-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
οφειλεις να γνωριζεις πως αν δεν ειμασταν εμεις θα μας ειχαν φαει οι Αλβανοι οι Ρωσσοι και ολοι οι αλλοι μπασταρδοι που μας κουβαληθηκαν
Οι Αλβανοί, οι Ρώσσοι και οι άλλοι 'μπάσταρδοι' που βαφτίζονται λαθρομετανάστες δεν κουβαλήθηκαν εδώ οικειοθελώς. Είναι οικονομικοί και πολιτικοί πρόσφυγες που καταφεύγουν σε άλλες χώρες για να ξεφύγουν από τους πολέμους, την πείνα και τη δυστυχία.
Αποκαλύφθηκες φίλε....Ελα μαζι μου μια μερα σε περιπολικο να δεις εσυ την αποκαλυψη και το τι κανουν οι λαθρομετανάστες που δεν κουβαλήθηκαν εδώ οικειοθελώς θα μας φανε ρε φιλαρακι και θυμησου τη κουβεντα μου μακαρι να βγω ψευτης σε 10 χρονια θα ειμαστε μειοψηφια...προφανως δεν σου εχει βουτηξει κανας ''καλος''ρωσσος η αλβανος το καλο σου αμαξακι
φιλικα
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
οφειλεις να γνωριζεις πως αν δεν ειμασταν εμεις θα μας ειχαν φαει οι Αλβανοι οι Ρωσσοι και ολοι οι αλλοι μπασταρδοι που μας κουβαληθηκαν
εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι συναδελφοι μου να εισαι σιγουρος για αυτο μαχομαστε κυριολεκτικα στο δρομο για την ασφαλεια σας μη τα κρινεις ολα με τα ιδια μετρα και σταθμα...ετσι φιλε μου???φιλικα
Υ.Γ Οσο για τον bush καλο νουμερο ειναι κι αυτο λες εγω να δουλευω για παρτυ του η να υποστηριζω τα ιδανικα του???Με αυτά που λες όχι μόνο επαληθεύεις τα λεγόμενα του Κωσταντίνου, αλλά αποδεικνύεις ότι το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει χαμηλότατο και συγκρίνεται μόνο με εκείνο της πάλαι ποτέ χωροφυλακής, με τα καλόπαιδα που ξερίζωναν τον 'εσωτερικό κίνδυνο' (μόνο που τώρα τη θέση των κομμουνιστών την πήραν οι 'μπάσταρδοι').
Θα' πρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν το πολυβλέπω... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
εγω προσωπικα και πολλοι αλλοι συναδελφοι μου να εισαι σιγουρος για αυτο μαχομαστε κυριολεκτικα στο δρομο για την ασφαλεια σας μη τα κρινεις ολα με τα ιδια μετρα και σταθμα...ετσι φιλε μου???φιλικα
Υ.Γ Οσο για τον bush καλο νουμερο ειναι κι αυτο λες εγω να δουλευω για παρτυ του η να υποστηριζω τα ιδανικα του???Με αυτά που λες όχι μόνο επαληθεύεις τα λεγόμενα του Κωσταντίνου, αλλά αποδεικνύεις ότι το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει χαμηλότατο και συγκρίνεται μόνο με εκείνο της πάλαι ποτέ χωροφυλακής, με τα καλόπαιδα που ξερίζωναν τον 'εσωτερικό κίνδυνο' (μόνο που τώρα τη θέση των κομμουνιστών την πήραν οι 'μπάσταρδοι').
Θα' πρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν το πολυβλέπω...Για ποιο πραγμα να ντρεπομε φιλε??? δε μας εξηγησες παρα μονο κατηγοριες εισαι γινε πιο συγκεκριμενος ρε φιλε πετρο να σε καταλαβουμε δηλαδη...μηπως επιθυμεις τη χωρα μας ξεφραγο αμπελι??? τι σχεση εχουν οι κομμουνιστες με τους κοινους κλεφτες και εγκληματιες???
φιλικα
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Θα' πρεπε να ντρέπεσαι, αλλά δεν το πολυβλέπω...Οσο για το επιπεδο της ΕΛ.ΑΣ σε διαβεβαιω πως ειναι ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ (με τις οποιες εξαιρεσεις φυσικα που υπαρχουν παντου...) και ειναι τιμη μου που υπηρετω στο Σωμα εχοντας σαν σκοπο τη προστασια του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
Φιλικα Λαμπρος
Υ.Γ 1 σε λιγο θα μας βγαλεις και τον Κουφοντινα αθωα περιστερα!!!!
Υ.Γ 2 Αληθεια αυτο για τον 'εσωτερικό κίνδυνο' που γραφεις εχεις σκεφθει ποσο υπαρκτος ειναι???Μηπως πρεπει να τους στησουμε και Κ..ο??? -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
ρε φιλε πετρο να σε καταλαβουμε δηλαδη...μηπως επιθυμεις τη χωρα μας ξεφραγο αμπελι???Θέλεις να πεις... οτι τώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι?
τι σχεση εχουν οι κομμουνιστες με τους κοινους κλεφτες και εγκληματιες???
Την ίδια σχέση που έχουν και οι οικονομικοί μετανάστες!!!
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
-
Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να βγάλει εύκολα ένα ισοπεδωτικό συμπέρασμα για μια ομάδα ανθρώπων επειδή είχε κάποιες άσχημες εμπειρίες (και πάντα αυτές μένουν) αλλά αυτό δεν είναι σε καμμιά περίπτωση σωστό. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει το μέσο επίπεδο της Ε.Α. (ούτε ίσως ο Λάμπρος) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει επαρκές δείγμα, οπότε τέτοιου ίδους αφορισμοί είναι τουλάχιστον υπερβολικοί.
Πέτρο, πως σου φαίνονται οι φράσεις: 'Όλες οι γυναίκες είναι π@#$άνες', 'Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια' κ.τ.λ. Δεν είναι παρόμοιες με τη δικιά σου:
Ο χρήστης Petros έγραψε:
το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει χαμηλότατο;
Λάμπρο, από τα λεγόμενά σου κάποιος μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι επειδή έχεις δει πολλούς 'κακούς' λαθρομετανάστες (σίγουρα υπάρχουν) στην υπηρεσία σου έχεις γίνει καχύποπτος γενικά με τους ξένους. Θα ήταν μια καλή ιδέα να το ξεκαθαρίσεις αυτό ώστε να αποφύγεις και άλλες-ίσως άδικες-επιθέσεις.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να βγάλει εύκολα ένα ισοπεδωτικό συμπέρασμα για μια ομάδα ανθρώπων επειδή είχε κάποιες άσχημες εμπειρίες (και πάντα αυτές μένουν) αλλά αυτό δεν είναι σε καμμιά περίπτωση σωστό. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει το μέσο επίπεδο της Ε.Α. (ούτε ίσως ο Λάμπρος) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει επαρκές δείγμα, οπότε τέτοιου ίδους αφορισμοί είναι τουλάχιστον υπερβολικοί.Πέτρο, πως σου φαίνονται οι φράσεις: 'Όλες οι γυναίκες είναι π@#$άνες', 'Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια' κ.τ.λ. Δεν είναι παρόμοιες με τη δικιά σου:
το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει χαμηλότατο
;
Λάμπρο, από τα λεγόμενά σου κάποιος μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι επειδή έχεις δει πολλούς 'κακούς' λαθρομετανάστες (σίγουρα υπάρχουν) στην υπηρεσία σου έχεις γίνει καχύποπτος γενικά με τους ξένους. Θα ήταν μια καλή ιδέα να το ξεκαθαρίσεις αυτό ώστε να αποφύγεις και άλλες-ίσως άδικες-επιθέσεις.
Το εχω ξεκαθαρισει καλε μου φιλε οπως τα λες ειναι... απλα οσο περναει ο καιρος οι δουλειες λιγοστευουν τα λεφτα το ιδιο και εγκληματικοτητα κατα συνεπεια αυξανεται...απλα εγω τα βλεπω απο αλλη οπτικη γωνια κι εσεις απο αλλη εαν μπορουσες να εισαι στη θεση μου θα με καταλαβαινες (και βεβαιως δεν ειναι ολοι ξενοι ιδιοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο κανει τη ζημια...και θα συνεχιζει να τη κανει σε αυξανομενους ρυθμους για τους παραπανω λογους)οσο για το ξεφραγο αμπελι που λεει ο αλλος φιλος πως ειμαστε ηδη συμφωνω εν μερει αλλα δεν θα αφησουμε σαν Ελληνες σε καποιους (Ελληνες η Αλλοδαπους) να το κανουν χειροτερο
Με φιλικους χαιρετισμους
-
Δεν καταλαβαίνω τι σας έχει πιάσει όλους με την ΕΛΑΣ μας.
Η ΕΛΑΣ είναι η μόνη υπηρεσία που προσπαθεί και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες.
Την θαυμάζω πραγματικά.Θα σου πιάσει τον αλβανό που αυτός φταίει για όλα και πάντα αλλά θα σου ρίξει και μια σφαίρα στο Cooperάκι έτσι για να τους θυμάσαι.
Θα σου κάνει το μπλόκο για τα αλκοτέστ αλλά θα δώσει και πρέζα στις φυλακές για να τους θυμάσαι και πάλι.
Θα σε γράψει αν πέρασες με κόκκινο αλλά ο Ζητάς (όχι μόνο ζητάς) δεν ξέρει τι σημαίνει πράσινο.
Θα ρυθμίσει την κυκλοφορία αλλά θα αρχίσει να σφυράει στην γκόμενα μπροστά σου για να δει πόσο αντέχουν τα νεύρα σου.
Θα πιάσει τον κλέφτη που σου άνοιξε το σπίτι (αλβανός πάντα, για να μην ξεχνιόμαστε) αλλά θα σου ανοίξει και το κεφάλι επειδή είσαι Αθηναίος και πας να δεις αγώνα στην Θεσσαλονίκη (και το αντίστροφο για να μην τσακωθούμε σε αυτό!)
Θα κάνει περιπολίες για να υπάρχει τάξη στους δρόμους αλλά θα σβήσει την κλήση του κουμπάρου του.
Θα κάνει πορείες ο ίδιος για περισσότερα λεφτά αλλά στις δικές σου θα σου αρχίσει τα κωλόχερα για να σε προκαλέσει γιατί γουστάρει το ξύλο με τα 1000!
Θα είναι τόσο εξυπηρετικός να σε βοηθήσει στο αστυνομικό τμήμα αλλά θα ανοίξει το κεφάλι στους 70χρονους συνταξιούχους (στην τσέπη τους κουβαλούσανε ένα κρυμμένο mini-gun στην τσάντα του Sport-Billy, Δεν το ξέρατε?)
Θα πιάσει τον νεαρό που έκλεψε ένα πορτοκάλι αλλά αν φοράς σκουλαρίκια και έχεις και μακριά μαλλιά θα σε σταματήσει για να σου σπάσει λιγάκι τα νεύρα με τις έξυπνες ερωτήσεις του.
Θα σου κόψει κλήση επειδή έτρεχες αλλά αν τύχει να είσαι άντρας θα σου φερθεί ακριβώς όπως σε μια γυναίκα...!!!
Θα σου σπάσει τα μούτρα αν σε πιάσει με ναρκωτικά (γιατί έτσι πρέπει για να μάθεις πόσο κακό είναι) αλλά θα φροντίσει να φέρει παράνομα 3 ρωσίδες για να βγάλει και κανένα φράγκο.
Για βοηθήστε με ρε παιδιά να βρούμε και άλλες τέτοιες ισορροπίες!
Αλλά η απάντηση ξέρετε ποια είναι ε?
Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν κάποιοι που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.
**ΣΟΒΑΡΑ Ε?!?! **
Βλέπεις είτε κάνει ένας γιατρός λάθος και κάποιος πεθάνει
ή κάποιες μαγικές σφαίρες εκπυρσοκροτήσουν και σκοτωθεί κανένας από κάποιον αστυνομικό
ή ο μηχανικός που τα πήρε για τα καλά έχτισε το σπίτι σου από άχυρα και με τον σεισμό έπεσεείναι ακριβώς το ίδιο !!!
με το αν ο περιπτεράς σε κλέβει κατά 11 λεπτά κάθε φορά που αγοράζεις εφημερίδα ή αν ο ταξιτζής δεν σε αφήνει εκεί που θες
Είναι απλά κάποιοι που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους!
Τόσο απλά! -
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Το εχω ξεκαθαρισει καλε μου φιλε οπως τα λες ειναι... απλα οσο περναει ο καιρος οι δουλειες λιγοστευουν τα λεφτα το ιδιο και εγκληματικοτητα κατα συνεπεια αυξανεται...απλα εγω τα βλεπω απο αλλη οπτικη γωνια κι εσεις απο αλλη εαν μπορουσες να εισαι στη θεση μου θα με καταλαβαινες (και βεβαιως δεν ειναι ολοι ξενοι ιδιοι αλλα ενα μεγαλο ποσοστο κανει τη ζημια...και θα συνεχιζει να τη κανει σε αυξανομενους ρυθμους για τους παραπανω λογους)οσο για το ξεφραγο αμπελι που λεει ο αλλος φιλος πως ειμαστε ηδη συμφωνω εν μερει αλλα δεν θα αφησουμε σαν Ελληνες σε καποιους (Ελληνες η Αλλοδαπους) να το κανουν χειροτερο
Με φιλικους χαιρετισμους
Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά αλλά ας μιλήσουμε λίγο με γεγονότα. Γιατί όταν έστειλα e-mail στο υπουργείο δημόσιας τάξης για την έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την κλοπή που είχε γίνει παλιότερα στο διαμέρισμά μου ξεσκίστηκαν να με εξυπηρετήσουν; Γιατί μέχρι τότε δεν είχε γίνει τίποτα; Συμπέρασμα. Η ΕΛΑΣ λειτουργεί μόνο με πίεση εκ των άνω! Αλλιώς ΔΕΝ δουλεύει. Και γιατί να δουλέψουν άλλωστε; Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι; Τον μισθό τους εξασφαλισμένο τον έχουν, μόνιμοι είναι, δουλεύουν όσο θέλουν ώστε να είναι άνετοι να κάνουν και εξωτερική δουλειά μετά και παίρνουν και περισσότερα λεφτά από εμας που δουλεύουμε σαν σκλάβοι στον ιδιωτικό τομέα ΚΑΙ έχουν και ΠΑΡΑΠΟΝΑ από πάνω ότι δεν αμοίβονται ικανοποιητικά!!!!
-
Βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντ' έξι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι μόνον οι κακόμοιροι οι οικονομικοί μετανάστες. Είναι και κανονικοί εγκληματίες που προωθήθηκαν από τις χώρες αυτές προς τα εδώ για να τους ξεφορτωθούν ή για να διευρύνουν τις 'μπίζνες' διαφόρων φοβερά διεφθαρμένων πολιτικών που έχουν σχέση με την εκάστοτε μαφία.Σωστά.
-
Ο χρήστης Labros έγραψε:
Οσο για το επιπεδο της ΕΛ.ΑΣ σε διαβεβαιω πως ειναι ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ (με τις οποιες εξαιρεσεις φυσικα που υπαρχουν παντου...) και ειναι τιμη μου που υπηρετω στο Σωμα εχοντας σαν σκοπο τη προστασια του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
Βασικά έχω ορισμένες αμφιβολίες γι'αυτό ειδικά αν συγκρίνουμε την αστυνομια στην Ελλάδα με την αστυνομία του Καναδά.
Υπάρχουν μεγάλες ελλήψεις στον εξοπλισμό καθως επίσης μου έχει κάνει εντύπωση ότι τοσοι οδηγοί παρανομούν καθημερινά και οι αστυνομικοί τους αφήνουν (εκτός αν υπάρχει μπλόκο). Δεν θυμάμαι στην Ελλάδα να έχω δει να σταματούνε αυτοκίνητα στο δρόμο ανάβοντας τα φώτα (το γνωστό pull over).
Εδώ, όταν βλέπεις γύρω σου περιπολικό πρέπει να πηγαίνεις σαν να δίνεις τεστ. Με το παραμικρό λάθος θα σε σταματήσουν (έστω και αν ο αστυνομικός είναι εκτός υπηρεσίας ή παει κάπου αλλού για άλλη δουλειά). Γιατί επίσης δεν σταματάτε τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες (από γειτονικη χώρα) που πολλά από αυτά βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα, και άγνωστο είναι αν έχουν ασφάλεια (και τι είδους ασφάλεια έχουν).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να βγάλει εύκολα ένα ισοπεδωτικό συμπέρασμα για μια ομάδα ανθρώπων επειδή είχε κάποιες άσχημες εμπειρίες (και πάντα αυτές μένουν) αλλά αυτό δεν είναι σε καμμιά περίπτωση σωστό. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει το μέσο επίπεδο της Ε.Α. (ούτε ίσως ο Λάμπρος) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει επαρκές δείγμα, οπότε τέτοιου ίδους αφορισμοί είναι τουλάχιστον υπερβολικοί.Πέτρο, πως σου φαίνονται οι φράσεις: 'Όλες οι γυναίκες είναι π@#$άνες', 'Όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια' κ.τ.λ. Δεν είναι παρόμοιες με τη δικιά σου:
το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει χαμηλότατο
;
Όχι δεν είναι καθόλου το ίδιο, όπως και με τους ταξιτζήδες έτσι και με την αστυνομία τα παραδείγματα της χαμηλής ποιότητας και των κακών υπηρεσιών είναι τόσα, που σαφέστατα δεν αποτελούν εξαίρεση. Το αντίθετο ναι, δηλαδή ότι ανάμεσα στους χιλιάδες αστυνομικούς υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες ευσυνείδητων και καταρτισμένων ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (κάτι που δεν έχει καταλάβει ο Λάμπρος, ότι δηλαδή δε συγκρίνεται ο κακός ταμίας με τον κακό αστυνομικό, αλλά ο κακός γιατρός, δικαστής, πολιτικός, δάσκαλος και γι' αυτούς βέβαια δεν υπάρχει επιοίκια).
Θες παραδείγματα;
Μπες σε ένα οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα και ζήτησε από όργανο να εξυπηρετηθείς εντός των τυπικών υποχρεώσεων του τμήματος προς τον πολίτη (έκδοση ταυτότητας, επικύρωση γνησίου υπογραφής κ.λπ.), θα δεις ότι σε πολλές περιπτώσεις εκτός από αναιδείς και υπερόπτες είναι και κακόπιστοι.
Για το πού έχει γραμμένο τον ΚΟΚ η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των αυτοκινήτων και των μηχανών της αστυνομίας, νομίζω δε χρειάζεται πολύ ανάλυση, είναι προφανές από την εμπειρία όλων μας εδώ μέσα.
Επιπλέον το ζήλο τους στην καταστολή συνταξιούχων, ειρηνιστών και λοιπών 'αιμοβόρων' τον έχουμε δει. Όταν όμως τα πράγματα ζορίζουν, τότε ΜΟΝΟ οι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ βάζουν το καθήκον πάνω από τις ζωές τους!Δε 'δικάζω' σύμπασα την αστυνομία, όταν όμως ένας (έστω κι ένας) εκπρόσωπός της (και μάλιστα επωνύμως -αν είναι το όνομά του αυτό) αναφέρεται στους μετανάστες (καλούς και κακούς) ονομάζοντάς τους 'μπάσταρδους', ενώ θεωρεί (κλασικό για όργανα τάξης και στρατιωτικούς) ότι δεν πρέπει να τους μιλάμε γιατί μας 'προστατεύουν' και τους χρωστάμε τη ζωή μας, τότε θα μου επιτρέψεις να γίνω και απόλυτος και αιχμηρός. Επαναλαμβάνω, όσο αιχμηρός θα ήμουν αν αντιμετώπιζα έναν κακό γιατρό, δικαστή, πολιτικό ή δάσκαλο... Εδώ δεν επιτρέπονται 'λάθη'!
-
Συμφωνω με τον Λαμπρο στο θεμα των αλλοδαπων και εχει δικιο γιατι ξερω απο συναδελφους του (και οχι μονο) εδω και χρονια τι γινεται και εμεις κοιμομαστε, αλλα πιστευω οτι αν ηθελε το κρατος θα τους ειχε πεταξει ολους εξω. Η ακομα καλυτερα δεν θα τους αφηνε να μπουν. Ρε παιδια στη Βουλγαρια οπου εχω φιλους που σπουδαζαν πηγαινες σαν επισκεπτης και αν σε εβρισκαν αλλου απο εκει που δηλωνες κατοικια να κοιμασαι το βραδυ σε πεταγαν εξω. Τραβηγμενο λιγο βεβαια, αλλα σωστος ελεγχος ομως.
Δεν ειδα ομως κανενα να αναφερει την αληθεια εδω μεσα, δηλαδη το σχεδιο εκφυλισμου του εθνους που ξεκινησε εδω και καποια χρονια, με εντολες εκ των εξωθεν βέβαια, εμεις απλά ανοιξαμε τας θυρας και οι αλλοι εν σοφια μπηκαν. Μην με 'κουοταρετε' και μην με 'φατε' δεν ειμαι καθολου ρατσιστης. Τωρα βεβαια ειναι αργα, ηδη ειναι πανω 2,5 εκατομυρια απο δαυτους. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Συμφωνω με τον Λαμπρο στο θεμα των αλλοδαπων και εχει δικιο γιατι ξερω απο συναδελφους του (και οχι μονο) εδω και χρονια τι γινεται και εμεις κοιμομαστε, αλλα πιστευω οτι αν ηθελε το κρατος θα τους ειχε πεταξει ολους εξω. Η ακομα καλυτερα δεν θα τους αφηνε να μπουν. Ρε παιδια στη Βουλγαρια οπου εχω φιλους που σπουδαζαν πηγαινες σαν επισκεπτης και αν σε εβρισκαν αλλου απο εκει που δηλωνες κατοικια να κοιμασαι το βραδυ σε πεταγαν εξω. Τραβηγμενο λιγο βεβαια, αλλα σωστος ελεγχος ομως.
Δεν ειδα ομως κανενα να αναφερει την αληθεια εδω μεσα, δηλαδη το σχεδιο εκφυλισμου του εθνους που ξεκινησε εδω και καποια χρονια, με εντολες εκ των εξωθεν βέβαια, εμεις απλά ανοιξαμε τας θυρας και οι αλλοι εν σοφια μπηκαν. Μην με 'κουοταρετε' και μην με 'φατε' δεν ειμαι καθολου ρατσιστης. Τωρα βεβαια ειναι αργα, ηδη ειναι πανω 2,5 εκατομυρια απο δαυτους.Τώρα δεν κατάλαβα δηλαδή; Η Βουλγαρία ήταν παράδειγμα προς μίμηση για το θέμα του ελέγχου των αλλοδαπών (αυτοί ήλεγχαν πρώτα από όλα τους ημεδαπούς);;; Έλεος δηλαδή!
Το πρόβλημά μου πάντως επιμένω ότι αφορά στο χαρακτηρισμό 'μπάσταρδοι', ο οποίος δηλώνει τις προθέσεις του Λάμπρου. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
......(κάτι που δεν έχει καταλάβει ο Λάμπρος, ότι δηλαδή δε συγκρίνεται ο κακός ταμίας με τον κακό αστυνομικό, αλλά ο κακός γιατρός, δικαστής, πολιτικός, δάσκαλος και γι' αυτούς βέβαια δεν υπάρχει επιοίκια)........Επαναλαμβάνω, όσο αιχμηρός θα ήμουν αν αντιμετώπιζα έναν κακό γιατρό, δικαστή, πολιτικό ή δάσκαλο... Εδώ δεν επιτρέπονται 'λάθη'!.......
Αυτό ακριβώς είπα και εγώ!
Συμφωνώ απόλυτα!! -
Απο το προσωπικο μου λεξικο:
Ανθρωπος που εισερχεται **παρανομα **σε μια χωρα χωρις χαρτια και χωρις αδεια = ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
Ουτε οικονομικος, ουτε πολιτικος ουτε Αρειανος μεταναστης :evil: , για να μη μπερδευομαστε με ολα αυτα τα 'πολιτισμενα' πραγματακια. Και συμφωνω με τον Οδικη_Ασφαλεια, γι΄αυτο ας μην τα ξαναγραφω
-
Πάλι καλά που οι νησιώτες μας, που περιμαζεύουν σχεδόν καθημερινά εξαθλιωμένους Ιρακινούς, Ιρανούς και Σύριους, δεν παίρνουν τοις μετρητοίς το λεξικό τους, για να τους ξαναπετάξουν στη θάλασσα...
Άλλο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που απαιτεί ουσιαστικό πολιτικό σχεδιασμό και άλλο ο λαθρομετανάστης ως άτομο!
Τέλος, καλό είναι να κατανοήσουμε ένα πράγμα: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.
-
Πετρος
Τέλος, καλό είναι να κατανοήσουμε ένα πράγμα: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ.
Και εσυ τεκνον... Πετρο; Μα ποιος τα λεει αυτα, εχετε υποπεσει ολοι στη λογικη οτι το εγλημα δεν εχει εθνικοτητα. Δηλαδη αμα εισαι το 10% του πληθυσμου, εστω το 5% (στους Αλβανους αναφερομαι) και εχεις το 2% της εγκληματικοτητας πανελληνιως δε μιλαμε για 2% αλλα για 20*2=40% στη δικια τους κλιμακα. ΑΠΛΟ δεν ειναι; Ε πως να το κανουμε, καποιοι λαοι μας 'βγηκαν' περισσοτερο αλανιαρηδες. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουμε και αυτο;
Και δεν καταλαβα τι σχεση εχει οτι τους μαζευουμε απο τη θαλασσα με το οτι ειναι λαθρομεταναστες. Η υπολοιπη Ευρωπη που συσσωμη υιοθετει σκληροτερους ελεγχους ειναι ηλιθιοι εκει οι ανθρωποι ή εμεις ξερουμε περισσοτερα;;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για βοηθήστε με ρε παιδιά να βρούμε και άλλες τέτοιες ισορροπίες!
Θα πιάσει και θα συλλάβει εγκληματίες με παπάκια, αλλά θ' αφήσει ελεύθερο το ποζέρι με τη Hayabusa να πηγαίνει καντήλι όλη την Καβάλας, καθως και το φίλο του που κάνει τα ίδια με ένα ΧΧ (έχει συμβεί μπροστά στα μάτια μου και οι μπάτσοι γράφανε παπάκια για καθρέφτες)
Θα σου κόψει κουστούμι που πήγαινες με 70 σε εθνική οδό με όριο...60, αλλά θ' αφήσει ελέυθερο το μισοπεθαμένο παππού που οδηγάει νύχτα κοιμισμένος με φώτα ομίχλης μπρος και πίσω.
Θα σε σκίσει που μπήκες στο δακτύλιο με το μονό σου στις 2 του μήνα, αλλά θα κάνει τα γλυκά μάτια στην πλατινέ κότα που έκανε το ίδιο με τη BMW του άντρα της.
Σπύρος
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα