-
Υπάρχει κανένας κάτοχος MITSUBISHI EVO 6 ή 7 ? Να ακούσουμε εντυπώσεις για αυτόν τον θρύλο-τέρας, ρε παιδιά ??? Ξέρουμε είναι πολλά τα φράγκα για να το πάρει κάποιος ...πιο πολλά και από ένα SUBARU ....RALLYE & SAXO vts βλέπεται πολλά....SUBARU ακόμα λιγότερα...αλλά EVO .....άντε να χω δει 2-3 !!!!!!!!!!! Η κορυφή έχει μοναξιά !!!!!!!!!!!
-
Υπάρχει κανένας κάτοχος MITSUBISHI EVO 6 ή 7 ? Να ακούσουμε εντυπώσεις για αυτόν τον θρύλο-τέρας, ρε παιδιά ??? Ξέρουμε είναι πολλά τα φράγκα για να το πάρει κάποιος ...πιο πολλά και από ένα SUBARU ....RALLYE & SAXO vts βλέπεται πολλά....SUBARU ακόμα λιγότερα...αλλά EVO .....άντε να χω δει 2-3 !!!!!!!!!!! Η κορυφή έχει μοναξιά !!!!!!!!!!!
-
-
Se ena fanari perimenei ena evoVI Tomi edition, fresko apo tin antiproswpeia, o idioktitis tou olo kamari. Xodeftike alla agorase ergaleio. Dipla tou einai ena arhaio vrwmiko taxi, kai o taxitzis tou kanei diafores heironomies. Katevazei o lkatohos tou Evo to parathiro na ton akousei. Tou leei loipon o taxitzis:
Bravo megale! kai egw Mitsubishi ehw! -
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
-
Ο χρήστης voice of reason έγραψε:
Se ena fanari perimenei ena evoVI Tomi edition, fresko apo tin antiproswpeia, o idioktitis tou olo kamari. Xodeftike alla agorase ergaleio. Dipla tou einai ena arhaio vrwmiko taxi, kai o taxitzis tou kanei diafores heironomies. Katevazei o lkatohos tou Evo to parathiro na ton akousei. Tou leei loipon o taxitzis:
Bravo megale! kai egw Mitsubishi ehw!Δηλαδή για να καταλάβουμε ρε μεγάλε....ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα??? Ειρωνικό σχόλιο είναι ή ...εγώ δεν κατάλαβα καλά οπότε σου ζητώ συγνώμη....Σημαίνει δηλαδή ότι η έκδοση TOMI MAKINEN και ένα TAXI mitsubishi ....είναι οι ίδιες Γιαπωνέζικες σακαράκες !!!!!!!!!! Και αν δεν είσαι όλο καμάρι σε ένα τέτοιο εργαλείο (...για όσους ξέρουν...) σε τι θά'σαι??? ...σε ένα RALLYE ή τίποτα άλλο...????
Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους !!!!!!!!!!
-
de nomizw oti to post tou 'voice of reason' itan eirwniko.. Apla kategrapse isws ena gegonos, to opoio itan asteio. Tipota parapanw, tipote ligotero.. Elpizw na min kanw lathos.
As min pareksigoume toso efkola ton sinomilith mas...voice of reason...: Poly kaloooo...
-
To asteio afto den einai kan diko mou. Einai i apantisi tis kopelas mou otan tis milousa olo thavmasmo gia to fovero afto aftokinito.
Entaxei, me adeiase, meta apo afto ti na tis xanapw? -
Εδώ και αρκετές μέρες κατεβαίνω κάθε πρωί την Κηφισίας παρέα με ενα EVO VII άσπρο με κόκκινους προφυλακτήρες και αυτοκόλητο MEVA.Πρέπει να βγαίνει από Φιλοθέη και στρίβει Πανόρμου.
Είναι κρίμας να βλέπεις αυτό το εργαλείο στην κίνηση!
Υ.Γ. Πάντως σε ψιλο-heat το 106 μου στάθηκε στο υψος του
-
Ο χρήστης fnwo έγραψε:
Υπάρχει κανένας κάτοχος MITSUBISHI EVO 6 ή 7 ? Να ακούσουμε εντυπώσεις για αυτόν τον θρύλο-τέρας, ρε παιδιά ??? Ξέρουμε είναι πολλά τα φράγκα για να το πάρει κάποιος ...πιο πολλά και από ένα SUBARU ....RALLYE & SAXO vts βλέπεται πολλά....SUBARU ακόμα λιγότερα...αλλά EVO .....άντε να χω δει 2-3 !!!!!!!!!!! Η κορυφή έχει μοναξιά !!!!!!!!!!!Εχω δει 2-3 τους τελευταίους 3 μήνες στην ευρύτερη περιοχή Γλυφάδας - Ηλιούπολης. Ηταν, τα 2 σίγουρα, ΕVO VI. Tην τελευταία φορά αυτό που είδα ήταν ένα εντυπωσιακό μαύρο EVO VI με αυτοκόλλητα της Ralliart (νομίζω 400 hp).
Kατά τα άλλα το βλέπω συχνά στον ύπνο μου-Δυστυχώς είναι πολλά τα χρήματα!!!
Chris
-
Ειδατε πως το παρκαρω?
http://us.f1.yahoofs.com/users/d152f99a ... 9Aa4_mgrya
Για να το κατεβασετε καντε δεξι κλικ και 'save target as'.
Για να παιξει απλως καντε κλικ. -
Grapste gia tetoia autokinita, ta opoia einai ta Giina super cars.
-
είχα τη χαρά και τη λύπη ταυτόχρονα να οδηγήσω 2 φορές evo στη ζωή μου. Και τα δύο ηταν VI. Ένα έχω να πω: έμεινα άναυδος. Το αυτοκίνητο είναι υπεράνω οτιδήποτε ήξερα έως τότε. Αναθεώρησα πολλούς φυσικούς νόμους μαζί του και έβγαλα με ταπεινότητα το καπέλο μου στα κοντοστούπικα, σχιστομάτικα ανθρωπάκια απο εκεί μακριά στην Ιαπωνία. Το Evolution δεν είναι θεωρία-είναι πράξη και απο μηχανολογικής απόψεως η κατεσκευή είναι για σεμινάριο. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους το έχουν. Για μένα έχει γίνει όνειρο ζωής-και έχω καταθέσει ως υπόσχεση στον εαυτό μου οτι θα έχω ένα στο γκαράζ μου. Τα πρώτα μου λεφτά πάντως yen θα γίνουν!
I Believe In Evolution...
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
είχα τη χαρά και τη λύπη ταυτόχρονα να οδηγήσω 2 φορές evo στη ζωή μου. Και τα δύο ηταν VI. Ένα έχω να πω: έμεινα άναυδος. Το αυτοκίνητο είναι υπεράνω οτιδήποτε ήξερα έως τότε. Αναθεώρησα πολλούς φυσικούς νόμους μαζί του και έβγαλα με ταπεινότητα το καπέλο μου στα κοντοστούπικα, σχιστομάτικα ανθρωπάκια απο εκεί μακριά στην Ιαπωνία. Το Evolution δεν είναι θεωρία-είναι πράξη και απο μηχανολογικής απόψεως η κατεσκευή είναι για σεμινάριο. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους το έχουν. Για μένα έχει γίνει όνειρο ζωής-και έχω καταθέσει ως υπόσχεση στον εαυτό μου οτι θα έχω ένα στο γκαράζ μου. Τα πρώτα μου λεφτά πάντως yen θα γίνουν!ΚΑΛΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΤΗ ΛΥΠΗ ΟΜΩΣ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
είχα τη χαρά και τη λύπη ταυτόχρονα να οδηγήσω 2 φορές evo στη ζωή μου. Και τα δύο ηταν VI. Ένα έχω να πω: έμεινα άναυδος. Το αυτοκίνητο είναι υπεράνω οτιδήποτε ήξερα έως τότε. Αναθεώρησα πολλούς φυσικούς νόμους μαζί του και έβγαλα με ταπεινότητα το καπέλο μου στα κοντοστούπικα, σχιστομάτικα ανθρωπάκια απο εκεί μακριά στην Ιαπωνία. Το Evolution δεν είναι θεωρία-είναι πράξη και απο μηχανολογικής απόψεως η κατεσκευή είναι για σεμινάριο. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους το έχουν. Για μένα έχει γίνει όνειρο ζωής-και έχω καταθέσει ως υπόσχεση στον εαυτό μου οτι θα έχω ένα στο γκαράζ μου. Τα πρώτα μου λεφτά πάντως yen θα γίνουν!
ΚΑΛΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΤΗ ΛΥΠΗ ΟΜΩΣ?no money... no honey!
get it?
-
Εχω δει 2-3 τους τελευταίους 3 μήνες στην ευρύτερη περιοχή Γλυφάδας - Ηλιούπολης. Ηταν, τα 2 σίγουρα, ΕVO VI. Tην τελευταία φορά αυτό που είδα ήταν ένα εντυπωσιακό μαύρο EVO VI με αυτοκόλλητα της Ralliart (νομίζω 400 hp).
Kατά τα άλλα το βλέπω συχνά στον ύπνο μου-Δυστυχώς είναι πολλά τα χρήματα!!!
Chris
AYTO TO MAYRO ΠOY ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΕΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΩΜΙ
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΟΠΟΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΣΤΟ ΦΗΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΥΒΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΜΠΟΡΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ .Ο ΙΔΙΟΚΤΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΙΑΣΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΓΚΑΖΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΟΣΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ S3 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΩ ,ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΑΝΑΠΟΔΟ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΛΙΡΗ ΕΠΙΤΑΝΧΥΣΗ ΜΑΣ ΕΥΤΑΣΕ ΜΕΧΡΥ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΕΙΟ ΜΗΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 600-700 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΥΓΟΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ -
Stin Hlioupoli ksero oti yparxoun 2 evo... To aspro kai to mauro pou arazei prin tin kentriki plateia se mia kafeteria sta emporika. Episeis yparxei kai S3 300hp peripou by powerchips pou petaei flogidia kai einai gnosto kontradiko. Episis yparxoun kai s2000....
Polles fores tha ta petixete na kanoun drift challenge stin plateia Kanaria (me tis polles trapezes) stin plateia tou Ika (terma 218) kai sta oria Hlioupolis - Argyroupolis pou einai i plateia pou kanei terma to 205 an thimame kala....
-
Πριν απο μερικα χρονια στο Βελγιο ειχα Οδηγησει ενα EVO VI TME και ειχα εντυπωσιαστει ποσο καλα στημενο ηταν. Μου αρεσε παρα πολυ το 'πακετο' (ολο το αυτοκινητο, φρενα αναρτησεις κτλ). Ειχε πολυ λιγωτερους συμβιβασμους σε σχεση με το WRX.
Να και μια φωτογραφια με τα καινουργια μοντελα:
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πριν απο μερικα χρονια στο Βελγιο ειχα Οδηγησει ενα EVO VI TME και ειχα εντυπωσιαστει ποσο καλα στημενο ηταν. Μου αρεσε παρα πολυ το 'πακετο' (ολο το αυτοκινητο, φρενα αναρτησεις κτλ). Ειχε πολυ λιγωτερους συμβιβασμους σε σχεση με το WRX.Να και μια φωτογραφια με τα καινουργια μοντελα:
Νικος
Ενας Σουμπαρου ντηλερ μου ειπε οτι το Μαρτιο ερχεται το νεο facelifted WRX και το καλοκαίρι το STi.
-
Μου λενε Μαρτη, Απριλη το καινουργιο Ιμπρεζα σαν 2004 μοντελο και το STi. Εχω ηδη βαλει κατω $500 προκαβολη για ενα μαυρο STi για MSRP. Ψαχνω για Μιτσουμπισι αντιπροσωπο με MSRP για το EVΟ VIII αλλα δεν εχω βρει κανενα μεχρι τωρα στην Καλιφορνια.
Νικος
MITSUBISHI EVO κανείς....?