τους μιλάω ευγενικά;Ή πώς να σεβαστώ Αστυνομικό που με το ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΟ ή ΣΕΙΡΗΝΑ περνά με κόκκινο στεγνά και όταν παραλίγο να πέσει πάνω μου ζήτησε και τα ρέστα;Και μην πει κανείς έτυχε γιατί δεν έχει γίνει 1 και 2 φορές.Ειδικά αυτό το περιστατικό με το φανάρι συμβαίνει συχνά στην Πάτρα.Το βλέπω ακόμα κι όταν περπατάω.
ΥΓ:προσπαθώ να τους μιλάω μόνιμα πολύ ευγενικά και στον πληθυντικό ακόμα και όταν μου μιλάνε απαξιωτικά.Να σημειωθεί ότι η φάτσα μου είναι πολύ παιδική σχετικά με την ηλικία μου.(είμαι 22 χρονών προς τα 23).
ΥΓ2:Συγγνώμη για το μεγάλο post. -
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ.....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ???Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στα θέματα αστυνομίας, μπορεί να ξεφύγει κάποιος αλλά σε γενικές γραμμές τα εδώ γραφόμενα θεωρώ ότι δεν ξεφεύγουν από την πραγματικότητα.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ??
Φυσικά και θα έχω αγαπητέ. Έτερον εκάτερον. Οφείλεις να σπεύσεις. Εάν δεν θες να παραιτηθείς από το σώμα.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΑΘΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....
Το καταλαβαίνω. Είμαστε μλκ*ς λαός και στο δημόσιο (άρα και στην αστυνομία) υπάρχει βόλεμα. Όταν ο ένας μεμονωμένος δημόσιος υπάλληλος ξέρει ότι όσο και να προσπαθήσει για το καλύτερο όχι μόνο δεν θα αλλάξει κάτι αλλά μπορεί βγει εις βάρος του (μια και αυτό δεν θα αρέσει στους κοπρίτες συναδέλφους) κουράζεται και τελικά αποθαρρύνεται.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ???Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ....ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 40 ΚΜ/ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ.......ΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Φιλαράκι, ξέφυγες. Εδώ έχεις ξεφύγει. Ο ΚΟΚ κάνει λόγο για οχήματα προτεραιότητας. Ανάβεις φάρο/σειρήνα και τα λοιπά οχήματα σου ανοίγουν το δρόμο. Στο κόκκινο βγάζεις λίγο μπροστά το όχημα, βλέπεις ότι σε πήραν χαμπάρι και κόβουν ταχύτητα και περνάς.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ.....(ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ)
ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ....ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ???ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΥΡΙΕ...Σωστό. Όποιος δεν θέλει κλήσεις/διακστήριο ας μην κάνει παραβάσεις.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ(ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΗΣ..
Σωστό και αυτό.
Θα με ενδιέφερε να τοποθετηθείς στα παραπάνω. Δεν σε καλώ να απολογηθείς εκ μέρους όλης της αστυνομίας.
ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ....[/quote]ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ......... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι δύσκολο άραγε σε ορισμένους να μιλάνε με ευγενικό τρόπο στους αστυνομικούς; Εγώ έτσι μιλάω πάντα και ποτέ δεν έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση (παρά το ότι είχα κάνει τις μικροκουτσουκέλες μου).Μιλάς ευγενικά στον αστυνομικό και παραδέχεσαι σαν άντρας την τυχόν μλκ που έχεις κάνει. Αν σου τη χαρίσει λες ευχαριστώ. Εάν εφαρμόσει το γράμμα του νόμου, ας πρόσεχες να μην έκανες παράβαση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι δύσκολο άραγε σε ορισμένους να μιλάνε με ευγενικό τρόπο στους αστυνομικούς; Εγώ έτσι μιλάω πάντα και ποτέ δεν έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση (παρά το ότι είχα κάνει τις μικροκουτσουκέλες μου).Μιλάς ευγενικά στον αστυνομικό και παραδέχεσαι σαν άντρας την τυχόν μλκ που έχεις κάνει. Αν σου τη χαρίσει λες ευχαριστώ. Εάν εφαρμόσει το γράμμα του νόμου, ας πρόσεχες να μην έκανες παράβαση.
-
Λοιπόν και εγώ με τη σειρά να πώ ότι υπάρχουν λογής λογής τροχονόμοι.Τις περισσότερες φορές(κατ' εμέ) έχουν μέτρια έως καλή συμπεριφορά, ε μερικές πετυχαίνεις και κανα 'μάγκα' και πρέπει επίσης να πω ότι είχα πετύχει έναν πηγαίνωντας προς κατερίνη ο οποίος ήταν πραγματικά πολύ ωραίος. Χώρια το γεγονός ότι με χαιρέτησε με τον 'στρατιωτικό τρόπο' ήταν ιδιαίτερα ευγενικός πράγμα το οποίο δεν έχω ξαναπετύχει έως τώρα.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ???Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ....ΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΜΕ 40 ΚΜ/ΩΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ.......ΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Μαζί σου κι εγώ!!!
Αλλά θα έρθεις με 40, θα ΦΥΓΕΙΣ και με 40!!!
Και όταν έχει κίνηση και μετανιώνεις την ώρα που γεννήθηκες από τη βαρεμάρα, ΕΠΙΣΗΣ δεν θα ανάβεις το φάρο να πας ανάποδα στον μονόδρομο ή τσίτα στον πεζόδρομο και να με ξυρίζεις με τον καθρέφτη ΤΑΧΑ ΜΟΥ πως έχεις ανάγκη και σε βλέπω 30 μέτρα μετά να το αράζεις στο τμήμα και είσαι όλο χαμόγελα που σου πήρε μισό λεπτό αντί 3-5 λεπτά που θα κάναν οι άλλοι πηγμένοι στην κίνηση...
Πριν δύο ώρες στην Μεσογείων στο ύψος της Αγ. Παρασκευής και στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ απαγορεύεται η αριστερή στροφή, μπατσικό Citroen Xsara πλησιάζει το διάζωμα, ανάβει το φάρο, περνάει απέναντι ΠΑΡΑΝΟΜΑ -κι ενώ στην άνοδο το φανάρι είναι πράσινο- και ξανασβήνει το φάρο αμέσως με το που μπαίνει στο απέναντι στενό. Κι ύστερα αυτός ο τυπάκος θα έρθει και θα ελέγξει τον ταξιτζή, φορτηγατζή, ΙΧη, μοτοσυκλετιστή επειδή έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα!!! Με τι μούτρα ήθελα να' ξερα;;;;
-
Με μούτρα ξινισμένα και άγρια...
-
ΠΡΟΣ ΡΕΤΗΙΜΝΟ Ο1
Ο ΚΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.....
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ......ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΟ ΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΗΜΑΤΑ....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΚΑΡΑΖ Η Ο ΚΑΒΓΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ...
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ......ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ:
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ...
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ?
ΕΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ....ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 5 ΣΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΗΞΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ.....ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΠΩ......ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.....
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.......
ΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΜΟΥΡΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:- ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΟΒΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ...
- ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ....
3.Ο ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 4-5 ΩΡΕΣ....
ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΠ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΜΥΝΗΣΩ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ......(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ???
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΙΤΙΑ???
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.....
ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΣΙΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ???ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΠΙΟ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ.......ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ...
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ..
ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ...(ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ....ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ..........
[/quote]
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Για οσους λετε οτι δεν ειχατε ποτε προβλημα με αστυνομια:
σε τυπικους ελεγχους (εκει δηλαδη που σε σταματανε χωρις να εχεις κανει τιποτα), ειναι ευγενεστατοι. Σε μπλοκα οπου εχεις κανει παραβαση, ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ ευγενικοι καθως εχουν δικιο και εσυ αδικο. Στις φασεις που τους πετυχαινω εγω ομως (Λιμανακια, 'σηκω φυγε απο εδω', 'τι δουλεια εχεις στα Λιμανακια ενω μενεις στον Πειραια, να μην σε ξαναδω εδω' και αντιστοιχου καλους ιστοριες για αγριους), ειναι απο τους χειροτερους αγροικους που κυκλοφορουν αναμεσα μας ακριβως επειδη ξερουν οτι δεν εχουν δικιο και ο μονος τροπος να επιβαλλουν αυτο που θελουν ειναι να το παιξουν αγριοι.
Δε θεωρώ τον τρόπο που περιγράφεις σωστό αλλά τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει στα Λιμανάκια που κάθε τόσο σκοτώνονται συνάνθρωποι μας? Πόσες φορές δεν έχουν γίνει ατυχήματα από 'κόντρες' και 'παιχνίδια' στα Λιμανάκια και την πληρώνουν και ανυποψίαστοι περαστικοί?
Να με πιασουν οταν (ΑΝ...) με δουν να κανω μλκιες στον δρομο και να μου ξηλωσουν οτι λεει ο νομος, οχι να καθονται αραγμενοι σε ενα παρκινγκ και να πουλανε μαγκια σε εμενα που δεν ενοχλω κανεναν και εχω ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαιωμα να βρισκομαι σε οποιον δημοσιο χωρο γουσταρω. Δηλαδη σε καθε περιπτωση να εφαρμοζουν τον νομο, αυτο και ΤΙΠΟΤΑ παραπανω...
jzer40
Για το 3)...
Ο νομος ΑΠΑΙΤΕΙ να ταλαιπωρησεις τον πολιτη το δυνατον λιγοτερο. Και επειδη λοιπον τωρα πια ολα τα περιπολικα εχουν την δυνατοτητα διασταυρωσης στοιχειων απο τον δρομο, ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ οχι μονο να κανεις την εξακριβωση εκει και τοτε, οχι μονο **δεν μπορεις να με τρεχεις *στο τμημα, αλλα εισαι υποχρεωμενος να το κανεις και γρηγορα. Και επειδη εχω παει και στο τμημα για εξακριβωση, αυτη μπορει να γινει μεσα σε 15 λεπτα τωρα πια, αυτα περι 4-5 ωρων ειναι τα καψωνια που αποφασιζετε να κανετε σε οποιον δεν σας αρεσει η φατσα του...
*Οπως επανειλημενως σας εχει πει ο Βουλγαρακης σε εγκυκλιους που εχει στειλει σε ολη την ΕΛ.ΑΣ πριν και μετα τους Ολυμπιακους. Εκτος αν και αυτος δεν ξερει τι λεει...
-
jzer40, το ότι είσαι της αστυνομίας το κατάλαβα από τις πρώτες σου κιόλας δημοσιεύσεις. Κατέχω βλέπεις αρκετή εμπειρία...
Δεν θα σου το παίξω 'απόλυτα νομοταγής'. Στο δρόμο κινούμαι αρκετά πάνω από το εκάστοτε όριο συνήθως, εκτός από τις περιπτώσεις που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ από τις συνθήκες που επικρατούν τη συγκεκριμένη στιγμή.
Για παράδειγμα, δεν πα'να είναι 50 το όριο μπροστά σε σχολείο. Αν εκείνη την ώρα διασχίζουν το δρόμο μαθητές που προσέρχονται ή αποχωρούν, θα πάω με βήμα σημειωτόν, για να μην προκαλέσω ατύχημα.
Θέλω να σε ρωτήσω και να μου απαντήσεις με ειλικρίνεια:
*** **Προστατεύεται η ασφάλεια των οδηγών όταν ο συνάδελφός σου (κατ'εντολήν κάποιου ανωτέρου του προφανώς...) βγαίνει πεζός, χωρίς κανένα φωσφορίζον γιλέκο στην ΕΥΘΕΙΑ της εθνικής (με τρεις λωρίδες ανά ρεύμα και διαχωριστικό τοιχίο), στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα κι αρχίζει τις χορευτικές φιγούρες για να αναγκάσει τους 'παραβάτες' να σταματήσουν για να τους κόψει κλήση για υπερβολική ταχύτητα; Μου συνέβη και αυτό ξέρεις.
***** Ο αστυνομικός που καταχράται τον φάρο μόνο και μόνο επειδή βαριέται να περιμένει στο μποτιλιάρισμα προστατεύει την ασφάλεια των πολιτών;
***** Ο τροχονόμος που βλέπει πηγμένους δρόμους απ'τα διπλοτριπλοπαρκαρισμένα και, αντί να ρημάξει τα ζώα στις κλήσεις, κάθεται αραχτός και πίνει το φραπόγαλο;
***** Όταν τηλεφωνώ και καταγγέλλω με ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και σημείο στο οποίο γίνεται η παράβαση οχήματα τα οποία είναι παρκαρισμένα επάνω σε πεζοδρόμια αποκλείοντας την πρόσβαση σε πεζούς (και, ακόμα χειρότερα, σε παιδικά και αναπηρικά αμαξίδια) και περιμένω ΜΑΤΑΙΩΣ τρεις ώρες να δω αν θα'ρθείτε, προστατεύετε κανέναν;
***** Όταν βλέπετε σαράβαλα που καίνε λάδια (δηλαδή αμολάνε ΦΑΙΝΟΛΕΣ δηλητηριάζοντας τον κόσμο), οχήματα με λάστιχα πιο φαλακρά κι απ'τον Γκουσγκούνη, αμορτισέρ διαλυμένα (για να χοροπηδάει το όχημα σαν καγκουρώ), φορτηγά στα οποία το φορτίο χορεύει καρσιλαμά στην - ΑΝΟΙΧΤΗ - καρότσα ή φορτηγά με χαλίκια και πέτρες από τα οποία το φορτίο πέφτει ελεύθερο, αλλά αδιαφορείτε τόσο σ'αυτό που βλέπετε όσο και στις καταγγελίες των πολιτών, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ κανέναν;
***** Όταν αποστέλλεται από τα κεντρικά της αστυνομίας εγκύκλιος (που είχε γίνει και ντόρος τότε) η οποία αναφέρει 'χρειαζόμαστε τόσες κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα', προστατεύετε κανέναν;
***** Όταν βλέπετε τον κρετίνο να έχει σταματήσει στο φανάρι ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ, εμποδίζοντας τους πεζούς να περάσουν, και δεν τον γράφετε, προστατεύετε κανέναν;
***** Όταν τη στήνετε σε ευθείες στην εθνική όπου έχει ξεχαστεί από τότε που γίνονταν έργα ένα ΗΛΙΘΙΟ όριο των 60 ή και των 30 χ.α.ω. και το... 'επιβάλλετε', προστατεύετε κανέναν;
***** Όταν γράφετε κάποιον επειδή πάτησε λίγο στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει έχοντας ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΗ διαχωριστική γραμμή (μου έχει συμβεί αυτό), εφευρίσκοντας εσείς νέο Κ.Ο.Κ., προστατεύετε κανέναν;
***** Όταν το ατύχημα αποδίδεται μόνο στην υπέρ-ΒΟΛΙΚΗ ταχύτητα, αντί να εξετασθεί η κατάσταση του οχήματος, του οδοστρώματος και των εμπλεκομένων (πόσα ατυχήματα έχουν προκαλέσει μαστουρωμένοι, νυσταγμένοι, μεθυσμένοι ή άσχετοι οδηγοί και αποδόθηκαν στην 'υπερβολική'...), ποια η συμβολή στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας;
***** Όταν, στα πλαίσια της κυκλοφοριακής αγωγής (θυμάμαι τότε που στο δημοτικό και στο γυμνάσιο είχαν έρθει τροχονόμοι να μας πουν κάποια πράγματα για την οδική ασφάλεια) στα σχολεία η έμφαση δίνεται στο 'πήγαινε αργά' και όχι στο 'να σέβεσαι τον εαυτό σου και τους άλλους χρήστες του οδοστρώματος και να μην δυσκολεύεις τη ζωή τους', ποια η συμβολή στη μείωση των ατυχημάτων;
***** Όταν η παράβαση που λέγεται βραδυπορεία στην εθνική υπάρχει μόνο στα χαρτιά και δεν τιμωρείται κανένα από τα κινητά εμπόδια, προστατεύεται ο πολίτης;
Πρόσεξε, δεν ισοπεδώνω τα πάντα. Υπάρχουν περιπτώσεις που αστυνομικοί με βοήθησαν και μου φέρθηκαν ευγενέστατα ή μου συνέστησαν ευκολότερη διαδρομή κλπ. Και αρκετές μάλιστα τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά - δυστυχώς - η τροχαία φαίνεται να κοιτάζει μόνον το εισπρακτικό μέρος και ουδόλως το πρακτικό.
Τέλος, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζά και όχι με κεφαλαία. Είναι ευγενέστερο και λιγότερο κουραστικό στην ανάγνωση.
-
Δηλαδή αν έλειπαν οι τροχονόμοι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα στους δρόμους; Απαιτείς ευσυνειδησία από όλους, ενώ είμαι σίγουρος ότι και στον δικό σου επαγγελματικό κλάδο υπάρχουν άχρηστοι και τεμπέληδες.
Στον αστυνομικό-τροχονόμο δεν λες με λόγια ή με τον τρόπο σου 'Είσαι για τα μπάζα γιατί συνάδελφοί σου μας έχουν πρήξει'. Βλέπεις τι κάνει και πως φέρεται και αναλόγως τον αντιμετωπίζεις. -
Στην τελευταια μου επαφη με Ζητά για ενα ατυχημα, ηταν ευγενέστατος,μου μίλαγε με το 'σεις' και το 'σας',εκανε τυπικα την δουλεια του και εφυγε κύριος χαιρετώντας ευγενικα τους παριστάμενους.Αναρωτήθηκα αν έβλεπα όνειρο
Παντως πρεπει να πω οτι ουδεποτε αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα με συμπεριφορα οργανου, το χειροτερο που μου έχει τυχει ειναι ένας βλάχαρος με υφάκι,χωρις καμια περαιτέρω επίπτωση καθότι ήταν ΟΚ κατά τα άλλα.Και προς αποφυγη παρεξηγησεων σας λεω οτι δεν ανηκω στην κατηγορια που μολις δουν τροχονομο αρχιζουν τα γλυψίματα και τα 'με εδιωξε η γυναικα μου','το παιδι μου ειναι χασικλης' κ.ο.κ.Σέβομαι τοσο τον εαυτο μου, όσο και τον άλλο που εχω απεναντι μου.
Το μεγαλυτερο μου παραπονο εχει να κανει με το οτι τους φωναζεις γιατι πχ καποιοι αποφασισαν οτι πρεπει να κλεισουν μια λωριδα της λεωφορου,και ουδείς ασχολειται.Οι κλησεις μπαινουν μόνο όταν πεσει σημα απο πανω για αναγκη εξευρεσης χρημάτων,ποτέ όταν επιβάλλεται από τις συνθήκες ή όταν ειναι δίκαιο.
-
Μάνο, θα ήθελα να προσέξεις κάτι που είπε πιο πάνω ο jzer40...
ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΤΣΙΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ???ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΠΙΟ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ.......ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.....
Αυτό υποδηλώνει ελλιπή επαγγελματισμό και εκπαιδευτικό κενό στις τάξης της ΕΛ.ΑΣ.
Τι εννοώ;
Ο αστυνομικός, όπως και ο διαχειριστής ενός φόρουμ, οφείλει να γνωρίζει πάρα πολύ καλά το γράμμα και το ΠΝΕΥΜΑ των κανονισμών των οποίων την εφαρμογή του έχει ανατεθεί να επιβλέπει και επιβάλλει. Οφείλει επίσης να είναι ακριβοδίκαιος. Για να γίνει αυτό, πρέπει να είναι τέρας ψυχραιμίας. Δε λέω να απουσιάζει η ενστικτώδης, συναισθηματική αντίδραση (αν αφαιρέσεις το συναίσθημα απ'τον άνθρωπο - βλέπε τα παρατράγουδα της λοβοτομής - , του αφαιρείς την ικανότητα λήψης απόφασης), αλλά πρέπει να υπάρχει το λογικό, που να τον απομονώνει από οποιαδήποτε προσωπική εμπάθεια, είτε αυτή είναι της στιγμής είτε του έχει μείνει από παλιά.
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
3.Ο ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 4-5 ΩΡΕΣ....
αυτο αν δεν εχει ηδη καταργηθει θα καταργηθει αμεσα συμφωνα με τον Υπουργο.
-
Επιπλέον, το να ταλαιπωρεί ο αστυνομικός οποιονδήποτε πολίτη χωρίς λόγο είναι κατάχρηση εξουσίας. Τέτοιες 'μαγκιές' είναι απαράδεκτες και καλά θα κάνει οποιοσδήποτε φέρει το εμβληματάκι με τον κλάδο ελαίας στον ώμο να συνειδητοποιήσει ότι οφείλει να σέβεται τον πολίτη, καθώς ο καιρός της χούντας έχει περάσει.
Η εξουσία δεν δίνει σε ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαίωμα να βγάζει τα κόμπλεξ του πάνω στους πολίτες.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα