-
Θα σου έρθει ακριβότερα.
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
...
Τώρα επειδή τα λευτά είναι πολλά και δε γουστάρω να τα δώσω λέω να το α΄φησω δικαστήριο. Θα χρειαστεί μετα να πληρώσω κατι παραπάνω; έχει κανεις σας εμπειρία απο δικασήρια;Κοίτα, στο ερώτημά σου να σου απαντήσω ότι αν χάσεις το δικαστήριο πληρώνεις συνήθως τα διπλάσια από το αρχικό πρόστιμο.
Να γίνω όμως και γω συνήγορος του διαβόλου! Αφού τις έκανες που τις έκανες τις παρανομίες σου και ήταν και χοντρές, τι ελπίζεις να πετύχεις; Δεν είναι ότι σε έγραψαν και άδικα. Είχαν κάθε λόγο να το κάνουν και το έκαναν.
Αυτή τη λογική του να καταφεύγω στα δικαστήρια για να γλυτώσω το πρόστιμο μιας παρανομίας που έκανα δεν την καταλαβαίνω. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...
Τώρα επειδή τα λευτά είναι πολλά και δε γουστάρω να τα δώσω λέω να το α΄φησω δικαστήριο. Θα χρειαστεί μετα να πληρώσω κατι παραπάνω; έχει κανεις σας εμπειρία απο δικασήρια;Κοίτα, στο ερώτημά σου να σου απαντήσω ότι αν χάσεις το δικαστήριο πληρώνεις συνήθως τα διπλάσια από το αρχικό πρόστιμο.
Να γίνω όμως και γω συνήγορος του διαβόλου! Αφού τις έκανες που τις έκανες τις παρανομίες σου και ήταν και χοντρές, τι ελπίζεις να πετύχεις; Δεν είναι ότι σε έγραψαν και άδικα. Είχαν κάθε λόγο να το κάνουν και το έκαναν.
Αυτή τη λογική του να καταφεύγω στα δικαστήρια για να γλυτώσω το πρόστιμο μιας παρανομίας που έκανα δεν την καταλαβαίνω.+1..
εξ'αλλου ο ίδιος λες ότι χωρίς αιτία κ αφορμή τα έκανες..
να πεις ότι είχες κάποιο λόγο τουλάχιστον..
έπειτα, δε νομίζω ότι κολλάει σ'αυτό το τοπικ αυτό που λες..
οι άνθρωποι απλά τη δουλειά τους κάνανε. -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο σημειο αλλα εχω μια απορία..
Προχτες βραδυ πηγα να παρω γαλα απο τη γειτονιά και καθως γύριζα είχα ενα αμαξι μπροστα μου σε ανοιχτο μεγαλο δρομο και το τα φαναρι μπροστα μας γίνεται κόκκινο. Εγω δίχως λόγο και αιτία τον προσπερνάω 3 μέτρα πριν το φανάρι και την κάνω με κόκκινο στρίβωντας δεξια(δεν θα διασταυρωνόμουν οπότε με άλλο οχημα). Για απίστευτα κακή μου τύχη δεν πρόσεξα μπατσικό πίσω μου και καταλαβαίνετε... δεν με λυπήθηκαν καθόλου. Παραβίαση διπλής γραμμής και ερυθρόυ σηματοδότη. 250.50 τα ευρώ. Ηθελαν να με γράψουν και για ζώνη αλλα του έπεισα οτι φοράω πάντα απλά ετυχε εκεινη τη στιγμη(αλήθεια είναι αυτό). Στη συνέχεια με έλεγξαν και για ΚΤΕΟ μου πήραν πινακιδεσ άδεια και με πέταξαν και 14 points. Τώρα επειδή τα λευτά είναι πολλά και δε γουστάρω να τα δώσω λέω να το α΄φησω δικαστήριο. Θα χρειαστεί μετα να πληρώσω κατι παραπάνω; έχει κανεις σας εμπειρία απο δικασήρια;Και λίγα σου έκαναν!!! Η συζήτηση αυτή δεν κολλάει στο συγκεκριμένο topic! Μία χαρά λειτούργησαν τα όργανα, καθώς μάλιστα λες, σου χάρισαν και τη ζώνη! Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν θα σου χάριζα ούτε να μην είχες κόψει τα νύχια σου αν μπορούσα!!!
Πήγαινε δικαστήριο μεγάλε! Μπορεί να βρεθεί κανείς δικαστής με @@ να σου πάρει το δίπλωμα για κάνα-δυο χρόνια, να μάθεις να ζητάς και ρέστα μετά!
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Προχτες βραδυ πηγα να παρω γαλα απο τη γειτονιά και καθως γύριζα είχα ενα αμαξι μπροστα μου σε ανοιχτο μεγαλο δρομο και το τα φαναρι μπροστα μας γίνεται κόκκινο. Εγω δίχως λόγο και αιτία τον προσπερνάω 3 μέτρα πριν το φανάρι και την κάνω με κόκκινο στρίβωντας δεξια(δεν θα διασταυρωνόμουν οπότε με άλλο οχημα). Για απίστευτα κακή μου τύχη δεν πρόσεξα μπατσικό πίσω μου και καταλαβαίνετε... δεν με λυπήθηκαν καθόλου. Παραβίαση διπλής γραμμής και ερυθρόυ σηματοδότη. 250.50 τα ευρώ. Ηθελαν να με γράψουν και για ζώνη αλλα του έπεισα οτι φοράω πάντα απλά ετυχε εκεινη τη στιγμη(αλήθεια είναι αυτό). Στη συνέχεια με έλεγξαν και για ΚΤΕΟ μου πήραν πινακιδεσ άδεια και με πέταξαν και 14 points. Τώρα επειδή τα λευτά είναι πολλά και δε γουστάρω να τα δώσω λέω να το α΄φησω δικαστήριο. Θα χρειαστεί μετα να πληρώσω κατι παραπάνω; έχει κανεις σας εμπειρία απο δικασήρια;Πληρωσετα καλυτερα, γιατι θα παθεις χειροτερα..
Τι θα πεις στο δικαστηριο??
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Προχτες βραδυ πηγα να παρω γαλα απο τη γειτονιά και καθως γύριζα είχα ενα αμαξι μπροστα μου σε ανοιχτο μεγαλο δρομο και το τα φαναρι μπροστα μας γίνεται κόκκινο. Εγω δίχως λόγο και αιτία τον προσπερνάω 3 μέτρα πριν το φανάρι και την κάνω με κόκκινο στρίβωντας δεξια(δεν θα διασταυρωνόμουν οπότε με άλλο οχημα). Για απίστευτα κακή μου τύχη δεν πρόσεξα μπατσικό πίσω μου και καταλαβαίνετε... δεν με λυπήθηκαν καθόλου. Παραβίαση διπλής γραμμής και ερυθρόυ σηματοδότη. 250.50 τα ευρώ. Ηθελαν να με γράψουν και για ζώνη αλλα του έπεισα οτι φοράω πάντα απλά ετυχε εκεινη τη στιγμη(αλήθεια είναι αυτό). Στη συνέχεια με έλεγξαν και για ΚΤΕΟ μου πήραν πινακιδεσ άδεια και με πέταξαν και 14 points. Τώρα επειδή τα λευτά είναι πολλά και δε γουστάρω να τα δώσω λέω να το α΄φησω δικαστήριο. Θα χρειαστεί μετα να πληρώσω κατι παραπάνω; έχει κανεις σας εμπειρία απο δικασήρια;Και λίγα σου έκαναν!!! Η συζήτηση αυτή δεν κολλάει στο συγκεκριμένο topic! Μία χαρά λειτούργησαν τα όργανα, καθώς μάλιστα λες, σου χάρισαν και τη ζώνη! Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν θα σου χάριζα ούτε να μην είχες κόψει τα νύχια σου αν μπορούσα!!!
Πήγαινε δικαστήριο μεγάλε! Μπορεί να βρεθεί κανείς δικαστής με @@ να σου πάρει το δίπλωμα για κάνα-δυο χρόνια, να μάθεις να ζητάς και ρέστα μετά!
Την πυρά την ανάψαμε;Να φέρω ξύλα;
-
Όταν κάνουμε την κουτσουκέλα, το παραδεχόμαστε. Δεν λέμε φίδια σε δικαστές και αστυνόμους για να τη βγάλουμε καθαρή. Να γκρινιάξουμε γιατί μας γράψανε επειδή τρέξαμε με 140 στην ευθεία ή γιατί μας πήραν πινακίδες επειδή κλέψαμε 20 εκ. πεζοδρόμιο, εντάξει. Όχι όμως για τέτοια. Ο 'deenoo' έπαιξε κι έχασε.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Την πυρά την ανάψαμε;Να φέρω ξύλα;Φέρτα, φέρτα! Έχω έτοιμο το στουπί και το πετρέλαιο (η βενζίνη ξέρετε πόσο έχει πάει;;; )
-
Οταν γυνει το δικαστηριο φοναξε με να γελασω λιγο. Να δω τι θα τους πεις. Κυριε δικαστα περασα με κοκκινο γιατι φοβομουν μην τρακαρω και επηδη δεν φορουσα ζωνη ειπα να περασω....
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε... -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Προχτες βραδυ πηγα να παρω γαλα απο τη γειτονιά και καθως γύριζα είχα ενα αμαξι μπροστα μου σε ανοιχτο μεγαλο δρομο και το τα φαναρι μπροστα μας γίνεται κόκκινο. Εγω δίχως λόγο και αιτία τον προσπερνάω 3 μέτρα πριν το φανάρι και την κάνω με κόκκινο στρίβωντας δεξια(δεν θα διασταυρωνόμουν οπότε με άλλο οχημα). Για απίστευτα κακή μου τύχη δεν πρόσεξα μπατσικό πίσω μου και καταλαβαίνετε... δεν με λυπήθηκαν καθόλου. Παραβίαση διπλής γραμμής και ερυθρόυ σηματοδότη. 250.50 τα ευρώ. Ηθελαν να με γράψουν και για ζώνη αλλα του έπεισα οτι φοράω πάντα απλά ετυχε εκεινη τη στιγμη(αλήθεια είναι αυτό). Στη συνέχεια με έλεγξαν και για ΚΤΕΟ μου πήραν πινακιδεσ άδεια και με πέταξαν και 14 points. Τώρα επειδή τα λευτά είναι πολλά και δε γουστάρω να τα δώσω λέω να το α΄φησω δικαστήριο. Θα χρειαστεί μετα να πληρώσω κατι παραπάνω; έχει κανεις σας εμπειρία απο δικασήρια;Eνα μπουκαλι γαλα=250,5
-
[quote='BILL33']
Eνα μπουκαλι γαλα=250,5 -
[quote='BILL33']Eνα μπουκαλι γαλα=250,5
-
Φιλε μου αστο να παει στα κομματια κ μην μπλεκεις με δικαστηρια..
Να ειχες δικιο τουλαχιστον να το καταλαβαινα,αλλα τωρα να πεις τι του δικαστη??
Πηγαινε πληρωσε την κληση κ ξεχασε το....
Στο δικαστηριο και αν πας,θα πληρωσεις για τα εξοδα της δικης(κερδισεις/χασεις που το σιγουρο ειναι οτι θα χασεις) οποτε μην σκεφτεσαι αλλο....
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Εκείνο το φανάρι το περνάω 3 φορές τη μέρα κόκκινο(για να στρίψω δεξιά) οπως πολλοί άλλοι αλλωστε.250 ευρώ για 3 παρανομίες τη μέρα, αν το καλοσκεφτούμε σου ήρθε ΠΟΛΥ φτηνά...
-
[quote='deenoo'][quote='BILL33']Eνα μπουκαλι γαλα=250,5
-
[quote='nasos79'][quote='deenoo'][quote='BILL33']Eνα μπουκαλι γαλα=250,5
-
Επιτρέπουν να κατεβείς από το μηχανάκι ή ποδήλατο και να το μετακινήσεις εσύ τσουλώντας το, όχι να το οδηγήσεις για να περάσεις το κόκκινο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν είναι τόσο τραγική παράβαση. Και εγώ ειδικά όταν είμαι με το μηχανάκι σχεδόν ποτέ δεν περιμένω σε φανάρι στις δεξιές στροφές. Εννοείται πάντα προσέχω να μην περνάνε πεζοί. Σε κάποιες χώρες αυτό επιτρέπεται και απο το νόμο!Κάτσε βρε Γιάννη, και άμα τρακάρεις δηλαδή, εκεί που επιτρέπεται απ' το Νόμο, με άλλο αμάξι επειδή πέρασες με κόκκινο χωρίς να προσέξεις καλά, τι γίνεται;
Το κόκκινο σημαίνει ότι πάντα μπορεί κάποιος άλλος να έρθει με πράσινο απ' την άλλη, σωστά; Πώς είσαι 100% σίγουρος ότι δεν κινδυνεύεις; Και εν πάση περιπτώσει, κι εγώ το έκανα με ποδήλατο, αλλά το δίκυκλο που πάει τέρμα κοντά στο πεζοδρόμιο αν θέλει κ θεωρητικά δεν ενοχλεί το 4-τροχο, κ άλλο το αμάξι, ειδικά όταν έχεις μόλις κάνει προσπέραση, άρα είσαι με κάμποσα. Δηλαδή, πώς προλαβαίνεις να ελέγξεις τη διασταύρωση;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν είναι τόσο τραγική παράβαση. Και εγώ ειδικά όταν είμαι με το μηχανάκι σχεδόν ποτέ δεν περιμένω σε φανάρι στις δεξιές στροφές. Εννοείται πάντα προσέχω να μην περνάνε πεζοί. Σε κάποιες χώρες αυτό επιτρέπεται και απο το νόμο!
Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται και **είναι **τραγική παράβαση (άλλη μια περίπτωση χρήστη του forum που δικαιολογεί την παράβαση που τον εξυπηρετεί).
Τεσπα.. το οτι αν χάσω στι δίκη θα πληρώσω τα διπλά είναι σίγουρο;;
Μα, όχι! Εγώ λέω να πας στο δικαστήριο. Έχεις καλές πιθανότητες.
(Άντε μήπως και σε τσούξει αρκετά και κόψεις την κακή συνήθεια να περνάς με κόκκινο)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δέν είναι τόσο τραγική παράβαση. Και εγώ ειδικά όταν είμαι με το μηχανάκι σχεδόν ποτέ δεν περιμένω σε φανάρι στις δεξιές στροφές. Εννοείται πάντα προσέχω να μην περνάνε πεζοί. Σε κάποιες χώρες αυτό επιτρέπεται και απο το νόμο!
Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται και **είναι **τραγική παράβαση (άλλη μια περίπτωση χρήστη του forum που δικαιολογεί την παράβαση που τον εξυπηρετεί).
Τεσπα.. το οτι αν χάσω στι δίκη θα πληρώσω τα διπλά είναι σίγουρο;;
Μα, όχι! Εγώ λέω να πας στο δικαστήριο. Έχεις καλές πιθανότητες.
(Άντε μήπως και σε τσούξει αρκετά και κόψεις την κακή συνήθεια να περνάς με κόκκινο)
Άλλη μια περίπτωση χρήστη του φόρουμ που 'ρίχνει στην πυρά' έναν άλλο χρήστη.
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα